Στοίχημα Superleague – Καλύτερες Στοιχηματικές για ποντάρισμα στη Σούπερ Λιγκ

στοιχημα σουπερ λιγκΗ Superleague αποτελεί το πιο εμπορικό των στοιχηματικών ιστοσελίδων που λειτουργούν νόμιμα στην Ελλάδα. Πρόκειται για το εγχώριο πρωτάθλημα κι εκεί μοιραία το μάρκετινγκ της κάθε πλατφόρμας είναι μεγαλύτερο. Στα στοιχήματα που αφορούν την ελληνική λίγκα (στοίχημα σούπερ λιγκ) «τζιράρουν» μεγάλο μέρος των πονταρισμάτων οι παίκτες στην Ελλάδα, μαζί με τις υπόλοιπες δημοφιλείς λίγκες της Ευρώπης (Premier League, Primera Division κλπ).

Αυτό όπως είναι φυσικό αναγκάζει τις στοιχηματικές να προβάλλουν περισσότερο τους αγώνες της ελληνικής Superleague και να δίνουν και σπουδαίες προσφορές σε παιχνίδια της. Αν αναρωτιέσαι ποιες από αυτές έχουν μεγάλες αποδόσεις, εδώ θα βρεις την απάντηση.

Περιεχόμενα οδηγού για τη Super League:

➡️ Οι καλύτερες στοιχηματικές για ποντάρισμα στη Super league
➡️ Πως διαμορφώνονται οι αποδόσεις (γκανιότες*) στη Σούπερ Λιγκ
➡️ Τι πρέπει να ελέγχουμε πριν ποντάρουμε στη Superleague
➡️ Τα στοιχήματα (μακροχρόνια) και οι αγορές για την Σούπερ Λιγκ
➡️ Τα στοιχήματα που πληρώνουν πιο συχνά (στοίχημα σουπερλιγκα)
➡️ Υπάρχει αξία για ποντάρισμα στο εγχώριο πρωτάθλημα;

Οι καλύτερες στοιχηματικές για SuperLeague

Η ομάδα του bookmakers.gr και ο book spy 🕵️ “σκάναραν” και συγκέντρωσαν σε δύο excel όλες τις πλατφόρμες και πήραν ως δείγμα τα επτά ματς της πρεμιέρας, υπολογίζοντας σε όλες την γκανιότα* στο στοίχημα νίκης. Η πρώτη μέτρηση έγινε δύο ημέρες πριν την έναρξη της αγωνιστικής και η δεύτερη έγινε την ημέρα του πρώτου ματς.

Αποδόσεις και γκανιότα* δύο ημέρες πριν την έναρξη της αγωνιστικής

Την πρωτιά στον ανταγωνισμό πήρε η 🏆 Novibet 🏆, που προσφέρει το στοίχημα νίκης με τη μικρότερη γκανιότα της αγοράς (4,93%). Ο, πάντα ανταγωνιστικός, Stoiximan ήρθε οριακά στη δεύτερη θέση με γκανιότα στο 4,98%. Την πεντάδα έκλεισαν κατά σειρά, Betshop (5,10%) → Championsbet (5,14%) και Winmasters (5,56%)

Τοp5 στοιχηματικές για ποντάρισμα στη Σούπερ Λιγκ (2 ημέρες πριν την έναρξη)

BookmakersΠλεονεκτήματα
 • Ασφαλείς συναλλαγές και γρήγορες αναλήψεις
 • Ιστοσελίδα προσαρμοσμένη στον Έλληνα παίκτη
 • Πλούσιο πρόγραμμα Live Streaming*
novibet new 2017
 • Πληρωμές εντός 24 ωρών
 • Ανταγωνιστικές αποδόσεις
 • Cash Out*
 • Πολλά combo στοιχήματα
 • Live Streaming
 • Γρήγορες αναλήψεις, εντός λίγων ωρών σε ηλεκτρονικά πορτοφόλια και Moneysafe
championsbet logo
 • Το καλύτερο cash-out
 • Ταχύτατες αναλήψεις
 • Πληρώνει και τα Σαββατοκύριακα με ολες τις μεθόδους πληρωμής
 • Ειδικές προσφορές* για την Super League
 • Εξαιρετική live betting πλατφόρμα
 • Ποικιλία στοιχηματικών αγορών

