Γκανιότα στο στοίχημα

«Θα παίξω σ’ αυτή τη στοιχηματική ιστοσελίδα, γιατί έχει χαμηλή γκανιότα», «δεν αξίζει να παίζεις αυτό το τυχερό παιχνίδι γιατί έχει υψηλή γκανιότα». Αποκλείεται να ασχολείσαι με το στοίχημα έστω και λίγο και να μην έχεις ακούσει αυτές τις φράσεις. Και ειδικά αυτή τη λέξη, τη «γκανιότα», που έχει μια μεγάλη ιδιαιτερότητα: Πολλοί την επικαλούνται, αλλά δεν ξέρουν τι ακριβώς σημαίνει!

calculator

➦ Τι είναι η γκανιότα; Πώς υπολογίζεται;
➦ Γιατί είναι τόσο σημαντική που να επηρεάζει την απόφασή σου;
➦ Πότε η γκανιότα είναι «χαμηλή» και πότε «υψηλή»;
➦ Πώς μπορείς να την «κερδίσεις»;
➦ Ποιες ιστοσελίδες έχουν χαμηλή γκανιότα;
➦ Ποιες προσφέρουν ματς με μηδενική γκανιότα;

Αν θες απαντήσεις σε όλα αυτά, υπάρχουν όλες στις γραμμές που ακολουθούν. Η ομάδα του bookmakers.gr γνωρίζει από πρώτο χέρι τι εστί αυτός ο όρος και πώς λειτουργεί.

Τι είναι η Γκανιότα

Η γκανιότα (από τη γαλλική λέξη gagnotte) είναι το ασφαλές ποσοστιαίο κέρδος που προκύπτει για τον bookmaker, ο οποίος προσφέρει μια αγορά στοιχήματος. Δηλαδή, ένα  «κομματάκι» (μικρό ή μεγαλύτερο) από το τζίρο του κάθε στοιχήματος, το οποίο καταλήγει σίγουρα στην τσέπη του μπουκ, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα του παιχνιδιού. Αυτό εξασφαλίζει στον μπουκ κέρδος βρέξει-χιονίσει. Πώς γίνεται αυτό; Αντί να το εξηγήσουμε με πολλά λόγια που σίγουρα θα μπερδέψουν, ας το δούμε στην πράξη, με παραδείγματα του που θα σας βοηθήσουν να καταλάβετε καλύτερα πώς προκύπτει η γκανιότα και πώς υπολογίζεται.

Stoiximan Loyalty Lounge! Το ολοκαίνουριο πρόγραμμα επιβράβευσης* της Stoiximan EΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Υπολογισμός γκανιότας

Υπάρχουν στοιχηματικά εργαλεία και betting softwares που υπολογίζουν αυτόματα τη γκανιότα σε κάθε στοίχημα, αλλά δεν εξηγούν πώς γίνεται αυτό. Ας το δοκιμάσουμε με τον παραδοσιακό τρόπο. Ο μαθηματικός τύπος, πάνω στον οποίο βασίζονται όλα τα εργαλεία, είναι ο ακόλουθος:

{1-1/[(1/ΑΠ1) + (1/ΑΠ2) + (1/ΑΠ3] }*100%

όπου ΑΠ1= η απόδοση στο σημείο 1, ΑΠ2= η απόδοση στο Χ και ΑΠ3= η απόδοση στο σημείο 2

Φαίνεται μπερδεμένο; Ας το αναλύσουμε με παραδείγματα για να γίνει 100% κατανοητό:

Παράδειγμα 1 (στοίχημα με τρία σημεία)

Έστω ότι ένας ποδοσφαιρικός αγώνας σε κάποιο στοιχηματικό κουπόνι προσφέρεται στην αγορά 1Χ2 με τις εξής αποδόσεις:

➦ Απόδοση νίκης της γηπεδούχου (ΑΠ1):  1.30
➦ 
Απόδοση της ισοπαλίας (ΑΠΧ): 5.75
➦ 
Απόδοση νίκης της φιλοξενούμενης (ΑΠ2): 9.00

Σύμφωνα με τον παραπάνω τύπο η γκανιότα υπολογίζεται ως εξής:

{1-1/[(1/1.30) + (1/5.75) + (1/9.00)] }*100%= 5,15%

Γνωρίζουμε, λοιπόν, ότι η γκανιότα είναι 5,15%. Τι σημαίνει αυτό στην πράξη;

