Στοιχηματικές με μεγάλες αποδόσεις

Για κάθε «παίχτη», που ασχολείται με το στοίχημα σοβαρά και δεν το βλέπει μόνο ως ένα αντικείμενο για να περνάει την ώρα του, σίγουρα ένα από τα ζητήματα που τον απασχολεί είναι να βρίσκει καλύτερες αποδόσεις στοιχήματος για το «παιχνίδι» του. Και δεν μιλάμε μόνο για το να ζητάει ένα σημείο και να ψάχνει να βρει ποια στοιχηματική έχει τις καλύτερες αποδόσεις στο στοίχημα που θέλει να παίξει, αλλά να ψάχνει να βρει και σημεία τα οποία έχουν πιο δυνατές αποδόσεις και καλές πιθανότητες επαλήθευσης. Στον παρακάτω οδηγό θα δούμε κάποια tips, έτσι ώστε να αυξήσουμε τις πιθανότητες μας να «πιάνουμε» μεγάλες αποδόσεις στο στοίχημα στα διάφορα αθλήματα.

H ομάδα του bookmakers.gr “σκάναρε” όλες τις στοιχηματικές με κριτήριο το χαμηλότερο μέσο όρο γκανιότας στα μεγαλύτερα πρωταθλήματα και διοργανώσεις και κατέληξε στις Top3  στοιχηματικές με μεγάλες αποδόσεις.

BookmakerΠλεονεκτήματα
Stoiximan
9.4/10
  • Δωρεάν συναλλαγές, άμεσες αναλήψεις
  • Προσαρμοσμένη στον Έλληνα παίκτη
  • Ειδικά στοιχήματα σε όλα τα αθλήματα 
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Pamestoixima.gr
8.6/10
  • Αξιοπιστία & ασφάλεια ΟΠΑΠ
  • Ποικιλία σε ειδικά & μακροχρόνια
  • Προηγμένη εφαρμογή για Android & iOS
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Novibet
8.9/10
  • Άμεσες & δωρεάν πληρωμές
  • Ποικιλία σε ασιατικά χάντικαπ
  • Cash Out*, Stop Loss / Partial Cash Out*
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στοίχημα σε υψηλές αποδόσεις (Τα υπέρ ➕ και τα κατά ➖ )

Ξεκινώντας λοιπόν, θα δούμε ποια είναι τα οφέλη, τα πλεονεκτήματα του να ποντάρεις σε εκπλήξεις στο στοίχημα και να παίζεις σε υψηλές αποδόσεις και ποια τα μειονεκτήματα αυτού του τρόπου «παιχνιδιού».

Ένα από τα βασικά προτερήματα που οδηγούν τον παίχτη στη διαδικασία να ποντάρει σε μεγάλες αποδόσεις στο στοίχημα, είναι το γεγονός ότι δεν χρειάζεται να ρισκάρει μεγάλο μέρος της κάβας του. Είναι αυτό που λέμε ότι «πάει με λίγα για πολλά». Στα θετικά πρέπει να συνυπολογίσουμε το γεγονός ότι επιδρά θετικά στην ψυχολογία του παίχτη το αίσθημα της επιτυχίας όταν «πιάνει» ένα μεγάλο σημείο. Είναι άλλη η χαρά της νίκης αν πιάσεις ένα σημείο στο 1.80 κι άλλη στο 18.00.

Ακόμα, αν πιάσουμε ένα bet σε υψηλή απόδοση, μας δίνει τη δυνατότητα να «ρεφάρουμε» αρκετά χαμένα στοιχήματα που έχουμε ποντάρει με το ίδιο ποσό. Αν παίζω δηλαδή σταθερά σημεία σε απόδοση 10.00+, αν πιάσω ένα, μπορώ να ρεφάρω εννιά (ή και περισσότερα, αναλόγως την απόδοση) χαμένα ίδιας αξίας. Κι αν σε αυτά τα εννιά πιάσω ακόμα ένα, το «αβάτζο», που μου δίνεται για να παίζω βόμβες  στο στοίχημα, μεγαλώνει.

