Στοίχημα Premier League – Καλύτερες Στοιχηματικές για Πρέμιερ Λιγκ

premier league apodoseisΤο αγγλικό πρωτάθλημα και το στοίχημα Premier League είναι το δημοφιλέστερο ανάμεσα στα ποδοσφαιρικά, σε όλο τον κόσμο. Κι εδώ στην Ελλάδα, αμέσως μετά τη Super League, που είναι η εθνική μας λίγκα, η Πρέμιερ Λιγκ είναι το προϊόν που προβάλλεται και προμοτάρεται περισσότερο από κάθε άλλο, από τις στοιχηματικές πλατφόρμες. Το team του bookmakers.gr έψαξε και σας παρουσιάζει τις καλύτερες στοιχηματικές και τις αγορές αυτών, σχετικά με την Premier League.

Τι θα βρείτε στον οδηγό:

➜ Τις καλύτερες στοιχηματικές για να ποντάρετε στην Premier League
➜ Πως διαμορφώνονται οι αποδόσεις (γκανιότες*) στην Πρέμιερ Λιγκ
➜ Πως διαμορφώνονται οι αποδόσεις την ημέρα των αγώνων
➜ Μακροχρόνια στοιχήματα και betting tips (συμβουλές)
➜ Ποια bets επιβεβαιώνονται συχνότερα βάσει στατιστικής

Premier League Στοίχημα – Οι κορυφαίες στοιχηματικές

Για να βρούμε ποιες είναι οι ιστοσελίδες με τις καλύτερες αποδόσεις 📈 στην Αγγλία, συγκεντρώσαμε σε ένα excel όλες τις στοιχηματικές και συγκρίναμε τις προσφερόμενες αποδόσεις τους για τα παιχνίδια της 3ης αγωνιστικής (26-28/9). Υπολογίσαμε την γκανιότα* κάθε στοιχηματικής και βγάλαμε το μέσο όρο.

BookmakerΠλεονεκτήματα
Stoiximan
9.4/10
  • Δωρεάν συναλλαγές, άμεσες αναλήψεις
  • Προσαρμοσμένη στον Έλληνα παίκτη
  • Ειδικά στοιχήματα σε όλα τα αθλήματα 
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Netbet
8.7/10
  • Παγκόσμιο brand name
  • Υψηλά όρια πονταρίσματος
  • Ασιατικά & ειδικά στοιχήματα
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Bet365
8.9/10
  • Κορυφαίο όνομα στον χώρο
  • Πλούσιο Live betting σε όαλ τα sports
  • 24ωρη εξυπηρέτηση με ελληνικό support
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Pamestoixima.gr
8.6/10
  • Αξιοπιστία & ασφάλεια ΟΠΑΠ
  • Ποικιλία σε ειδικά & μακροχρόνια
  • Προηγμένη εφαρμογή για Android & iOS
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Novibet
8.9/10
  • Άμεσες & δωρεάν πληρωμές
  • Ποικιλία σε ασιατικά χάντικαπ
  • Cash Out*, Stop Loss / Partial Cash Out*
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αποδόσεις Premier League

Για όποιον ασχολείται με την Premier League το στοίχημα γνωρίζει ότι είναι αποδόσεις. Τι εννοούμε; Πρόκειται για ένα από τα πιο δημοφιλή πρωταθλήματα στα οποία συμβαίνουν πολλές εκπλήξεις, όλοι κερδίζουν όλους, οπότε δεν κοιτάμε σχεδόν ποτέ το ποιοι παίζουν αντίπαλοι. Σε όλα τα πρωταθλήματα του κόσμου, σε 10 ματς ο ισχυρός θα κερδίσει τον αδύνατο εννιά φορές. Στην Αγγλία όχι. Το αουτσάιντερ έχει πιθανότητες ακόμα και για ένα 7-3 (για να μην το «τραβήξουμε» και πούμε 6-4). Όπερ σημαίνει ότι αν δούμε κάθε ματς σαν αποδόσεις κι όχι τα ονόματα των αντιπάλων, μπορούμε σταθερά να αγοράζουμε bets σε πολύ καλές τιμές.

Η Πρεμιερ είναι ένα πρωτάθλημα όπου σταθερά έχουμε από τις αρχές του 2000, πέντε-έξι ομάδες που αποτελούν την κορυφή της λίγκας. Οι αποδόσεις των ομάδων αυτών στα παιχνίδια τους είναι σχετικά σταθερές. Από το 1.20-1.60 στα εντός έδρας όταν παίζουν με οποιονδήποτε άλλο και από το 1.80-2.20 όταν παίζουν εκτός. Στα μεταξύ τους έχουμε σετ αποδόσεων που χρίζουν τον έναν φαβορί του 2.00-2.40 και τον άλλον αουτσάιντερ στο 2.80-3.20. Δε θα σας πούμε τι να «κυνηγήσετε» στα παιχνίδια αυτών, θα σας πούμε όμως ότι θα ήταν καλό να αποφεύγετε τις νίκες τους εκτός έδρας σε τιμές εκεί κοντά στο 2.00.

Τι λέγαμε παραπάνω; Ψάχνουμε στην Premier League αποδόσεις! Γενικά, η Premier είναι ένα πρωτάθλημα που δεν ενδείκνυται να ποντάρεις νίκες ομάδων σε@2.00 (ειδικά κάτω από αυτήν την τιμή), αφού όπως αναφέραμε και πριν, όλοι κερδίζουν όλους.

Πέραν αυτών έχουμε ομάδες με τα σκαμπανεβάσματά τους από σεζόν σε σεζόν. Τη μια χρονιά θα παίζουν για την έξοδό τους στην Ευρώπη και την επόμενη θα είναι στο δεύτερο μισό του πίνακα, ή θα «παλεύουν» για τη «σωτηρία» τους. Το αν αξίζει να «κυνηγάμε» τις νίκες των πρώτων και τις ήττες των δεύτερων; Ίσως έχουν αξία οι ήττες. Όταν μια ομάδα της Πρέμιερ ξεκινήσει αρνητικό σερί και οδεύει προς υποβιβασμό, δύσκολα «γυρίζει το μπιφτέκι».

Premier League στοίχημα

Πάμε τώρα να δούμε κάποια σημαντικά μακροχρόνια bets που υπάρχουν στις στοιχηματικές, ενώ κάποια από αυτά τα βρίσκουμε σε ελάχιστες πλατφόρμες. Συγκεκριμένα οι Stoiximan και Novibet ήταν οι δύο που μας κάλυψαν πλήρως όσον αφορά τις αγορές αυτές. Να πούμε ότι τα συγκεκριμένα στοιχήματα ανοίγουν κάθε καλοκαιρινή περίοδο και είναι διαθέσιμα για διάστημα μεγαλύτερο του ενός μήνα.

➜ Κατάκτηση Premier League

Ένα από τα βασικά bet που υπάρχει σε όλες τις στοιχηματικές είναι ο πρωταθλητής Premier League. Ο τίτλος που για τους Άγγλους θεωρείται πιο πάνω κι από το Champions League. Τις περισσότερες σεζόν δύσκολα να βρεις αποδόσεις για τον πρώτο, που είναι κάτω από 2.00, αν και τις σεζόν 17΄-18΄, 18΄-19΄ & 19΄-20΄, που ήταν τα χρόνια της κυριαρχίας της Σίτι, η ομάδα του Μάντσεστερ δινόταν σχετικά χαμηλά, για μακροπρόθεσμο bet και δη για τον πρωταθλητή Αγγλίας.

➜ Premier League υποβιβασμός

Αρκετά δημοφιλής στους «παίχτες» του στοιχήματος είναι κι η αγορά των ομάδων που θα υποβιβαστούν από την Πρέμιερ Λιγκ στην Τσάμπιονσιπ. Στην ίδια κατηγορία βρήκαμε και στοίχημα που αφορά τον ουραγό, αλλά και το να μην υποβιβαστεί μια ομάδα.

➜ Στοιχήματα κατάταξης

Εκτός από τα δύο bets που αναφέραμε παραπάνω, γενικά υπάρχουν αρκετά στοιχήματα κατάταξης των ομάδων. Γενικά η Premier League βαθμολογία μας δίνει αγορές όπως το να τερματίσει μια ομάδα στην τετράδα, εξάδα, πρώτη δεκάδα, δεύτερη δεκάδα. Ενδιαφέρον είχαν και bets που αναφέρονταν στην πρώτη ομάδα του Λονδίνου, στην πρώτη ομάδα στα Βορειοδυτικά, στα Νότια κλπ.

➜ Forecast και Η2Η

Αγορές που βρήκαμε και μας κίνησαν την προσοχή αφορούσαν το φορκαστ στην τελική κατάταξη, αλλά και στο H2H μεταξύ των ομάδων. Για τα στοιχήματα φορκαστ (ακριβής πρόβλεψη στη σειρά κατάταξης) έχουμε αρκετές επιλογές. Δίδυμο κορυφής, πρώτη τριάδα, πρώτη τετράδα, είναι κάποιες από αυτές. Ενδιαφέρον φυσικά και το στοίχημα με την «κόντρα» ανάμεσα σε δύο ομάδες, για το ποια θα τερματίσει πιο ψηλά.

