Στοίχημα Superleague – Καλύτερες Στοιχηματικές για ποντάρισμα στη Σούπερ Λιγκ

Η 🇬🇷 Superleague αποτελεί το πιο εμπορικό των στοιχηματικών ιστοσελίδων που λειτουργούν νόμιμα στην Ελλάδα. Πρόκειται για το εγχώριο πρωτάθλημα κι εκεί μοιραία το μάρκετινγκ της κάθε πλατφόρμας είναι μεγαλύτερο.

Στα στοιχήματα που αφορούν την ελληνική λίγκα (στοίχημα σούπερ λιγκ) «τζιράρουν» μεγάλο μέρος των πονταρισμάτων οι παίκτες στην Ελλάδα, μαζί με τις υπόλοιπες δημοφιλείς λίγκες της Ευρώπης (Premier League, Primera Division κλπ).

Αυτό όπως είναι φυσικό αναγκάζει τις στοιχηματικές να προβάλλουν περισσότερο τους αγώνες της ελληνικής Superleague και να δίνουν και σπουδαίες 🎁 προσφορές* σε παιχνίδια της.

ℹ Αν αναρωτιέσαι ποιες από αυτές έχουν μεγάλες αποδόσεις, εδώ θα βρεις την απάντηση.

Περιεχόμενα οδηγού:

➜ Οι καλύτερες στοιχηματικές για ποντάρισμα στη Super league
➜ Πως διαμορφώνονται οι αποδόσεις (γκανιότες*) στη Σούπερ Λιγκ
➜ Τι πρέπει να ελέγχουμε πριν ποντάρουμε στη Superleague
➜ Τα στοιχήματα (μακροχρόνια) και οι αγορές για την Σούπερ Λιγκ
➜ Τα στοιχήματα που πληρώνουν πιο συχνά (στοίχημα σουπερλιγκα)
➜ Υπάρχει αξία για ποντάρισμα στο εγχώριο πρωτάθλημα;

Super League Στοίχημα – Οι κορυφαίες στοιχηματικές

BookmakerΠλεονεκτήματα
Stoiximan
9.4/10
  • Δωρεάν συναλλαγές, άμεσες αναλήψεις
  • Προσαρμοσμένη στον Έλληνα παίκτη
  • Ειδικά στοιχήματα σε όλα τα αθλήματα 
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Bwin
9.2/10
  • Εξαιρετική επιλογή για live betting
  • Άμεσες πληρωμές όλες τις ημέρες
  • Live streaming & Auto Cash Out*
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Bet365
8.9/10
  • Κορυφαίο όνομα στον χώρο
  • Πλούσιο Live betting σε όαλ τα sports
  • 24ωρη εξυπηρέτηση με ελληνικό support
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Pamestoixima.gr
8.6/10
  • Αξιοπιστία & ασφάλεια ΟΠΑΠ
  • Ποικιλία σε ειδικά & μακροχρόνια
  • Προηγμένη εφαρμογή για Android & iOS
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Novibet
8.9/10
  • Άμεσες & δωρεάν πληρωμές
  • Ποικιλία σε ασιατικά χάντικαπ
  • Cash Out*, Stop Loss / Partial Cash Out*
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στοίχημα Σουπερ Λιγκ – Τι πρέπει να ελέγχουμε

Οι Έλληνες «παίχτες» αισθάνονται πιο άνετα όταν παίζουν στοιχημα σουπερ λιγκ, αφού είναι ένα πρωτάθλημα που γνωρίζουν πάρα πολύ καλά. Υπάρχουν όμως σημεία που πρέπει να προσέξουμε κι όσο «ειδήμονες» κι αν είμαστε, κάτι μπορεί να μας ξεφεύγει. Παρακάτω παρουσιάζονται οι βασικοί άξονες στους οποίους πρέπει να δώσουμε βαρύτητα όταν «μελετάμε» ένα ματς της Superleague, για να στοιχηματίσουμε πάνω του.

➜ Φόρμα

Σημαντικό να βλέπουμε τη φόρμα των ομάδων και κυρίως αν έχουν δημιουργήσει σερί εντός έδρας. Είναι κάποιες μικρομεσαίες ομάδες στο ελληνικό πρωτάθλημα που έχουν «δύσκολες έδρες» και παραδοσιακά ζορίζουν ακόμα και τους μεγάλους αντιπάλους εντός έδρας. Και κάπως έτσι παραμένουν αήττητες για διαδοχικά ματς στο «σπίτι» τους. Επίσης, είθισται οι δυνατοί του ελληνικού πρωταθλήματος δύσκολα να «γκελάρουν» και να δημιουργούν μεγάλα σερί (εντός κι εκτός) νικών. Τέλος, νικηφόρα κι αήττητα σερί δημιουργούν προς το τέλος της αγωνιστικής περιόδου και ομάδες που «μάχονται» για τη σωτηρία τους.

