Το ηλεκτρονικό πορτοφόλι Skrill στο online στοίχημα

SkrillΙδρύθηκε τον Ιούνιο του 2001 στην Μεγάλη Βρετανία και έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό ως Moneybookers. Ο λόγος για το ηλεκτρονικό πορτοφόλι της Skrill, που χρησιμοποιείται πλέον κατά κόρον για συναλλαγές με online bookmakers, αλλά και για αγορές προϊόντων στα περισσότερα διαδικτυακά καταστήματα. Από την αρχή η Moneybookers έδειξε την δυναμική της και έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα προς τα αντίπαλα e-wallets πως ήρθε για να μείνει. Το 2008 μετράει ήδη 6 εκατομμύρια λογαριασμούς και το 2010 αναγκάζει τους Sunday Times να την ανακηρύξουν ως την πιο ταχέως αναπτυσσόμενη εταιρία στο Ηνωμένο Βασίλειο. Όχι κι άδικα, αφού το 2011 ανεβαίνει στα 25 εκατομμύρια λογαριασμούς και έχει συνάψει συμφωνίες με μερικά από τα μεγαλύτερα brand names στον κόσμο, όπως το Facebook, το Skype και το Ebay. Το 2012 αλλάζει την ονομασία της σε Skriil και το 2015 η Skrill Group πωλείται στην ιδιοκτήτρια εταιρία της Neteller, Optimal Payments (πλέον Paysafe Group plc), και δημιουργούν μαζί έναν παγκόσμιο κολοσσό στις ηλεκτρονικές πληρωμές.

Υπηρεσίες της Skrill

Ένα από τα μεγαλύτερα ατού της Skrill είναι η Skrill Mastercard. Η προπληρωμένη αυτή κάρτα, συνδέεται άμεσα με τον Skrill λογαριασμό και δίνει την δυνατότητα αγορών σε όλα τα καταστήματα που δέχονται πληρωμές με κάρτες Mastercard. Επιπλέον, επιτρέπει τις αναλήψεις από οποιοδήποτε ΑΤΜ στον κόσμο με πάρα πολύ μικρές χρεώσεις. Μία άκρως ενδιαφέρουσα υπηρεσία της Skrill είναι το VIP πρόγραμμα της, στο οποίο γίνονται μέλη οι χρήστες που κάνουν συναλλαγές μεγαλύτερες των 6.000 ευρώ ανά τρίμηνο. Το VIP πρόγραμμα προσφέρει περισσότερη ασφάλεια, υψηλότερα όρια σε online και offline συναλλαγές, προσωπικό σύμβουλο και χαμηλότερα τέλη σε αναλήψεις και καταθέσεις.

Δημιουργία λογαριασμού Skrill

Για να ανοίξετε ένα λογαριασμό στην Skrill, θα πρέπει να επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.skrill.com και να πατήσετε στο πεδίο «Ανοίξτε ένα δωρεάν λογαριασμό» στο μέσο της σελίδας.

Άνοιγμα λογαριασμού skrillΣτην συνέχεια συμπληρώνεται τη φόρμα εγγραφής και αφού διαβάσετε τους Όρους και τις Προϋποθέσεις επιλέξτε δημιουργία λογαριασμού. Σε αυτό το στάδιο υπάρχει η δυνατότητα αίτησης για τη Skriil card, το κόστος της όμως είναι 10€ και ίσως είναι καλύτερα να μην τη ζητήσετε ακόμα, αφού δεν έχετε κάνει κάποια κατάθεση στο λογαριασμό σας. Στο email σας έχει σταλεί ένας σύνδεσμος επιβεβαίωσης τον οποίο πρέπει να πατήσετε. Πλέον ο λογαριασμός σας είναι έτοιμος για να τον χρησιμοποιήσετε!

Tαυτοποίηση Λογαριασμού Skrill

Κατά την εγγραφή σας δεν θα ζητηθεί να κάνετε ταυτοποίηση του λογαριασμού σας, όμως εάν κάνετε συναλλαγές μεγαλύτερες των 2.500 ευρώ, τότε το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της Skril θα σας ζητήσει να προχωρήσετε σε ταυτοποίηση των στοιχείων σας. Οι διαθέσιμοι τρόποι ταυτοποίησης είναι:

  • Ταυτοποποίηση μέσω εγγράφων: Θα πρέπει να στείλετε ένα σκαναρισμένο αντίγραφο ή μία καθαρή φωτογραφία από το διαβατήριο, την ταυτότητα ή το δίπλωμα οδήγηση σας.