Δείτε στο παρακάτω Excel αναλυτικά τις αποδόσεις και τις γκανιότες* έτσι όπως τις μετρήσαμε στις 09:40 και δύο ημέρες πριν την έναρξη της αγωνιστικής (24/8/2019, 19:00 Λαμία  – Παναθηναϊκός)

Έστω ότι στον αγώνα Ομάδα Α – Ομάδα Β έχετε το σετ αποδόσεων 11,00 – 6,50 – 1,25 για αγορά 1Χ2:

Ο τύπος της γκανιότας είναι: Γκανιότα = 1/Απόδοση του 1 + 1/Απόδοση του Χ + 1/Απόδοση του 2.

Οπότε → Γκανιότα = 1/ 11.00 + 1/ 6.50 + 1/ 1.25 = 0.0909 + 0.153 + 0.800 = 1.0439

Το πολλαπλασιάζουμε * 100 για να το μετατρέψουμε σε ποσοστό. Επομένως η γκανιότα είναι 104.39%. Αυτό σημαίνει→ 4.39%

*Οι ανωτέρω τιμές ίσχυαν στις 22/8/19, 9:40.

Aποδόσεις και γκανιότα* την ημέρα του αγώνα

Στην πρώτη θέση παρέμεινε η 🏆 Novibet 🏆, η οποία μάλιστα έριξε την γκανιότα στο στοίχημα νίκης, σχεδόν κατά μία μονάδα (4,93% → 3,91%)! Ανατροπή στη θέση Νο2, με την Betshop (4,94%) να ξεπερνάει τον Stoiximan (5,25%), ενώ σταθερά στην πεντάδα οι Championsbet (5,31%) και Winmasters (5,56%).

Τοp5 στοιχηματικές για ποντάρισμα στη Σούπερ Λιγκ (την ημέρα του αγώνα)

BookmakersΠλεονεκτήματα
 • Ασφαλείς συναλλαγές και γρήγορες αναλήψεις
 • Ιστοσελίδα προσαρμοσμένη στον Έλληνα παίκτη
 • Πλούσιο πρόγραμμα Live Streaming*
novibet new 2017
 • Πληρωμές εντός 24 ωρών
 • Ανταγωνιστικές αποδόσεις
 • Cash Out*
 • Πολλά combo στοιχήματα
 • Live Streaming
 • Γρήγορες αναλήψεις, εντός λίγων ωρών σε ηλεκτρονικά πορτοφόλια και Moneysafe
championsbet logo
 • Το καλύτερο cash-out
 • Ταχύτατες αναλήψεις
 • Πληρώνει και τα Σαββατοκύριακα με ολες τις μεθόδους πληρωμής
 • Ειδικές προσφορές* για την Super League
 • Εξαιρετική live betting πλατφόρμα
 • Ποικιλία στοιχηματικών αγορών

Δείτε στο παρακάτω Excel αναλυτικά τις αποδόσεις και τις γκανιότες* έτσι όπως τις μετρήσαμε στις 24/8/2019, 10:15, την ημέρα του πρώτου ματς της αγωνιστικής περιόδου (24/8/2019, 19:00 Λαμία – Παναθηναϊκός).

*Οι ανωτέρω τιμές ίσχυαν στις 24/8/19, 10:15.

Γκανιότα* κάθε στοιχηματικής & αγορές (μέσος όρος των δύο μετρήσεων)

Ως κύριο στοιχείο, αξιολογήσαμε τις στοιχηματικές πλατφόρμες με βάση την γκανιότα* που μας έδωσαν σε στοίχημα νίκης (1Χ2). Στον πίνακα παρακάτω, εμφανίζονται συνοπτικά οι ΜΟ των δύο μετρήσεων και ο συνολικός ΜΟ των στοιχηματικών.

Στην κορυφή της λίστας τοποθετείται η Novibet, που προσφέρει το στοίχημα νίκης με τον μικρότερο “ΜΟ Γκανιότας” στο 4,42%. Πέραν της ασυναγώνιστης γκανιότας, η Novibet δίνει ασιατικές αγορές, στο στοίχημα νίκης και στοίχημα γκολ, ενώ έχει μεγάλη γκάμα από ειδικά στοιχήματα σε κόρνερ και γκολ. Επιπλέον, στη Novibet υπάρχει σε παιχνίδια Super League και η προσφορά του “0% γκανιότας”.

