Στοιχηματικές για ποντάρισμα σε over/under και goal/goal

Από τις αγαπημένες προτιμήσεις των παικτών του στοιχήματος είναι τα «over under» και το «στοίχημα goal goal». Αγορές που σχετίζονται με τα γκολ και πλέον τις βρίσκουμε σε όλες τις στοιχηματικές και με πάρα πολλές εναλλακτικές επιλογές. Η πληθώρα επιλογών κι η διαφορά στις ονομασίες ανάμεσα στις ιστοσελίδες στοιχήματος ενίοτε μπερδεύει τους «νέους» στο χώρο του στοιχηματισμού (κι όχι μόνο θα πούμε εμείς).

Η ομάδα του bookmakers.gr μαζί με τον book spy 🕵️ εκτός από το να ξεκαθαρίσει το τοπίο σχετικά με τo πως παρουσιάζουν την συγκεκριμένη αγορά οι στοιχηματικές, ερεύνησε τις αποδόσεις στα over under και goal/goal όλων των νόμιμων στοιχηματικών σας τις παρουσιάζει τις καλύτερες για να ποντάρεις. Στον παρακάτω οδηγό θα δείτε:

➡️ Ποιες στοιχηματικές έχουν τις καλύτερες αποδόσεις στο goal/goal
➡️ Ποιες στοιχηματικές έχουν τις καλύτερες αποδόσεις στο over under
➡️ Όλες τις βασικές επιλογές των στοιχημάτων over/under & goal/goal
➡️ Με ποιες ονομασίες βρίσκουμε τις αγορές over/under & GG στις στοιχηματικές
➡️ Συμβουλές και τιπς για το τι να προσέξετε πριν στοιχηματίσετε

🏆 Καλύτερες Στοιχηματικές για Goal/Goal – Πως να ποντάρετε

Ας δούμε ποιες είναι οι στοιχηματικές που διαθέτουν καλές αποδόσεις στην αγορά goal goal.

Ξεκινάμε από την Betshop η οποία λειτουργεί συγκεντρωτικά, όμως σε υπερβολικό βαθμό κι έτσι βλέπουμε επιλογές «goal-goal» και «O/U» σε 12 διαφορετικές καρτέλες («Βασικές αγορές», «under over», «Gl-Ngl», «1Ο ημίχρονο», «2Ο ημίχρονο», «Γηπεδούχος», «Φιλοξενούμενος», «Ποιος θα σκοράρει», «Combo», «Combo HT», «Combo HT gg/ng» και «Ασιατικα»), κάτι που μας φάνηκε κουραστικό.

Στην τελευταία κατηγορία βρίσκεται ένα από τα ατού της συγκεκριμένης πλατφόρμας, η επιλογή για τα ασιατικά γκολ. Το πιο δυνατό χαρτί της Betshop είναι το γεγονός ότι οι αποδόσεις στα over ημέρας και στo στοίχημα G/G  είναι ίσως οι καλύτερες της αγοράς.

Νέα προσφορά* γνωριμίας με τριπλά δώρα* στο Betshop! ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Συνεχίζουμε με τον stoiximan, στην εύχρηστη πλατφόρμα του οποίου θα βρεις μαζεμένες όλες τις αγορές για τα goal. Μπαίνοντας σε ένα παιχνίδι υπάρχει η καρτέλα «Βασικές αγορές» και κάτω από τον τίτλο του αγώνα, έχουμε τις καρτέλες «Over/Under», «Ημίχρονο» & «Γκολ».

Όσον αφορά το γκολ γκολ στοίχημα, θα το βρούμε ως αγορά «Να σκοράρουν και οι 2 ομάδες», με το «Ναι» ως επιλογή να αντιστοιχεί στο G/G. Είναι ανάμεσα στις στοιχηματικές που έχουν τις πλέον ανταγωνιστικές αποδόσεις για τα στοιχήματα γκολ με τη μικρότερη γκανιότα. Το μόνο στοιχείο στο οποίο μειονεκτεί ο Stoiximan είναι ότι δεν υπάρχουν οι επιλογές για τα ασιατικά γκολ.