Έστω ότι υπάρχουν τρεις παίκτες, οι οποίοι συνολικά θα παίξουν 100 στο ματς αυτό: 

➦ Ο πρώτος ποντάρει στον άσο €72,96
➦ 
Ο δεύτερος ποντάρεις στην ισοπαλία €16,50
➦ 
Ο τρίτος ποντάρει στο διπλό €10,54

Προφανώς, ένας από τους παίκτες μας θα κερδίσει και δύο θα χάσουν, ανάλογα με το αποτέλεσμα του ματς. Ας δούμε όλες τις περιπτώσεις:

  1. Αν λήξει ο αγώνας με νίκη του γηπεδούχου, ο μπουκ έχει εισπράξει €100 συνολικά και αποδίδει €94,85 στον κερδισμένο του άσου. Στην τσέπη του μπήκαν €5,15.
  2. Αν λήξει ο αγώνας ισόπαλος, ο μπουκ έχει εισπράξει €100 συνολικά και δίνει €94,87 στο νικητή του «Χ». Στην τσέπη του μπήκαν €5,13.
  3. Αν λήξει ο αγώνας με νίκη του φιλοξενούμενου, ο μπουκ έχει εισπράξει €100 συνολικά και αποδίδει €94,86 στο νικητή του διπλού. Στην τσέπη του μπήκαν €5,12.

Όπως αντιλαμβάνεστε, το κέρδος της στοιχηματικές είναι σχεδόν το ίδιο όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα.
*οι μικρές διακυμάνσεις οφείλονται σε στρογγυλοποιήσεις των τρίτων δεκαδικών

Παράδειγμα 2 (στοίχημα με 2 σημεία)

Σε ένα ματς μπάσκετ το χάντικαπ είναι 8,5 πόντοι και οι αποδόσεις για τον άσο και το διπλό είναι ίδιες: 1.90.

Ας υποθέσουμε, λοιπόν, ότι δύο παίκτες ποντάρουν από 100, ο πρώτος στη νίκη της μίας ομάδας και ο δεύτερος της άλλης.

Ο μπουκ έχει στα χέρια του 200 (100 από τον καθένα), αλλά όποια ομάδα κι αν νικήσει οφείλει να πληρώσει 190 στο νικητή (τα 100 που έδωσε συν τα 90 του κέρδους). Τα υπόλοιπα 10 (γκανιότα 10%) θα μείνουν στην τσέπη του.

Σούπερ Ενισχυμένη Προσφορά* Κάθε Μέρα χωρίς κατάθεση EΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Γιατί πρέπει να ξέρεις για την γκανιότα

Το να γνωρίζεις ακριβώς τι είναι η γκανιότα στο στοίχημα και πώς γίνεται ο υπολογισμός δεν είναι καθόλου θεωρητικό. Δεν θα σε βοηθήσει απλά να κάνεις τον έξυπνο στους φίλους σου που παίζουν στοίχημα, αλλά να πάρεις σωστές αποφάσεις για τον στοιχηματικό ιστότοπο που θα επιλέξεις να παίξεις και τι είδους στοιχήματα σε συμφέρουν. 

 🌟 Xρυσός κανόνας: Όσο μικρότερη είναι η γκανιότα, τόσο μεγαλύτερο είναι το κέρδος του παίκτη

Στον ΟΠΑΠ τα ποσοστά στην γκανιότα είναι σταθερά υψηλότερα σε σχέση με αυτά που βρίσκουμε στη διαδικτυακή αγορά. Τις περισσότερες φορές ξεπερνούν το 12%. Ο λόγος είναι προφανής: Η εταιρεία έχει το μονοπώλιο στην ελληνική επικράτεια και υπάρχει σαφής έλλειψη ανταγωνισμού σε επίγεια καταστήματα, άρα αν δεν αλλάξουν οι συνθήκες η γκανιότα ΟΠΑΠ θα είναι κατά κανόνα πολύ υψηλότερη.

Ο Book Spy προτείνει να παίζετε σε οnline στοιχηματικές (πχ το pamestoixima.gr) καθώς έχουν πολύ χαμηλότερη γκανιότα από αυτήν του ΟΠΑΠ.