Στο Νο2 θα βρούμε την Betshop (γκανιότα 5,02%). Από τις πλατφόρμες που προσφέρουν ασιατικό στοίχημα σε νίκη και γκολ και μάλιστα με αρκετές επιλογές (10 για κάθε αφορά). Επιπλέον, στην Betshop έχουμε ασυναγώνιστες τιμές και για το στοίχημα γκολ (over2.5 & G/G).

Στο top5 των στοιχηματικών με την καλύτερη γκανιότα για την Σούπερ Λιγκ, είναι και ο Stoiximan με γκανιότα στο 5,12%. Στη συγκεκριμένη στοιχηματική θα βρούμε την Superleague στην ενότητα «ΑΘΛΗΜΑΤΑ – Ποδόσφαιρο» στην αριστερή στήλη, στην πρώτη θέση. Η συγκεκριμένη πλατφόρμα προσφέρει σχεδόν σε κάθε αγωνιστική ένα παιχνίδι με 0% γκανιότα. Είτε κάποιο ντέρμπι ή δυνατό παιχνίδι μέσα στο Σαββατοκύριακο, και σχεδόν πάντα δίνεται με 0% το ματς της Δευτέρας που υπάρχει πλέον στο πρόγραμμα της Superleague. Πάνω από 250 επιλογές προσφέρονται σε κάθε ματς, με τον Stoiximan να είναι από τους πρώτους που «ανοίγουν» τις αποδόσεις για τα ματς της επόμενης αγωνιστικής.

Σταθερά στις κορυφαίες στοιχηματικές, σχεδόν σε όλα τα ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα, και η Championsbet, εδώ την βρίσκουμε στο Νο4, με γκανιότα στο 5,22%. Προσφέρει ασιατικό στοίχημα νίκης και ασιατικά γκολ, ενώ έχουμε τουλάχιστον 300 αγορές σε όλους τους αγώνες της Super League.

Αρκούντως ανταγωνιστική και πάλι η Winmasters, όπως στην έρευνά μας και στα υπόλοιπα πρωταθλήματα και πάλι προσφέρει μικρή γκανιότα στο στοίχημα νίκης (5,56%). Εύκολη “πρόσβαση” στους αγώνες της SuperLeague, αφού η συγκεκριμένη στοιχηματική τοποθετεί το ελληνικό πρωτάθλημα “καρφιτσωμένο” στις “Κορυφαίες διοργανώσεις”. Ασιατικό χάντικαπ νίκης με 10 επιλογές, ενώ προσφέρονται και ασιατικά γκολ, αλλά όχι σε τόσο μεγάλο εύρος. Αρνητικό, το ότι δεν υπάρχει κατηγορία “Ασιατικά” μέσα στις επιλογές των αγώνων και για να βρούμε τα συγκεκριμένα στοιχήματα πρέπει να ψάξουμε περισσότερο.

Με γκανιότα κάτω από τον ΜΟ (6,41%), και η Betrebels (γκανιότα 6,04%) είναι ανάμεσα στις αξιόλογες για ποντάρισμα στην Σούπερ Λιγκ. Στην Betrebels βρίσκουμε το ελληνικό πρωτάθλημα πρώτο ανάμεσα στις δημοφιλείς λίγκες, ενώ είναι η στοιχηματική με τις περισσότερες επιλογές ανά αγώνα, αφού βρίσκουμε πάνω από 600 αγορές σε κάθε παιχνίδι. Δυνατό χαρτί της Betrebels, η επιλογή ασιατικών αγορών στο στοίχημα νίκης και γκολ.

kupello super leagueΟριακά γκανιότα κάτω από το ΜΟ και για την Goalbet, στο 6,15%. Και εδώ θα βρούμε τους αγώνες της Superleague στην πρώτη θέση της κεντρικής εικόνας, αν ανατρέξουμε και πατήσουμε στην ενότητα «Ποδόσφαιρο» που υπάρχει στην αριστερή στήλη της πλατφόρμας. Πίνακας με βαθμολογία εμφανίζεται και εδώ, κάτω από τα παιχνίδια της αγωνιστικής που υπάρχουν στο στοιχηματικό κουπόνι. Η Goalbet ξεχωρίζει για τις πάρα πολλές επιλογές ασιατικού στοιχήματος νίκης και γκολ (συνολικά 14 + 14 επιλογές), ενώ είναι από τις λίγες που προσφέρει asian bets και για το πρώτο ημίχρονο.

