Ασιατικό Χάντικαπ (Asian Handicap)

To ασιατικό χάντικαπ ως στοιχηματικός όρος μοιάζει με κάτι εξωτικό. Κι όπως όλα τα εξωτικά, προκαλεί το ενδιαφέρον, αλλά και την καχυποψία. Μπορεί να ξεκίνησε από τις αγορές της Ασίας (εκεί οφείλει το όνομά του), αλλά από τη στιγμή που μπήκε στις επιλογές των «ευρωπαϊκών» στοιχηματικών ιστοσελίδων εξαπλώθηκε ραγδαία σε όλο τον κόσμο. Τόσο ραγδαία, που δε νοείται πια παίκτης στοιχήματος, ο οποίος να μην ξέρει τι ακριβώς είναι το ασιατικό χάντικαπ και πώς λειτουργεί.

Πολλοί Έλληνες παίκτες καταπιάνονται με τα ασιατικά χάντικαπ, αλλά μπερδεύονται. Όλα αυτά τα -0,25, +0,75, -1,25 φαίνονται ακατανόητα σύμβολα και λίγοι μπορούν ακριβώς να «μεταφράσουν» αμέσως τι σημαίνουν, πόσα κερδίζεις και πόσα χάνεις με κάθε σκορ. Παρ’ όλη, όμως, τη φαινομενική του δυσκολία, το ασιατικό χάντικαπ είναι ο πιο δημοφιλής τρόπος στοιχηματισμού των «επαγγελματιών» παικτών, αυτών που επιδιώκουν μακροπρόθεσμο και σταθερό κέρδος από το παιχνίδι. Αυτή και μόνο η διαπίστωση φτάνει για να ασχοληθείτε σοβαρά.

edit

Αν νιώθετε μπερδεμένοι κι εσείς, καθίστε αναπαυτικά και διαβάστε την πιο λεπτομερή ανάλυση όλων αυτών των συναρπαστικών όρων. Η ομάδα του bookmakers.gr έψαξε, μελέτησε και επέλεξε τον πιο «κατανοητό» τρόπο. Διαβάζοντας αυτό το άρθρο θα μάθετε:

➦ Τι είναι το ασιατικό χάντικαπ
➦ Ποια τα τεράστια πλεονεκτήματά του
➦ Πώς λειτουργούν ΟΛΑ τα ασιατικά χάντικαπ, με πίνακες και αναλυτικά παραδείγματα

Τι είναι το ασιατικό χάντικαπ

Το ασιατικό χάντικαπ είναι ένας εναλλακτικός τρόπος για να ποντάρετε στο νικητή μιας ποδοσφαιρικής αναμέτρησης σε σχέση με τον «κλασικό» 1Χ2. Υπάρχουν δύο μεγάλες διαφορές, που καθιστούν το ασιατικό χάντικαπ ολότελα διαφορετικό. Ποιες είναι αυτές;

  1. Ότι στο ασιατικό στοίχημα οι επιλογές είναι δύο αντί για τρεις. Ισοπαλία δεν υπάρχει ή, σε κάποιες περιπτώσεις, επιστρέφει πίσω το ποντάρισμά σας.
  2. Αυτό που μεταβάλλεται δεν είναι οι αποδόσεις στο κάθε σημείο, αλλά το χάντικαπ που μπαίνει μεταξύ τους για να εξισορροπήσει τη (θεωρητική βέβαια) διαφορά μεταξύ τους.

Πώς γίνεται αυτό, με απλά λόγια; Το  ασιατικό χάντικαπ είναι ουσιαστικά ένα τεχνητό εμπόδιο σε αριθμό γκολ, το οποίο καλείται να ξεπεράσει το φαβορί του κάθε ποδοσφαιρικού αγώνα ή να υπερασπιστεί το αουτσάιντερ. Όσο μεγαλύτερη είναι η διαφορά δυναμικότητας, τόσο μεγαλύτερο είναι και το asian handicap που πρέπει να υπερβεί το φαβορί. Για να νικήσει το φαβορί δεν αρκεί να επικρατήσει στο γήπεδο, αλλά να ξεπεράσει το handicap. Γι’ αυτό έχουμε περιπτώσεις όπου το φαβορί ναι μεν νικάει στο γήπεδο με το φτωχό 1-0, ωστόσο αν το χάντικαπ είναι μεγαλύτερο (π.χ. -1,5 γκολ) τότε για το ασιατικό χάντικαπ το σημείο που κερδίζει είναι αυτό του αουτσάιντερ.

Φαίνεται εύκολο μέχρι εδώ. Τα δύσκολα ξεκινούν από την προσπάθεια του μπουκ να εξισορροπήσει όσο το δυνατόν την θεωρητική διαφορά των δύο ομάδων. Έτσι, λοιπόν, εκτός των «ακέραια» χάντικαπ (-1/+1 και  -2/+2 κλπ) και τα χάντικαπ μισού γκολ (-0,5/+0,5 και -1,5/+1,5 κλπ) προσφέρει και χάντικαπ «ενός τετάρτου γκολ» (-0,25/+0,25) και «τριών τετάρτων γκολ» (-0,75/+0,75). Αυτά είναι που μπερδεύουν τους περισσότερους παίκτες και είναι πιο δύσκολα στην κατανόηση. Βεβαίως, μόνο μπερδεμένα δεν είναι, όπως θα διαπιστώσετε σε λίγο με τα αναλυτικά μας παραδείγματα.

Ο Book Spy επιλέγει να παίξει στοίχημα με ασιατικό χάντικαπ και ασιατικό γκολ στην Bet365, που δίνει τις περισσότερες επιλογές, στις δύο συγκεκριμένες, βασικές αγορές.

Πλεονεκτήματα ασιατικού χάντικαπ

green thumbs upΓιατί είναι τόσο δημοφιλή τα ασιατικά χάντικαπ; Η απάντηση είναι προφανής. Όταν οι επιλογές που έχετε είναι δύο αντί για τρεις, η θεωρητική πιθανότητα να κερδίσετε το στοίχημα αυξάνεται από 33,3% σε 50%. Μια διαφορά τεράστια, η οποία δουλεύει για λογαριασμό σας μακροπρόθεσμα.

green thumbs upΕπιπλέον, με το ασιατικό στοίχημα μπορείτε να διεκδικήσετε πολύ μεγαλύτερες αποδόσεις όταν ποντάρετε σε φαβορί. Μια ομάδα, δηλαδή, που προσφέρεται από τους μπουκ στο 1,30 για να νικήσει ένα ματς μπορεί να προσφερθεί στο 1,90 με ασιατικό χάντικαπ -1,5. Δηλαδή να νικήσει με διαφορά πάνω από ένα γκολ.

Αλλαγή του χάντικαπ

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, ο μπουκ μεταβάλλει το χάντικαπ και όχι την απόδοση. Οι αποδόσεις έχουν διαφοροποιήσεις μεταξύ τους, αλλά αυτές κυμαίνονται τις περισσότερες φορές από 1,70 ως 2,10 ανάλογα με το χάντικαπ. Αν υπάρχει πίεση προς ένα εκ των δύο σημείων, ο μπουκ δεν μειώνει την απόδοση, απλά αλλάζει το χάντικαπ που υπάρχει μεταξύ τους.

Παράδειγμα

Σ’ ένα ματς Λίβερπουλ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο μπουκ δίνει ασιατικό χάντικαπ -0,25/+0,25 υπέρ της Λίβερπουλ σε αποδόσεις 1,90 και στα δύο σημεία. Αν ο τζίρος στο -0,25 της Λίβερπουλ είναι πολύ μεγαλύτερος, ο μπουκ προοδευτικά μειώνει την απόδοση (μπορεί να δείτε π.χ. 1,80 στον άσο και 2,00 στο διπλό ή μέχρι και 1,75 στον άσο και 2,05 στο διπλό), αλλά αν η πίεση εξακολουθήσει, τότε «αλλάζει» το χάντικαπ στο -0,5/+0,5 και οι αποδόσεις «επανέρχονται» στο 1,90 για κάθε σημείο.

Πότε κερδίζει το ασιατικό χάντικαπ;

Στο ασιατικό χάντικαπ, όπως γράψαμε, επιλέγετε μια από τις δύο ομάδες. Αυτή με το αρνητικό πρόσημο στο χάντικαπ (-) πρέπει να το υπερβεί για να νικήσει. Δηλαδή, αν μια ομάδα δίνεται με ασιατικό χάντικαπ -1,5, πρέπει να νικήσει με διαφορά δύο γκολ και πάνω για να θεωρηθεί κερδισμένη. Αν καταφέρει να νικήσει με ένα γκολ διαφορά, τότε για το συγκεκριμένο στοίχημα θεωρείται χαμένη.

