Στοίχημα Champions League – Καλύτερες Στοιχηματικές για Tσάμπιονς Λιγκ

apodoseis champions leagueΤο στοίχημα Champions League είναι πιθανότατα το Νο1 ☝ στις προτιμήσεις των παικτών, εδώ στην Ελλάδα πιθανώς πάνω κι από την Super League. Οι προσφορές* των στοιχηματικών, ειδικά όσο προχωράμε στη διοργάνωση, είναι πάρα πολλές με αποκορύφωμα στο στοίχημα τελικός Τσάμπιονς Λιγκ όπου έχουμε… «άπειρες» επιλογές. Στο bookmakers.gr με την βοήθεια του book spy 🕵️, ψάξαμε, μελετήσαμε τις αποδόσεις (γκανιότα*) και σας παρουσιάζουμε τις καλύτερες στοιχηματικές για να παίξετε στοίχημα Τσάμπιονς Λιγκ.

Τι θα βρείτε στον οδηγό:

➜ Τις καλύτερες στοιχηματικές για Champions League
➜ Αποδόσεις & στοιχηματικές αγορές Τσάμπιονς Λιγκ
➜ Champions League bet tips και συμβουλές

Στοιχηματικές για ποντάρισμα στο Τσάμπιονς Λιγκ

BookmakerΠλεονεκτήματα
Stoiximan
9.4/10
  • Δωρεάν συναλλαγές, άμεσες αναλήψεις
  • Προσαρμοσμένη στον Έλληνα παίκτη
  • Ειδικά στοιχήματα σε όλα τα αθλήματα 
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Bwin
9.2/10
  • Εξαιρετική επιλογή για live betting
  • Άμεσες πληρωμές όλες τις ημέρες
  • Live streaming & Auto Cash Out*
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Bet365
8.9/10
  • Κορυφαίο όνομα στον χώρο
  • Πλούσιο Live betting σε όαλ τα sports
  • 24ωρη εξυπηρέτηση με ελληνικό support
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Pamestoixima.gr
8.6/10
  • Αξιοπιστία & ασφάλεια ΟΠΑΠ
  • Ποικιλία σε ειδικά & μακροχρόνια
  • Προηγμένη εφαρμογή για Android & iOS
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Novibet
8.9/10
  • Άμεσες & δωρεάν πληρωμές
  • Ποικιλία σε ασιατικά χάντικαπ
  • Cash Out*, Stop Loss / Partial Cash Out*
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αποδόσεις 📈 Champions League

Στο Τσάμπιονς Λιγκ αποδόσεις στα στοιχήματα νίκης των αγώνων δεν διαμορφώνονται ούτε με βάση τη φόρμα των ομάδων στη διοργάνωση, ούτε με βάση τη φόρμα τους στα εγχώρια πρωταθλήματα. Κατά το μεγαλύτερο ποσοστό οι αποδόσεις διαμορφώνονται βάση δυναμικής των ομάδων. Χαρακτηριστικότερο παράδειγμα είναι οι αποδόσεις τελικού Τσάμπιονς Λιγκ όπως ορίζονται. Υποτίθεται μιλάμε για τον τελικό κι εκεί φτάνουν οι καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης. Όπερ σημαίνει ένα σχετικά μοιρασμένο σετ. Φευ.

Ανατρέξαμε τη δεκαετία 2009-2019 στους τελικούς. Σε ζευγάρια όπου βάση της συνολικής εικόνας των δύο ομάδων, υπήρχε μεγάλη διαφορά δυναμικής, το σετ έβγαζε φαβορί και αουτσάιντερ. Γιουβέντους – Μπαρτσελόνα το 2015. Στο 1.65 η Μπαρτσελόνα. Ντόρτμουντ – Μπάγερν το 2013. Στο 1.70 η Μπάγερν. Μπάγερν – Τσέλσι το 2012. Στο 1.70 η Μπάγερν (ήταν κι εντός έδρας και το έχασε). Θα λέγαμε ότι βάση αποδόσεων, το Τσάμπιονς Λιγκ θυμίζει πρωταθλήματα με grande φαβορί και «αδυνάτους» (Primera Division, SerieA, Bundesliga, Ligue 1).