Απίθανη προσφορά* Εγγραφής για τα νέα μέλη! EΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στον αντίλογο τώρα, ξεκινώντας από την ψυχολογία του παίχτη, υπάρχει ο κίνδυνος❗ οι «ήττες» ποντάροντας σε σημεία αυξημένου ρίσκου να είναι πολλές. Οπότε αυτό θέλει μια καλή διαχείριση όσον αφορά το χαμένο κεφάλαιο. Γιατί στις «ήττες» είναι που ο «παίκτης» (αν δεν το διαχειριστεί σωστά) μπορεί να ξεφύγει και να ποντάρει λανθασμένα.

Επιπλέον, πολλές φορές υπάρχει ο κίνδυνος να χάσεις το αρχικό σημείο που βλέπεις, στην προσπάθειά σου να ανεβάσεις την απόδοση. Για παράδειγμα (για μπάσκετ θα μιλήσουμε), βλέπεις ένα διπλό απόδοσης 2.50 (αουτσάιντερ), αλλά αποφασίζεις να βάλεις και αρνητικό χάντικαπ (-8.5 ας πούμε) για να πάρεις μια απόδοση κοντά στο 5.00-6.00. Το διπλό βγαίνει, αλλά η ομάδα που πόνταρες δεν καλύπτει και το χάντικαπ.

➦ Πριν λοιπόν αποφασίσεις να κινηθείς σε αυτόν τον τρόπο παιχνιδιού, μπορείς να διαβάσεις κάποια tips σχετικά με τα βασικά αθλήματα που υπάρχουν στο στοίχημα (και εκεί βρίσκουμε και τις περισσότερες αγορές και τις καλύτερες αποδόσεις online) για να έχεις καλύτερες πιθανότητες να βγεις κερδισμένος.

Mεγάλες αποδόσεις στο ποδόσφαιρο (tips ✍️ πονταρίσματος)

number 1Κόντραρε το «κίνητρο»: Είναι σύνηθες φαινόμενο ειδικά σε τελευταίες αγωνιστικές πρωταθλημάτων, ομάδες που θεωρητικά έχουν κίνητρο κυρίως για την παραμονή, να δίνονται «τρελό» φαβορί απέναντι σε ομάδες που είναι πιο ψηλά στη βαθμολογία, αλλά είναι αδιάφορες. Ναι, οκ, ως ένα σημείο έχει λογική, αλλά σε χώρες όπως η Γερμανία ή η Αγγλία που οι ομάδες παίζουν για το κύρος τους, κάτι τέτοιο δεν έχει πάντα μεγάλη ισχύ κι οι στοιχηματικές την «πατάνε».

number 2Κόντραρε το σερί: Αν κι είναι λιγάκι δύσκολο να το βρεις, πάντα μια ομάδα δυνατή που έχει ένα νικηφόρο σερί, κάπου θα την πατήσει. Το ζήτημα είναι να βρεις αν θα την πατήσει στο έκτο, έβδομο, όγδοο ματς στη σειρά. Για αυτό θα δεις αν κι ο αντίπαλος, που είναι χαμηλής δυναμικής έχει κάνει δυο-τρία ματς καλά στη σειρά. Αν το φαβορί έχει μπροστά σημαντικό ματς ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Αν από το ρεπορτάζ προκύπτουν απουσίες κλπ.

number 3Κύπελλο = Έκπληξη: Κοινότυπο και πολύ «φορεμένο», αλλά το κύπελλο σε κάθε χώρα είναι ο θεσμός των εκπλήξεων (κακά τα ψέματα). Ρωτήστε 10 «παίκτες» στοιχήματος να σας πουν, οι εννιά θα απαντήσουν ότι εκπλήξεις στο στοίχημα σήμερα, έχουν «πιάσει» στο θεσμό του κυπέλλου.

number 4Τα καλύτερα «γκολ» μπαίνουν στα φιλικά: Είναι ματς που εύκολα οι «στοιχηματικές» μπορεί να την πατήσουν, αφού υπάρχει πιθανότητα να αξιολογήσουν λάθος το σετ ανάμεσα σε ένα φαβορί και μια αδύναμη ομάδα. Το γεγονός ότι είναι φιλικό μπορεί να αποτελέσει για το φαβορί απλά ένα ματς για να γίνουν δοκιμές, αλλά για το αουτσάιντερ να είναι μια καλή ευκαιρία να κάνει μια νίκη απέναντι σε έναν ισχυρό αντίπαλο και να παίξει στο μάξιμουμ των δυνατοτήτων του. Επίσης, μπορεί να έχει διαμορφωθεί σετ με διαφορά στις αποδόσεις, λόγω του ρεπορτάζ. Για παράδειγμα, μπορεί η μια από τις δύο ομάδες παίξει με περισσότερους βασικούς σε αντίθεση με τον αντίπαλο που μπορεί να παίξει με πιο νεανικό ρόστερ. Σε ένα φιλικό, οι «πιτσιρικάδες» θα βάλουν πιο εύκολα τα πόδια τους στη φωτιά από τους πρωτοκλασάτους μιας ομάδας.

number 5 Τα καλύτερα «γκολ» μπαίνουν και στο live: To live, αν το διαβάσεις σωστά είναι ένα από τα καλύτερα «μέρη» για να βρεις μια έκπληξη. Το χαρακτηριστικότερο παράδειγμα είναι όταν σε ματς με φαβορί και αουτσάιντερ το ματς πάει 0-0 ως τα… «αργά» του παιχνιδιού, να ποντάρεις στο «next goal» για το αουτσάιντερ (ή και τη νίκη του) σε αποδόσεις που σίγουρα θα ξεπερνάνε το 10.00.

Σούπερ Ενισχυμένη Προσφορά* Κάθε Μέρα χωρίς κατάθεση EΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Mεγάλες αποδόσεις στο μπάσκετ (tips ✍️ πονταρίσματος)

Στατιστική και προϊστορίαΣίγουρα ισχύει σε όλα τα αθλήματα, αλλά στο μπάσκετ η στατιστική και η προϊστορία επιβεβαιώνονται πολύ περισσότερο από τα υπόλοιπα. Με βάση αυτά λοιπόν,  μπορείς να ψάξεις να βρεις πιο εύκολα μια έκπληξη. Χαρακτηριστικότερο παράδειγμα οι «συναντήσεις» των ΤΣΣΚΑ και Ολυμπιακού στα final4 το διάστημα ανάμεσα σε 2011-2017. Όποια κι αν ήταν η κατάσταση των δύο ομάδων, όσο φαβορί κι αν η εμφανιζόταν η ΤΣΣΚΑ, στο τέλος έχανε. Έχει γίνει ήδη τέσσερις φορές. Ποιος δε θα πόνταρε στον Ολυμπιακό αν συναντιόντουσαν για πέμπτη φορά σε έναν αγώνα final4, αν οι αποδόσεις το επέτρεπαν φυσικά κι ήταν μεγάλο αουτσάιντερ η ομάδα του Πειραιά;

Live, Μομέντουμ, Έδρα: Είναι μεγάλο «όπλο» στο live του μπάσκετ, η έδρα και το μομέντουμ. Είναι πολλές οι φορές που ο γηπεδούχος (είτε φαβορί, είτε αουτσάιντερ) έχανε στο ημίχρονο με την απόδοση της ανατροπής να είναι αρκετά ανεβασμένη. Και να επιβεβαιώνει τη νίκη-ανατροπή στο δεύτερο, χάρις σε ένα μίνι-σερί και τη βοήθεια της έδρας που δίνει τρομερό μομέντουμ τη στιγμή αυτή. Μπορεί η φράση «κατηφόρισε το γήπεδο» να ακούγεται κατά κόρον σε έναν αγώνα ποδοσφαίρου, αλλά η ισχύς της είναι μεγαλύτερη σε ένα παιχνίδι μπάσκετ.