Αντίστοιχα, η ομάδα με το θετικό πρόσημο χάντικαπ (+) πρέπει να το υπερασπιστεί. Στο συγκεκριμένο παράδειγμα, το ασιατικό χάντικαπ +1,5 σημαίνει ότι η συγκεκριμένη ομάδα κερδίζει ακόμα κι αν χάσει τον αγώνα με διαφορά ως ένα γκολ (πέρα από τη δική της νίκη ή την ισοπαλία με οποιοδήποτε σκορ).

Ένα εύκολο τρικ για να γνωρίζετε γρήγορα αν κερδίσατε ή όχι ένα ασιατικο χαντικαπ είναι να προσθέτετε στο τελικό αποτέλεσμα ενός αγώνα το asian handicap που δινόταν πριν αυτός ξεκινήσει.

Αν ένα ματς δινόταν π.χ. +0,5 για τον φιλοξενούμενο, αυτό σημαίνει ότι το αουτσάιντερ του ζευγαριού είχε μισό γκολ αβαντάζ με τη σφύριγμα της έναρξης. Αν ο γηπεδούχος νίκησε 1-0, τότε το αποτέλεσμα στο ασιατικό χάντικαπ είναι  – 0,5 (ένα γκολ ο γηπεδούχος, μισό το χάντικαπ του φιλοξενούμενου), άρα ο γηπεδούχος νίκησε.

Ασιατικό χάντικαπ Πίνακας

Όλα τα Ασιατικα χαντικαπ

Μετά τον συνοπτικό πίνακα, ήλθε η ώρα και για πιο αναλυτική περιγραφή. Θα αναλύσουμε όλα τα χάντικαπ που μπορείτε να συναντήσετε με παραδείγματα, ώστε να μην υπάρχει πια καμία αμφιβολία για το ποιος κερδίζει και τι κερδίζει σε κάθε περίπτωση.

Ασιατικό χάντικαπ 0.0

Ο συγκεκριμένος τύπος χάντικαπ ονομάζεται στις περισσότερες στοιχηματικές ιστοσελίδες και draw no bet ή σε συντομία dnb (στοίχημα χωρίς ισοπαλία).

Παράδειγμα

Λίβερπουλ 0.0 (1.90) 🆚 Τσέλσι 0.0 (1.95)

Ποντάρετε €100 στη Λίβερπουλ

  • Αν η Λίβερπουλ νικήσει με οποιοδήποτε σκορ, τότε κερδίζετε €190.
  • Αν η Τσέλσι νικήσει μ οποιοδήποτε σκορ, τότε χάνετε το ποσό που ποντάρετε.
  • Αν το ματς λήξει ισόπαλο, τότε σας επιστρέφεται το ποσό που ποντάρατε (€100)

Ασιατικό χάντικαπ -0.5 ή +0.5 (Half Ball Handicap)

Αυτό το χάντικαπ είναι το πιο εύκολα κατανοητό απ’ όλους τους παίκτες. Η ομάδα που έχει το αρνητικό χάντικαπ κερδίζει με νίκη της (ανεξαρτήτως σκορ), η ομάδα του θετικού χάντικαπ κερδίζει αν δεν ηττηθεί (είναι το ίδιο στην ουσία με την διπλή ευκαιρία Χ2).

Παράδειγμα

Πόρτο -0.5 (1.85) 🆚 Μπενφίκα +0.5 (2.00)

Ποντάρετε €100 στην Πόρτο

  • Αν η Πόρτο νικήσει με οποιοδήποτε σκορ, κερδίζετε €185
  • Αν το ματς λήξει ισόπαλο ή νικήσει η Μπενφίκα, χάνετε το ποσό που ποντάρατε

Ποντάρετε €100 στη Μπενφίκα

  • Αν νικήσει η Πόρτο με οποιοδήποτε σκορ, χάνετε τα €100
  • Αν δεν ηττηθεί η Μπενφίκα, κερδίζετε €200

Ασιατικό χάντικαπ -0,25 ή +0,25 (Quarter Ball Handicap)

Αρχίζουν τα σύνθετα χάντικαπ, όπου το αουτσάιντερ έχει προβάδισμα «ενός τετάρτου γκολ» (quarter goal)

Παράδειγμα

Μονακό -0.25 (2.00) 🆚 Λυών +0.25 (1.90)

