Στοίχημα στο ίντερνετ

Η εξέλιξη της τεχνολογίας έφερε την “επανάσταση” και στον στοιχηματισμό. Κι από εκεί που μπορούσες να παίξεις στοίχημα μόνο σε κάποιο επίγειο πρακτορείο, πλέον μπορείς να παίξεις διαδικτυακό στοίχημα, από όπου και όποτε θες. Εάν είσαι νέος στο κομμάτι που λέγεται ιντερνετικό στοίχημα, επομένως θα έχεις την απορία «πως παίζω στοίχημα», τότε η ομάδα του bookmakers.gr ετοίμασε για εσένα έναν αναλυτικό οδηγό, όπου θα βρεις.

⤷ Για ποιο λόγο να παίξω ηλεκτρονικό στοίχημα;

⤷ Πως παίζω στοίχημα μέσω internet (τι πρέπει να προσέξω;)

⤷ Νόμιμες ιστοσελίδες για ποντάρισμα στο διαδίκτυο

Διαδικτυακό στοίχημα – Γιατί να παίξω

Πριν ξεκινήσουμε να παρουσιάσουμε τα βήματα αναλυτικά για το πως παίζω στοίχημα στο ίντερνετ, πάμε να δούμε τα  7 βασικά πλεονεκτήματα που έχει το να ποντάρει κανείς ηλεκτρονικά.

1) Είναι απλό και άμεσο

Όπως αναφέρουμε και στην εισαγωγή, με την εξέλιξη της τεχνολογίας και τη χρήση του Η/Υ, αλλά και των Smartphone πλέον, μπορείς να παίξεις στοίχημα γρήγορα, όπου κι αν βρίσκεσαι. Επιπλέον, αν εξοικειωθείς στο ελάχιστο με το διαδικτυακό στοίχημα θα δεις ότι είναι πολύ πιο απλό από τον επίγειο στοιχηματισμό (όσον αφορά τη συμπλήρωση δελτίου, το ποντάρισμα κλπ).

2) Δεν υπάρχουν έξοδα μετακίνησης

Εκτός από το ότι είναι άμεσο το ηλεκτρονικό στοίχημα και σου εξοικονομεί χρόνο, σου εξοικονομεί και καύσιμα. Τα έξοδα μετακίνησης, που θα έκανες αν έπρεπε να πας σε κάποιο επίγειο πρακτορείο για να ποντάρεις, εκμηδενίζονται από τη στιγμή που δεν χρειάζεται να μεταβείς σε κάποιο φυσικό πρόσωπο για να παίξεις, αφού μπορείς να το κάνεις από το σαλόνι του σπιτιού σου. 

3) Καλύτερες αποδόσεις

Πέραν του ότι θα βρεις πολύ καλές αποδόσεις όταν παίζεις στοίχημα στο ίντερνετ, αν ανοίξεις λογαριασμό 👇 σε περισσότερες από μια στοιχηματικές, μπορείς να κάνεις και σύγκριση αποδόσεων για το ίδιο “σημείο” που θες να ποντάρεις. Έτσι για κάθε αναμέτρηση και κάθε σημείο που μπορεί να θες να ποντάρεις, θα έχεις τη δυνατότητα κάθε φορά να επιλέγεις την καλύτερη απόδοση.

Κορυφαίες στοιχηματικές για να ανοίξεις λογαριασμό 

BookmakersΠλεονεκτήματα
 • Ασφαλείς συναλλαγές και γρήγορες αναλήψεις
 • Ιστοσελίδα προσαρμοσμένη στον Έλληνα παίκτη
 • Πλούσιο πρόγραμμα Live Streaming*
 • Ασταμάτητες προσφορές*
 • Πολύ καλά όρια πονταρίσματος
 • Χαμηλή Γκανιότα στο Live
Bet365
 • Κορυφαίες αποδόσεις
 • Πλούσιο Live Betting
 • Ολικό/μερικό & αυτόματο cash out*
new bwin 600x400
 • Πλούσια γκάμα αγορών και πολλά ειδικά
 • Παιχνίδια με ενισχυμένες αποδόσεις
 • Live streaming*
 • Ανταγωνιστικές αποδόσεις
 • Ποικιλία σε combo και μακροχρόνια
 • Νέες προσφορές*
 • Νόμιμη στην Ελλάδα
 • Κορυφαία αξιοπιστία, ασφάλεια στις συναλλαγές
 • Πολύ καλή πλατφόρμα, εύχρηστη και ευχάριστη στην πλοήγηση
 • Πληρωμές εντός 24 ωρών
 • Ανταγωνιστικές αποδόσεις
 • Cash Out*, Stop Loss / Partial Cash Out*