➜ Πρώτος σκόρερ Premier League

Οι πρώτοι σκόρερ στην Πρέμιερ Λιγκ (Premier League top scorers) είναι σταθερά στους καλύτερους παίχτες του κόσμου. Και φυσικά η αγορά που αφορά τον συγκεκριμένο τίτλο, ίσως είναι από τα πιο δύσκολα μακροχρόνια bets που υπάρχουν στις στοιχηματικές. Οι ποιοτικοί επιθετικοί στην Πρέμιερ είναι πάρα πολλοί. Με τις ομάδες στο τοπ6 να έχουν όλες φορ κλάσης, είναι σταθερά δύσκολο κάθε χρόνο να μπορέσεις να πετύχεις τον πρώτο των πρώτων. Έτσι, ενώ στην Πριμέρα Ντιβιζιόν για παράδειγμα βλέπουμε αποδόσεις για τον πρώτο σκόρερ κάτω από 2.00 και τον τίτλο τον παίρνουν σταθερά δύο πρόσωπα τις σεζόν 2009-2019, στην Πρέμιερ το φαβορί για τον πρώτο σκόρερ δύσκολα να το βρούμε κάτω από 5.00. Λογικό, αφού για το ίδιο χρονικό διάστημα με την Πριμέρα, ενώ εκεί είχαμε τρεις νικητές, στην Αγγλία είχαμε εννιά διαφορετικούς σκόρερ.

Premier League betting tips

Εκτός από στοιχήματα και αποδόσεις, η ομάδα του bookmakers.gr, χρησιμοποιώντας και την εμπειρία της πάνω στο betting στο πρωτάθλημα της Πρέμιερ, παραθέτει και κάποια καλά tips (συμβουλές), όσον αφορά το στοιχηματισμό στη συγκεκριμένη λίγκα.

Tip#1: Καλό θα ήταν να κρατήσετε τα πονταρίσματα για τις μακροπρόθεσμες αγορές, λίγο πριν την έναρξη του πρωταθλήματος. Οι ομάδες της Πρέμιερ συνηθίζουν να κάνουν ηχηρές κινήσεις μεταγραφικές λίγο πριν το trade deadline και την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου. Οπότε εκεί μπορεί να αλλάξουν δραματικά αποδόσεις. Όχι τόσο για τον πρωταθλητή, αλλά σίγουρα για αρκετές από τις αγορές.

Tip#2: Όσον αφορά πάλι τα μακροπρόθεσμα bets (κατάταξης κυρίως), να τσεκάρετε καλά το ρόστερ των ομάδων πριν επιλέξετε κάτι. Οι αγγλικές ομάδες, αν έχουν και ματς στην Ευρώπη, δίνουν τα περισσότερα παιχνίδια από κάθε άλλη ομάδα ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων. Κάτι που σημαίνει ότι χρειάζονται πολύ μεγάλο ρόστερ. Επίσης και πάλι σε σχέση με το έμψυχο δυναμικό των κλαμπς, να κοιτάξετε αν μπορείτε να δείτε το ιστορικό τραυματισμών των παιχτών. Τα πολλά ματς είναι μόνιμη πηγή τραυματισμών, κάτι που τις αποδυναμώνει μέσα στη σεζόν και τις αφήνει με λίγες επιλογές.

Tip#3: Μελετήστε πολύ καλά το ρεπορτάζ των ομάδων και κυρίως των παιχτών, πριν ακολουθήσετε ένα ποντάρισμα σε στοίχημα αγώνα. Στην Πρέμιερ, κυρίως οι Άγγλοι παίχτες, είναι πολύ «επιρρεπείς» στη φόρμα. Κέιν, Βάρντι, Στέρλινγκ κλπ. Άγγλοι φορ, αν τους «πάει καλά» θα πάει για καιρό και θα σκοράρουν σερί ματς, αν όχι θα μείνουν για καιρό «άσφαιροι». Γενικά, η απόδοση των Άγγλων παιχτών στο πρωτάθλημά τους έχει διάρκεια και δημιουργούν σερί. Όπερ σημαίνει ότι είναι μια βάση να μελετήσετε τα πονταρίσματά σας.