Από εκεί κι έπειτα βέβαια, υπάρχουν παράγοντες που καθορίζουν τις αποδόσεις στα παιχνίδια της διοργάνωσης. Όπως θα δούμε κι αναλυτικά παρακάτω, προϊστορία, «φανέλα», ρεπορτάζ, εξωαγωνιστικοί παράγοντες. Στοιχεία που παίζουν ρόλο και χρίζουν μελέτης πριν την επιλογή μας σε ένα bet. Γενικά πάντως, με βάση τις αποδόσεις το Τσάμπιονς Λιγκ είναι μια δύσκολη διοργάνωση για πρόβλεψη, εφόσον τα μοιρασμένα σετ αποδόσεων είναι δύσκολο να τα «διαβάσεις», ενώ τα μεγάλα φαβορί Champions League (του 1.20-1.50) δύσκολα να σπάσουν και ειδικά στη φάση των ομίλων (αναλυτικά και παρακάτω).

Ειδικά στοιχήματα ΟΠΑΠ Champions League

Και για τον ΟΠΑΠ το CL αποτελεί μέρος του marketing κι έχει φροντίσει να μεγαλώσει την αγορά των στοιχημάτων που σχετίζονται με τη διοργάνωση. Για το νικητή Champions League 2020 αποδόσεις ΟΠΑΠ θα βρούμε και στην καρτέλα «Ειδικά Στοιχήματα» που υπάρχει στο κουπόνι στην ιστοσελίδα του οργανισμού, αλλά και σε κάποιο πρακτορείο. Εκτός από το νικητή, στον ΟΠΑΠ στοίχημα Champions League υπάρχει και για τις ελληνικές ομάδες, με δεκάδες ειδικά στοιχήματα κι από τη φάση των προκριματικών. Στη σύγκριση που κάναμε, οι αποδόσεις Champions League ΟΠΑΠ ήταν πιο ανταγωνιστικές σε σχέση με κάποιες στοιχηματικές πλατφόρμες.

Champions league στοίχηματικες αγορές

Champions League νικητής διοργάνωσηςΟ νικητής Champions League είναι η «ναυαρχίδα» των στοιχηματικών όσο αφορά τα μακροπρόθεσμα bet. Γίνεται marketing γύρω από τη συγκεκριμένη αγορά, ενώ αποτελεί επιλογή πάρα πολλών «παιχτών» κι αντικείμενο μελέτης κι εκτιμήσεων των περισσότερων site που ασχολούνται με προγνωστικά Champions League.

Στοίχημα ζευγάρι τελικού Champions League: Ένα άμεσα συνδεόμενο στοίχημα Champions League με αυτό της κατάκτησης, είναι και το ζευγάρι του τελικού. Πολλοί tipsters μελετάνε στις προβλέψεις Champions League, ποιες δύο ομάδες θα «διασταυρωθούν» στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης. «Ιντριγκαδόρικο» στοίχημα, θέλει κι αρκετή δόση τύχης, ενώ χρειάζεται να γίνει υπολογισμός όσον αφορά και τις θέσεις στις οποίες θα τερματίσουν οι ομάδες στους ομίλους.

Όμιλοι Champions League: Και κάπως έτσι, ιδανικά, περνάμε και σε μια μεγάλη γκάμα μακροχρόνιων στοιχημάτων που αφορούν τους ομίλους (όταν αυτοί διαμορφώνονται από την κλήρωση). Αρκετά τα ειδικά bets εδώ. Έχουμε αγορές για τον πρώτο, τη θέση που θα τερματίσει η κάθε ομάδα, το δίδυμο κορυφής, ακριβές forecast στην κορυφή κλπ. TIP για τα συγκεκριμένα bets. Να κοιτάτε καλά και το πρόγραμμα των ομάδων. Σε έναν όμιλο με δυνατό φαβορί και δύο ομάδες που θα «παλέψουν» για τη δεύτερη θέση, έχει αβαντάζ η ομάδα που θα παίξει εντός με το δυνατό φαβορί την τελευταία αγωνιστική.