Κλείνουμε αυτό το κεφάλαιο με την Bwin. Πρόκειται για μία πλατφόρμα που είναι 100% αξιόπιστη και μπορείτε να εμπιστευτείτε άφοβα. Για να βρείτε την εν λόγω αγορά στη bwin θα πρέπει να επιλέξετε τον αγώνα της αρεσκείας σας και έπειτα να επιλέξετε “GG/NG – Θα σκοράρουν στο ματς και οι 2 ομάδες”.

Επίσης μπορείτε να επιλέξετε την αγορά “Αποτέλεσμα αγώνα και να σκοράρουν και οι δύο ομάδες” αν θέλετε να μεγαλώσετε λίγο την απόδοση. Από την έρευνα που κάναμε προκύπτει πως η bwin διαθέτει πολύ καλές αποδόσεις ειδικά στο γκολ γκολ.

🏆 Καλύτερες Στοιχηματικές για Over – Πως να ποντάρετε

Αφού είδαμε τις Top στοιχηματικές στο goal goal, προχωράμε σε μία ακόμη δημοφιλή αγορά, αυτή του over. Πολύ καλές στο συγκεκριμένο κομμάτι είναι οι Vistabet και Sportingbet. Σημειώστε πως το layout της ιστοσελίδας είναι το ίδιο και στις δύο (2) πλατφόρμες. Στην καρτέλα «Βασικά» που υπάρχει σε κάθε ματς θα βρούμε αρκετές από τις παραπάνω επιλογές και στο «Αριθμός γκολ» υπάρχουν όλες οι αγορές για τα O/U (ημιχρόνων, ομάδων, συνολικό). Στην καρτέλα «Ημιχρόνου» έχουμε την επιλογή για το γκολ γκολ ημιχρόνου.

Στα θετικά ✅ συγκαταλέγεται το γεγονός ότι οι δύο πλατφόρμες έχουν μοναδικές αποδόσεις στο στοίχημα over 2.5 και στo G/G. Στα μείον θα λέγαμε ότι είναι οι πολύ μεγάλες ονομασίες στα ονόματα των συνδυαστικών αγορών. Κάτι που κουράζει τον «παίχτη» και σίγουρα δεν έρχεται σε «συμφωνία» με το πως παρουσιάζονται οι συγκεκριμένες αγορές σε προτάσεις goal goal και προτάσεις over από tipsters.

Πολύ ξεκάθαρη στο πως εμφανίζονται οι αγορές, είναι η πλατφόρμα της Novibet. Βασικό στοιχείο αποτελεί το γεγονός ότι δεν έχει μεγάλες ονομασίες και τα περισσότερα συνδυαστικά bets εμφανίζονται με συντομογραφίες (Αποτέλεσμα αγώνα & G/G κλπ).

Delulu προσφορά* χωρίς κατάθεση από τη Novibet ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ίσως λειτουργεί «επιθετικά» προς τον παίκτη και τον μπερδεύει αρκετά, ότι οι παραπάνω αγορές για σύνολα και γκολ βρίσκονται σε πέντε (5) διαφορετικές καρτέλες («Βασικές», «Ημίχρονα», «Γκολ», «Δημοφιλή» και «Ειδικά»). Επιλογή για ασιατικά γκολ δεν έχουμε κι εδώ, παρά το γεγονός ότι υπάρχει το ασιατικό χάντικαπ νίκης. Το συγκριτικό αποδόσεων έδειξε πως η Novibet διαθέτει πολύ ανταγωνιστικές 💪 αποδόσεις στην αγορά του over.