Στην Interwetten βρήκαμε το στοίχημα νίκης με γκανιότα 6,33%. Και στην αυστριακή πλατφόρμα θα βρούμε την Superleague στην ενότητα «Κορυφαία Links – Ελλάδα» που υπάρχει καρφιτσωμένη πάνω αριστερά, στην αρχική σελίδα της πλατφόρμας. Εκεί, πέρα από τους αγώνες του ελληνικού πρωταθλήματος, υπάρχουν στοιχήματα που αφορούν την Ελλάδα. Είτε φιλικούς αγώνες των ομάδων το καλοκαίρι, τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις όπου συμμετέχουν οι ελληνικοί σύλλογοι και τα προκριματικά της Εθνικής ομάδας. Να πούμε ότι στην Interwetten, υπάρχει «καρφιτσωμένος» ο αναλυτικός πίνακας της βαθμολογίας, όταν μπαίνουμε στο κουπόνι με τα παιχνίδια της αγωνιστικής. Στα δυνατά σημεία της, το γεγονός ότι προσφέρει ασιατικό στοίχημα νίκης, όχι όμως asian goals.

Βέβαια, η “βασίλισσα” των ασιατικών δεν είναι άλλη από την Bet365, που έχει 28 ασιατικές επιλογές για το στοίχημα νίκης και 30 για το στοίχημα γκολ. Και προφανώς δίνει ασιατικό και για το ημίχρονο, αλλά και στην αγορά των κόρνερ. Η γκανιότα στην Bet365 είναι στο 6,49%.

Στις Bwin, Vistabet και Sportingbet  η γκανιότα για το στοίχημα νίκης, τοποθετείται στο 7,45%. Εδώ, η ενότητα με τις επιλογές από το ελληνικό πρωτάθλημα βρίσκεται «καρφιτσωμένη» στην ενότητα «Τα αγαπημένα μου» που υπάρχει στην αριστερή στήλη της αρχικής σελίδας. Είναι random επιλεγμένο κατά την εγγραφή μας στις συγκεκριμένες πλατφόρμες. Και εδώ θα βρούμε βαθμολογία στο κουπόνι με τα ματς κάθε αγωνιστικής.

Λίγο πιο πάνω, με γκανιότα 8,2% στο στοίχημα νίκης, έχουμε τη Netbet. Στη Netbet για να βρούμε τους αγώνες της ελληνικής Superleague θα πρέπει να ανατρέξουμε στην ενότητα «Ποδόσφαιρο», όπου εμφανίζεται πρώτη η Ελλάδα, ανάμεσα στις υπόλοιπες διοργανώσεις.

Με γκανιότα 12,68&% (πιο μεγάλη κι από την γκανιότα ΟΠΑΠ-11,24%) η Meridianbet είναι πολύ μακριά από τις υπόλοιπες ανταγωνίστριες πλατφόρμες.

Αξιόπιστες Στοιχηματικές για Super League

BookmakersΠλεονεκτήματα
 • Ασταμάτητες προσφορές*
 • Πολύ καλά όρια πονταρίσματος
 • Χαμηλή Γκανιότα στο Live
new bwin 600x400
 • Πλούσια γκάμα αγορών και πολλά ειδικά
 • Παιχνίδια με ενισχυμένες αποδόσεις
 • Live streaming*
 • Νόμιμη στην Ελλάδα
 • Κορυφαία αξιοπιστία, ασφάλεια στις συναλλαγές
 • Πολύ καλή πλατφόρμα, εύχρηστη και ευχάριστη στην πλοήγηση
 • Ασφαλείς συναλλαγές, δωρεάν αναλήψεις
 • Live Streaming* & Cash Out*
 • Combi bets με ενισχυμένες αποδόσεις
www.goalbet.com
 • Κορυφαίες αποδόσεις στο ποδόσφαιρο
 • Καθημερινές Προσφορές*
 • Όλα τα ασιατικά χάντικαπ
 • Τα περισσότερα ειδικά στο Live
 • Ανταγωνιστικές αποδόσεις
 • Καλές προσφορές*
Bet365
 • Κορυφαίες αποδόσεις
 • Πλούσιο Live Betting
 • Ολικό/μερικό & αυτόματο cash out*
Vistabet στοιχηματική
 • Kαταθέσεις με Paysafecard και VIVA
 • Live Streaming*
 • Cash Out*