Ποντάρετε €100 στη Μονακό

  • Αν η Μονακό νικήσει με οποιοδήποτε σκορ, κερδίζετε €200
  • Αν το ματς λήξει ισόπαλο, χάνετε το μισό ποσό που ποντάρατε (€50) και σας επιστρέφεται το άλλο μισό
  • Αν η Μονακό χάσει με οποιοδήποτε σκορ, χάνετε όλο το ποσό (€100)

Ποντάρετε €100 στη Λυών

  • Αν η Λυών νικήσει με οποιοδήποτε σκορ, κερδίζετε €190
  • Αν το ματς λήξει ισόπαλο, κερδίζετε το μισό ποντάρισμά σας επί την απόδοση που προσφέρθηκε (€50Χ1.90=€95) και το άλλο μισό σας επιστρέφεται. Σύνολο κερδών €145
  • Αν η Λυών χάσει με οποιοδήποτε σκορ, χάνετε όλο το ποσό (€100)

Ασιατικό χάντικαπ -0.75 ή +0.75

Επίσης ένα σύνθετο χάντικαπ, με πλεονέκτημα «τριών τετάρτων γκολ» (three quarter goal) στο αουτσάιντερ

Παράδειγμα

Λεβάντε +0.75 (1.90) 🆚 Μπαρτσελόνα -0.75 (1.90)

Ποντάρετε €100 στη Λεβάντε

  • Αν η Λεβάντε νικήσει ή αποσπάσει ισοπαλία με οποιοδήποτε σκορ, κερδίζετε €190
  • Αν η Λεβάντε χάσει με διαφορά ενός γκολ, χάνετε το μισό σας ποντάρισμα (€50) και το άλλο μισό σας επιστρέφεται
  • Αν η Λεβάντε χάσει με διαφορά περισσότερων του ενός γκολ, χάνετε όλο το ποσό (€100)

Ποντάρετε €100 στη Μπαρτσελόνα

  • Αν το ματς λήξει ισόπαλο ή νικήσει η Λεβάντε, χάνετε όλο το ποσό (€100)
  • Αν η Μπαρτσελόνα νικήσει με διαφορά ενός γκολ, κερδίζετε το μισό ποντάρισμά σας επί την απόδοση που προσφέρθηκε (€50Χ1.90=€95) και το άλλο μισό σας επιστρέφεται. Σύνολο κερδών €145
  • Αν η Μπαρτσελόνα νικήσει με διαφορά περισσότερων του ενός γκολ, κερδίζετε €190

Ασιατικό χάντικαπ -1 ή +1 (Full Ball Handicap)

Είναι το πρώτο από τα «ακέραια» χάντικαπ, στο οποίο η διαφορά μεταξύ των δύο ομάδων είναι ένα ή περισσότερα «πλήρη» τέρματα.

Παράδειγμα

Γιουβέντους -1  (1.80) 🆚 Μπολόνια +1  (2.05)

Ποντάρετε €100 στη Γιουβέντους

  • Αν η Γιουβέντους νικήσει με δύο ή περισσότερα γκολ, κερδίζετε 180
  • Αν η Γιουβέντους νικήσει με ένα γκολ διαφορά, επιστρέφεται το ποντάρισμά σας (100)
  • Αν η Γιουβέντους δε νικήσει, χάνετε όλο το ποσό που ποντάρατε (€100)

Ποντάρετε €100 στη Μπολόνια

  • Αν η Μπολόνια νικήσει ή πάρει ισοπαλία, κερδίζετε 180
  • Αν η Μπολόνια χάσει με ένα γκολ διαφορά, σας επιστρέφεται το ποσό (100)
  • Αν η Μπολόνια χάσει με δύο γκολ ή περισσότερα, χάνετε όλο το ποσό (€100)

Ασιατικό χάντικαπ -1,25 ή +1,25

Είναι το ίδιο με το χάντικαπ 0,25 με την προσθήκη ενός γκολ

Παράδειγμα

Παρί Σεν Ζερμέν -1,25  (1.80) 🆚 Μονπελιέ +1,25 (2.00)

Ποντάρετε €100 στην Παρί Σεν Ζερμέν

  • Αν η Παρί νικήσει με πάνω από ένα γκολ διαφορά, κερδίζετε 180
  • Αν η Παρί νικήσει ακριβώς με ένα γκολ διαφορά, χάνετε το μισό σας ποντάρισμα (50) και το άλλο μισό σας επιστρέφεται (€50)
  • Αν η Παρί δε νικήσει, τότε χάνετε όλο το ποσό (€100)

Ποντάρετε €100 στη Μονπελιέ

  • Αν η Μονπελιέ νικήσει ή αποσπάσει ισοπαλία, κερδίζετε 200
  • Αν η Μονπελιέ χάσει ακριβώς με ένα γκολ διαφορά, κερδίζετε το μισό ποντάρισμά σας επί την απόδοση που προσφέρθηκε (50Χ1.80=€90) και το άλλο μισό σας επιστρέφεται. Σύνολο κερδών €140
  • Αν η Μονπελιέ χάσει με δύο ή περισσότερα γκολ, χάνετε όλο το ποσό (€100)

Ασιατικό χάντικαπ -1,5 ή +1,5

Είναι καθαρό χάντικαπ δύο γκολ

Παράδειγμα

Ρεάλ Μαδρίτης -1,5 (1.90) 🆚 Εσπανιόλ +1,5 (2.00)

Ποντάρετε €100 στη Ρεάλ Μαδρίτης

  • Αν η Ρεάλ Μαδρίτης νικήσει με δύο γκολ ή περισσότερα, κερδίζετε 190
  • Αν η Ρεάλ Μαδρίτης νικήσει με ένα γκολ, φέρει ισοπαλία ή ηττηθεί, χάνετε όλο το ποσό (100)

Ποντάρετε €100 στην Εσπανιόλ

  • Αν η Εσπανιόλ νικήσει, αποσπάσει ισοπαλία ή ηττηθεί ακριβώς με ένα γκολ διαφορά, κερδίζετε 200
  • Αν η Εσπανιόλ ηττηθεί με δύο ή περισσότερα γκολ διαφορά, χάνετε όλο το ποσό (100)

Ασιατικό χάντικαπ -1,75 ή +1,75

Σύνθετο χάντικαπ αντίστοιχο με το 0,75

Παράδειγμα

Μπάγερν -1,75 (1.90) 🆚 Κολωνία -1,75 (2.00)

Ποντάρετε €100 στη Μπάγερν

  • Αν η Μπάγερν νικήσει με τρία ή περισσότερα γκολ διαφορά, κερδίζετε 190
  • Αν η Μπάγερν νικήσει ακριβώς με δύο γκολ διαφορά, κερδίζετε το μισό ποντάρισμά σας επί την απόδοση που προσφέρθηκε (50Χ1.90=€95) και το άλλο μισό σας επιστρέφεται. Σύνολο κερδών €145
  • Αν η Μπάγερν νικήσει με ένα γκολ διαφορά ή δεν καταφέρει να νικήσει, χάνετε όλο το ποσό (€100)

Ποντάρετε €100 στην Κολωνία

  • Αν η Κολωνία νικήσει, αποσπάσει ισοπαλία ή ηττηθεί με ένα γκολ διαφορά, κερδίζετε 200
  • Αν η Κολωνία ηττηθεί με δύο γκολ διαφορά, χάνετε το μισό ποντάρισμα (50) και το άλλο μισό σας επιστρέφεται (€50)
  • Αν η Κολωνία ηττηθεί με τρία ή περισσότερα γκολ διαφορά, χάνετε όλο το ποσό (€100)

 Ασιατικό χάντικαπ -2 ή +2

Ακόμα ένα «ακέραιο» χάντικαπ

Παράδειγμα

Νάπολι -2 (1.80) 🆚 Μπενεβέντο -2 (2.00)

Ποντάρετε €100 στη Νάπολι

  • Αν η Νάπολι νικήσει με τρία γκολ ή περισσότερα, κερδίζετε €180
  • Αν η Νάπολι νικήσει ακριβώς με δύο γκολ, σας επιστρέφεται όλο το ποσό (€100)
  • Αν η Νάπολι νικήσει με ένα γκολ ή δεν καταφέρει να νικήσει, χάνετε όλο το ποσό (€100)

 

Ποντάρετε €100 στη Μπενεβέντο

  • Αν η Μπενεβέντο νικήσει, αποσπάσει ισοπαλία ή ηττηθεί με ένα γκολ διαφορά, κερδίζετε €200
  • Αν η Μπενεβέντο ηττηθεί ακριβώς με δύο γκολ διαφορά, σας επιστρέφεται όλο το ποσό (€100)
  • Αν η Μπενεβέντο ηττηθεί με τρία ή περισσότερα γκολ διαφορά, χάνετε όλο το ποσό (€100)

Εναλλακτικά χάντικαπ (-2,25/+2,25 και -2,5/+2,5 και -3/+3 κλπ.)