🏆 Καλύτερες Στοιχηματικές για Under – Πως να ποντάρετε

Στη Fonbet στοιχήματα που αφορούν τα γκολ και το underover θα βρούμε σε τρεις διαφορετικές καρτέλες συν αυτές που υπάρχουν στα «Βασικά στοιχήματα». Εδώ θέλει λίγο προσοχή στο σύνολο που υπάρχει στο «Under Over στοιχημα» γιατί δεν υπάρχουν οι δεκαδικοί όπως στις υπόλοιπες πλατφόρμες.

Το O/U2.5 εμφανίζεται με την επιλογή «Σύνολο τερμάτων», «0-2» για το Under2.5 και «3 ή περισσότερα» για το Over2.5. Αγορές για τα γκολ ημιχρόνου θα τις βρούμε στην καρτέλα «Ημίχρονο» ενώ στο «Άλλα είδη στοιχήματος» – «Τέρματα», έχουμε πληθώρα επιλογών για τα γκολ.

Εξίσου δυνατή επιλογή για Under αποτελεί και η περίπτωση της Interwetten. Πρόκειται για μια στοιχηματική που μετράει 30+ χρόνια εμπειρίας και σήμερα θεωρείται από τις top όσον αφορά τα «λίγα τέρματα στο ματς».

Interwetten.gr, με πρόγραμμα επιβράβευσης* για όλους! 21+ (*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις) Εγγραφή
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην στοιχηματική πλατφόρμα της Netbet θα βρούμε τα συγκεκριμένα στοιχήματα σε πέντε καρτέλες («Δημοφιλής», «Γκολ», «Ημίχρονα», «Ειδικά» και «Περίοδος»). Στην Netbet θα βρούμε και μια αγορά που δεν υπάρχει στις υπόλοιπες πλατφόρμες κι αφορά το «Ημίχρονο/Τελικό & O2.5/U2.5», ενώ μια σχετικά σπάνια επιλογή είναι και το συνδυαστικό «αποτελέσματος 1ου ημιχρόνου + O/U 1.5». Σχετικά ευανάγνωστες και εδώ οι επιλογές, όπως και στη Novibet, χωρίς μεγάλες ονομασίες, όμως είναι σχετικά «λαβύρινθος» το να τις βρεις.

Στην καρτέλα «Περίοδος» είναι κάποιες επιλογές για ασιατικό στοίχημα γκολ, που επίσης δεν βρίσκεις σε πολλές ιστοσελίδες. Όπως και στην Interwetten οι αποδόσεις στα γκολ γκολ και over under είναι λίγο χειρότερες από το μέσο όρο, γι αυτό και είναι εκτός λίστας.

Στοίχημα goal goal & Στοίχημα over under (βασικές επιλογές)

Ξεκινώντας τον οδηγό πάμε να δούμε βασικές κατηγορίες στοιχημάτων που βρίσκουμε αναφορικά με τις παραπάνω αγορές.

Εναλλακτικά over/underTo βασικό στοίχημα over/under που πρωτοεμφανίστηκε στον ΟΠΑΠ, ήταν το O2.5/U2.5. Πλέον στις στοιχηματικές πλατφόρμες βρίσκουμε επιλογές από το 0.5 γκολ ως και το 6.5 ή 7.5, ενώ σε κάποια ματς μπορεί να δούμε και μεγαλύτερο όριο, αναλόγως τη διαφορά δυναμικής των ομάδων.

Ασιατικό over/underΑπό τις αγαπημένες επιλογές των «παιχτών» κι ο λόγος που προτιμώνται κάποιες πλατφόρμες έναντι άλλων, είναι το ότι έχουν το όβερ/άντερ σε ασιατικά γκολ. Συνοπτικά, το ασιατικό όριο πέραν του 0.5, έχει και τα δεκαδικά .0, .25, .75. Έτσι σε έναν αγώνα έχουμε, για παράδειγμα, O/U 1.0, 1.25, 1.5, 1.75. Στο link θα βρείτε τα πάντα για το ασιατικό χάντικαπ γκολ