➜ Αγωνιστικά Νέα

Όπως συμβαίνει σε κάθε άθλημα και σε κάθε πρωτάθλημα, είναι βασικό να κοιτάμε το ρεπορτάζ των ομάδων πριν ποντάρουμε. Αν κάτι χρίζει μεγαλύτερης σημασίας και προσοχής στο ελληνικό πρωτάθλημα, είναι πιθανή απουσία καλών σκόρερ από μικρομεσαίες κι αδύναμες ομάδες. Οι συγκεκριμένες σκοράρουν ελάχιστα και ως επί τω πλείστο το μεγαλύτερο ποσοστό των γκολ προέρχεται από έναν παίχτη. Οπότε η απουσία του είναι κάτι παραπάνω από αισθητή σε κάποια ματς. Επιπλέον, έμφαση πρέπει να δίνεται και στο ρεπορτάζ των ομάδων που τις τελευταίες αγωνιστικές παίζουν χωρίς βαθμολογικό κίνητρο, γιατί συνηθίζουν να «κατεβάζουν» πειραματικές ενδεκάδες με απουσίες βασικών παιχτών.

➜ Παράδοση

Το αναφέραμε και παραπάνω για την παράδοση που έχουν κάποιες έδρες, όμως παράδοση υπάρχει κι ανάμεσα σε ομάδες. Εδώ δε θα βρούμε χρήσιμα στοιχεία όταν έχουμε να κάνουμε με φαβορί και αουτσάιντερ, αλλά η παράδοση ανάμεσα σε δύο ομάδες περίπου ίδιας δυναμικής μπορεί να μας δώσει χρήσιμα συμπεράσματα.

➜ Τοπικά ντέρμπι

στοιχηματικες super leagueΣχετικό με την παράδοση είναι και τα τοπικά ντέρμπι και γενικότερα τα ντέρμπι ανάμεσα στους πέντε-έξι «μεγάλους» του ελληνικού πρωταθλήματος. Γιατί, σε όποια κατάσταση κι αν είναι οι αντίπαλες ομάδες, η δυναμική κι ο χαρακτηρισμός του ματς ως ντέρμπι, μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα. Είτε μιλάμε για παιχνίδι πρωταθλήματος, είτε για παιχνίδι κυπέλλου.

“Εξωαγωνιστικοί” παράγοντες

Δεν είναι «προνόμιο» του ελληνικού πρωταθλήματος, παντού υπάρχει, απλά εδώ γίνεται πιο εύκολα αντιληπτό αφού είναι μεγαλύτερη και καλύτερη η ενημέρωση για τα «του οίκου μας». Η παραχώρηση ενός παίχτη ως δανεικού, μια ομάδα βαθμολογικά αδιάφορη που κοντράρεται με μια που χρειάζεται βαθμούς κι οι ιδιοκτήτες των δύο ομάδων έχουν καλές σχέσεις, ορισμοί συγκεκριμένων διαιτητών 👨‍🏫 σε αγώνες συγκεκριμένων ομάδων. Είναι χαρακτηριστικά παραδείγματα, τα οποία πολύ εύκολα μπορεί να συνδεθούν από τον Έλληνα «παίχτη» με αυξομείωση αποδόσεων και δίνεται μεγάλη βαρύτητα σε αυτά.

Πέρα από τις «Κασάνδρες» πάντως, ένας εξωαγωνιστικός παράγοντας που πρέπει να προσέξουμε αρκετά είναι η πληρότητα των γηπέδων στις μικρομεσαίες κι αδύναμες ομάδες. Υπάρχουν έδρες που είναι άδειες, οπότε δεν αποτελούν φόβητρο. Κι έτσι βλέπουμε να επιβεβαιώνονται διπλά σε πολύ καλές τιμές, κυρίως όταν οι δύο αντίπαλοι είναι σχετικά ισοδύναμοι, αφού δεν υπάρχει η πίεση της έδρας.

➜ Συναισθηματικοί παράγοντες

Όπως είναι φυσικό οι περισσότεροι «παίχτες» στου στοιχήματος στηρίζουν κάποια ελληνική ομάδα και πρέπει να προσέξουν κατά το ποντάρισμα σε αγώνα της. Ένας γενικός κανόνας πάντως που ακολουθούν οι «παίχτες» είναι να μην ποντάρουν ποτέ σε ματς της ομάδας τους, γιατί εκ των πραγμάτων δεν μπορούν να δουν εντελώς αντικειμενικά τα δεδομένα της αναμέτρησης.

Μακροχρόνια στοιχήματα

Αφού είδαμε ποια είναι τα κύρια στοιχεία που πρέπει να προσέξουμε πριν ποντάρουμε, πάμε στο επόμενο βήμα, δηλαδή να δούμε ποια είναι τα στοιχήματα (μακροχρόνια και μη) και οι αγορές που μπορούμε να ποντάρουμε στη Σούπερ Λιγκ. Κάποια από αυτά που υπάρχουν στις στοιχηματικές πλατφόρμες ενίοτε «πληρώνουν» και σε καλές αποδόσεις.

▷ Νικητής Superleague στοίχημα

Το στοίχημα που αφορά τον πρωταθλητή είναι πάντα ενδιαφέρον και προσελκύει πολλούς «παίχτες» σε όλα τα πρωταθλήματα. Τις σεζόν 18/19 και 19/20 υπήρξε ανταγωνισμός ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ και μάλιστα στην δεύτερη περίπτωση είχαμε στοιχηματικές που έδιναν και τους δύο αντιπάλους σε τιμές άνω του 2.00. Πέρυσι οι «Ερυθρόλευκοι» επέστρεψαν στην κορυφή σχετικά εύκολα. Από θέση ισχύος ξεκινούν και φέτος.

▷ Πρωταθλητής Χειμώνα

Εκτός από τον πρωταθλητή, έχουμε και την αγορά που αφορά την ομάδα που θα βρίσκεται στην πρώτη θέση της κατάταξης ως τα Χριστούγεννα. Πρακτικά, αναφερόμαστε στον «Πρωταθλητή Χειμώνα», άτυπο τίτλο που δίνουμε εδώ στην Ελλάδα. Εκτός από την κατάταξη στην πρώτη θέση, βρίσκουμε σε συγκεκριμένες πλατφόρμες κι άλλα bets που αφορούν την κατάταξη σε πρώτη τετράδα κι εξάδα, αλλά και στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

▷ Forecast

Μακροχρόνια στοιχήματα βρίσκουμε και για την ακριβή κατάταξη των ομάδων στο τέλος του πρωταθλήματος, όπως αυτές θα τερματίσουν σε σειρά. Φορκαστ (το 1-2), τρίκαστ (1-2-3) και δίδυμο κορυφής, οι πιο ενδιαφέρουσες αγορές που βρίσκουμε.

▷ Μακροχρόνιο τερμάτων

Αφήνοντας τα στοιχήματα που αφορούν τον βαθμολογικό πίνακα, έχουμε κι αυτά που σχετίζονται με τα γκολ που μπαίνουν στο πρωτάθλημα. Έτσι εδώ βρίσκουμε επιλογή για το ποια ομάδα θα σκοράρει τα περισσότερα τέρματα στη λίγκα και ποια τα λιγότερα.

▷ Πρώτοι σκόρερ superleague

Μια δεύτερη επιλογή αναφορικά με τα γκολ, που επίσης ενδιαφέρει αρκετούς είναι κι αυτή του πρωτος σκορερ superleague. Πιο δύσκολο στοίχημα, αφού έχουμε περισσότερα φαβορί, ενώ παίζουν πάντα κι οι εκπλήξεις.

Οι οποίες είτε μπορεί να είναι κάποιος χαφ από μεγάλη ομάδα που εκτελεί και φάουλ και πέναλτι, είτε κάποιο ικανό φορ μικρομεσαίας ομάδας, που όμως σταθερά κάθε χρόνο σκοράρει και μοιραία πετυχαίνει και τα περισσότερα γκολ της ομάδας του.

Όπως μπορείτε να δείτε και στην διπλανή εικόνα, στην Stoiximan το φαβορί για το… χρυσό παπούτσι του φετινού πρωταθλήματος είναι ο φορ του Ολυμπιακού, Ελ Αραμπί (2.50). Πιο πίσω βρίσκεται ο Νέλσον Ολιβέιρα της ΑΕΚ (6.00) και ακολουθούν οι Μακέντα (10.00) και Σβιντέρσκι (13.00).

Ποια στοιχήματα “πληρώνουν” πιο συχνά στη superleague

Η Superleague είναι ένα πρωτάθλημα χαμηλότερης δυναμικής, με ξεκάθαρα φαβορί και αουτσάιντερ. Αυτό μεταφράζεται στον κόσμο του στοιχήματος ως εξής. Δύσκολα να δούμε μεγάλες εκπλήξεις (μπόμπες 💣), όπως συμβαίνει για παράδειγμα σε πρωταθλήματα όπως η Premier League και δύσκολα να δούμε θεαματικό και γρήγορο ποδόσφαιρο με πολλά γκολ. Τα φαβορί επιβεβαιώνονται σχετικά συχνά, αλλά δυστυχώς δεν πληρώνουν καλά, ενώ και το under 2.5 είναι μια επιλογή που εμφανίζεται συχνά, όμως κι αυτή την αγορά οι στοιχηματικές συνήθως την τιμούν κάτω από το 1.75.