Πρώτος σκόρερ Champions LeagueΚι ανάμεσα στα κορυφαία στοιχήματα όσον αφορά τα ειδικά παιχτών, είναι ο πρώτος σκόρερ Τσάμπιονς Λιγκ. Αν κι υπάρχουν πολύ δυνατά φαβορί, βάση της απόδοσής τους στα εγχώρια πρωταθλήματα, δύσκολα θα βρούμε αποδόσεις στο συγκεκριμένο στοίχημα Τσάμπιονς Λιγκ, κάτω από 4.00-4.50.

Champions League Βetting tips (Προβλέψεις – Προγνωστικά)

Πάμε τώρα να δούμε κάποιες καλές συμβουλές για το στοίχημα Τσάμπιονς Λιγκ που σας προτείνει η ομάδα του foxbet.gr

Η στατιστική δείχνει ότι οι αποδόσεις στους αγώνες των ομίλων δεν είναι καλές, όσον αφορά το στοίχημα νίκης και κυρίως αυτές που επιβεβαιώνονται. Τα δυνατά φαβορί συνήθως κερδίζουν και, όπως αναφέρθηκε και παραπάνω, στα ντέρμπι δεν βγαίνει εύκολα η πρόβλεψη. Όποτε, ως τα Χριστούγεννα είναι καλύτερο να ασχοληθείτε με αγορές γκολ κι όχι με στοίχημα νίκης. Μάλιστα, εφόσον τα φαβορί Τσάμπιονς Λιγκ στους ομίλους κερδίζουν, είτε παίζουν εντός είτε παίζουν εκτός, είναι δύσκολο να ψάξετε να βρείτε «εκπλήξεις» στη φάση των ομίλων. «Μπόμπες» στους ομίλους, μόνο τις τελευταίες αγωνιστικές, εκεί όπου εκ των δύο αντιπάλων ο ένας (που είναι το φαβορί) είναι βαθμολογικά αδιάφορος (έχει προκριθεί) κι ο άλλος παίζει ακόμα για ένα εισιτήριο (δεύτερη ή τρίτη θέση).

Αν τώρα πρέπει θέλετε οπωσδήποτε να ασχοληθείτε με στοίχημα νίκης και στους ομίλους, ένα καλό tip για το στοίχημα Champions Leaague που μπορούμε να σας δώσουμε είναι να προτιμάτε ομάδες που έχουν εμπειρία στη διοργάνωση. Είπαμε και παραπάνω, ότι η δυναμική των ομάδων και δη το πόσες ευρωπαϊκές παραστάσεις έχουν, παίζει ρόλο.

Όσον αφορά τα στοιχήματα αγώνα στους ομίλους, είναι «ζόρικο» να προβλέψεις στο Champions League ακριβές σκορ. Υπάρχει μια στατιστική, που βγάζει ένα μεγάλο ποσοστό στο ΑΣ 2-0, αλλά είναι πάρα πολλά τα διαφορετικά σκορ που «παίζουν» στη διοργάνωση. Σχετικά με το ρεπορτάζ, αντί για τη φόρμα των ομάδων θα ήταν χρήσιμο να τσεκάρετε τη φόρμα και τα αγωνιστικά νέα, τοπ παιχτών. Το Τσάμπιονς Λιγκ είναι και μια διοργάνωση «προσωπικοτήτων». Στις ομάδες μικρότερης δυναμικής, είναι ευκαιρία παίχτες-ταλέντα να ξεχωρίσουν. Να παίξουν καλά και να πάρουν μεταγραφή. Στις top-class ομάδες, τα «βαριά» χαρτιά μπορεί να κρατάνε δυνάμεις στο εγχώριο πρωτάθλημα για να τα δώσουν όλα στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Η Ρεάλ της σεζόν 2017-2018 είχε έναν «παραπαίοντα» Ρονάλντο στην Πριμέρα Ντιβιζιόν όπου και «πάτωσε» (τρίτη στο -17 από την Μπαρτσελόνα) και πήρε το Τσάμπιονς Λιγκ άκοπα με τον Ρονάλντο να μετρά 15 γκολ (1γκολ/78΄).

Και μιας και μιλήσαμε για γκολ και σκόρερ, στην επιλογή του μακροπρόθεσμου bet για τον πρώτο σκόρερ, καλό θα είναι να επιλέξετε και βάση της ομάδας που παίζει. Μελετώντας την προϋπόθεση να φτάσει «μακριά» στη διοργάνωση η ομάδα του.

