Καλύτερες Στοιχηματικές

Στην Ελλάδα υπάρχουν πάνω από 24 ιστοσελίδες που προσφέρουν νόμιμο διαδικτυακό στοίχημα, όμως το επίπεδο υπηρεσιών και αξιοπιστίας κάθε bookmaker διαφέρει. Υπάρχουν καλύτερες στοιχηματικές σε αποδόσεις, άλλες έχουν καλύτερες προσφορές* 🎁, άλλες έχουν πληρέστερο customer support, ενώ άλλες προσφέρουν καλύτερο live betting και περισσότερες αγορές. Ποιες είναι οι καλύτερες στοιχηματικές αυτή την στιγμή;

Στο Bookmakers εξετάσαμε όλους τους παράγοντες και αξιολογήσαμε ✍️ τις υπηρεσίες που προσφέρουν στους παίκτες. Το ποσοστό της γκανιότας*, η συχνότητα και ο αριθμός των προσφορών* και η ποικιλία των διαθέσιμων αγορών προς στοιχηματισμό ήταν μερικά από τα στοιχεία που ελέγξαμε, ενώ δώσαμε ιδιαίτερη βαρύτητα στο τμήμα εξυπηρέτησης και στην ταχύτητα των συναλλαγών.

Οι Kαλύτερες Στοιχηματικές στην Ελλάδα

BookmakersΠλεονεκτήματα
 • Ασφαλείς συναλλαγές και γρήγορες αναλήψεις
 • Ιστοσελίδα προσαρμοσμένη στον Έλληνα παίκτη
 • Πλούσιο πρόγραμμα Live Streaming*
 • Ασταμάτητες προσφορές*
 • Πολύ καλά όρια πονταρίσματος
 • Χαμηλή Γκανιότα στο Live
Bet365
 • Κορυφαίες αποδόσεις
 • Πλούσιο Live Betting
 • Ολικό/μερικό & αυτόματο cash out*
new bwin 600x400
 • Πλούσια γκάμα αγορών και πολλά ειδικά
 • Παιχνίδια με ενισχυμένες αποδόσεις
 • Live streaming*

Καλύτερες Στοιχηματικές 2021 – Τα κριτήρια αξιολόγησης

Η επιλογή των στοιχηματικών δεν έγινε τυχαία. Η ομάδα του bookmakers και ο Book Spy τεστάρουν και τις αξιολογούν συνεχώς. Ωστόσο μπορείτε και μόνοι σας να βρείτε την καλύτερη στοιχηματική στην Ελλάδα. Αρκεί να εξετάσετε τους παρακάτω παράγοντες.

Αξιοπιστία – Φήμη 

Είναι γεγονός πως η βιομηχανία των αθλητικών στοιχημάτων μπορεί κάποιες φορές να αποδειχθεί επικίνδυνη και μέχρι σήμερα έχουν υπάρξει ουκ ολίγες στοιχηματικές που αντιμετώπισαν σοβαρά προβλήματα με το νόμο. Το ευχάριστο ωστόσο είναι πως τέτοιου είδους bookmakers ανακαλύπτονται γρήγορα μέσω κυρίως των κριτικών των εγγεγραμμένων χρηστών. Έτσι, μπορούμε με ασφάλεια να σας πούμε πως κορυφαίες στοιχηματικές όπως Stoiximan, BwinNetbet και Novibet είναι απολύτως ασφαλείς και μπορούμε να δώσουμε τον χαρακτηρισμό “η καλύτερη στοιχηματική στην Ελλάδα”.

Έχουμε αξιολογήσει και σας παραθέτουμε όλες τις online στοιχηματικές που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, που προσφέρουν ασφάλεια και αξιοπιστία και που είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς. Οποιαδήποτε κι αν επιλέξετε από τις παραπάνω, θα πρέπει να γνωρίζετε πως τα χρήματά σας θα είναι πάντα προστατευμένα και πως θα έχετε να κάνετε με μια αξιόπιστη και δημοφιλή.


Αποδόσεις – Γκανιότα

Ίσως είναι ο σημαντικότερος παράγοντας μετά την αξιοπιστία. Οι αποδόσεις κακά τα ψέμματα είναι στοιχείο που πρέπει να λαμβάνεται υπόψιν πριν την επιλογή της στοιχηματικής. Πολλοί παίκτες επιλέγουν με καθαρά το κριτήριο των αποδόσεων. Αυτό είναι το μεγαλύτερο λάθος που μπορεί να κάνει κάποιος. Σας συμβουλεύουμε να μην επιλέγετε με βάση ΜΟΝΟ τις αποδόσεις, δεν παίζουν το σημαντικότερο ρόλο. Είναι ένα σύνολο πραγμάτων όπως θα δείτε στην συνέχεια. Παρόλα αυτά επειδή λεγόμαστε bookmakers έχουμε αναλύσει τις αποδόσεις όλων των στοιχηματικών στα δημοφιλέστερα πρωταθλήματα και διοργανώσεις. Μπορείτε να τις δείτε αναλυτικά στα παρακάτω άρθρα:

➜ Καλύτερες Στοιχηματικές για Tσάμπιονς Λιγκ
➜ Kαλύτερες Στοιχηματικές για Γιουρόπα Λιγκ
➜ Καλύτερες Στοιχηματικές για Σούπερ Λιγκ
➜ Καλύτερες Στοιχηματικές για Πρέμιερ Λιγκ
➜ Καλύτερες Στοιχηματικές για Primera Division
➜ Καλύτερες Στοιχηματικές για Μπουντεσλίγκα
➜ Καλύτερες Στοιχηματικές για Serie A
➜ Καλύτερες Στοιχηματικές για Euroleague

Προσφορές*

Ακόμη ένας σημαντικός παράγοντας είναι οι διαθέσιμες προσφορές* των στοιχηματικών. Από το καλοκαίρι του 2016 έχουν γίνει σημαντικές αλλαγές όσον αφορά την προώθηση των μπόνους* και των προσφορών*. Ο Κανονισμός Εμπορικής Επικοινωνίας (ΦΕΚ/Β/1368) απαγορεύει την οποιαδήποτε διαφημιστική προωθητική ενέργεια εκ μέρους τόσο των στοιχηματικών όσο και των συνεργαζόμενων ιστοσελίδων. Για να μάθει κάποιος περισσότερα για τις προσφορές πρέπει να γίνει μέλος της στοιχηματικής ή να διαβάσει → το άρθρο μας για τις προσφορές* των στοιχηματικών.

Αγορές – Επιλογές στοιχημάτων

Το συγκεκριμένο αποτελεί ένα πολύ βασικό κριτήριο στην επιλογή μιας στοιχηματικής και οι περισσότερες από αυτές που εξετάζουμε προσφέρουν μια τεράστια γκάμα αγορών αθλητικών στοιχημάτων. Όλες οι μεγάλες αγορές καλύπτονται από τις κορυφαίες πλατφόρμες, αλλά εάν επιθυμείτε να στοιχηματίσετε σε κάτι που δεν είναι τόσο δημοφιλές (όπως το Futsal ή τα πολιτικά στοιχήματα), τότε θα πρέπει να βρείτε μια στοιχηματική που έχει αυτές τις αγορές ενσωματωμένες στο μενού της. Οι καλύτερες σε αυτό τον τομέα είναι οι stoiximan και bet365.

Χρόνος ανάληψης χρημάτων

Εάν θέλετε τα χρήματα που κερδίζετε από τα αθλητικά στοιχήματα να είναι διαθέσιμα το συντομότερο δυνατό, τότε θα πρέπει να δώσετε μεγάλη προσοχή στον απαιτούμενο χρόνο που ορίζει η κάθε μία. Ο χρόνος ολοκλήρωσης της ανάληψης ποικίλλει μεταξύ των bookmakers, αλλά συνήθως κυμαίνεται από 24 ώρες μέχρι και 4-5 ημέρες σε ορισμένες περιπτώσεις. Αυτό φυσικά δεν αποτελεί κάποιο είδος διαπραγμάτευσης, αλλά είναι καλό να γνωρίζετε πόσο χρονικό διάστημα πρέπει να περιμένετε έτσι ώστε να μεταφερθούν τα χρήματα στον τραπεζικό σας λογαριασμό. Αν θέλετε να δείτε τους τρόπους κατάθεσης-ανάληψης και των χρόνο αυτών → πατήστε εδώ.

Ελάχιστη Κατάθεση

Το συγκεκριμένο είναι ένα κριτήριο που πιθανώς να μην επηρεάσει κανέναν έμπειρο παίκτη, αλλά σε ότι αφορά τους αρχάριους, η ελάχιστη κατάθεση είναι ένα ζήτημα μεγάλης αξίας για να βρει την καλύτερη στοιχηματική πλατφόρμα. Με το σκεπτικό πως οι περισσότεροι από τους αναγνώστες κάνουν τώρα τα πρώτα τους βήματα στο στοιχηματικό κόσμο, οφείλουμε να συμπεριλάβουμε αυτό το κομμάτι των πάντα χρήσιμων πληροφοριών στις αξιολογήσεις μας.

Το ελάχιστο όριο κατάθεσης μπορεί να είναι ένα στοιχείο που εκφράζει το ποσοστό αξιοπιστίας της κάθε πλατφόρμας. Εάν το όριο της ελάχιστης κατάθεσης είναι αρκετά υψηλό, σημαίνει πως απευθύνεται στους περισσότερο έμπειρους παίκτες, ενώ αν είναι χαμηλό αποτελεί καλό σημάδι για αυτούς που τώρα εξοικειώνονται με τον κόσμο των online αθλητικών στοιχημάτων → Δείτε εδώ τις στοιχηματικές με το χαμηλότερο όριο κατάθεσης

Εξυπηρέτηση πελατών

Η ποιότητα της εξυπηρέτησης πελατών είναι πολύ σημαντική ώστε να δώσουμε απάντηση στο ερώτημα “ποια είναι η καλύτερη στοιχηματική στην Ελλάδα;”. Οι περισσότερες online στοιχηματικές προσφέρουν υποστήριξη πελατών μέσω live chat, ένας άμεσος τρόπος επικοινωνίας με το εξειδικευμένο τμήμα που πάντα συγκαταλέγεται στα θετικά χαρακτηριστικά. Εκτός του live chat, υπάρχουν τα email, τα τηλέφωνα, η φόρμα επικοινωνίας, αλλά και εφαρμογές όπως το Whatsapp και το Viber. Αν έχετε απορία για ποιο είναι το καλύτερο τμήμα εξυπηρέτησης με τους περισσότερους τρόπους επικοινωνίας, η απάντηση βρίσκεται εδώ.