στοιχηματικες για over under και goal goalG/G & under/over συνδυαστικόΓια όποιον ψάχνει μεγαλύτερες αποδόσεις, όταν παίζει over under στοίχημα και γκολ, υπάρχει πλέον ο συνδυασμός των δύο αγορών. Να ποντάρει σε ένα σύνολο (π.χ over2.5) και να «ζητήσει» να σκοράρουν και οι δύο ομάδες (G/G). Ποντάρει έτσι Over2.5+G/G. Συνήθως τα bets αυτά δίνουν παραπάνω απόδοση (κάποια λιγότερο, κάποια περισσότερο). Goal goal και over συνδυασμοί προφανώς γίνονται και με τα υπόλοιπα σύνολα εκτός του 2.5 και σε κάποιες στοιχηματικές τα βρίσκουμε κι ως αγορές ημιχρόνου.

G/G ή over/under στο πρώτο ή στο δεύτερο ημίχρονοΌσον αφορά το goal goal στοίχημα (αλλά και το όβερ/άντερ) σε πολύ «δυνατές» αποδόσεις δίνεται το γκολ γκολ ημιχρόνου. Επιλογή που τιμάται τουλάχιστον στο 4.00 και προφανώς την κάνουμε αν «βλέπουμε» γκολ κι η στατιστική «λέει» ότι οι αντίπαλες ομάδες βάζουν γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Υπάρχει σαν επιλογή και το G/G στο δεύτερο μέρος αλλά δεν είναι τόσο δημοφιλές όσο το πρώτο.

Σούπερ προσφορά*! Δώρο* χωρίς κατάθεση. Promo code COMBO230 ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

G/G ή Over/Under + τελικό αποτέλεσμαΠαίζοντας στοίχημα στο over under και τα γκολ, επιλέγεται πάρα πολύ και ο συνδυασμός τους με το τελικό αποτέλεσμα. Όσον αφορά το σύνολο, πολύ συχνή είναι η αγορά του τελικού αποτελέσματος με το over1.5, κυρίως όταν θέλουμε να παίξουμε τον γηπεδούχο (1+over1.5). Σε αυτό τον συνδυασμό είναι πιο συχνό το στοίχημα over με το G/G, αντί του under.

G/G ή Over/Under + διπλή ευκαιρίαΠαρεμφερές με το τελικό αποτέλεσμα, αλλά πιο safe (προφανώς σε μικρότερες αποδόσεις) είναι να συνδυάσουμε το στοίχημα goal με τη διπλή ευκαιρία. Πάλι ζητάμε σύνολο (O/U) ή γκολ αλλά στο τελικό αποτέλεσμα έχουμε δύο επιλογές (1Χ, 12, Χ2). Πάντως και πάλι η απόδοση του, αφού μιλάμε για συνδυαστικό είναι καλύτερη.

Over/Under ομάδαςΤέλος, όσον αφορά το σύνολο τερμάτων (over-under στο στοίχημα) αντί του αθροιστικού των δύο ομάδων, μπορούμε να επιλέξουμε τα γκολ της μιας εξ αυτών. Είτε το O/U γηπεδούχου, ή φιλοξενούμενου. Σε κάποια ματς βέβαια με μεγάλη διαφορά δυναμικής ανάμεσα στους δύο αντιπάλους, ενδέχεται το over2.5 (ή και 1.5) του φαβορί, με το over2.5 (ή 1.5) του αγώνα να έχουν την ίδια απόδοση.

Τι να προσέξω πριν ποντάρω

Για το τι είναι το under και το over στο στοίχημα  και πως παίζω goal goal στο στοιχημα, υπάρχουν αναλυτικοί οδηγοί στα link και μπορείτε να βρείτε τα πάντα. Εμείς αυτό που θέλουμε να επισημάνουμε σε αυτόν τον οδηγό είναι το ότι όταν επιλέγουμε να παίξουμε γκολ γκολ στο στοίχημα ή over/under να κατανοήσουμε σωστά την αγορά όπως αυτή εμφανίζεται στις πλατφόρμες. Πολλές φορές παρερμηνεύεται η ονομασία του στοιχήματος που διαβάζουμε. Μια καλή λύση θα ήταν να ρωτήσουμε στο chat της ιστοσελίδας πως παίζεται το goal goal στο στοίχημα ή το όποιο συνδυαστικό έχουμε αποφασίσει να ποντάρουμε.