Στοίχημα Σουπερ Λιγκ – Τι πρέπει να ελέγχουμε

Οι Έλληνες «παίχτες» αισθάνονται πιο άνετα όταν παίζουν στοιχημα σουπερ λιγκ, αφού είναι ένα πρωτάθλημα που γνωρίζουν πάρα πολύ καλά. Υπάρχουν όμως σημεία που πρέπει να προσέξουμε κι όσο «ειδήμονες» κι αν είμαστε, κάτι μπορεί να μας ξεφεύγει. Παρακάτω παρουσιάζονται οι βασικοί άξονες στους οποίους πρέπει να δώσουμε βαρύτητα όταν «μελετάμε» ένα ματς της Superleague, για να στοιχηματίσουμε πάνω του.

➜ Φόρμα

Σημαντικό να βλέπουμε τη φόρμα των ομάδων και κυρίως αν έχουν δημιουργήσει σερί εντός έδρας. Είναι κάποιες μικρομεσαίες ομάδες στο ελληνικό πρωτάθλημα που έχουν «δύσκολες έδρες» και παραδοσιακά ζορίζουν ακόμα και τους μεγάλους αντιπάλους εντός έδρας. Και κάπως έτσι παραμένουν αήττητες για διαδοχικά ματς στο «σπίτι» τους. Επίσης, είθισται οι δυνατοί του ελληνικού πρωταθλήματος δύσκολα να «γκελάρουν» και να δημιουργούν μεγάλα σερί (εντός κι εκτός) νικών. Τέλος, νικηφόρα κι αήττητα σερί δημιουργούν προς το τέλος της αγωνιστικής περιόδου και ομάδες που «μάχονται» για τη σωτηρία τους.

➜ Αγωνιστικά Νέα

Όπως συμβαίνει σε κάθε άθλημα και σε κάθε πρωτάθλημα, είναι βασικό να κοιτάμε το ρεπορτάζ των ομάδων πριν ποντάρουμε. Αν κάτι χρίζει μεγαλύτερης σημασίας και προσοχής στο ελληνικό πρωτάθλημα, είναι πιθανή απουσία καλών σκόρερ από μικρομεσαίες κι αδύναμες ομάδες. Οι συγκεκριμένες σκοράρουν ελάχιστα και ως επί τω πλείστο το μεγαλύτερο ποσοστό των γκολ προέρχεται από έναν παίχτη. Οπότε η απουσία του είναι κάτι παραπάνω από αισθητή σε κάποια ματς. Επιπλέον, έμφαση πρέπει να δίνεται και στο ρεπορτάζ των ομάδων που τις τελευταίες αγωνιστικές παίζουν χωρίς βαθμολογικό κίνητρο, γιατί συνηθίζουν να «κατεβάζουν» πειραματικές ενδεκάδες με απουσίες βασικών παιχτών.

➜ Παράδοση

Το αναφέραμε και παραπάνω για την παράδοση που έχουν κάποιες έδρες, όμως παράδοση υπάρχει κι ανάμεσα σε ομάδες. Εδώ δε θα βρούμε χρήσιμα στοιχεία όταν έχουμε να κάνουμε με φαβορί και αουτσάιντερ, αλλά η παράδοση ανάμεσα σε δύο ομάδες περίπου ίδιας δυναμικής μπορεί να μας δώσει χρήσιμα συμπεράσματα.