Βάλε αρνητικό χάντικαπ στο αουτσάιντερΠαραπάνω αναφέραμε ότι κάτι τέτοιο μπορεί να μας στοιχίσει ένα κερδισμένο bet, αλλά αν η στατιστική που κρατάς σε βγάζει συν στην κάβα, τότε αξίζει να το κάνεις. Εφόσον «κυνηγάς» μεγάλες αποδόσεις, αν βλέπεις δυνατά ένα αουτσάιντερ, έχει αξία να ανεβάσεις την τιμή βάζοντας αρνητικό χάντικαπ. Αν το αουτσάιντερ έπιανε @3.00 και συ με το χάντικαπ πήγες την τιμή στο @6.00, πρακτικά έχεις «αβάτζο» για ακόμα 3 bet (θα είχες «αέρα» για τρία, το πήγες στα έξι, οπότε εφόσον το πιάσεις έδωσες αέρα τριών παραπάνω στοιχημάτων). Αν στο «πλεόνασμα» αυτό πιάσεις ακόμα μια μεγάλη απόδοση, με τον ίδιο τρόπο, σημαίνει ότι η στρατηγική αυτή αποδίδει, οπότε αξίζει να ρισκάρεις με αρνητικό χάντικαπ και μεγαλύτερες αποδόσεις.

Παίξε «Περιθώριο Νίκης» στο αουτσάιντερ: Εναλλακτικό της παραπάνω στρατηγικής είναι και το λεγόμενο «Winning Margin» που δίνουν οι πλατφόρμες για τις ομάδες. Ένα αουτσάιντερ αν κερδίσει, θα το κάνει σχετικά δύσκολα. Όχι πάντα, αλλά είναι μια σταθερά αυτή. Οπότε, αντί για την απλή νίκη του που δίνεται σε μια τιμή, μπορείς να παίξεις το «Περιθώριο νίκης 1-5 πόντους», που σου δίνει απόδοση δυόμιση και τρεις φορές πάνω. Ένα παράδειγμα, ήταν το τελευταίο ματς των Warriors με τους Raptors στους τελικούς του 2019, όπου το διπλό των Καναδών «πλήρωνε» στο 2.40 κι η νίκη τους «1-5 πόντους» ήταν σε απόδοση 5.00 (τελικό σκορ 110-114).

Delulu προσφορά* χωρίς κατάθεση από τη Novibet ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Mεγάλες αποδόσεις στο τένις (tips ✍️ πονταρίσματος)

Μομέντουμ και ψυχολογία του παίχτηΑν στο μπάσκετ το μομέντουμ παίζει κάποιο ρόλο, στο «σε-εξέλιξη» στοίχημα, στο τένις είναι ο νούμερο ένα παράγοντας που μπορεί να επηρεάσει τη ροή του αγώνα και το αποτέλεσμα. Η ψυχολογία του τενίστα μπορεί να αλλάξει ακόμα κι από έναν χαμένο πόντο, από ένα απλό λάθος και να γυρίσει «τούμπα» όλο το ματς. Αν μπορείς να το «διαβάσεις» (προφανώς χρειάζεται να έχεις παρακολουθήσει πολύ τένις στη ζωή σου), τότε μπορείς να το εκμεταλλευτείς και στο live-betting και να «αγοράσεις» ανατροπές και νίκες σε ένα παιχνίδι, σε υψηλές αποδόσεις.

Ποια στοιχηματική έχει τις καλύτερες αποδόσεις;

Τα παραπάνω ήταν ένας καλός οδηγός για να ακολουθήσουμε και να καταφέρουμε να έχουμε κέρδος αφού αποφασίσουμε να παίξουμε στοίχημα με μεγάλες αποδόσεις. Στην ερώτηση του μεσότιτλου τώρα, δεν υπάρχει η “τέλεια” πλατφόρμα που θα βρείτε τις καλύτερες ή μεγαλύτερες αποδόσεις, αλλά θα σας επισημάνουμε ότι είναι σημαντικό να έχετε λογαριασμό σε περισσότερες από μία για να μπορείτε να βρίσκετε την καλύτερη τιμή στην αγορά που θέλετε να παίξετε.

Για παράδειγμα, στην Interwetten θα βρείτε top αποδόσεις στα φαβορί και ιδιαίτερα στα λεγόμενα «γερμανόφωνα» πρωταθλήματα, ενώ στην Bet365 οι αποδόσεις στο live είναι πραγματικά συναγώνιστες ➜ Δείτε εδώ όλες τις νόμιμες στοιχηματικες στην Ελλάδα αυτή την στιγμή.

