Οι καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες για το 2018

Στην Ελλάδα λειτουργούν σήμερα πάνω από 25 ιστοσελίδες που προσφέρουν νόμιμο διαδικτυακό στοίχημα, όμως το επίπεδο υπηρεσίων και αξιοπιστίας κάθε bookmaker διαφέρει. Κάποιες εταιρίες προσφέρουν καλύτερες αποδόσεις, άλλες καλύτερες προσφορές*, ενώ ορισμένοι μπουκ σας δίνουν τη δυνατότητα να παρακολουθείτε αγώνες μέσω live streaming. Σίγουρα η επιλογή των καλύτερων εταιρίων δεν είναι μια εύκολη διαδικασία και υπάρχουν αρκετοί παράγοντες που πρέπει να ληφθούν υπ’ όψιν ώστε να προκύψει ένα αποτέλεσμα όσο το δυνατόν πιο αντικειμενικό.

Στο Bookmakers εξετάσαμε πρώτα όλους τους παράγοντες που κρίνουν αν μία εταιρία είναι αξιόπιστη και ασφαλής. Τεστάραμε έναν έναν όλους τους bookmakers και αξιολογήσαμε τις υπηρεσίες που προσφέρουν στους παίκτες. Το ύψος των αποδόσεων, η συχνότητα και ο αριθμός των προσφορών* και η ποικιλία των διαθέσιμων αγορών προς στοιχηματισμό ήταν μερικά από τα στοιχεία που ελέγξαμε, ενώ δώσαμε ιδιαίτερη βαρύτητα στο τμήμα εξυπηρέτησης των εταιριών και στην ταχύτητα των συναλλαγών. Στον ακόλουθο οδηγό σας παρουσιάζουμε τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες για το 2018.

Top εταιρίες για το 2018

 • Netbet Αξιολόγηση εταιρείας »

  Η Netbet ιδρύθηκε το 2013 και αποτελεί συνέχεια της Bet770. Η εταιρία έχει αδειοδοτηθεί στη Μάλτα και στην Ελλάδα λειτουργεί νόμιμα κάτω από την άδεια της Love2Celebreate, ενώ αποτελεί έναν διεθνώς επιτυχημένο bookmaker με πολύ θετική παρουσία τόσο στη Βρετανία όσο και στη Γαλλία. Η Netbet προσφέρει στους παίκτες ένα πολύ καλό προϊόν, με μεγάλη γκάμα στοιχήματων σε prematch και live αγορές και ανταγωνιστικές αποδόσεις. 

  Παίξε Νόμιμα
 • Sportingbet Αξιολόγηση εταιρείας »

  Η Sportingbet ιδρύθηκε το 1998 και αποτελεί έναν από τους πρωτοπόρους της στοιχηματικής αγοράς με πολύ επιτυχημένη πορεία, ενώ το brand name της είναι αναγνωρίσιμο παγκοσμίως. Στην Ελλάδα εμφανίστηκε το 2000, ενώ από το 2011 λειτουργεί υπό την Sporting Odds Limited η οποία έλαβε άδεια από το Υπουργείο Οικονομικών και μπορεί να προσφέρει νόμιμες υπηρεσίες διαδικτυακών παιχνιδιών. Στη Sportingbet.gr οι παίκτες μπορούν να απολαύσουν κορυφαίες υπηρεσίες, όπως πλούσιο ζωντανό στοίχημα, υψηλά όρια στοιχηματισμού και συνεχείς προσφορές*.

  *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

  Παίξε Νόμιμα
 • Interwetten Αξιολόγηση εταιρείας »

  Η Interwetten αποτελεί μία στοιχηματική εταιρία με παγκόσμια αναγνωρισιμότητα. Η εταιρία ιδρύθηκε το 1990 στην Αυστρία και από το 1997 μπήκε στο χώρο του διαδικτυακού στοιχήματος. Στην Ελλάδα λειτουργεί νόμιμα κάτω από την άδεια της Rebels Gaming Limited η οποία είναι αδειοδοτημένη στη Μάλτα. Η Ιnterwetten προσφέρει όλες τις δημοφιλείς μεθόδους κατάθεσεις όπως Paysafe, VIVA και Moneysafe, καθώς και μία εύχρηστη ιστοσελίδα με εξαιρετική πλατφόρμα ζωντανού στοιχήματος.

  Παίξε Νόμιμα
 • Novibet Αξιολόγηση εταιρείας »

  H Novibet ιδρύθηκε το 2010 και είναι αδειοδοτημένη στο Ηνωμένο Βασίλειο, ενώ στην Ελλάδα λειτουργεί νόμιμα κάτω από την άδεια της Longflex Limited. H εντυπωσιακή της ιστοσελίδα συνδυάζεται άψογα με την ποικιλία αγορών και ειδικών στοιχημάτων σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ, δημιουργώντας μία στοιχηματική εταιρία καλύπτει τα θέλω ακόμη και των πιο απαιτητικών παικτών. Η πρώτη επιλογή για τους λάτρεις των ειδικών στοιχημάτων, έχει βελτιώσει αισθητά τις αποδόσεις της, ενώ πλέον διαθέτει και cash-out.

  Παίξε Νόμιμα

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Σχόλια