Πέρα από τη δική μας μελέτη, όσον αφορά το Champions League προγνωστικά θα βρούμε σε δεκάδες sites. Όπως κι οι στοιχηματικές, έτσι κι οι σελίδες που ασχολούνται με τις προβλέψεις Champions League έχουν τη διοργάνωση ψηλά στην ατζέντα και φροντίζουν για την καλύτερη ενημέρωση και ανάλυση και φυσικά στοχεύουν και όσο πιο ψηλά γίνεται σε επιτυχημένες επιλογές. Ιδιαίτερη βαρύτητα δίνεται και στο στοίχημα τελικός Champions League, όπου οι επιλογές που βρίσκουμε στις πλατφόρμες είναι -θα λέγαμε- άπειρες. Ξεπερνούν κάθε άλλη αναμέτρηση που μπορεί να υπάρχει σε κάθε στοιχηματικά κι έτσι και στα site αναλύσεων (όπως το foxbet.gr) τα προγνωστικά τελικού Champions League αφορούν αρκετές επιλογές. Οφείλουμε βέβαια, παρά την ενημέρωση και προτάσεις που θα λαμβάνουμε από τις διάφορες «γωνιές» του διαδικτύου να κάνουμε μια αποτίμηση και να κρίνουμε σε συνάρτηση με τα όσα εμείς «βλέπουμε» και θεωρούμε «δυνατά».

Champions League bet (Έρευνα 🔍 του Bookmakers.gr)

Κάνοντας μια στατιστική έρευνα, πάνω στο στοίχημα Champions League, καταλήξαμε στα εξής παρακάτω:

  • 93 goal μπήκαν τη σεζόν 18/19. Νούμερο από τα μεγαλύτερα που έχουν εμφανιστεί στη διοργάνωση. Στο 58.4% το στοίχημα over2.5 συνολικά, στο 63% ήταν στη φάση των ομίλων. Γενικά, το επίπεδο του θεσμού είναι πολύ ανεβασμένο και με τη δεδομένη διαφορά δυναμικής που υπάρχει σε αρκετούς αγώνες στη φάση των ομίλων, είναι αναμενόμενο να έχουμε τόσα πολλά γκολ. Τα τελευταία χρόνια βέβαια παρατηρείται και μια αύξηση στα γκολ που μπαίνουν στις νοκ-άουτ φάσεις.
  • Το είπαμε και παραπάνω, το αναφέρουμε πάλι, δεν υπάρχει σταθερά όσον αφορά τα σημεία νίκης στο στοιχημα Champions League. Πέραν του γεγονότος ότι τα φαβορί (και ειδικά στους ομίλους) κερδίζουν εντός κι εκτός έδρας. Έτσι, έχουμε την πενταετία 2014-2019 ένα ποσοστό επιβεβαίωσης του άσου, στο 39.5%. Νούμερο πάρα πολύ μικρό, αν αναλογιστούμε ότι ο άσος σχεδόν σε όλα τα εθνικά πρωταθλήματα είναι κοντά στο 50%.
  • Τρομερή στατιστική που αναφέρει ότι το 26.7% των γκολ που έχουν μπει στη διοργάνωση (συνολικά), είναι στο διάστημα 75-90΄(late goal). Νούμερο που καθιστά πρώτο το Τσάμπιονς Λιγκ στη σχετική λίστα. Λογικό, αν σκεφτεί κανείς ότι και στην τελευταία αγωνιστική των ομίλων, αλλά και σε ακόμα τέσσερις φάσεις (τα δεύτερα ματς όλων των νοκ-άουτ), ομάδες τα παίζουν «όλα για όλα» προκειμένου να «κυνηγήσουν» γκολ και πρόκριση. Στο Champions League αποδόσεις για τη συγκεκριμένη αγορά (γκολ 76΄-90΄) βρίσκονται κοντά στο 2.00. Fair «τιμή». Επίσης, το συγκεκριμένο στοιχείο μας δίνει ένα εξτρά «όπλο» στο live-betting του CL.
  • Για τη σεζόν 2018/2019 ένα στοίχημα Champions League που είχε ενδιαφέρον κι επιβεβαιώθηκε κοντά στο 65%, ήταν το να σκοράρει γκολ ο φιλοξενούμενος. Κάτι που προφανώς οφείλεται και πάλι στο γεγονός ότι έχουμε τα φαβορί που επιβεβαιώνονται τόσο εντός, αλλά κι εκτός έδρας.