Στοιχηματικές με χαμηλή γκανιότα

Κατ’ αρχάς, μια απαραίτητη διευκρίνιση: Οι στοιχηματικές ιστοσελίδες δεν «παρακρατούν» την ίδια γκανιότα σε όλα τα σπορ που προσφέρουν και σε όλα τα πρωταθλήματα. Οπωσδήποτε υπάρχουν κάποιες που προσφέρουν «γενικά» καλύτερες αποδόσεις (άρα έχουν χαμηλότερη γκανιότα), όμως η καθεμιά απ’ αυτές εφαρμόζει τη δική της πολιτική, ανάλογα με:

  • Τους τζίρους που δέχεται
  • Τα αθλήματα/λίγκες που θεωρούνται δημοφιλή στην πλατφόρμα της
  • Την πολιτική των προσφορών της

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι στοιχηματικές ιστοσελίδες παρακολουθούν πρώτες απ’ όλες τις μεταβολές αποδόσεων, ειδικά στα δημοφιλή sites που έχουν πολλούς παίκτες και δημιουργούν μεγάλους τζίρους. Αν π.χ. μια απόδοση διαφοροποιηθεί προς τα κάτω στον Stoiximan, μπορεί να “παρασύρει” την απόδοση και σε 5-6 άλλες ιστοσελίδες.

Ξεκινάμε με τα στοιχηματικά sites που έχουν γενικά μεγάλες αποδόσεις. Υπάρχουν 5-6 ιστότοποι που προσφέρουν τις καλύτερες αποδόσεις, όπως η η Novibet και η Stoiximan. Με μικρή διαφορά ακολουθούν πίσω τους η Bwin, η Betshop. Αν έχετε λογαριασμό σ’ αυτές τις ιστοσελίδες, μπορείτε να είστε σίγουροι σε ποσοστό πάνω από 85% ότι βρίσκετε τις καλύτερες αποδόσεις σε όλες τις αγορές, ακόμη και σε σπορ και πρωταθλήματα που δεν θεωρούνται τόσο δημοφιλή.

Η γκανιότα στις αγορές

Yπάρχουν διαφοροποιήσεις ανάλογα με το πού «στοχεύει» κάθε στοιχηματικό site. Για παράδειγμα, η NetBet προσφέρει πολύ καλές αποδόσεις στις pre-game αγορές (ειδικά στο ασιατικό χάντικαπ), όμως η γκανιότα που έχει στα live είναι από τις υψηλότερες που κυκλοφορούν.  Η Interwetten προσφέρει γενικά χαμηλές αποδόσεις, ωστόσο γι’ αυτούς που επιλέγουν ομάδες-φαβορί η γκανιότα είναι σχετικά χαμηλή και οι αποδόσεις αρκετά ανταγωνιστικές. Επίσης, δεν αλλάζει εύκολα τις αρχικές της αποδόσεις (early odds). Η Novibet, επίσης, βρίσκεται σε πολύ καλό επίπεδο στις αποδόσεις των ποδοσφαιρικών αγορών 1Χ2, αλλά και στο ασιατικό χάντικαπ η γκανιότα της είναι χαμηλή.

H Betshop είναι από τις πιο ανταγωνιστικές στα combo bets και στα στοιχήματα που αφορούν στα γκολ (ειδικά το over/under). Η Βwin πρωτοστατεί σε σπορ που έχουν ειδικό κοινό, ακόμα και στην ελλάδα, όπως τα μηχανοκίνητα, το baseball. To pamestoixima.gr είναι το μοναδικό που προσφέρει αγώνες με μηδενική γκανιότα στο στοίχημα over/under.

Αγορές🏆 Top Στοιχηματική
Για Ασιατικά χάντικαπNetbet
Για ΦαβορίInterwetten
Για 1×2Novibet
Για OverSportingbet
Για UnderNovibet
Για Goal-GoalBetshop
 Για Combo BetsBetshop
Για Mηχανοκίνητα & BaseballΒwin
Delulu προσφορά* χωρίς κατάθεση από τη Novibet ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η γκανιότα στα Πρωταθλήματα

Στις επιμέρους δημοφιλείς λίγκες τα πράγματα είναι ακόμα πιο διαφορετικά. Π.χ. στο Champions League η ιστοσελίδα που έχει τη χαμηλότερη γκανιότα (μόλις 1,17%) είναι η Novibet. Γενικώς προσφέρει υψηλές αποδόσεις στα δημοφιλή πρωταθλήματα, αλλά χαμηλές σε όλα τα άλλα! Η συγκεκριμένη διοργάνωση είναι από αυτές, στις οποίες η γκανιότα είναι πολύ μικρή σε όλα τα στοιχηματικά sites.