4) Προσφορές*

Οι στοιχηματικές προκειμένου να ανταπεξέλθουν στον ανταγωνισμό δίνουν συνεχώς κίνητρο σε κάποιον που θέλει να κάνει εγγραφή σε κάποια από αυτές, προκειμένου να παίξει στοίχημα στο ίντερνετ. Έτσι, θα βρεις και προσφορές που θα τις πάρεις κατά την πρώτη εγγραφή σου σε κάποια πλατφόρμα, αλλά θα δεις ότι και στην εξέλιξη της αγωνιστικής περιόδου θα έρχονται συνέχεια e-mails με προσφορές σε διάφορα αθλητικά γεγονότα.

5) Πολλές μέθοδοι κατάθεσης & ανάληψης

Οι πλατφόρμες σου δίνουν τη δυνατότητα να κάνεις ανάληψη και κατάθεση με πάρα πολλούς τρόπους (όπως θα δούμε και παρακάτω βέβαια υπάρχουν κάποια “ψιλά γράμματα” που οφείλεις να δεις σε κάθε στοιχηματική). Φυσικά και δεν είναι απαραίτητη η χρήση φυσικού χρήματος, αφού όλα γίνονται ηλεκτρονικά και με μεγάλη ασφάλεια. Τα χρήματά σου, εφόσον επιλέξεις μια νόμιμη στοιχηματική, δεν κινδυνεύουν στο 101%.

6) Live – Betting

Η αμεσότητα που αναφέραμε παραπάνω είναι συνώνυμο του live-betting. Ο ζωντανός στοιχηματισμός σου δίνει απεριόριστες δυνατότητες, εφόσον αποφασίσεις να ασχοληθείς με το ηλεκτρονικό στοίχημα. Το βασικότερο όμως είναι ότι την ώρα που παρακολουθείς ένα αθλητικό γεγονός και είσαι σίγουρος για την έκβασή του (εφόσον είσαι γνώστης), να το ποντάρεις εκείνη τη στιγμή.

7) Περισσότερες επιλογές στοιχηματισμού

Ένας ακόμα λόγος για να διατηρείς λογαριασμό σε περισσότερες από μια ιστοσελίδες, είναι για να εκμεταλλευτείς και το πλήθος των διαθέσιμων αγορών. Αλλά και σε μια να είσαι εγγεγραμμένος, πάλι θα βρεις πληθώρα επιλογών σε σχέση με τα όσα προσφέρονται στον επίγειο στοιχηματισμό. Επιπλέον, οι περισσότερες πλατφόρμες σου δίνουν τη δυνατότητα να κάνεις αίτημα για όποιο στοίχημα κι αν θες να ποντάρεις, σου “βγάζουν” μια απόδοση κι αν θες το “παίζεις”.

Ο BookSpy επιλέγει την Bwin που σου προσφέρει πλούσια γκάμα αγορών, πολλά ειδικά στοιχήματα και παιχνίδια με ενισχυμένες αποδόσεις.

Πως παίζεται το στοίχημα στο ίντερνετ

Ερωτήσεις τύπου «Πως παίζω στοίχημα» ή «Πως μπορώ να παίξω στοίχημα μέσω ίντερνετ;» είναι κάποιες που ενδεχομένως να τις έχει ο αρχάριος παίκτης. Παρακάτω, θα δούμε τους 5 βασικούς άξονες που πρέπει να λάβουμε υπόψιν μας για να παίξουμε.

1) → Επιλογή Στοιχηματικής Πλατφόρμας

Το πιο βασικό για να ξεκινήσω το ιντερνετικό στοίχημα είναι να επιλέξω την πλατφόρμα στην οποία θα παίξω. Κάτι που πρέπει να γίνει αρκετά προσεκτικά και οφείλεις να ακολουθήσεις κάποιους βασικούς κανόνες. Τι πρέπει να προσέξεις ⤵️

Νόμιμη & Αξιόπιστη

Αρχικά πρέπει η στοιχηματική που θα επιλέξεις να είναι νόμιμη στην Ελλάδα και αξιόπιστη. Αν με κάποιο τρόπο κάνεις εγγραφή σε πλατφόρμα που δεν πληρεί την ισχύουσα νομοθεσία στη χώρα μας, σίγουρα θα έχεις πρόβλημα κατά τη διαδικασία των συναλλαγών σου μαζί της. Το πιο πιθανό είναι να μην καταφέρεις να κάνεις ανάληψη των κερδών σου. Στον οδηγό μας → για τις καλύτερες στοιχηματικές, μπορείς να βρεις αυτές που πληρούν τις παραπάνω προδιαγραφές.

