Να πούμε ότι το Bookmakers είναι κάτι διαφορετικό; Ας πούμε πως δεν είναι. Αυτό που σίγουρα λέμε είναι ότι χτίσαμε το Bookmakers με το μεράκι και την εμπειρία ανθρώπων που έχουν ζήσει τις στοιχηματικές πλατφόρμες από μέσα και από την τρέλα επαγγελματιών παικτών του στοιχήματος που έτυχε να γνωρίζουν το παιχνίδι καλά.

Στόχος μας εξ αρχής ήταν να βρούμε τον τρόπο που θα μεταφέρουμε τις γνώσεις μας για όλα τα μικρά και τα μεγάλα μυστικά των ιστοσελίδων πρώτα στο χαρτί και έπειτα σε εσάς. Προσπαθήσαμε να παρουσιάσουμε κάτι καινούριο και επικεντρωθήκαμε σε όλα εκείνα τα στοιχεία που χρειάζονται για να αποκτήσετε μια σφαιρική γνώση γύρω από τα αγαπημένο σας (και μας) παιχνίδι. Αν τελικά τα καταφέραμε θα μας το πείτε εσείς και μόνο εσείς.

Στo bookmakers θα βρείτε έγκυρη και πλούσια ενημέρωση για την ελληνική και παγκόσμια αγορά στοιχήματος και μια πλούσια αρθρογραφία προκειμένου να αποκτήσετε μία σφαιρική γνώση γύρω από το αγαπημένο σας παιχνίδι.

Πάνω από όλα όμως μην ξεχνάτε ότι το bookmakers.gr δημιουργήθηκε από παίκτες και απευθύνεται σε παίκτες. Μπορείτε να βαθμολογείτε και να κάνετε τα σχόλια σας για κάθε πλατφόρμα και εμείς από τα την μεριά μας δεσμευόμαστε ότι θα τα δημοσιεύουμε ανεξάρτητα από το εάν είναι θετικά ή αρνητικά.

Για όποιο πρόβλημα έχετε με τις στοιχηματικές πλατφόρμες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το live chat ή να στείλετε ένα email στο [email protected], προκειμένου να βρούμε μία λύση.

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο Newsletter μας, ώστε να λαμβάνετε όλα τα τελευταία νέα και να επωφεληθείτε από τις αποκλειστικές προσφορές που έχουμε εξασφαλίσει μόνο για εσάς.