2463 ιστοσελίδες στην κυπριακή blacklist!

blackΗ Εθνική Αρχή Στοιχημάτων έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία που προέκυψαν μετά το πέρας της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων για εξασφάλιση άδειας Κλάσης Β (σ.σ. η άδεια για το διαδικτυακό στοίχημα στην Κύπρο), με τις στοιχηματικές πλατφόρμες που παρέχουν παράνομες υπηρεσίες να ανέρχονται στις 2463!

Ο αριθμός είναι τεράστιος και όσοι επιθυμούν να δουν τις ιστοσελίδες, δεν έχουν παρά να κλικάρουν στο blocking.nba.com.cy. Εκεί βρίσκεται αναλυτικά η κυπριακή blacklist. Από εκεί και πέρα, η Εθνική Αρχή Στοιχημάτων ενημέρωσε για το ποιες πλατφόρμες εξασφάλισαν άδεια για το μεταβατικό στάδιο κι έχουν τη δυνατότητα να συνεχίσουν να προσφέρουν υπηρεσίες διαδικτυακού στοιχήματος στην Κύπρο.

Αναλυτικά:

Η Εθνική Αρχή Στοιχημάτων ενημερώνει ότι, μετά το πέρας της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων για εξασφάλιση άδειας Κλάσης Β από νομικά πρόσωπα τα οποία είναι αδειοδοτημένα από άλλο κράτος μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης για διεξαγωγή διαδικτυακού στοιχήματος, η επικαιροποιημένη λίστα φραγής με τον συνολικό αριθμό ιστοσελίδων που δεν αιτήθηκαν άδειας Κλάσης Β ή/και παρέχουν παράνομες υπηρεσίες ανέρχεται στις 2463 και βρίσκεται αναρτημένη στο σύνδεσμο blocking.nba.com.cy, καθώς και στην ιστοσελίδα της Αρχής www.nba.gov.cy

Η παροχή υπηρεσιών διαδικτυακού στοιχήματος θα συνεχίσει να παρέχεται για μεταβατικό στάδιο αποκλειστικά από τις κάτωθι ιστοσελίδες, μέχρι την χορήγηση της σχετικής άδειας.

www.bet365.com
www.betfair.com
www.betonalfaonline.com
www.meridianbet.com
www.sportingbet.com
www.sportingbet.com
www.stoiximan.gr
www.winmasters.com
www.ubet.eu

Σημειώνεται ότι τα νεοεισερχόμενα νομικά πρόσωπα τα οποία έχουν αιτηθεί, θα δύνανται να παρέχουν τις σχετικές υπηρεσίες κατόπιν εξασφάλισης της άδειας Κλάσης Β.

Σχόλια