Στην Ελληνική Superleague, όπου ενδιαφέρει πολύ το ελληνικό κοινό, ο στοιχηματικός ιστότοπος που έχει τη χαμηλότερη γκανιότα είναι το Pamestoixima.gr. Η Novibet και η Betshop, επίσης, προσφέρουν τη χαμηλότερη γκανιότα της στα ελληνικά ματς.

Στην αγγλική Premier League η Novibet στοχεύει και πάλι να προσφέρει καλές αποδόσεις. Πολιτική υψηλών αποδόσεων (άρα και χαμηλότατης γκανιότας) στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα έχει και η Bet365.

Στην ισπανική La Liga η Novibet προσφέρει συνήθως τις κορυφαίες αποδόσεις. Βλέπουμε μια προτίμηση τόσο της Betshop, όσο και της Stoiximan οι οποίες προσφέρουν επίσης χαμηλές αποδόσεις.

Η γερμανική Bundesliga είναι από τις προνομιακές λίγκες για την Stoiximan &  Betshop, οι οποίες στοχεύουν να προσελκύσουν παίκτες που ασχολούνται με το συγκεκριμένο πρωτάθλημα.

Για το πρωτάθλημα Ιταλίας (Serie A) η Novibet προσφέρει πολύ καλές αποδόσεις, σε ανταγωνιστικό επίπεδο βρίσκεται και η Stoiximan, που το θεωρεί προνομιακό της πεδίο.

Στο Europa League, τέλος, όλες οι στοιχηματικές ιστοσελίδες προσπαθούν να προσφέρουν καλές αποδόσεις (λόγω αυξημένων τζίρων), με τη Stoiximan να έχει μια μικρή διαφορά από τις υπόλοιπες. Συγκεντρωτικά:

ΔιοργάνωσηΓκανιότα🏆 Top Στοιχηματική
🇬🇷 Superleague4.00%Pamestoixima.gr
🇬🇧 Premier League1,88%Stoiximan
🇪🇸 La Liga2,80%Novibet
🇮🇹 Serie A2,81%Novibet
🇩🇪 Bundesliga0.31%Stoiximan
Champions League1.17%Stoiximan
Europa League3.78%Novibet

0 γκανιοτα τι σημαίνει

Ο όρος «0 γκανιότα» μπήκε τα τελευταία χρόνια στη στοιχηματική μας ζωή, με τη μορφή προσφοράς των online εταιρειών. Τι σημαίνει «0 γκανιότα»; Απλούστατα, ότι σε κάποια ματς ο μπουκ δεν κρατάει τίποτα για λογαριασμό του! Αυξάνει τις αποδόσεις σε όλα τα σημεία, έτσι ώστε να μην προκύπτει το παραμικρό κέρδος. Τα ματς αυτά είναι λίγα και επιλεγμένα. Τις περισσότερες φορές είναι αναμετρήσεις μεγάλων διοργανώσεων (Champions League, Euroleague, World Cup) ή πολύ δημοφιλών λιγκών (Premier League, La Liga, Bundesliga).

Τι κερδίζει ο μπουκ από την προσφορά «0 γκανιότα»; Πρακτικά τίποτα από το τζίρο του συγκεκριμένου παιχνιδιού. Το χρησιμοποιεί, όμως, διαφημιστικά, αφού λόγω της μηδενικής γκανιότας έχει τις καλύτερες αποδόσεις στο συγκεκριμένο ματς (και εμφανίζεται πρώτος σε όλες τις ιστοσελίδες σύγκρισης αποδόσεων). O παίκτης, φυσικά, κερδίζει τις καλύτερες αποδόσεις που θα μπορούσε να έχει.

Όταν βλέπεις “0 γκανιότα” σημαίνει, ουσιαστικά, ότι παίζεις στοίχημα χωρίς την παρουσία του μπουκ!

