Οι καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες για το 2018

Στην Ελλάδα λειτουργούν σήμερα πάνω από 25 ιστοσελίδες που προσφέρουν νόμιμο διαδικτυακό στοίχημα, όμως το επίπεδο υπηρεσίων και αξιοπιστίας κάθε bookmaker διαφέρει. Κάποιες εταιρίες προσφέρουν καλύτερες αποδόσεις, άλλες καλύτερες προσφορές*, ενώ ορισμένοι μπουκ σας δίνουν τη δυνατότητα να παρακολουθείτε αγώνες μέσω live streaming. Σίγουρα η επιλογή των άπό τς καλύτερα στοιχηματικά site δεν είναι μια εύκολη διαδικασία και υπάρχουν αρκετοί παράγοντες που πρέπει να ληφθούν υπ’ όψιν ώστε να προκύψει ένα αποτέλεσμα όσο το δυνατόν πιο αντικειμενικό.

Στο Bookmakers εξετάσαμε πρώτα όλους τους παράγοντες που κρίνουν αν μία εταιρία είναι αξιόπιστη και ασφαλής. Τεστάραμε έναν έναν όλους τους bookmakers και αξιολογήσαμε τις υπηρεσίες που προσφέρουν στους παίκτες. Το ύψος των αποδόσεων, η συχνότητα και ο αριθμός των προσφορών* και η ποικιλία των διαθέσιμων αγορών προς στοιχηματισμό ήταν μερικά από τα στοιχεία που ελέγξαμε, ενώ δώσαμε ιδιαίτερη βαρύτητα στο τμήμα εξυπηρέτησης των εταιριών και στην ταχύτητα των συναλλαγών. Στον ακόλουθο οδηγό σας παρουσιάζουμε τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες για το 2018.

Kαλύτερες εταιρίες στοιχήματος στην Ελλάδα

 • Bwin Αξιολόγηση εταιρείας »

  Η Bwin είναι ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα brand names στον κόσμο και έχει αφήσει το σημάδι της στο χώρο του στοιχήματος με τις καινοτόμες ιδέες και τα πρωτοποριακά προϊόντα που λάνσαρε σε εποχές που οι ανταγωνιστές δεν μπορούσαν ούτε καν να φανταστούν. Το live betting της παραμένει ένα από τα κορυφαία, καθώς εκτός από τις ανταγωνιστικές αποδόσεις προσφέρει στους παίκτες δυνατότητα cash out και πολλά ειδικά στοιχήματα. Η bwin.gr είναι ιδιαίτερα ευέλικτη στις συναλλαγές, καθώς υπάρχει η δυνατότητα κατάθεσης με τραπεζικές κάρτες, paysafe και ηλεκτρονικά πορτοφόλια. Πρόκειται για την καλύτερη στοιχηματική εταιρία στην Ελλάδα αυτή την στιγμη.

  Παίξε Νόμιμα
 • Vivobet Αξιολόγηση εταιρείας »

  Η Vivobet κατάφερε με το καλημέρα να μας κεντρίσει το ενδιαφέρον. Κομβικής σημασίας η συνεργασία της με την Betconstruct, αφού της έδωσε την δυνατότητα να προσφέρει πολλά ειδικά στοιχήματα σε ανταγωνιστικές αποδόσεις στα 3 βασικά στοιχηματικά αθλήματα (ποδόσφαιρο, μπάσκετ, τένις). Μεγάλα της ατού το πολύ  δυνατό πακέτο προσφορών και οι ταχύτατες αναλήψεις. Πολύ σοβαρή προσπάθεια και δυναμικό ξεκίνημα. Αξίζει μία θέση ανάμεσα στις καλύτερες εταιρίες στοιχήματος στην Ελλάδα.

  Παίξε Νόμιμα
 • Netbet Αξιολόγηση εταιρείας »

  Η Netbet ιδρύθηκε το 2013 και αποτελεί συνέχεια της Bet770. Η εταιρία έχει αδειοδοτηθεί στη Μάλτα και στην Ελλάδα λειτουργεί νόμιμα κάτω από την άδεια της Love2Celebreate, ενώ αποτελεί έναν διεθνώς επιτυχημένο bookmaker με πολύ θετική παρουσία τόσο στη Βρετανία όσο και στη Γαλλία. Η Netbet προσφέρει στους παίκτες ένα πολύ καλό προϊόν, με μεγάλη γκάμα στοιχήματων σε prematch και live αγορές και ανταγωνιστικές αποδόσεις. 

  Παίξε Νόμιμα
 • Sportingbet Αξιολόγηση εταιρείας »

  Η Sportingbet ιδρύθηκε το 1998 και αποτελεί έναν από τους πρωτοπόρους της στοιχηματικής αγοράς με πολύ επιτυχημένη πορεία, ενώ το brand name της είναι αναγνωρίσιμο παγκοσμίως. Στην Ελλάδα εμφανίστηκε το 2000, ενώ από το 2011 λειτουργεί υπό την Sporting Odds Limited η οποία έλαβε άδεια από το Υπουργείο Οικονομικών και μπορεί να προσφέρει νόμιμες υπηρεσίες διαδικτυακών παιχνιδιών. Στη Sportingbet.gr οι παίκτες μπορούν να απολαύσουν κορυφαίες υπηρεσίες, όπως πλούσιο ζωντανό στοίχημα, υψηλά όρια στοιχηματισμού και συνεχείς προσφορές*.

  *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

  Παίξε Νόμιμα

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Σχόλια