Οι καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες για το 2018

Στην Ελλάδα λειτουργούν σήμερα πάνω από 25 ιστοσελίδες που προσφέρουν νόμιμο διαδικτυακό στοίχημα, όμως το επίπεδο υπηρεσίων και αξιοπιστίας κάθε bookmaker διαφέρει. Κάποιες εταιρίες προσφέρουν καλύτερες αποδόσεις, άλλες καλύτερες προσφορές*, ενώ ορισμένοι μπουκ σας δίνουν τη δυνατότητα να παρακολουθείτε αγώνες μέσω live streaming. Σίγουρα η επιλογή των άπό τς καλύτερα στοιχηματικά site δεν είναι μια εύκολη διαδικασία και υπάρχουν αρκετοί παράγοντες που πρέπει να ληφθούν υπ’ όψιν ώστε να προκύψει ένα αποτέλεσμα όσο το δυνατόν πιο αντικειμενικό.

Στο Bookmakers εξετάσαμε πρώτα όλους τους παράγοντες που κρίνουν αν μία εταιρία είναι αξιόπιστη και ασφαλής. Τεστάραμε έναν έναν όλους τους bookmakers και αξιολογήσαμε τις υπηρεσίες που προσφέρουν στους παίκτες. Το ύψος των αποδόσεων, η συχνότητα και ο αριθμός των προσφορών* και η ποικιλία των διαθέσιμων αγορών προς στοιχηματισμό ήταν μερικά από τα στοιχεία που ελέγξαμε, ενώ δώσαμε ιδιαίτερη βαρύτητα στο τμήμα εξυπηρέτησης των εταιριών και στην ταχύτητα των συναλλαγών. Στον ακόλουθο οδηγό σας παρουσιάζουμε τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες για το 2018.

Kαλύτερες εταιρίες στοιχήματος στην Ελλάδα

 • Bwin Αξιολόγηση εταιρείας »

  Η Bwin είναι ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα brand names στον κόσμο και έχει αφήσει το σημάδι της στο χώρο του στοιχήματος με τις καινοτόμες ιδέες και τα πρωτοποριακά προϊόντα που λάνσαρε σε εποχές που οι ανταγωνιστές δεν μπορούσαν ούτε καν να φανταστούν. Το live betting της παραμένει ένα από τα κορυφαία, καθώς εκτός από τις ανταγωνιστικές αποδόσεις προσφέρει στους παίκτες δυνατότητα cash out και πολλά ειδικά στοιχήματα. Η bwin.gr είναι ιδιαίτερα ευέλικτη στις συναλλαγές, καθώς υπάρχει η δυνατότητα κατάθεσης με τραπεζικές κάρτες, paysafe και ηλεκτρονικά πορτοφόλια. Πρόκειται για την καλύτερη στοιχηματική πλατφόρμα στην Ελλάδα αυτή την στιγμή.

  Παίξε Νόμιμα
 • Goalbet Αξιολόγηση εταιρείας »

  Η Goalbet ιδρύθηκε το 2009, είναι αυστριακής προέλευσης και στην Ελλάδα λειτουργεί υπό την GLB GmbH, η οποία έχει λάβει ΑΦΜ από το Yπουργείο Oικονομικών και μπορεί να προσφέρει νόμιμα διαδικτυακό στοίχημα και TV Bets. Η πλατφόρμα της Goalbet είναι αδειοδοτημένη στο Κουρασάο, την Αυστρία, την Εσθονία και τη Μάλτα. Η εταιρία προσφέρει τις υψηλότερες αποδόσεις στην Ελλάδα, με την προμήθεια πολλές φορές να πέφτει από το 2%, ενώ οι παίκτες μπορούν να απολαύσουν κορυφαίο live στοίχημα με πολλές επιλογές και live video.

  Παίξε Νόμιμα
 • Vivobet Αξιολόγηση εταιρείας »

  Η Vivobet κατάφερε με το καλημέρα να μας κεντρίσει το ενδιαφέρον. Κομβικής σημασίας η συνεργασία της με την Betconstruct, αφού της έδωσε την δυνατότητα να προσφέρει πολλά ειδικά στοιχήματα σε ανταγωνιστικές αποδόσεις στα 3 βασικά στοιχηματικά αθλήματα (ποδόσφαιρο, μπάσκετ, τένις). Μεγάλα της ατού το πολύ  δυνατό πακέτο προσφορών και οι ταχύτατες αναλήψεις. Πολύ σοβαρή προσπάθεια και δυναμικό ξεκίνημα. Αξίζει μία θέση ανάμεσα στις καλύτερες εταιρίες στοιχήματος στην Ελλάδα.

  Παίξε Νόμιμα
 • Sportingbet Αξιολόγηση εταιρείας »

  Η Sportingbet ιδρύθηκε το 1998 και αποτελεί έναν από τους πρωτοπόρους της στοιχηματικής αγοράς με πολύ επιτυχημένη πορεία, ενώ το brand name της είναι αναγνωρίσιμο παγκοσμίως. Στην Ελλάδα εμφανίστηκε το 2000, ενώ από το 2011 λειτουργεί υπό την Sporting Odds Limited η οποία έλαβε άδεια από το Υπουργείο Οικονομικών και μπορεί να προσφέρει νόμιμες υπηρεσίες διαδικτυακών παιχνιδιών. Στη Sportingbet.gr οι παίκτες μπορούν να απολαύσουν κορυφαίες υπηρεσίες, όπως πλούσιο ζωντανό στοίχημα, υψηλά όρια στοιχηματισμού και συνεχείς προσφορές*.

  *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

  Παίξε Νόμιμα
 • Novibet Αξιολόγηση εταιρείας »

  H Novibet ιδρύθηκε το 2010 και είναι αδειοδοτημένη στο Ηνωμένο Βασίλειο, ενώ στην Ελλάδα λειτουργεί νόμιμα κάτω από την άδεια της Longflex Limited. H εντυπωσιακή της ιστοσελίδα συνδυάζεται άψογα με την ποικιλία αγορών και ειδικών στοιχημάτων σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ, δημιουργώντας μία στοιχηματική εταιρία καλύπτει τα θέλω ακόμη και των πιο απαιτητικών παικτών. Η πρώτη επιλογή για τους λάτρεις των ειδικών στοιχημάτων, έχει βελτιώσει αισθητά τις αποδόσεις της, ενώ πλέον διαθέτει και cash-out.

  Παίξε Νόμιμα

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Σχόλια