Στοίχημα Europa League – Kαλύτερες στοιχηματικές για Γιουρόπα Λιγκ

apodoseis europa leagueΤο Εuropa League είναι η δεύτερη τη τάξει ποδοσφαιρική διασυλλογική διοργάνωση της Ευρώπης, πίσω από το Champions League. Οι στοιχηματικές έχουν το στοίχημα Europa League ανάμεσα στα βασικά προϊόντα διαφήμισης και προσφορών*. Η ομάδα του bookmakers.gr έψαξε και βρήκε αυτές που προσφέρουν τις 🏆 καλύτερες αποδόσεις  και τις περισσότερες αγορές – προσφορές*.

Τι θα βρείτε στον οδηγό:

➜ Τις καλύτερες στοιχηματικές για Γιουρόπα Λιγκ
➜ Στοιχηματικές με 0% γκανιότα* στο Europa
➜ Tips-συμβουλές για καλύτερες πιθανότητες κέρδους
➜ Μακροχρόνια & ειδικά στοιχήματα Europa League
➜ Συχνότερα επιβεβαιωμένα bets βάσει στατιστικής

Καλύτερες πλατφόρμες για στοίχημα Γιουρόπα Λιγκ

Για να βρούμε ποιες είναι οι ιστοσελίδες με τις καλύτερες αποδόσεις 📈στο Γιουρόπα Λιγκ, συγκεντρώσαμε σε ένα excel όλα τα παιχνίδια της σημερινής ημέρας, όλων των στοιχηματικών. Υπολογίσαμε την γκανιότα* κάθε από αυτές και βγάλαμε το μέσο όρο.

Αποτελέσματα Μέτρησης: Η Νο1 πλατφόρμα για να παίξεις στο Γιουρόπα Λιγκ στοίχημα, είναι η 🏆 Stoiximan 🏆 με γκανιότα στο 3,78%, αφήνοντας οριακά πίσω της τη δεύτερη στοιχηματική ιστοσελίδα.

Καλύτερη στοιχηματική για Europa League bet

BookmakerΠλεονεκτήματα
Stoiximan
9.4/10
  • Δωρεάν συναλλαγές, άμεσες αναλήψεις
  • Προσαρμοσμένη στον Έλληνα παίκτη
  • Ειδικά στοιχήματα σε όλα τα αθλήματα 
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Europa League στοίχηματικές αγορές

Συνεχίζουμε στον οδηγό και πάμε να δούμε κάποια μακροχρόνια bets, δημοφιλή στους «παίχτες» του στοιχήματος που βρίσκουμε στις επιλογές Europa League.

Κατάκτηση Europa League: Σε αντίθεση με όλα τα long-term στοιχήματα για κατάκτηση, ο νικητής Europa League έχει μια εξτρά παράμετρο, την οποία δεν μπορούμε να υπολογίσουμε μάλιστα από το καλοκαίρι. Αφορά το γεγονός ότι στη διοργάνωση εμπίπτουν κι οι τρίτοι των ομίλων του Champions League, κάτι που μπορεί να αλλάξει άρδην τις ισορροπίες όπως αυτές έχουν διαμορφωθεί από την αρχή της σεζόν. Προτιμότερο να επιλέγετε στο στοίχημα «Europa League Κατάκτηση» αγορές μετά και το πέρας των ομίλων στα τέλη Δεκέμβρη.

Όμιλοι Europa LeagueΌπως και στο Champions League έτσι κι εδώ, είναι αρκετά τα ειδικά στοιχήματα που αφορούν τους ομίλους του θεσμού. Forecast, ακριβές δίδυμο κορυφής, ακριβής πρόβλεψη για τη θέση που θα τερματίσει η κάθε ομάδα κα. Αρκετές οι παράμετροι που πρέπει να υπολογίσουμε και σε αυτά τα bets. Σίγουρα πρέπει να ποντάρουμε σε ομάδες που πρόκειται να δουν πιο «σοβαρά» τη διοργάνωση και θα επιδιώξουν να τερματίσουν πρώτοι στον όμιλο. Οι κορυφαίοι των ομίλων έχουν πιο βατή κλήρωση στους 32.

Επιπλέον, σημαντικό να τσεκάρουμε και το πρόγραμμα των ομάδων. Σε γκρουπ με έναν ισχυρό και δύο που θα «παλέψουν» για τη δεύτερη θέση, πλεονεκτεί -θεωρητικά- αυτός που στο πρόγραμμά του θα ξεκινήσει με τον «αδύνατο» της «παρέας» κι όχι με το φαβορί. Κι αποκτάει ακόμα μεγαλύτερη αξία αυτή η πρώτη αγωνιστική, αν αυτός που θα παίξει με τον τελευταίο του ομίλου, έχει το ντέρμπι με τον κύριο αντίπαλό του για την πρόκριση εντός έδρας στη δεύτερη αγωνιστική. Συνθήκες που -θεωρητικά- μπορεί να διαμορφώσουν βαθμολογία 6, 6, 0, 0, κάτι που δύσκολα να «γυρίσει».

Πρώτος σκόρερ: Όπως και στο Champions League, έτσι κι εδώ η επιλογή του πρώτου σκόρερ θα πρέπει να γίνει από ομάδα που θεωρούμε ότι θα πάει μακριά. Πολλές φορές βέβαια ενδέχεται να πέσουμε στην «παγίδα» να ποντάρουμε σε παίχτη από κάποιο φαβορί, αλλά να γίνεται εκτεταμένο rotation -ειδικά στη φάση των ομίλων- από τα μεγάλα φαβορί κι έτσι η επιλογή μας να μην «δικαιώνεται». Στις περισσότερες των περιπτώσεων μάλιστα, αυτός ο συνδυασμός, που οι σκόρερ από τις μικρότερες ομάδες δεν πάνε μακριά κι οι «δυνατοί» πραγματοποιούν rotation και παρουσιάζουν αλλαγές στην επίθεσή τους σε σχέση με τα παιχνίδια ομίλων-νοκ άουτ, έχει ως αποτέλεσμα να έχουμε πρώτο σκόρερ Europa League από ομάδα που έχει «έρθει» από το Champions League. Οι τέσσερις από τους εννιά τελευταίους πρώτους σκόρερ έχουν βγει από ομάδες που έπαιζαν στο CL. Επιπλέον, καλό θα ήταν κατά την επιλογή του πρώτου σκόρερ της διοργάνωσης, να δούμε λίγο και το στυλ παιχνιδιού της ομάδας, με επιλογή φυσικά σε παίχτες που αγωνίζονται σε επιθετικογενείς ομάδες.

Ειδικά στοιχήματα ΟΠΑΠ Europa League

Όπως κάναμε και στον οδηγό για το CL, να αναφέρουμε κι εδώ ότι έχουμε και στον ΟΠΑΠ Europa League, με τον εθνικό μας book να προσφέρει πληθώρα επιλογών και σε μακροχρόνια στοιχήματα (νικητής διοργάνωσης Europa League ΟΠΑΠ), αλλά και σε στοιχήματα αγώνα. Πολλές από τις μακροπρόθεσμες επιλογές αφορούν και τις ελληνικές ομάδες και την πορεία τους στη διοργάνωση από τα προκριματικά (πρόκριση Europa League ΟΠΑΠ). Στο Κουπόνι ΟΠΑΠ Europa League θα βρούμε επιλογές για τα στοιχήματα αγώνα, ακόμα περισσότερες όμως υπάρχουν και στην ηλεκτρονική πλατφόρμα (Pame Stoixima). Τέλος, αξίζει να σημειωθεί σχετικά με τις αποδόσεις ΟΠΑΠ Europa League σε σχέση με κάποιες στοιχηματικές, είχαν μικρότερη γκανιότα στο στοίχημα νίκης σε κάποιους αγώνες που βάλαμε στην έρευνά μας.

Europa League betting tips (Προβλέψεις – Προγνωστικά)

Στο Europa League αποδόσεις διαφέρουν αισθητά από στοιχηματική σε στοιχηματική (εν συγκρίσει με το CL), οπότε καλό θα ήταν να έχουμε λογαριασμό σε περισσότερες από μια στοιχηματικές. Να μπορούμε να κάνουμε και σύγκριση αποδόσεων όταν θέλουμε να ποντάρουμε σε κάποιο στοίχημα. Επίσης, είδαμε και στον οδηγό μας ότι έχουμε πλατφόρμες με ανταγωνιστικές αποδόσεις σε ασιατικά, διαφορά όσον αφορά τη γκανιότα* στο στοίχημα νίκης.