➜ Τοπικά ντέρμπι

στοιχηματικες super leagueΣχετικό με την παράδοση είναι και τα τοπικά ντέρμπι και γενικότερα τα ντέρμπι ανάμεσα στους πέντε-έξι «μεγάλους» του ελληνικού πρωταθλήματος. Γιατί, σε όποια κατάσταση κι αν είναι οι αντίπαλες ομάδες, η δυναμική κι ο χαρακτηρισμός του ματς ως ντέρμπι, μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα. Είτε μιλάμε για παιχνίδι πρωταθλήματος, είτε για παιχνίδι κυπέλλου.

“Εξωαγωνιστικοί” παράγοντες

Δεν είναι «προνόμιο» του ελληνικού πρωταθλήματος, παντού υπάρχει, απλά εδώ γίνεται πιο εύκολα αντιληπτό αφού είναι μεγαλύτερη και καλύτερη η ενημέρωση για τα «του οίκου μας». Η παραχώρηση ενός παίχτη ως δανεικού, μια ομάδα βαθμολογικά αδιάφορη που κοντράρεται με μια που χρειάζεται βαθμούς κι οι ιδιοκτήτες των δύο ομάδων έχουν καλές σχέσεις, ορισμοί συγκεκριμένων διαιτητών 👨‍🏫 σε αγώνες συγκεκριμένων ομάδων. Είναι χαρακτηριστικά παραδείγματα, τα οποία πολύ εύκολα μπορεί να συνδεθούν από τον Έλληνα «παίχτη» με αυξομείωση αποδόσεων και δίνεται μεγάλη βαρύτητα σε αυτά.

Πέρα από τις «Κασάνδρες» πάντως, ένας εξωαγωνιστικός παράγοντας που πρέπει να προσέξουμε αρκετά είναι η πληρότητα των γηπέδων στις μικρομεσαίες κι αδύναμες ομάδες. Υπάρχουν έδρες που είναι άδειες, οπότε δεν αποτελούν φόβητρο. Κι έτσι βλέπουμε να επιβεβαιώνονται διπλά σε πολύ καλές τιμές, κυρίως όταν οι δύο αντίπαλοι είναι σχετικά ισοδύναμοι, αφού δεν υπάρχει η πίεση της έδρας.

➜ Συναισθηματικοί παράγοντες

Όπως είναι φυσικό οι περισσότεροι «παίχτες» στου στοιχήματος στηρίζουν κάποια ελληνική ομάδα και πρέπει να προσέξουν κατά το ποντάρισμα σε αγώνα της. Ένας γενικός κανόνας πάντως που ακολουθούν οι «παίχτες» είναι να μην ποντάρουν ποτέ σε ματς της ομάδας τους, γιατί εκ των πραγμάτων δεν μπορούν να δουν εντελώς αντικειμενικά τα δεδομένα της αναμέτρησης.

Μακροχρόνια στοιχήματα

Αφού είδαμε ποια είναι τα κύρια στοιχεία που πρέπει να προσέξουμε πριν ποντάρουμε, πάμε στο επόμενο βήμα, δηλαδή να δούμε ποια είναι τα στοιχήματα (μακροχρόνια και μη) και οι αγορές που μπορούμε να ποντάρουμε στη Σούπερ Λιγκ. Κάποια από αυτά που υπάρχουν στις στοιχηματικές πλατφόρμες ενίοτε «πληρώνουν» και σε καλές αποδόσεις.

▷ Νικητής Superleague στοίχημα

Το στοίχημα που αφορά τον πρωταθλητή είναι πάντα ενδιαφέρον και προσελκύει πολλούς «παίχτες» σε όλα τα πρωταθλήματα. Τις σεζόν 18/19 και 19/20 υπήρξε ανταγωνισμός ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ και μάλιστα στην δεύτερη περίπτωση είχαμε πλατφόρμες που έδιναν και τους δύο αντιπάλους σε τιμές άνω του 2.00.