 

  • Ταυτοποίηση μέσω αποδεικτικού της διεύθυνσης κατοικίας: Θα πρέπει να στείλετε ένα σκαναρισμένο αντίγραφο ή μία καθαρή φωτογραφία από ένα επίσημο έγγραφο στο οποίο θα αναγράφεται η διεύθυνση και το όνομα σας. Αποδεκτά γίνονται μόνο έγγραφα από την τράπεζα σας και λογαριασμοί ΔΕΚΟ (ΔΕΗ, ΟΤΕ κλπ.). Σημειώστε ότι λογαριασμοί κινητής τηλεφωνίας δεν γίνονται αποδεκτοί, ενώ για κάθε έγγραφο δεν θα πρέπει να έχουν παρέλθει τρεις μήνες από την ημερομηνία έκδοσης του.

 

  • Έγγραφη ταυτοποίηση από την τράπεζα: Αν καμία από τις παραπάνω μεθόδους δεν είναι εφικτή, θα πρέπει να κατεβάσετε από το www.skrill.com το σχετικό έγγραφο και να απευθυνθείτε στην τράπεζα σας για την συμπλήρωση του.

 

  • Επαλήθευση πιστωτικής κάρτας: Για να ταυτοποιήσετε την πιστωτική σας κάρτα, πρέπει να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας και να επιλέξετε «Κάρτες και τραπεζικοί λογαριασμοί». Στην συνέχεια επιλέξτε επαλήθευση και η Skrill θα κρατήσει ένα μικρό ποσό από την επιλεγμένη κάρτα. Όταν δείτε το ποσό που κρατήθηκε από την κάρτα σας, επιστρέψτε στον Skrill λογαριασμό σας και επιβεβαιώστε το ποσό.
Κάνε εγγραφή στο ηλεκτρονικό πορτοφόλι της Skrill

Καταθέσεις και αναλήψεις σε λογαριασμό Skrill

Ο πιο εύκολος τρόπος για να «γεμίσετε» τον λογαριασμό είναι να γίνει μεταφορά χρημάτων από λογαριασμό σε λογαριασμό από άλλον χρήστη Skrill ή εάν διαθέτετε λογαριασμό Neteller να κάνετε μία απλή κατάθεση (χρέωση 3%), αφού όπως είπαμε τα δύο πορτοφόλια έχουν πλέον συγχωνευτεί. Δυστυχώς η επιβολή των Capital Control έφερε πολλούς περιορισμούς στην κατάθεση χρημάτων στην Skriil. Η κατάθεση μέσω πιστωτικών καρτών δεν είναι πλέον διαθέσιμη, ενώ δεν είναι διαθέσιμη και η κατάθεση μέσω Paysafe. Η κατάθεση μέσω τραπεζικού εμβάσματος είναι εφικτή μόνο σε λογαριασμό της Τράπεζα Πειραιώς, τα στοιχεία του οποίου μπορείτε να βρείτε στο πεδίο «Ο Λογαριασμός μου» -> «Κατάθεση» -> «Κατάθεση μέσω τραπεζικού εμβάσματος».

Χρεώσεις ΚατάθεσηςΧρεώσεις Ανάληψης/Μεταφοράς
 • Πιστωτικές/Χρεωστικές Κάρτες: Visa,  Diners, JCB, Mastercard, Maestro: 1.9%
 • Αmerican Express: 2,5%
 • Tραπεζική Μεταφορά (έμβασμα): Δωρεάν
 • Νeteller: 3%
 • Λήψη χρημάτων από άλλο χρήστη: Δωρεάν

*Χρεώσεις από 2,99%-3,99 για οποιαδήποτε συναλλαγή περιλαμβάνει μετατροπή συναλλάγματος

