Οι καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες για το 2017

Στην Ελλάδα λειτουργούν σήμερα πάνω από 25 ιστοσελίδες που προσφέρουν νόμιμο διαδικτυακό στοίχημα, όμως το επίπεδο υπηρεσίων και αξιοπιστίας κάθε bookmaker διαφέρει. Κάποιες εταιρίες προσφέρουν καλύτερες αποδόσεις, άλλες καλύτερες προσφορές, ενώ ορισμένοι μπουκ σας δίνουν τη δυνατότητα να παρακολουθείτε αγώνες μέσω live streaming. Σίγουρα η επιλογή των καλύτερων εταιρίων δεν είναι μια εύκολη διαδικασία και υπάρχουν αρκετοί παράγοντες που πρέπει να ληφθούν υπ’ όψιν ώστε να προκύψει ένα αποτέλεσμα όσο το δυνατόν πιο αντικειμενικό.

Στο Bookmakers εξετάσαμε πρώτα όλους τους παράγοντες που κρίνουν αν μία εταιρία είναι αξιόπιστη και ασφαλής. Τεστάραμε έναν έναν όλους τους bookmakers και αξιολογήσαμε τις υπηρεσίες που προσφέρουν στους παίκτες. Το ύψος των αποδόσεων, η συχνότητα και ο αριθμός των προσφορών και η ποικιλία των διαθέσιμων αγορών προς στοιχηματισμό ήταν μερικά από τα στοιχεία που ελέγξαμε, ενώ δώσαμε ιδιαίτερη βαρύτητα στο τμήμα εξυπηρέτησης των εταιριών και στην ταχύτητα των συναλλαγών. Στον ακόλουθο οδηγό σας παρουσιάζουμε τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες για το 2017.

Top εταιρίες για το 2017

 • Sportingbet Αξιολόγηση εταιρείας »

  Η Sportingbet ιδρύθηκε το 1998 και αποτελεί έναν από τους πρωτοπόρους της στοιχηματικής αγοράς με πολύ επιτυχημένη πορεία, ενώ το brand name της είναι αναγνωρίσιμο παγκοσμίως. Στην Ελλάδα εμφανίστηκε το 2000, ενώ από το 2011 λειτουργεί υπό την Sporting Odds Limited η οποία έλαβε άδεια από το Υπουργείο Οικονομικών και μπορεί να προσφέρει νόμιμες υπηρεσίες διαδικτυακών παιχνιδιών. Στη Sportingbet.gr οι παίκτες μπορούν να απολαύσουν κορυφαίες υπηρεσίες, όπως πλούσιο ζωντανό στοίχημα, live streaming, cash out, υψηλά όρια στοιχηματισμού και συνεχείς προσφορές.

  VISIT
 • Vistabet Αξιολόγηση εταιρείας »

  Η Vistabet ιδρύθηκε το 2005 και παρότι αποτελεί το “μικρό αδερφάκι” της Sportingbet, έχει διαγράφει τη δική της πορεία στον ελληνικό χώρο. Η εταιρία είναι αδειοδοτημένη στο Ηνωμένο Βασίλειο και λειτουργεί νόμιμα στη χώρα μας βάσει του άρθρου 50 § 12 Ν.4002/201 με το ΑΦΜ της Sporting Odds Limited. Η Vistabet προσφέρει ένα πολύ καλό προϊόν, με πλούσιo ζωντανό στοίχημα και live streaming, πολύ εύχρηστη ιστοσελίδα για υπολογιστή και κινητό, καθώς και ένα πλούσιο πακέτο προσφορών τόσο για νέους όσο και υπάρχοντες παίκτες.

  VISIT
 • Interwetten Αξιολόγηση εταιρείας »

  Η Interwetten αποτελεί μία στοιχηματική εταιρία με παγκόσμια αναγνωρισιμότητα. Η εταιρία ιδρύθηκε το 1990 στην Αυστρία και από το 1997 μπήκε στο χώρο του διαδικτυακού στοιχήματος. Στην Ελλάδα λειτουργεί νόμιμα κάτω από την άδεια της Rebels Gaming Limited η οποία είναι αδειοδοτημένη στη Μάλτα. Η Ιnterwetten προσφέρει όλες τις δημοφιλείς μεθόδους κατάθεσεις όπως Paysafe, VIVA και Moneysafe, καθώς και μία εύχρηστη ιστοσελίδα με εξαιρετική πλατφόρμα ζωντανού στοιχήματος.

  VISIT
 • Goalbet Αξιολόγηση εταιρείας »

  Η Goalbet ιδρύθηκε το 2009, είναι αυστριακής προέλευσης και στην Ελλάδα λειτουργεί υπό την GLB GmbH, η οποία έχει λάβει ΑΦΜ από το Yπουργείο Oικονομικών και μπορεί να προσφέρει νόμιμα διαδικτυακό στοίχημα και TV Bets. Η πλατφόρμα της Goalbet είναι αδειοδοτημένη στο Κουρασάο, την Αυστρία και την Εσθονία. Η εταιρία προσφέρει τις υψηλότερες αποδόσεις στην Ελλάδα, με την γκανιότα πολλές φορές να πέφτει από το 2%, ενώ οι παίκτες μπορούν να απολαύσουν κορυφαίο live στοίχημα με πολλές επιλογές και live video.

  VISIT
 • 2winbet Αξιολόγηση εταιρείας »

  Η 2winbet από το 2014 που έκανε το relaunch με την πλατφόρμα της Betconstruct βρίσκεται σε ανοδική πορεία. Η εταιρία προσφέρει νόμιμα της υπηρεσίες στην Ελλάδα κάτω από το ΑΦΜ της GLB  GmbH, ενώ είναι αδειοδοτημένη στην Εσθονία. Η 2winbet.gr προσφέρει μία πολύ μεγάλη γκάμα στοιχηματικών αγορών στους παίκτες της, εκεί όμως που ξεχωρίζει είναι το Live Streaming, στο οποίο είναι διαθέσιμα προς παρακολουθήση τα μεγαλύτερα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και η Super League. Μεγάλη η ευελιξία που προσφέρει στις συναλλαγές, αφού μπορείτε να κάμετε κατάθεση με Paysafe, Moneysafe και ηλεκτρονικά πορτοφόλια, ενώ τα νέα και τα υπάρχοντα μέλη της μπορούν να πάρουν μέρος στα πλούσια προγράμματα επιβράβευσης που διαθέτει.

  VISIT

Σχόλια