Συνοψίζοντας, θα λέγαμε πως τα στοιχήματα των goal καλύπτουν ένα μεγάλο μέρος των αγορών ενός ματς και υπάρχουν πλέον τόσοι συνδυασμοί που έχουμε bets αποδόσεων από 1.15 ως το 100.00. Οπότε είναι στοιχήματα για όλους τους τύπους «παιχτών» με βάση τις αποδόσεις. Αν θέλαμε να ξεφύγουμε και λίγο από το στοιχηματικό, το ποντάρισμα ενός over ή ενός g/g καθιστά και πιο ευχάριστη την παρακολούθηση ενός αγώνα, καθώς έχεις λόγο να πανηγύριζες σε κάθε γκολ που μπαίνει.

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Νόμιμες Στοιχηματικές Εταιρίες στην Ελλάδα

BookmakerΠλεονεκτήματα
Stoiximan
9.4/10
  • Δωρεάν συναλλαγές, άμεσες αναλήψεις
  • Προσαρμοσμένη στον Έλληνα παίκτη
  • Ειδικά στοιχήματα σε όλα τα αθλήματα 
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Pamestoixima.gr
8.6/10
  • Αξιοπιστία & ασφάλεια ΟΠΑΠ
  • Ποικιλία σε ειδικά & μακροχρόνια
  • Προηγμένη εφαρμογή για Android & iOS
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Novibet
8.9/10
  • Άμεσες & δωρεάν πληρωμές
  • Ποικιλία σε ασιατικά χάντικαπ
  • Cash Out*, Stop Loss / Partial Cash Out*
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Bwin
9.2/10
  • Εξαιρετική επιλογή για live betting
  • Άμεσες πληρωμές όλες τις ημέρες
  • Live streaming & Auto Cash Out*
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Betsson
8.6/10
  • Εμπειρία 20+ ετών στον χώρο
  • Γρήγορη & εύχρηστη ιστοσελίδα
  • Εύκολη πλοήγηση μέσω app για Android
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Fonbet
8.6/10
  • Πανίσχυρο brand name
  • Πολύ γρήγορες πληρωμές
  • Άμεσο cash out* σε όλα τα αθλήματα
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Bet365
8.9/10
  • Κορυφαίο όνομα στον χώρο
  • Πλούσιο Live betting σε όαλ τα sports
  • 24ωρη εξυπηρέτηση με ελληνικό support
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Netbet
8.7/10
  • Παγκόσμιο brand name
  • Υψηλά όρια πονταρίσματος
  • Ασιατικά & ειδικά στοιχήματα
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Interwetten
8.3/10
  • Πολύ εύκολη πλοήγηση
  • Εξαιρετικό mobile app
  • Πλούσιο live betting
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Sportingbet
8.9/10
  • Παγκόσμιο brand από το 1998
  • Live Streaming* & Cash Out*
  • 24ωρη εξυπηρέτηση στα Ελληνικά
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Betshop
8.3/10
  • Ποικιλία σε combos & ασιατικά
  • Live Streaming* από το κινητό
  • Πολύ γρήγορες αναλήψεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Vistabet
8.9/10
  • Υψηλά όρια πονταρίσματος
  • Live Streaming* & Cash Out*
  • 24/7 τμήμα εξυπηρέτησης στα Ελληνικά
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Bookmakers Newsletter

Γραφτείτε τώρα στο Newsletter! Όλα τα ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ νέα σε περιμένουν στο email σου!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σχόλια

No comments

PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΗ NOVIBET!
  • PROMO CODE ΕΓΓΡΑΦΗΣ «DELULU1000»
  • 200 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • ΕΩΣ 1000 ΕΠΑΘΛΑ*
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