Επίσης και η έδρα «πληρώνει» πάρα πολύ, τη σεζόν 18/19 ο άσος επιβεβαιώθηκε στο 48% των αγώνων. Τέλος, και το N/G (να μην σκοράρουν και οι δύο ομάδες) βρίσκεται ψηλά στη λίστα με τα στοιχήματα που επιβεβαιώνονται στο ελληνικό πρωτάθλημα (62% τη σεζόν 18/19).

Αξίζει για ποντάρισμα η Superleague;

Δεν είναι το πλέον κερδοφόρο πρωτάθλημα για τον παίχτη του στοιχήματος, αφού όπως είδαμε και παραπάνω οι επιλογές που επιβεβαιώνονται συχνά είναι σε μικρές αποδόσεις. Και δεν βρίσκουμε εύκολα, σημεία σε «δυνατές» τιμές. Παρόλα αυτά, κάτι οι αρκετές προσφορές των εταιριών, κάτι το ότι αποτελεί το εθνικό μας πρωτάθλημα και -όπως και το κάνουμε- έχουμε καλύτερη γνώση σε σχέση με άλλες λίγκες, μπορεί να είναι στις επιλογές μας από τις οποίες κάθε Σαββατοκύριακο θα ψάχνουμε σημεία για το «παιχνίδι» μας.

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

Νόμιμες Στοιχηματικές Ιστοσελίδες στην Ελλάδα

BookmakerΠλεονεκτήματα
Stoiximan
9.4/10
  • Δωρεάν συναλλαγές, άμεσες αναλήψεις
  • Προσαρμοσμένη στον Έλληνα παίκτη
  • Ειδικά στοιχήματα σε όλα τα αθλήματα 
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Pamestoixima.gr
8.6/10
  • Αξιοπιστία & ασφάλεια ΟΠΑΠ
  • Ποικιλία σε ειδικά & μακροχρόνια
  • Προηγμένη εφαρμογή για Android & iOS
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Novibet
8.9/10
  • Άμεσες & δωρεάν πληρωμές
  • Ποικιλία σε ασιατικά χάντικαπ
  • Cash Out*, Stop Loss / Partial Cash Out*
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Bwin
9.2/10
  • Εξαιρετική επιλογή για live betting
  • Άμεσες πληρωμές όλες τις ημέρες
  • Live streaming & Auto Cash Out*
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Betsson
8.6/10
  • Εμπειρία 20+ ετών στον χώρο
  • Γρήγορη & εύχρηστη ιστοσελίδα
  • Εύκολη πλοήγηση μέσω app για Android
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Fonbet
8.6/10
  • Πανίσχυρο brand name
  • Πολύ γρήγορες πληρωμές
  • Άμεσο cash out* σε όλα τα αθλήματα
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Bet365
8.9/10
  • Κορυφαίο όνομα στον χώρο
  • Πλούσιο Live betting σε όαλ τα sports
  • 24ωρη εξυπηρέτηση με ελληνικό support
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Netbet
8.7/10
  • Παγκόσμιο brand name
  • Υψηλά όρια πονταρίσματος
  • Ασιατικά & ειδικά στοιχήματα
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Interwetten
8.3/10
  • Πολύ εύκολη πλοήγηση
  • Εξαιρετικό mobile app
  • Πλούσιο live betting
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Sportingbet
8.9/10
  • Παγκόσμιο brand από το 1998
  • Live Streaming* & Cash Out*
  • 24ωρη εξυπηρέτηση στα Ελληνικά
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Betshop
8.3/10
  • Ποικιλία σε combos & ασιατικά
  • Live Streaming* από το κινητό
  • Πολύ γρήγορες αναλήψεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Vistabet
8.9/10
  • Υψηλά όρια πονταρίσματος
  • Live Streaming* & Cash Out*
  • 24/7 τμήμα εξυπηρέτησης στα Ελληνικά
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Bookmakers Newsletter

Γραφτείτε τώρα στο Newsletter! Όλα τα ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ νέα σε περιμένουν στο email σου!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σχόλια

No comments

PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΗ NOVIBET!
  • PROMO CODE ΕΓΓΡΑΦΗΣ «DELULU1000»
  • 200 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • ΕΩΣ 1000 ΕΠΑΘΛΑ*
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