Ευκολία στη χρήση – Μobile app

Με τόσες πολλές επιλογές, στρατηγικές και διαθέσιμες αγορές, οι online στοιχηματικές ιστοσελίδες μπορεί μερικές φορές να είναι αρκετά περίπλοκες στη χρήση. Η ευκολία στη χρήση μιας πλατφόρμας είναι διαφορετική σε κάθε μία, αλλά είναι πάντα πολύ σημαντικό να μπορείτε να τοποθετείτε τα στοιχήματά σας με ευκολία και χωρίς πολλά βήματα.

Η εφαρμογή στο κινητό είναι ένα κριτήριο που πολύ πιθανόν να μην ενδιαφέρει όλους τους παίκτες καθώς κάποιοι προτιμούν να τοποθετούν τα στοιχήματα τους εν κινήσει ενώ κάποιοι άλλοι αρέσκονται στο να πραγματοποιούν αυτή τη διαδικασία από το σταθερό υπολογιστή τους και γενικότερα από την άνεση του προσωπικού τους χώρου. Παρόλο που πλέον βρισκόμαστε στο 2021, υπάρχουν online στοιχηματικές που δεν έχουν δημιουργήσει εφαρμογή για κινητές συσκευές. Οι περισσότερες ωστόσο έχουν ακολουθήσει τις τάσεις της εποχής και στο σύνδεσμο που ακολουθεί μπορείτε να βρείτε τη λίστα με τις στοιχηματικές που σας δίνουν τη δυνατότητα να παίξετε εν κινήσει (όπως για παράδειγμα η bet365).

Κριτικές παικτών

Στο διαδίκτυο μπορείτε να βρείτε ανά πάσα στιγμή σχόλια και κριτικές για οτιδήποτε αναζητάτε. Το πιο απλό είναι να βρείτε την καλύτερη στοιχηματική forum με παίκτες που έχουν ανοίξει thread. Με τον τρόπο αυτό μπορείτε να φτάσετε στις απαραίτητες πληροφορίες πριν αποφασίσετε να καταθέσετε και να ρισκάρετε τα χρήματα σας σε μια άγνωστη στοιχηματική.

Στην ιστοσελίδα μας θα βρείτε πολλές δημοσιευμένες κριτικές ✍️ οι οποίες θα σας δώσουν όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να επιλέξετε τον καλύτερο bookmaker βάσει των αναγκών σας. Εν συντομία ακολουθούν όλες οι κριτικές των στοιχηματικών.

➜ Kριτικές για Bwin
➜ Kριτικές για Stoiximan
➜ Kριτικές για Netbet
➜ Kριτικές για Novibet
➜ Kριτικές για Sportingbet
➜ Kριτικές για Interwetten
➜ Kριτικές για Goalbet
➜ Kριτικές για Bet365

Kορυφαίες Στοιχηματικές

BookmakersΠλεονεκτήματα
Bet365
 • Κορυφαίες αποδόσεις
 • Πλούσιο Live Betting
 • Ολικό/μερικό & αυτόματο cash out*
 • Νόμιμη στην Ελλάδα
 • Κορυφαία αξιοπιστία, ασφάλεια στις συναλλαγές
 • Πολύ καλή πλατφόρμα, εύχρηστη και ευχάριστη στην πλοήγηση
 • Ασφαλείς συναλλαγές, δωρεάν αναλήψεις
 • Live Streaming* & Cash Out*
 • Combi bets με ενισχυμένες* αποδόσεις
 • Πολλά combo στοιχήματα
 • Live Streaming
 • Γρήγορες αναλήψεις σε πορτοφόλια (Viva, Skrill, Paysafe)
www.goalbet.com
 • Κορυφαίες αποδόσεις στο ποδόσφαιρο
 • Καθημερινές Προσφορές*
 • Όλα τα ασιατικά χάντικαπ
Vistabet-new-logo-600x400
 • Kαταθέσεις με Paysafecard και VIVA
 • Live Streaming*
 • Cash Out*
championsbet logo
 • Το καλύτερο cash-out
 • Ταχύτατες αναλήψεις
 • Πληρώνει και τα Σαββατοκύριακα με ολες τις μεθόδους πληρωμής

21+ | *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

21+, Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC, Συχνή συμμετοχή: κίνδυνος εθισμού και απώλεια περιουσίας, ΚΕΘΕΑ:  210 9237777

Σχόλια