Αποδόσεις & Αγορές

Αφού δεις ποιες είναι οι νόμιμες ιστοσελίδες στη χώρα μας, θα πρέπει σε έναν εύλογο αριθμό αθλητικών γεγονότων να συγκρίνεις το πλήθος των αγορών, το είδος και κυρίως τις αποδόσεις 📈. Να δεις ποια ή ποιες προσφέρουν τις καλύτερες αποδόσεις σε αυτά που σε ενδιαφέρει να ποντάρεις. Για παράδειγμα, οι “παίκτες” του στοιχήματος που θέλουν να ασχοληθούν με το ποδόσφαιρο, ψάχνουν να βρουν τις πλατφόρμες που τους δίνουν τη δυνατότητα ασιατικού χάντικαπ.

Μέθοδο, ταχύτητα και ασφάλεια συναλλαγών

Ως επί τω πλείστον, η αξιοπιστία των στοιχηματών εγγυάται και την ασφάλεια των συναλλαγών σου. Από κει και πέρα όμως, πρέπει να δεις και τα… “ψιλά γράμματα” σε κάθε πλατφόρμα. Ποια μπορεί να έχει προμήθεια για αναλήψεις, καταθέσεις κλπ και σε ποιους τρόπους; Επιπλέον, να τσεκάρεις τα όρια αναλήψεων και καταθέσεων σε κάθε μια. 

✍ Είναι χρήσιμο να γνωρίζουμε τους όρους χρέωσης σε αναλήψεις των κερδών μας, στη στοιχηματική που θα επιλέξουμε, γιατί μακροχρόνια μπορεί να έχουμε απωλέσει ένα σημαντικό ποσό από αυτά που έχουμε κερδίσει από το στοιχημα στο ιντερνετ.

Όροι και προϋποθέσεις προσφορών*

Αναφέραμε και παραπάνω ότι όλες οι πλατφόρμες προκειμένου να προσεγγίσουν πελάτες και να γίνουν πιο “ελκυστικές” δίνουν “κίνητρα” στους “παίκτες” που πρόκειται να εγγραφούν. Από κει και πέρα όμως, πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και με τους όρους κάθε προσφοράς. Τι θα μας ζητήσει δηλαδή η κάθε στοιχηματική, προκειμένου να είμαστε σε θέση να επωφεληθούμε της προσφοράς και να την αξιοποιήσουμε.

Live – Betting

Αποτελεί μεγάλο κεφάλαιο για κάποιον που θα αποφασίσει να παίξει στοίχημα στο ίντερνετ και για πολλούς είναι κι ο κύριος λόγος που μπορεί να το επιλέξει. Καλό θα ήταν στο κομμάτι αυτό, να ψάξεις το εύρος των αγορών που έχει κάθε στοιχηματική σε live αναμετρήσεις. Επίσης, σημαντικό είναι και το πόση χρονοκαθυστέρηση έχει κάθε πλατφόρμα, από την ώρα που εσύ “κλικάρεις” για να ποντάρεις ένα στοίχημα ως την ώρα που η στοιχηματική αποδέχεται το bet σου.

Πχ. Εσύ μπορεί να ποντάρεις να μπει επόμενο γκολ και στα 3, 4, 5 δευτερόλεπτα που μπορεί να καθυστερήσει η ιστοσελίδα να αποδεχθεί το στοίχημά σου, να μπει το γκολ κι έτσι να μην μπορέσεις να κερδίσεις ένα bet που το “έβλεπες”.

Live-Streaming

Οι περισσότερες πλατφόρμες πλέον σου δίνουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσεις Live τις αναμετρήσεις των αγώνων. Κι όμως! Χωρίς να πληρώνεις συνδρομητική τηλεόραση, με μια εγγραφή και μια ελάχιστη κατάθεση και χωρίς να χρειάζεται να ποντάρεις, έχεις στην οθόνη σου κορυφαίες διοργανώσεις (Euroleague, NBA, Serie A, Primera Division, Bundesliga κα). Οπότε, τσέκαρε ποια είναι αυτή που σου δίνει πληθώρα επιλογών για να απολαύσεις.