Tip#4: Το πρόγραμμα των αγώνων στην Πρέμιερ έχει πολύ μεγάλη σημασία. Κυκλώστε τα τοπικά ντέρμπι των ομάδων. Αυτά είναι «παιχνίδια-τελικοί» για τις ομάδες της Premier League. Οπότε στα ματς πριν από αυτά, ίσως υπάρχουν στοιχηματικές ευκαιρίες, αφού το βάρος θα πέσει στο επόμενο που είναι τοπικό ντέρμπι. Συνηθίζεται στο χώρο του στοιχήματος, αυτό να υπολογίζεται στις υπόλοιπες λίγκες, όταν οι ομάδες έχουν πριν ή μετά τους αγώνες πρωταθλήματος, παιχνίδι για ευρωπαϊκή διοργάνωση. Κάπως έτσι να σκεφτείτε ότι «λειτουργεί» για το αγγλικό πρωτάθλημα ένα τοπικό ντέρμπι. Ισοδυναμεί με παιχνίδι Τσάμπιονς Λιγκ για τους δύο αντιπάλους.

Premier League bets (Στατιστική Έρευνα 🔍 του bookmakers.gr)

Με βάση τη στατιστική μελέτη που κάναμε, πάμε να δούμε συχνότερα επιβεβαιωμένα πονταρίσματα στην Πρέμιερ Λιγκ.

  • Το αγγλικό πρωτάθλημα είναι ένα από τα πιο «γρήγορα» της Ευρώπη, οπότε υπάρχουν πολλά γκολ. 2.8g/αγώνα τις σεζόν 18/19 & 16/17 και 2.60g/αγώνα τη σεζόν 17/18. Επιβεβαιωμένο τη σεζόν 18/19 στο 53.6% των αγώνων και το 17/18 & 16/17 στο 51%. Νούμερα ικανοποιητικά για ένα στοίχημα (over5) που τιμάται σε μέση απόδοση στο 1.90 (περίπου) κάθε αγωνιστική.
  • Από τις λίγκες που έχουμε τις περισσότερες εκπλήξεις, μεταξύ των κορυφαίων στην Ευρώπη. Ειδικά οι αγωνιστικές μέσα στις διακοπές των Χριστουγέννων, όπου υπάρχει αγωνιστική φθορά για όλους, προσφέρονται για να παίξουμε στοίχημα σε πολύ μεγάλες αποδόσεις. Και μιας και μιλάμε για εκπλήξεις και ο θεσμός του κυπέλλου στην Αγγλία 🏆, είναι ο κατ΄ εξοχήν που ορίζει το ρητό «το κύπελλο είναι ο θεσμός των εκπλήξεων». Αρκεί να αναφέρουμε μόνο το γεγονός ότι την δεκαετία 2009-2019, σε 10 τελικούς κυπέλλου, στους επτά η μια από τις δύο φιναλίστ ήταν ομάδα, όχι απλά εκτός big6, αλλά μπορεί να «πάλευε» και για τη «σωτηρία της.
  • Το 2-0 (όχι 0-2) είναι ένα ακριβές σκορ που επιβεβαιώνεται πάρα πολύ. Για την ακρίβεια, σε μεγάλη συχνότητα σε σχέση με άλλα πρωταθλήματα. Η στατιστική «λέει», 8.7% το 16/17, 7.2% το 17/18 και 11.6% το 18/19.

Ας το πάμε λίγο παραπέρα, με βάση τη σεζόν 18/19. Μιλάμε για 44 στα 380 ματς με ΑΣ 2-0. Ας θεωρήσουμε ότι το 2-0 είναι ένα bet μέσης απόδοσης κοντά στο @10.00 (σε ματς με μεγάλο φαβορί εντός θα το βρούμε στο @[email protected], σε μοιρασμένο σετ θα πάει στο @[email protected] και με το αουτσάιντερ εντός μπορεί να φτάσει ως το @[email protected]). Όπερ σημαίνει ότι:

@10.00*10€=100€*44ματς = 4.400€-3.800€ (όλα τα 10€ που ποντάραμε και στα 380 ματς) = 600€ καθαρό κέρδος.

Δεν σας λέμε φυσικά ότι σε κάθε σεζόν από δω και πέρα να ποντάρετε στο 2-0, απλά ο υπολογισμός αυτός προσπαθεί να μας δείξει ότι με σωστή μελέτη και επιλέγοντας που θα ποντάρουμε στοιχήματα συχνότερα επιβεβαιωμένα, έχουμε καλές πιθανότητες κέρδους.