ποιος θα κατακτησει το πρωτάθλημα super league 2019-2020

▷ Πρωταθλητής Χειμώνα

Εκτός από τον πρωταθλητή, έχουμε και την αγορά που αφορά την ομάδα που θα βρίσκεται στην πρώτη θέση της κατάταξης ως τα Χριστούγεννα. Πρακτικά, αναφερόμαστε στον «Πρωταθλητή Χειμώνα», άτυπο τίτλο που δίνουμε εδώ στην Ελλάδα. Εκτός από την κατάταξη στην πρώτη θέση, βρίσκουμε σε συγκεκριμένες πλατφόρμες κι άλλα bets που αφορούν την κατάταξη σε πρώτη τετράδα κι εξάδα, αλλά και στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

▷ Forecast

Μακροχρόνια στοιχήματα βρίσκουμε και για την ακριβή κατάταξη των ομάδων στο τέλος του πρωταθλήματος, όπως αυτές θα τερματίσουν σε σειρά. Φορκαστ (το 1-2), τρίκαστ (1-2-3) και δίδυμο κορυφής, οι πιο ενδιαφέρουσες αγορές που βρίσκουμε.

▷ Μακροχρόνιο τερμάτων

Αφήνοντας τα στοιχήματα που αφορούν τον βαθμολογικό πίνακα, έχουμε κι αυτά που σχετίζονται με τα γκολ που μπαίνουν στο πρωτάθλημα. Έτσι εδώ βρίσκουμε επιλογή για το ποια ομάδα θα σκοράρει τα περισσότερα τέρματα στη λίγκα και ποια τα λιγότερα.

▷ Πρώτοι σκόρερ superleague

Μια δεύτερη επιλογή αναφορικά με τα γκολ, που επίσης ενδιαφέρει αρκετούς είναι κι αυτή του πρωτος σκορερ superleague. Πιο δύσκολο στοίχημα, αφού έχουμε περισσότερα φαβορί, ενώ παίζουν πάντα κι οι εκπλήξεις. Οι οποίες είτε μπορεί να είναι κάποιος χαφ από μεγάλη ομάδα που εκτελεί και φάουλ και πέναλτι, είτε κάποιο ικανό φορ μικρομεσαίας ομάδας, που όμως σταθερά κάθε χρόνο σκοράρει και μοιραία πετυχαίνει και τα περισσότερα γκολ της ομάδας του.

Ποια στοιχήματα “πληρώνουν” πιο συχνά στη superleague

Η Superleague είναι ένα πρωτάθλημα χαμηλότερης δυναμικής, με ξεκάθαρα φαβορί και αουτσάιντερ. Αυτό μεταφράζεται στον κόσμο του στοιχήματος ως εξής. Δύσκολα να δούμε μεγάλες εκπλήξεις (μπόμπες 💣), όπως συμβαίνει για παράδειγμα σε πρωταθλήματα όπως η Premier League και δύσκολα να δούμε θεαματικό και γρήγορο ποδόσφαιρο με πολλά γκολ. Τα φαβορί επιβεβαιώνονται σχετικά συχνά, αλλά δυστυχώς δεν πληρώνουν καλά, ενώ και το under 2.5 είναι μια επιλογή που εμφανίζεται συχνά, όμως κι αυτή την αγορά οι στοιχηματικές συνήθως την τιμούν κάτω από το 1.75.

Επίσης και η έδρα «πληρώνει» πάρα πολύ, τη σεζόν 18/19 ο άσος επιβεβαιώθηκε στο 48% των αγώνων. Τέλος, και το N/G (να μην σκοράρουν και οι δύο ομάδες) βρίσκεται ψηλά στη λίστα με τα στοιχήματα που επιβεβαιώνονται στο ελληνικό πρωτάθλημα (62% τη σεζόν 18/19).

Αξίζει για ποντάρισμα η Superleague;

Δεν είναι το πλέον κερδοφόρο πρωτάθλημα για τον παίχτη του στοιχήματος, αφού όπως είδαμε και παραπάνω οι επιλογές που επιβεβαιώνονται συχνά είναι σε μικρές αποδόσεις. Και δεν βρίσκουμε εύκολα, σημεία σε «δυνατές» τιμές. Παρόλα αυτά, κάτι οι αρκετές προσφορές των εταιριών, κάτι το ότι αποτελεί το εθνικό μας πρωτάθλημα και -όπως και το κάνουμε- έχουμε καλύτερη γνώση σε σχέση με άλλες λίγκες, μπορεί να είναι στις επιλογές μας από τις οποίες κάθε Σαββατοκύριακο θα ψάχνουμε σημεία για το «παιχνίδι» μας.

Σχόλια