Από κει και πέρα, οφείλουμε να μελετάμε μόνοι μας ρεπορτάζ, φόρμα των τοπ παιχτών των ομάδων και φυσικά πρέπει να πέφτει βαρύτητα στους ισχυρούς. Όπως αναφέραμε και παραπάνω στη φάση των ομίλων πραγματοποιείται rotation και βλέπουμε δυνατά φαβορί να παρουσιάζουν «αγνώριστες» ενδεκάδες. Ειδικά αν έρχεται σοβαρό ματς ή ντέρμπι στο πρωτάθλημα. Στο ίδιο μήκος κύματος κι ο έλεγχος για τυχόν τραυματίες ή τιμωρημένους.

Σε συνέχεια του παραπάνω, πρέπει να τονίσουμε ότι τα φαβορί κάνουν rotation στους ομίλους, γιατί πιθανώς να μην δίνουν κι ιδιαίτερη βαρύτητα κι απλά να ενδιαφέρονται για μια «τυπική» πρόκριση. Ομάδες όπως η Τσέλσι, η Άρσεναλ, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, δεν πρόκειται να μπουν στη διαδικασία διεκδίκησης της πρωτιάς, προκειμένου να αποφύγουν κάποιο «μεγαθήριο» στους «32», αφού πρακτικά τα «μεγαθήρια» είναι αυτές. Οπότε, αν κάπου στη διοργάνωση μπορούμε να «κυνηγήσουμε» στοιχήματα με μεγάλες αποδόσεις, οι όμιλοι είναι μια καλή περίπτωση.

Επιβεβαιωμένα Europa League bets ( Στατιστική Έρευνα 🔍 του bookmakers.gr)

Πάμε τώρα να δούμε και κάποια bets που επιβεβαιώνονται συχνά και βάση στατιστικής αξίζει να τους ρίξουμε μια ματιά και να τα έχουμε υπόψιν για μελλοντικές διοργανώσεις.

➜ Υψηλός μέσος όρος τερμάτων: 2.79 ο μέσος όρος τερμάτων που έχουν μπει στο Europa League. Είναι μια διοργάνωση που ευνοεί τα γκολ, οπότε ποντάροντας σε στοιχήματα γκολ μπορούμε να κερδίσουμε. Μάλιστα, τη σεζόν 2018/2019 το over 2.5 εμφανίστηκε σε ποσοστό 52%, ενώ το over 3.5 το βρήκαμε στο 31% του συνόλου των παιχνιδιών. Αναμφίβολα αρκετά μεγάλο στατιστικό, για ένα bet που τιμάται σε μια μέση απόδοση κοντά στο 3.50.

Αρκετές ισοπαλίες: Ακόμα ένα ενδιαφέρον στατιστικό που φέρνει στο προσκήνιο στοίχημα με σχετικά καλή απόδοση, είναι το 21.5% στις ισοπαλίες που εμφανίστηκε στη σεζόν 2018/2019. Και δεν είναι μόνο η συγκεκριμένη σεζόν, αλλά γενικά οι ισοπαλίες είναι ένα αποτέλεσμα που «παίζει» πολύ στο Γιουρόπα Λιγκ, σε σχέση και με το Τσάμπιονς Λιγκ. Αρκετά μεγάλο και το ποσοστό για το Χ στο ημίχρονο, σε ποσοστό 42% πέρυσι. Και μιλάμε για ένα bet που δίνεται σε απόδοση 2.00, το λιγότερο, αρκετά πιο πάνω όταν έχουμε παιχνίδι ανάμεσα σε φαβορί και αουτσάιντερ.

Γκολ οι φιλοξενούμενοι: Όσον αφορά τα σημεία νίκης, δεν έχει αξία είτε ο άσος, είτε το διπλό, αν κάτι χρίζει προσοχής είναι το 63% του συνόλου των αγώνων, όπου ο φιλοξενούμενος είχε τουλάχιστον ένα γκολ. Επίσης, σχετικά με τα goal, το Γιουρόπα Λιγκ δεν προσφέρεται για late goal. Το μεγαλύτερο ποσοστό (16.9%) των τερμάτων, την τριετία 2016-2019 σημειώθηκε στο διάστημα 45-60.

Αξίζει το στοίχημα στο Γιουρόπα Λιγκ;

Ναι, το Γιουρόπα Λιγκ είναι η δεύτερη μεγαλύτερη διασυλλογική διοργάνωση της Ευρώπης, αλλά δεν έχει τη δυναμική του Τσάμπιονς Λιγκ. Ειδικά στα προκριματικά όπου παίζουν αρκετά άγνωστες ομάδες, υπάρχει πιθανότητα να βρούμε ακόμα και λάθος στις αποδόσεις του book. Προφανώς όσο προχωρά η διοργάνωση, αυτό είναι πιο δύσκολο, αφού μένουν ομάδες οι οποίες είναι ευρέως γνωστές. Και οι ίδιες και το αγωνιστικό κι εξωαγωνιστικό τους περιβάλλον. Είναι μια διοργάνωση των γκολ, οπότε είναι κάτι στο οποίο μπορούμε επίσης να εστιάσουμε για να μπορέσουμε να αποκομίσουμε κέρδος αν ασχοληθούμε στοιχηματικά με αυτήν. Μεγάλες αποδόσεις μπορεί να μην έχουμε, είδαμε όμως ότι υπάρχουν στοιχήματα που μπορούν να μας δώσουν τρεις και τρεισήμισι φορές τα χρήματα μας (over 3.5, ισοπαλίες κλπ). Οπότε συμπερασματικά, ναι αξίζει για ποντάρισμα.

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

Νόμιμες Στοιχηματικές Ιστοσελίδες στην Ελλάδα

BookmakerΠλεονεκτήματα
Stoiximan
9.4/10
  • Δωρεάν συναλλαγές, άμεσες αναλήψεις
  • Προσαρμοσμένη στον Έλληνα παίκτη
  • Ειδικά στοιχήματα σε όλα τα αθλήματα 
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Pamestoixima.gr
8.6/10
  • Αξιοπιστία & ασφάλεια ΟΠΑΠ
  • Ποικιλία σε ειδικά & μακροχρόνια
  • Προηγμένη εφαρμογή για Android & iOS
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Novibet
8.9/10
  • Άμεσες & δωρεάν πληρωμές
  • Ποικιλία σε ασιατικά χάντικαπ
  • Cash Out*, Stop Loss / Partial Cash Out*
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Bwin
9.2/10
  • Εξαιρετική επιλογή για live betting
  • Άμεσες πληρωμές όλες τις ημέρες
  • Live streaming & Auto Cash Out*
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Betsson
8.6/10
  • Εμπειρία 20+ ετών στον χώρο
  • Γρήγορη & εύχρηστη ιστοσελίδα
  • Εύκολη πλοήγηση μέσω app για Android
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Fonbet
8.6/10
  • Πανίσχυρο brand name
  • Πολύ γρήγορες πληρωμές
  • Άμεσο cash out* σε όλα τα αθλήματα
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Bet365
8.9/10
  • Κορυφαίο όνομα στον χώρο
  • Πλούσιο Live betting σε όαλ τα sports
  • 24ωρη εξυπηρέτηση με ελληνικό support
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Netbet
8.7/10
  • Παγκόσμιο brand name
  • Υψηλά όρια πονταρίσματος
  • Ασιατικά & ειδικά στοιχήματα
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Interwetten
8.3/10
  • Πολύ εύκολη πλοήγηση
  • Εξαιρετικό mobile app
  • Πλούσιο live betting
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Sportingbet
8.9/10
  • Παγκόσμιο brand από το 1998
  • Live Streaming* & Cash Out*
  • 24ωρη εξυπηρέτηση στα Ελληνικά
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Betshop
8.3/10
  • Ποικιλία σε combos & ασιατικά
  • Live Streaming* από το κινητό
  • Πολύ γρήγορες αναλήψεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Vistabet
8.9/10
  • Υψηλά όρια πονταρίσματος
  • Live Streaming* & Cash Out*
  • 24/7 τμήμα εξυπηρέτησης στα Ελληνικά
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Bookmakers Newsletter

Γραφτείτε τώρα στο Newsletter! Όλα τα ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ νέα σε περιμένουν στο email σου!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σχόλια

No comments

PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΗ NOVIBET!
  • PROMO CODE ΕΓΓΡΑΦΗΣ «DELULU1000»
  • 200 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • ΕΩΣ 1000 ΕΠΑΘΛΑ*
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