Τρόποι να αντιμετωπίσετε την γκανιότα

Αν αφήσουμε απ’ έξω τα παιχνίδια με 0 γκανιότα, που τα προσφέρει από μόνος του ο μπουκ, το ποσοστό κέρδους του δεν είναι δυνατόν να μηδενιστεί σε όλες τις αγορές. Μπορείτε, όμως, με τους παρακάτω τρόπους να το περιορίσετε σημαντικά.

green thumbs upΤρόπος 1: Ο πιο αλάνθαστος τρόπος είναι να διατηρείτε λογαριασμούς σε πολλά στοιχηματικά sites. Όταν επιλέγετε το στοίχημά σας, πρέπει να συγκρίνετε τις αποδόσεις των στοιχηματικών ιστοσελίδων και να το τοποθετείτε σε αυτήν που προσφέρει τη μεγαλύτερη απόδοση. Ακόμα κι αν οι διαφορές είναι μικρές (π.χ. 2.00 με 2.05) έχει τεράστια σημασία για το μακροχρόνιο κέρδος σας.

green thumbs upΤρόπος 2: Παίζετε όσο το δυνατόν λιγότερα ματς. Αν είναι δυνατόν, μονά αποδεκτά. Όπως πολλαπλασιάζονται οι αποδόσεις, έτσι «πολλαπλασιάζεται» και  γκανιότα και μειώνεται η αξία (value) του πονταρίσματός σας.

green thumbs upΤρόπος 3: Να παρακολουθείτε συχνά τις μεταβολές αποδόσεων των εταιρειών. Σε πολλούς αγώνες προκύπτουν ευκαιρίες για σημεία με αξία ακόμα και πολύ πριν ξεκινήσουν.

green thumbs upΤρόπος 4: Να είστε σε εγρήγορση και να κυνηγάτε αποδόσεις που εμφανίζονται νωρίς (early odds), κάτι που συμβαίνει συχνά σε πολύ δημοφιλή πρωταθλήματα και διοργανώσεις. Μπορείτε να βρείτε αγώνες του Σαββατοκύριακου ήδη από την προηγούμενη Δευτέρα-Τρίτη.

green thumbs upΤρόπος 5: Οι προσφορές* με 0% γκανιότα γίνονται όλο και πιο συχνές από τους στοιχηματικούς ιστότοπους. Εκμεταλλευθείτε τις για να εξασφαλίσετε ακόμα καλύτερες αποδόσεις.

Υπάρχει αποδεκτό ποσοστό γκανιότας;

Ποιο ποσοστό γκανιότας ειναι αποδεκτό; Σε κάθε περίπτωση, ο κανόνας «χαμηλή γκανιότα, υψηλότερο κέρδος για τον παίκτη» πρέπει να καθορίζει όλες τις αποφάσεις μας. Το 0% γκανιότα είναι το ιδανικό, αλλά δεν γίνεται να το βρούμε σε όλα τα ματς. Υπάρχουν μεγάλες στοιχηματικές ιστοσελίδες που λειτουργούν στο εξωτερικό (δεν δέχονται παίκτες από Ελλάδα) που προσφέρουν πολύ χαμηλή γκανιότα (μικρότερη ακόμα και από 4%) διότι έχουν τεράστιους τζίρους. 

Από εκεί και πέρα, τα στοιχηματικά sites με μέση γκανιότα που κυμαίνεται από 5% ως 9% είναι απολύτως αποδεκτά και οι αποδόσεις που προσφέρουν είναι ανταγωνιστικές.

Οι ιστοσελίδες που έχουν γκανιότα πάνω από 10% σε δημοφιλή πρωταθλήματα (κάτι που σημαίνει ότι στα «δευτερεύοντα» θα είναι ακόμα μεγαλύτερη) καλό θα ήταν να αποφεύγονται.

bwin – Προσφορά* χωρίς κατάθεση με σούπερ έπαθλα*! ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Yπάρχουν στοιχηματικές ευκαιρίες για τους παίκτες;

Οι αποδόσεις ενός παιχνιδιού μεταβάλλονται αρκετές φορές πριν αυτό ξεκινήσει. Αυτό συμβαίνει διότι ο μπουκ προσπαθεί να εξασφαλίσει ότι θα έχει την ίδια έκθεση σε ρίσκο απέναντι στα δύο, τρία ή περισσότερα σημεία του αγώνα. Τι είναι η γκανιότα, δηλαδή; Να πληρώσει τους κερδισμένους από τα χαμένα λεφτά των άλλων και να του μείνει ένα ποσοστό σαν κέρδος.