 • Aνάληψη μέσω Visa: 3.95€
 • Ανάληψη από ATM με Skrill Mastercard: 1.90%
 • Ετήσιο τέλος συνδρομής Skrill Mastercard: 10€
 • Μεταφορά χρημάτων σε άλλο χρήστη: 1.9% μέ μέγιστη χρέωση τα 20€

Η χρησιμότητα της Skrill στο Online στοίχημα

Η Skrill δεν είναι τυχαία τόσο διαδεδομένη μεταξύ των παικτών του στοιχήματος. Δεν είναι μόνο το γεγονός ότι δεν υπάρχουν χρεώσεις και αναλήψεις στις στοιχηματικές εταιρίες. Γενικότερα στο στοίχημα η διαχείριση κεφαλαίου είναι ζωτικής σημασίας και το «κυνήγι» των υψηλών αποδόσεων είναι απαραίτητη προϋπόθεση για να βγείτε κερδισμένοι. Διατηρώντας τα χρήματα σας στον Skrill λογαριασμό σας, θα έχετε την δυνατότητα να βρείτε τις υψηλότερες αποδόσεις στην καλύτερη στοιχηματική εταιρία και κάνοντας άμεσα κατάθεση να αποκτήσετε ένα πολύ μεγάλο προβάδισμα. Επίσης, με τους πιο «παραδοσιακούς» τρόπους συναλλαγών στο ιντερνετικό στοίχημα, μπορεί να χρειαστεί μέχρι και μία εβδομάδα για να κάνετε ανάληψη τα κέρδη σας. Με την Skrill όμως μπορείτε να κάνετε εύκολα και γρήγορα και με απόλυτη ασφάλεια τις συναλλαγές σας, ενώ μέσω της Skrill Mastercard, μπορείτε να κάνετε ανάληψη άμεσα τα χρήματα σας από οποιοδήποτε ΑΤΜ.

Γιατί να χρησιμοποιήσετε το ηλεκτρονικό πορτοφόλι Skrill

Πλεονεκτήματα:

 • Οι καταθέσεις στις στοιχηματικές εταιρίες γίνονται άμεσα και χωρίς κόστος.
 • Άμεση ανάληψη των χρημάτων σας με την προπληρωμένη κάρτα Skrill Mastercard.
 • Ελληνικό τμήμα εξυπηρέτησης πελατών που λειτουργεί 24/7.
 • Χαμηλές χρεώσεις στις αναλήψεις.
 • Διαθέσιμη σε όλες τις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος στην Ελλάδα.
 • Αποκλειστικές προσφορές* για κατάθεση σε εταιρίες στοιχήματος μέσω Skrill.

Μειονεκτήματα

 • Δεν υπάρχει η δυνατότητα κατάθεσης με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα.
 • Παρόλο που υπάρχει η δυνατότητα κατάθεσης με έμβασμα, υπάρχει η πιθανότητα να μη γίνει δεκτή η μεταφορά.
 • Χρεώνει την μεταφορά χρημάτων μεταξύ των λογαριασμών Skrill.
 • Υπάρχει ετήσιο τέλος συνδρομής για την κάρτα Skrill (10€).

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Ποιές εταιρίες δέχονται καταθέσεις με Skrill

BookmakerΧρέωση Κατάθεσης Χρέωση Ανάληψης  
novibet new 2017Δωρεάν  Δωρεάν  VISIT
Δωρεάν  Δωρεάν  VISIT
ιντερβετεν ολε2%  2%  VISIT
Δωρεάν  Δωρεάν  VISIT
Goalbet στοιχηματική εταιρίαΔωρεάν  Δωρεάν  VISIT
Mybet LogoΧωρίς Χρέωση Χωρίς Χρέωση VISIT
Vistabet στοιχηματική εταιρίαΔωρεάν  Δωρεάν  VISIT
Betrebels 4Δωρεάν  -- Μη Διαθέσιμη Ανάληψη με Skrill --  VISIT
championsbet logoΔωρεάν  -- Μη Διαθέσιμη Ανάληψη με Skrill --  VISIT
betshop 2Δωρεάν  Δωρεάν  VISIT
Magicbet-600x300Χωρίς Χρέωση  Χωρίς Χρέωση  VISIT

Σχόλια