Ο BookSpy προτείνει στον Stoiximan για ιντερνετικό στοίχημα, που προσφέρει ασυναγώνιστο live-betting με δυνατές αποδόσεις και πολλές αγορές και προσφέρει ΔΩΡΕΑΝ live streaming σε πάρα πολλές αθλητικές διοργανώσεις.

Εξυπηρέτηση πελατών

Είναι σημαντικό να γνωρίζεις ότι αυτός με τον οποίο θα συνεργαστείς και θα καταθέσεις μέρος των χρημάτων σου, μπορεί να είναι διαθέσιμος να σε εξυπηρετήσει. Άμεσα και σωστά. Κάποιες πλατφόρμες έχουν ενημέρωση 24/7, ενώ πολλές πέραν της “κλασικής” επικοινωνίας μέσω τον e-mail, που τις περισσότερες φορές καταλήγει να μην είναι άμεση, μπορούν να σε εξυπηρετήσουν και με live-chat στην πλατφόρμας τους, αλλά και μέσω viber. Φυσικά, όλες οι νόμιμες στοιχηματικές στην Ελλάδα, έχουν εξυπηρέτηση πελατών στη γλώσσα μας.

Κριτική “παικτών”

Πριν μπεις στο “παιχνίδι” δες → την κριτική των μελών μας για την στοιχηματική που θες να επιλέξεις. Προφανώς δεν μπορεί να αποτελεί κριτήριο 100% το τι αρέσει στον άλλον και για ποιο λόγο μπορεί να βαθμολογήσει αρνητικά ή θετικά μια στοιχηματική. Γιατί, στην τελική, μπορεί να ζητάμε διαφορετικά πράγματα και αλλιώς να ιεραρχούμε στα δικά μας “θέλω” τα κριτήρια για την επιλογή μιας πλατφόρμας. Σίγουρα πάντως θα πάρουμε ένα καλό feedback για την κάθε μια από αυτές.

2) → Εγγραφή

Αφού κάνω την επιλογή της κατάλληλης στοιχηματικής πλατφόρμας, που ταιριάζει στα δικά μου “θέλω” (και πάλι αναφέρουμε ότι ενδείκνυται η εγγραφή και σε περισσότερες της μιας), προχωράμε στη διαδικασία εγγραφής. Παρουσιάζονται αναλυτικά τα βήματα που θα σας καθοδηγήσουν χωρίς άγχος και με ασφάλεια, στον αναλυτικό οδηγό μας → σε ποια στοιχηματική να γραφτώ.

3) → Ταυτοποίηση

Πολλές φορές μας γίνεται αναφορά ή μας ρωτάτε “για ποιο λόγο να κάνω ταυτοποίηση των στοιχείων μου;” ή “για ποιο λόγο κι αν είναι ασφαλές να δώσω τα προσωπικά μου στοιχεία σε μια άγνωστη στοιχηματική;”. Και εδώ σας απαντούμε ένα ερώτημα, “Θα νιώθατε ασφαλείς εσείς και για τα χρήματα σας, αν ξέρατε ότι οι συναλλαγές σας γίνονταν απλά δίνοντας ένα e-mail;”

Όπως εσείς θέλετε να ξέρετε τα πάντα για τον “συνεργάτη” σας, στον οποίο θα καταθέσετε τα χρήματα σας, το ίδιο αξιόπιστος πρέπει να φανείτε κι εσείς απέναντί του. Για τη δική σας ασφάλεια και μόνο!

Η διαδικασία ταυτοποίησης για στοίχημα ίντερνετ είναι πάρα πολύ απλή και απαιτεί:

 • Είτε ταυτότητα ή διαβατήριο σε έγχρωμο έντυπο και τις δύο όψεις.
 • Είτε αποδεικτικό κατοικίας τελευταίου τριμήνου (Λογαριασμός ΔΕΚΟ, Κινητού, ή υπεύθυνη δήλωση του νόμου 105 θεωρημένο εντός τριμήνου από ΚΕΠ ή Αστυνομία).

Φυσικά, η ομάδα του bookmakers έχει αναλυτικό οδηγό για να δεις → πως γίνεται η ταυτοποίηση σε στοιχηματική πλατφόρμα.