Αξίζει το στοίχημα στο Championsleague;

Εν κατακλείδι, σαν επιλογή στοιχήματος, το Τσάμπιονς Λιγκ είναι μια αγορά που θέλει προσοχή στο στοίχημα νίκης. Δεν «βγαίνει» εύκολα σημείο κι αφού μιλάμε για την πιο γνωστή διοργάνωση, δύσκολα να βρεις και value betting ή «μπόμπα». Όσο καλά το ξέρεις εσύ, τόσο καλά το ξέρει κι ο book το συγκεκριμένο «πρωτάθλημα». Που λέει ο λόγος, πιο εύκολα θα προβλέψεις μεγάλη απόδοση στο στοίχημα ποιος θα πάρει το Champions League, παρά σε έναν αγώνα. Κρατάμε την αίσθηση ότι πρόκειται για ένα τουρνουά θεάματος και πολλών τερμάτων (πλέον) και βάση στατιστικής έχουμε σαν «αγαπημένο» bet τα γκολ (over2.5, over3.5 και G/G).

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

Νόμιμες Στοιχηματικές Ιστοσελίδες στην Ελλάδα

BookmakerΠλεονεκτήματα
Stoiximan
9.4/10
  • Δωρεάν συναλλαγές, άμεσες αναλήψεις
  • Προσαρμοσμένη στον Έλληνα παίκτη
  • Ειδικά στοιχήματα σε όλα τα αθλήματα 
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Pamestoixima.gr
8.6/10
  • Αξιοπιστία & ασφάλεια ΟΠΑΠ
  • Ποικιλία σε ειδικά & μακροχρόνια
  • Προηγμένη εφαρμογή για Android & iOS
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Novibet
8.9/10
  • Άμεσες & δωρεάν πληρωμές
  • Ποικιλία σε ασιατικά χάντικαπ
  • Cash Out*, Stop Loss / Partial Cash Out*
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Bwin
9.2/10
  • Εξαιρετική επιλογή για live betting
  • Άμεσες πληρωμές όλες τις ημέρες
  • Live streaming & Auto Cash Out*
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Betsson
8.6/10
  • Εμπειρία 20+ ετών στον χώρο
  • Γρήγορη & εύχρηστη ιστοσελίδα
  • Εύκολη πλοήγηση μέσω app για Android
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Fonbet
8.6/10
  • Πανίσχυρο brand name
  • Πολύ γρήγορες πληρωμές
  • Άμεσο cash out* σε όλα τα αθλήματα
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Bet365
8.9/10
  • Κορυφαίο όνομα στον χώρο
  • Πλούσιο Live betting σε όαλ τα sports
  • 24ωρη εξυπηρέτηση με ελληνικό support
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Netbet
8.7/10
  • Παγκόσμιο brand name
  • Υψηλά όρια πονταρίσματος
  • Ασιατικά & ειδικά στοιχήματα
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Interwetten
8.3/10
  • Πολύ εύκολη πλοήγηση
  • Εξαιρετικό mobile app
  • Πλούσιο live betting
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Sportingbet
8.9/10
  • Παγκόσμιο brand από το 1998
  • Live Streaming* & Cash Out*
  • 24ωρη εξυπηρέτηση στα Ελληνικά
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Betshop
8.3/10
  • Ποικιλία σε combos & ασιατικά
  • Live Streaming* από το κινητό
  • Πολύ γρήγορες αναλήψεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Vistabet
8.9/10
  • Υψηλά όρια πονταρίσματος
  • Live Streaming* & Cash Out*
  • 24/7 τμήμα εξυπηρέτησης στα Ελληνικά
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Bookmakers Newsletter

Γραφτείτε τώρα στο Newsletter! Όλα τα ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ νέα σε περιμένουν στο email σου!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σχόλια

No comments

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δώρα* κάθε μέρα στο Pamestoixima.gr!
  • ΕΩΣ 660 ΔΩΡΑ*
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