Έτσι, λοιπόν, μεταβάλλει τις αποδόσεις πριν από ένα ματς ανάλογα με την πίεση, τον τζίρο που δέχεται σε κάθε σημείο. Για παράδειγμα, αν έχει δεχτεί πάρα πολλά στοιχήματα στη νίκη των γηπεδούχων, ρίχνει την απόδοση στον άσο, ώστε να τον κάνει λιγότερο ελκυστικό (ή ακόμη και αποτρεπτικό για ποντάρισμα). Ταυτόχρονα ανεβάζει την απόδοση στο «Χ» και στο διπλό, για να πάρει κι εκεί πονταρίσματα. Με αυτόν τον τρόπο εξισορροπεί στο μέγιστο δυνατό βαθμό τα στοιχήματα που έχει δεχτεί, κρατώντας την γκανιότα στο ποσοστό που επιθυμεί.

Ο παίκτης που βρίσκεται σε εγρήγορση μπορεί να εκμεταλλευτεί αυτές τις μεταβολές αποδόσεων προς όφελός του. Να «αγοράσει», δηλαδή, σημεία σε απόδοση υπερεκτιμημένη (more than value). Αυτός είναι και ο πιο σωστός τρόπος παιχνιδιού, που οδηγεί στο μακροχρόνιο κέρδος. Μπορεί, επίσης, να επιλέξει τέτοια σημεία ακόμη και για κάλυψη μιας αρχικής επιλογής.

Αλήθειες και μύθοι για την γκανιότα

Η γκανιότα είναι ένα «δυσάρεστο» για τον παίκτη, αλλά απαραίτητο στοιχείο του παιχνιδιού. Στην ουσία αποτελεί το κίνητρο της στοιχηματικής για να λειτουργήσει, αφού της εξασφαλίζει σίγουρο κέρδος σε κάθε στοιχηματική αγορά. Ο παίκτης, όμως, πρέπει να έχει πάντα στο νου του ότι ο υπολογισμός γκανιότας είναι πολύ σημαντικός και διαθέτει τα μέσα για να την περιορίσει, αν ακολουθήσει τα βήματα που αναφέραμε προηγουμένως. Και κυρίως, να επιλέγει να ποντάρει σε στοιχηματικές ιστοσελίδες με τη μικρότερη μέση γκανιότα. Έτσι ασκεί πίεση στις στοιχηματικές με υψηλή μέση γκανιότα να χαμηλώσουν το ποσοστό κέρδους τους, ώστε να είναι πιο ανταγωνιστικές.

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

Νόμιμες Στοιχηματικές Εταιρίες στην Ελλάδα

BookmakerΠλεονεκτήματα
Stoiximan
9.4/10
  • Δωρεάν συναλλαγές, άμεσες αναλήψεις
  • Προσαρμοσμένη στον Έλληνα παίκτη
  • Ειδικά στοιχήματα σε όλα τα αθλήματα 
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Pamestoixima.gr
8.6/10
  • Αξιοπιστία & ασφάλεια ΟΠΑΠ
  • Ποικιλία σε ειδικά & μακροχρόνια
  • Προηγμένη εφαρμογή για Android & iOS
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Novibet
8.9/10
  • Άμεσες & δωρεάν πληρωμές
  • Ποικιλία σε ασιατικά χάντικαπ
  • Cash Out*, Stop Loss / Partial Cash Out*
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Bwin
9.2/10
  • Εξαιρετική επιλογή για live betting
  • Άμεσες πληρωμές όλες τις ημέρες
  • Live streaming & Auto Cash Out*
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Betsson
8.6/10
  • Εμπειρία 20+ ετών στον χώρο
  • Γρήγορη & εύχρηστη ιστοσελίδα
  • Εύκολη πλοήγηση μέσω app για Android
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Fonbet
8.6/10
  • Πανίσχυρο brand name
  • Πολύ γρήγορες πληρωμές
  • Άμεσο cash out* σε όλα τα αθλήματα
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Bet365
8.9/10
  • Κορυφαίο όνομα στον χώρο
  • Πλούσιο Live betting σε όαλ τα sports
  • 24ωρη εξυπηρέτηση με ελληνικό support
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Netbet
8.7/10
  • Παγκόσμιο brand name
  • Υψηλά όρια πονταρίσματος
  • Ασιατικά & ειδικά στοιχήματα
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Interwetten
8.3/10
  • Πολύ εύκολη πλοήγηση
  • Εξαιρετικό mobile app
  • Πλούσιο live betting
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Bookmakers Newsletter

Γραφτείτε τώρα στο Newsletter! Όλα τα ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ νέα σε περιμένουν στο email σου!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σχόλια

No comments

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δώρα* κάθε μέρα στο Pamestoixima.gr!
  • ΕΩΣ 660 ΔΩΡΑ*
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