4) → Κατάθεση | Τι χρειάζεται – μέθοδοι κατάθεσης

Είδαμε και παραπάνω ότι οι τρόποι συναλλαγών κάθε στοιχηματικής, την καθιστούν προσιτή στον “παίκτη” ή όχι. Και είναι κάτι το οποίο πρέπει να δούμε πριν αποφασίσουμε να παίξουμε στοίχημα στο ίντερνετ. Για παράδειγμα, μπορεί σε κάποια πλατφόρμα, να υπάρχει ελάχιστο όριο κατάθεσης 30€ και σε άλλη 10€. Αντιλαμβάνεστε ότι η δεύτερη στοιχηματική γίνεται πιο προσιτή για κάποιον “παίκτη” που δε θέλει εξαρχής να ποντάρει μεγάλα ποσά. Επίσης, πρέπει να γνωρίζετε ότι δεν υπάρχει η δυνατότητα όλων των τρόπων κατάθεσης σε όλες τις πλατφόρμες. 

5) → Ανάληψη | Τι χρειάζεται – πως γίνεται – μέθοδοι ανάληψης

Ότι ισχύει και με την κατάθεση σε μια στοιχηματική, το ίδιο συμβαίνει και με την ανάληψη. Διαφορετικά όρια ελάχιστου ποσού ανάληψης, τρόποι, χρεώσεις για κάθε ποσό ή τρόπο. 

✍ Στη σελίδα του bookmakers.gr με τις πληρωμές, μπορείτε να βρείτε όλους τους δυνατούς τρόπους κατάθεσης και ανάληψης σε όλες τις στοιχηματικές, αλλά και τους όρους (χρεώσεις κλπ) σε κάθε μια από αυτές.

21+ | Παίξε Υπεύθυνα | ΚΕΘΕΑ: 210-9237777 | Αρμόδιος Ρυθμιστής MGA – Συχνή συμμετοχή: Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: UKGC | ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΕΕΕΠ |

ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

21+ Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC | Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας |

Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ Υπεύθυνο Παιχνίδι

ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ. Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ. Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια επιτρέπεται μόνο σε άτομα άνω των 21 ετών.

Η συχνή συμμετοχή ενέχει κινδύνους εθισμού και απώλειας περιουσίας. Γραμμή στήριξης: 1114

Ιντερνετικό στοίχημα – Που να παίξω

Στον παρακάτω πίνακα εμφανίζονται οι νόμιμες και αξιόπιστες στοιχηματικές πλατφόρμες που λειτουργούν στην Ελλάδα και στις οποίες μπορείς να ανοίξεις λογαριασμό.

BookmakersΠλεονεκτήματα
 • Ασφαλείς συναλλαγές και γρήγορες αναλήψεις
 • Ιστοσελίδα προσαρμοσμένη στον Έλληνα παίκτη
 • Πλούσιο πρόγραμμα Live Streaming*
 • Ασταμάτητες προσφορές*
 • Πολύ καλά όρια πονταρίσματος
 • Χαμηλή Γκανιότα στο Live
Bet365
 • Κορυφαίες αποδόσεις
 • Πλούσιο Live Betting
 • Ολικό/μερικό & αυτόματο cash out*
new bwin 600x400
 • Πλούσια γκάμα αγορών και πολλά ειδικά
 • Παιχνίδια με ενισχυμένες αποδόσεις
 • Live streaming*
 • Ανταγωνιστικές αποδόσεις
 • Ποικιλία σε combo και μακροχρόνια
 • Νέες προσφορές*
 • Νόμιμη στην Ελλάδα
 • Κορυφαία αξιοπιστία, ασφάλεια στις συναλλαγές
 • Πολύ καλή πλατφόρμα, εύχρηστη και ευχάριστη στην πλοήγηση
 • Πληρωμές εντός 24 ωρών
 • Ανταγωνιστικές αποδόσεις
 • Cash Out*, Stop Loss / Partial Cash Out*
 • Ασφαλείς συναλλαγές, δωρεάν αναλήψεις
 • Live Streaming* & Cash Out*
 • Combi bets με ενισχυμένες* αποδόσεις
 • Πολλά combo στοιχήματα
 • Live Streaming
 • Γρήγορες αναλήψεις σε πορτοφόλια (Viva, Skrill, Paysafe)
www.goalbet.com
 • Κορυφαίες αποδόσεις στο ποδόσφαιρο
 • Καθημερινές Προσφορές*
 • Όλα τα ασιατικά χάντικαπ
Vistabet-new-logo-600x400
 • Kαταθέσεις με Paysafecard και VIVA
 • Live Streaming*
 • Cash Out*
championsbet logo
 • Το καλύτερο cash-out
 • Ταχύτατες αναλήψεις
 • Πληρώνει και τα Σαββατοκύριακα με ολες τις μεθόδους πληρωμής

Σχόλια