To συμπέρασμα για τις μεγάλες αποδόσεις στο στοίχημα

Όπως διαπιστώνετε λοιπόν, το να παίξεις σε μεγάλες αποδόσεις στοίχημα δεν είναι τόσο δύσκολο όσο φαινόταν. Σίγουρα η έμπνευση (κυρίως) και στην προκειμένη περίπτωση και η φαντασία (κάτι που δεν αναφέραμε παραπάνω, αλλά προφανώς εννοούνται, αφού είναι το Α και το Ω του στοιχηματισμού) παίζουν το ρόλο τους, αλλά υπάρχουν και κάποιες στρατηγικές (διαβάστε το άρθρο πως μπορείτε να κερδίσετε στο στοίχημα) που σε βάθος χρόνου μπορεί να μας δώσουν κέρδος αν ακολουθήσουμε αυτόν τον τρόπο παιχνιδιού. Εξάλλου, αν οι μεγάλες αποδόσεις υπήρχαν εκεί μόνο για να κερδίζουν οι στοιχηματικές, από τις πολλές «ήττες» των «παιχτών», δεν θα φρόντιζαν να βάλουν κάποια όρια όταν ποντάρουμε σε μεγάλες αποδόσεις.

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Νόμιμες Στοιχηματικές Εταιρίες στην Ελλάδα

BookmakerΠλεονεκτήματα
Stoiximan
9.4/10
  • Δωρεάν συναλλαγές, άμεσες αναλήψεις
  • Προσαρμοσμένη στον Έλληνα παίκτη
  • Ειδικά στοιχήματα σε όλα τα αθλήματα 
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Pamestoixima.gr
8.6/10
  • Αξιοπιστία & ασφάλεια ΟΠΑΠ
  • Ποικιλία σε ειδικά & μακροχρόνια
  • Προηγμένη εφαρμογή για Android & iOS
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Novibet
8.9/10
  • Άμεσες & δωρεάν πληρωμές
  • Ποικιλία σε ασιατικά χάντικαπ
  • Cash Out*, Stop Loss / Partial Cash Out*
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Bwin
9.2/10
  • Εξαιρετική επιλογή για live betting
  • Άμεσες πληρωμές όλες τις ημέρες
  • Live streaming & Auto Cash Out*
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Betsson
8.6/10
  • Εμπειρία 20+ ετών στον χώρο
  • Γρήγορη & εύχρηστη ιστοσελίδα
  • Εύκολη πλοήγηση μέσω app για Android
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Fonbet
8.6/10
  • Πανίσχυρο brand name
  • Πολύ γρήγορες πληρωμές
  • Άμεσο cash out* σε όλα τα αθλήματα
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Bet365
8.9/10
  • Κορυφαίο όνομα στον χώρο
  • Πλούσιο Live betting σε όαλ τα sports
  • 24ωρη εξυπηρέτηση με ελληνικό support
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Netbet
8.7/10
  • Παγκόσμιο brand name
  • Υψηλά όρια πονταρίσματος
  • Ασιατικά & ειδικά στοιχήματα
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Interwetten
8.3/10
  • Πολύ εύκολη πλοήγηση
  • Εξαιρετικό mobile app
  • Πλούσιο live betting
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Sportingbet
8.9/10
  • Παγκόσμιο brand από το 1998
  • Live Streaming* & Cash Out*
  • 24ωρη εξυπηρέτηση στα Ελληνικά
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Betshop
8.3/10
  • Ποικιλία σε combos & ασιατικά
  • Live Streaming* από το κινητό
  • Πολύ γρήγορες αναλήψεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Vistabet
8.9/10
  • Υψηλά όρια πονταρίσματος
  • Live Streaming* & Cash Out*
  • 24/7 τμήμα εξυπηρέτησης στα Ελληνικά
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Bookmakers Newsletter

Γραφτείτε τώρα στο Newsletter! Όλα τα ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ νέα σε περιμένουν στο email σου!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σχόλια

No comments

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δώρα* κάθε μέρα στο Pamestoixima.gr!
  • ΕΩΣ 660 ΔΩΡΑ*
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