Η Paysafe είναι ο πιο δημοφιλής τρόπος κατάθεσης σε στοιχηματικές εταιρίες και online casino live, ωστόσο είναι ένα μέσο συναλλαγών που χρησιμοποιείται ευρέως για αγορές στο ίντερνετ. Χρησιμοποιώντας την προπληρωμένη κάρτα Paysafe, μπορείτε να πληρώσετε την συνδρομή σας σε online βιντεοπαιχνίδια (AION, Call Of Gods) ή σε διάφορες ιστοσελίδες γνωριμιών, ενώ υπάρχει η δυνατότητα πληρωμής σε υπηρεσίες ίντερνετ και τηλεφωνίας. Το δίκτυο της επεκτείνετε συνεχώς και ο αριθμός των ηλεκτρονικών καταστημάτων που δέχονται την Paysafecard ως τρόπο πληρωμής μεγαλώνει μέρα με την μέρα. Για να δώσετε απάντηση στο ερώτημα «τι μπορώ να αγοράσω με paysafe;», αρκεί μια επίσκεψη στην επίσημη ιστοσελίδα της ή να ρωτήσετε απ' ευθείας στο ηλεκτρονικό κατάστημα που θα κάνετε την αγορά αν είναι διαθέσιμες οι πληρωμές με pay safe card.

Το όβερ και το αντερ αναφέρονται στα συνολικά γκολ που θα πετύχουν οι δύο ομάδες σε έναν αγώνα ποδοσφαίρου. Το δημοφιλέστερο όριο είναι τα 2.5 γκολ, που σημαίνει πως αν οι δύο ομάδες σκοράρουν 3 ή περισσότερα γκολ τότε κερδίζει το over 2.5, ενώ αν σκοράρουν 2 ή λιγότερα κερδίζει το under 2.5. Με το πέρασμα των χρόνων δημιουργήθηκαν ακόμη περισσότερες αγορές και πλέον μπορείτε να ποντάρετε είτε σε μεγαλύτερα όρια (π.χ. over 3.5), είτε σε μικρότερα (Over 1.5). Επίσης, το over/under είναι διαθέσιμο σε αγορές όπως τα κόρνερ, οι κίτρινες κάρτες ή ακόμα και στις αλλαγές που θα γίνουν σε ένα παιχνίδι. Εκτός από το ποδόσφαιρο, η αγορά over/under είναι διαθέσιμη σχεδόν σε όλα τα άθληματα, με το στοίχημα μπάσκετ και το στοίχημα τένις να είναι αυτά που ακολουθούν σε δημοφιλία το over στο στοίχημα ποδόσφαιρο.

Η διπλή ευκαιρία είναι ένας τύπος στοιχήματος στον οποίο μπορείτε να ποντάρετε σε περισσότερα από ένα πιθανά αποτελέσματα. Στην διπλή ευκαιρία υπάρχουν τρεις επιλογές, οι οποιές είναι οι εξής:

1 ή Χ: Για να κερδίσετε το στοίχημα αυτό πρέπει να κερδίσει η γηπεδούχος ομάδα ή το παιχνίδι να λήξει ισόπαλο.
1 ή 2: Ποντάρετε στο ενδεχόμενο να κερδίσει μία από τις δύο ομάδες. Θα χάσετε το στοίχημα μόνο σε περίπτωση που το παιχνίδι λήξει ισόπαλο.
Χ ή 2: Είναι το ίδιο στοίχημα με το 1 ή Χ, με την μόνη διαφορά ότι θα κερδίσετε αν επικρατήσει η φιλοξενούμενη.

Διαβάστε περισσότερα για το στοίχημα ποδόσφαιρο

Για να αποκτήσετε το POS της Viva Wallet πρέπει να απευθυνθείτε στην πλατφόρμα είτε καλώντας στο τηλέφωνο 13855, είτε να το παραγγείλετε από την ιστοσελίδα www.vivawallet.com. H διαδικασία είναι η εξής:

Βήμα 1: Ανοίξτε στο Viva Wallet και επιλέγετε "Επαγγελματικό Λογαριασμό". Διαβάστε πως δημιουργείται ο λογαριασμός στο Viva Wallet.
Βημα 2: Για να κάνετε ενεργοποίηση, ακολουθήστε τις οδηγίες που θα παραλάβεται μαζί με την συσκευή.

Όταν ποντάρετε σε ασιατικό χάντικαπ κατά την εξέλιξη του αγώνα, το σκορ που υπάρχει εκείνη την στιγμή δεν λαμβάνεται υπ' όψιν. Παραθέτουμε ένα παράδειγμα για να γίνει πιο κατανοητό: Έστω ότι ο αγώνας μεταξύ της Ομάδας Α με την Ομάδα Β βρίσκεται στο 25ο λεπτό, το σκορ είναι 1-0 και επιλέγετε το ασιατικό διπλό. Αν ποντάρετε σε αυτό το σημείο, τότε θα είναι σαν το παιχνίδι να ξεκινάει από το 0-0. Αν λοιπόν η Ομάδα Β σκοράρει ένα γκολ και το παιχνίδι λήξει με 1-1, τότε εσείς θα κερδίσετε κανονικά το στοίχημα σας. Διαβάστε περισσότερα για τα ασιατικά χάντικαπ.

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι