“Ποιες είναι οι προσφορές των στοιχηματικών”. Η ερώτηση που καλούμαστε να απαντήσουμε όλο και περισσότερο στος φίλους του bookmakers.gr. Τα τελευταία 2 χρόνια έχουν γίνει αρκετές αλλαγές στην νομοθεσία και υπάρχει μια γενικότερη ασάφια, οπότε ας δούμε τι έχει συμβεί, τι έχει αλλάξει και ποιοι bookmakers διαθέτουν τέτοιου είδους προσφορές.

Τι ισχύει με τις προσφορές των στοιχηματικών

Από τον Ιούνιο του 2016 και την δημοσίευση του Κανονισμού Εμπορικής Επικοινωνίας (ΦΕΚ/Β/1368), οι bookmakers απαγορεύεται να διαφημίζουν τα μπόνους τους. Για να δείτε τις διαθέσιμες προσφορές και τους όρους πρέπει πρώτα να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας. Ωστόσο θα πρέπει να σημειώσουμε πως καμία ιστοσελίδα στοιχήματος δεν θα σας επιβραβεύσει επειδή επειδή γίνατε μέλος. Οι προωθητικές ενέργειες αυτού του είδους προσφέρονται εφόσον γίνει η πρώτη κατάθεση.

Σημαντική ενημέρωση: Κάποια σημεία του κειμένου έχουν αλλάξει ώστε να εναρμονίζονται σύμφωνα με τις διατάξεις της ΕΕΕΠ.

BookmakersΤύποςΑξιολόγηση προσφορών 
Cashable* 9.4/10
Προσφορές Stoiximan
Cashable* 8.7/10
Προσφορές Netbet
new bwin 600x400Cashable* 9.2/10
Προσφορές Bwin
novibet new 2017Cashable* 9.0/10
Προσφορές Novibet
Cashable* 8.2/10
Προσφορές Interwetten
Cashable* 8.9/10
Προσφορές Sportingbet
www.goalbet.comCashable* 8.7/10
Προσφορές Goalbet
Cashable* 8.3/10
Προσφορές Betrebels
Cashable* 8.3/10
Προσφορές Betshop
Bet365Cashable* 8.9/10
Προσφορές Bet365
Vistabet στοιχηματικήCashable* 8.9/10
Προσφορές Vistabet
championsbet logoCashable* 7.3/10
Προσφορές Championsbet
meridian betCashable* 6.2/10
Προσφορές Meridianbet
Cashable* 8.4/10
Προσφορές Winmasters

BOOK SPY

Όπως ήδη γνωρίζετε, η ΕΕΕΠ έχει απαγορεύσει την διαφήμιση μπόνους στοιχηματικών. Δεν είμαι εναντίον, όμως θεωρώ πως οι βασικοί όροι μιας προσφοράς θα έπρεπε να είναι διαθέσιμοι πριν γίνει η εγγραφή. Γενικά, σας συμβουλεύω πριν προχωρήσετε σε κατάθεση, ολοκληρώστε την διαδικασία ταυτοποίησης και ελέγξτε:

  • Πόσες φορές πρέπει να τζιράρετε Bonus και κατάθεση
  • Ποια είναι η ελάχιστη απόδοση
  • Αν υπολογίζονται όλες οι αγορές στο τζιράρισμα
  • Το χρονικό διάστημα που παραμένει ενεργή η προσφορά
  • Εάν υπάρχει ειδικός κωδικός προσφοράς
  • Αν η προσφορά είναι διαθέσιμη με όλους τους τρόπους πληρωμής (ΠΡΟΣΟΧΗ σε Skrill-Neteller)

Πλατφόρμες Στοιχήματος

προσφορες στοιχηματωνΔιεθνής ορολογία  των Bonus

Eίτε το βρείτε ως μπόνους, είτε πριμ είτε επιβράβευση, το Bonus εγγραφής είναι μία διεθνής ορολογία που ξεκίνησε από τη Βρετανία και στόχος είναι η επιβράβευση από τους bookmakers των νέων παικτών που προτιμούν την πλατφόρμα τους. Εάν παίζετε στοίχημα σε διεθνείς bookies, είναι πιθανόν να το δείτε και με την ακόλουθη ορολογία:

– Bet Bonus
– Welcome Bonus
– Sign up Bonus
– Welcome Package
– Bonus Bet

Επομένως την επόμενη φορά που θα συναντήσετε τους παραπάνω όρους (για τους λάτρεις των greeklish stoixima bonus!) μην απορήσετε καθώς το Bookmakers.gr σας έχει ήδη ενημερώσει!

Τι θα πρέπει να προσέχετε πριν αποδεχτείτε ένα μπόνους κατάθεσης

Όσο ελκυστικά και αν φαίνονται τα μπόνους, καμία δεν πρόκειται να σας δωρίσει απλά ένα ποσό επειδή την προτιμήσατε. Όλες οι προσφορές έχουν κάποιους όρους τους οποίους θα πρέπει να ολοκληρώσετε πριν τα χρήματα γίνονται αναλήψιμα. Πριν αποδεχτείτε επομένως οποιοδήποτε μπόνους κατάθεσης ελέγξτε πρώτα τα παρακάτω:

  1. Τζιράρισμα (rollover)

Ένα μπόνους κατάθεσης 100% έως 100€ δε σημαίνει ότι σε όλες είναι το ίδιο. Θα πρέπει να ελέγξετε πόσες φορές θα πρέπει να το στοιχηματίσετε ή αλλιώς να το τζιράρετε. Ένας καλός αριθμός wagering ή rollover, όπως είναι ο διεθνής όρος, είναι 5-6 φορές το ποσό του μπόνους και της αρχικής κατάθεσης. Για παράδειγμα καταθέτετε 100, παίζετε με 200, και θα πρέπει να τοποθετήσετε στοιχήματα συνολικής αξίας 1000 ευρώ.

      2. Ελάχιστη απόδοση

Συνήθως η ελάχιστη απόδοση είναι μεταξύ 1.50 έως 2.00, το οποίο σημαίνει ότι θα πρέπει να τοποθετήσετε στοιχήματα με μίνιμουμ απόδοση 1.50-2.00 για να θεωρούνται έγκυρα. Είναι ένας περιορισμός που έχουν οι στοιχηματικές στα bonus τους και αν δεν τον προσέξετε μπορεί να σας δημιουργήσει αρκετά προβλήματα. Αν ποντάρετε σε αποδόσεις μικρότερες από αυτές που αναφέρονται στους όρους, τότε το ποντάρισμα δεν θα μετρήσει στο rollover, ενώ από κάποιες μπορεί να θεωρηθεί καταπάτηση των όρων και θα χάσετε το μπόνους.

       3. Τρόποι κατάθεσης

Κάποιες δεν προσφέρουν το μπόνους για καταθέσεις με ηλεκτρονικά πορτοφόλια Skrill ή Neteller. Διαβάστε προσεκτικά τους όρους και χρηματοδοτήστε το λογαριασμό σας μόνο με αυτούς τους τρόπους που θα σας επιτρέψουν να πάρετε το μπόνους.

       4. Τις στοιχηματικές αγορές που συμμετέχουν

Ενδεχομένως αγορές όπως τα ασιατικά χάντικαπ ή ειδικά στοιχήματα να μην γίνονται αποδεκτά για την εκπλήρωση των απαιτήσεων. Κάποιες μάλιστα δεν μετρούν στο rollover πονταρίσματα σε Live στοίχημα.

        5. Κωδικοί προσφοράς

Υπάρχους bookmakers που για να ενεργοποιήσετε το bonus και να εμφανιστεί στο λογαριασμό σας θα πρέπει να συμπληρώσετε έναν ειδικό κωδικό προσφοράς.

        6. Ε-mail ενεργοποίησης του bonus

Ένα σημείο που πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί. Σε πολλές περιπτώσεις για να πιστωθεί το μπόνους στο λογαριασμό σας πρέπει να στείλετε email στο τμήμα εξυπηρέτησης εντός ενός προκαθορισμένου χρονικού ορίου (π.χ. 48 ώρες). Αν δεν στείλετε το email εντός του προβλεπόμενου χρονικού ορίου μπορεί να χάσετε το μπόνους.