  • Τέλος, μιλάμε για ένα πρωτάθλημα, όπου τον πρώτο λόγο έχει ο άσος (47.6% το 18/19), ενώ σε δεύτερη μοίρα έρχεται το διπλό (33.6%). Με το Χ (18.8% το 18/19) να μην έχει την «τιμητική» του στην Πρέμιερ Λιγκ.

Αξίζει το στοίχημα η Premier League;

Σαν συνολική εικόνα λοιπόν, η Πρέμιερ Λιγκ είναι ένα πρωτάθλημα που αν το «διαβάσεις» σωστά έχει να σου δώσει τις μεγαλύτερες αποδόσεις ανάμεσα στα υπόλοιπα εθνικά πρωταθλήματα. Οι αγορές νίκης μπορεί να φτάσουν μια μέση απόδοση κοντά στο @3.00. Εφόσον αποφύγεις πονταρίσματα σε άσο-διπλό κοντά στο @2.00. Η τιμή του όβερ2.5 σε ματς φτάνει ως το 2.30. Η σωστή επιλογή κι εκεί θα δώσει αγορές σε καλές αποδόσεις. Τέλος, η Premier League είναι το πρωτάθλημα των πολλών εκπλήξεων. Λογικό. Με έξι ομάδες από το «πάνω ράφι», ο book είναι αναγκασμένος να βγάζει «δυνατές» αποδόσεις σε τρία και τέσσερα ματς κάθε αγωνιστική. Δεν κερδίζουν όμως πάντα τα φαβορί. Όπερ σημαίνει ότι σε μια αγωνιστική, ο «παίχτης» έχει τρία και τέσσερα ματς να βρει την «μπόμπα»💣.

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

Νόμιμες Στοιχηματικές Ιστοσελίδες στην Ελλάδα

BookmakerΠλεονεκτήματα
Stoiximan
9.4/10
  • Δωρεάν συναλλαγές, άμεσες αναλήψεις
  • Προσαρμοσμένη στον Έλληνα παίκτη
  • Ειδικά στοιχήματα σε όλα τα αθλήματα 
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Pamestoixima.gr
8.6/10
  • Αξιοπιστία & ασφάλεια ΟΠΑΠ
  • Ποικιλία σε ειδικά & μακροχρόνια
  • Προηγμένη εφαρμογή για Android & iOS
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Novibet
8.9/10
  • Άμεσες & δωρεάν πληρωμές
  • Ποικιλία σε ασιατικά χάντικαπ
  • Cash Out*, Stop Loss / Partial Cash Out*
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Bwin
9.2/10
  • Εξαιρετική επιλογή για live betting
  • Άμεσες πληρωμές όλες τις ημέρες
  • Live streaming & Auto Cash Out*
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Betsson
8.6/10
  • Εμπειρία 20+ ετών στον χώρο
  • Γρήγορη & εύχρηστη ιστοσελίδα
  • Εύκολη πλοήγηση μέσω app για Android
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Fonbet
8.6/10
  • Πανίσχυρο brand name
  • Πολύ γρήγορες πληρωμές
  • Άμεσο cash out* σε όλα τα αθλήματα
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Bet365
8.9/10
  • Κορυφαίο όνομα στον χώρο
  • Πλούσιο Live betting σε όαλ τα sports
  • 24ωρη εξυπηρέτηση με ελληνικό support
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Netbet
8.7/10
  • Παγκόσμιο brand name
  • Υψηλά όρια πονταρίσματος
  • Ασιατικά & ειδικά στοιχήματα
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Interwetten
8.3/10
  • Πολύ εύκολη πλοήγηση
  • Εξαιρετικό mobile app
  • Πλούσιο live betting
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Sportingbet
8.9/10
  • Παγκόσμιο brand από το 1998
  • Live Streaming* & Cash Out*
  • 24ωρη εξυπηρέτηση στα Ελληνικά
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Betshop
8.3/10
  • Ποικιλία σε combos & ασιατικά
  • Live Streaming* από το κινητό
  • Πολύ γρήγορες αναλήψεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Vistabet
8.9/10
  • Υψηλά όρια πονταρίσματος
  • Live Streaming* & Cash Out*
  • 24/7 τμήμα εξυπηρέτησης στα Ελληνικά
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Bookmakers Newsletter

Γραφτείτε τώρα στο Newsletter! Όλα τα ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ νέα σε περιμένουν στο email σου!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σχόλια

No comments

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δώρα* κάθε μέρα στο Pamestoixima.gr!
  • ΕΩΣ 660 ΔΩΡΑ*
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