Όσο αυξάνεται η διαφορά μεταξύ των δύο ομάδων, τόσο αυξάνεται και το χάντικαπ. Σε ορισμένες ακραίες περιπτώσεις (κυρίως σε ματς εθνικών ομάδων) μπορούμε να δούμε και πολύ μεγάλα χάντικαπ (π.χ. στο παιχνίδι Γερμανίας-Σαν Μαρίνο μπορεί να προσφερθεί χάντικαπ -6,5/+6,5). Αν δείτε π.χ. ένα χάντικαπ -2,75 γκολ, είναι το ίδιο με το -1,75 με την προσθήκη ενός ακόμα γκολ στο φαβορί.

Συμπέρασμα

Το ασιατικό χάντικαπ αξίζει 100% να το μάθετε και να το εντάξετε στο παιχνίδι σας. Τα πλεονεκτήματα που προσφέρει είναι πολύ σημαντικά σε σχέση με το… μπέρδεμα που προκαλεί στην αρχή, μέχρι να εξοικειωθείτε με τους συμβολισμούς. Τώρα μπορείτε να το βρείτε σχεδόν σε όλα τα στοιχηματικά sites, οι αποδόσεις αξίζουν στις περισσότερες περιπτώσεις και το γεγονός ότι οι επιλογές σας μειώνονται από τρεις σε δύο αυξάνει κατά πολύ τις πιθανότητές σας για μακροχρόνιο κέρδος.

Αναλυτικός Πίνακας* Αξιολόγησης Στοιχηματικών σε Lines, Αγορές και Αποδόσεις


ΣτοιχηματικήLines (ΑΗ/ΑG)Επιπλέον ΑγορέςΓκανιότα**
Netbet16/894,94 🔝
Bet36528/2844,03 🔝
Stoiximan4/233,09 🔝
Betshop10/1016,06
Novibet10/017,26
Interwetten10/027,90
Pamestoixima0/02
Bwin0/00
Vistabet0/00
Sportingbet0/00

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

Νόμιμες Στοιχηματικές Εταιρίες στην Ελλάδα

BookmakerΠλεονεκτήματα
Stoiximan
9.4/10
  • Δωρεάν συναλλαγές, άμεσες αναλήψεις
  • Προσαρμοσμένη στον Έλληνα παίκτη
  • Ειδικά στοιχήματα σε όλα τα αθλήματα 
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Pamestoixima.gr
8.6/10
  • Αξιοπιστία & ασφάλεια ΟΠΑΠ
  • Ποικιλία σε ειδικά & μακροχρόνια
  • Προηγμένη εφαρμογή για Android & iOS
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Novibet
8.9/10
  • Άμεσες & δωρεάν πληρωμές
  • Ποικιλία σε ασιατικά χάντικαπ
  • Cash Out*, Stop Loss / Partial Cash Out*
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Bwin
9.2/10
  • Εξαιρετική επιλογή για live betting
  • Άμεσες πληρωμές όλες τις ημέρες
  • Live streaming & Auto Cash Out*
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Betsson
8.6/10
  • Εμπειρία 20+ ετών στον χώρο
  • Γρήγορη & εύχρηστη ιστοσελίδα
  • Εύκολη πλοήγηση μέσω app για Android
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Fonbet
8.6/10
  • Πανίσχυρο brand name
  • Πολύ γρήγορες πληρωμές
  • Άμεσο cash out* σε όλα τα αθλήματα
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Bet365
8.9/10
  • Κορυφαίο όνομα στον χώρο
  • Πλούσιο Live betting σε όαλ τα sports
  • 24ωρη εξυπηρέτηση με ελληνικό support
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Netbet
8.7/10
  • Παγκόσμιο brand name
  • Υψηλά όρια πονταρίσματος
  • Ασιατικά & ειδικά στοιχήματα
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Interwetten
8.3/10
  • Πολύ εύκολη πλοήγηση
  • Εξαιρετικό mobile app
  • Πλούσιο live betting
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Bookmakers Newsletter

Γραφτείτε τώρα στο Newsletter! Όλα τα ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ νέα σε περιμένουν στο email σου!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σχόλια

No comments

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δώρα* κάθε μέρα στο Pamestoixima.gr!
  • ΕΩΣ 660 ΔΩΡΑ*
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