Ποιές είναι οι νόμιμες εταιρίες στοιχήματος στην Ελλάδα

To τοπίο στη στοιχηματική αγορά έχει αλλάξει άρδην μετά την εφαρμογή του άρθρου 50 του νόμου 4002/2011, σύμφωνα με το οποίο 24 εταιρίες έλαβαν προσωρινή άδεια για να προσφέρουν νόμιμο διαδικτυακό στοίχημα στην Ελλάδα. Μετά την αλλαγή του νομοθετικού πλαισίου, καθώς και την έκδοση μαύρης λίστας (blacklist) από την ΕΕΕΠ, αρκετές μεγάλες εταιρίες όπως οι Bwin, Betfair και William Hill, αποχώρησαν από τη χώρα μας.

Αυτή τη στιγμή λειτουργούν στην Ελλάδα πάνω από 30 bookmakers. Στον παρακάτω πίνακα θα βρείτε τις καλύτερες νόμιμες εταιρίες στοιχήματος στην Ελλάδα, τα διαθέσιμα bonus εγγραφής και τα πιο δυνατά σημεία κάθε μίας εξ αυτών. Κάνοντας κλικ στο πεδίο “Αξιολόγηση”, θα μπορέσετε να δείτε αναλυτικές πληροφορίες για κάθε μία χωριστά, ενώ αν κλικάρετε στην επιλογή “Παίξε Τώρα” θα μεταφερθείτε απ΄ευθείας στο αντίστοιχο bet site.

Εταιρίες στοιχηματών με νόμιμη άδεια στην Ελλάδα:

BookmakersΒαθμολογίαReviewPlay
8.8/10Αξιολόγηση VISIT NOW
8.1/10Αξιολόγηση VISIT NOW
8.2/10Αξιολόγηση VISIT NOW
8.7/10Αξιολόγηση VISIT NOW
8.2/10Αξιολόγηση VISIT NOW
novibet new 20178.7/10Αξιολόγηση VISIT NOW
Goalbet στοιχηματική εταιρία8.7/10Αξιολόγηση VISIT NOW
7.4/10Αξιολόγηση VISIT NOW
Vistabet στοιχηματική εταιρία8.6/10Αξιολόγηση VISIT NOW
Betrebels 47.6/10Αξιολόγηση VISIT NOW
7.4/10Αξιολόγηση VISIT NOW
championsbet logo7.2/10Αξιολόγηση VISIT NOW
tipbet bookmakers7.6/10Αξιολόγηση VISIT NOW
Magicbet-600x3007.2/10Αξιολόγηση VISIT NOW

Στην Ελλάδα λειτουργούν αυτή τη στιγμή περίπου 30 νόμιμα στοιχηματικά sites, τα οποία ελέγχονται από την Επιτροπή Ελέγχου και Εποπτείας Παιγνίων (ΕΕΕΠ). Το πλαίσιο λειτουργίας των εταιριών έχει γίνει αρκετά αυστηρό το τελευταίο διάστημα και ειδικά με τον Κανονισμό Εμπορικής Επικοινωνίας έχουν περιοριστεί αρκετά οι διαθέσιμοι τρόποι προβολής και διαφήμισης των εταιριών. Επίσης, η ΕΕΕΠ έχει εκδώσει σχετική απόφαση για την προώθηση του υπεύθυνου παιχνίδιου, μία οδηγία που υποχρεώνει τις εταιρίες να λαμβάνουν όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να προστατευθούν οι ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες από την υπερβολική έκθεση στα τυχερά παιχνίδια και να αποφευχθεί ο εθισμός στον τζόγο. 

Το τοπίο στην αγορά τυχερών παιχνίδιων στην χώρα μας μπορεί να παραμένει θολό, όμως είναι ασφαλές και έχει επωφελήσει αρκετά τους παίκτες. Με την ισχυούσα νομοθεσία, οι στοιχηματικές εταιρίες είναι αναγκασμένες να λογοδοτούν και στην Ε.Ε.Ε.Π ανεξάρτητα από ποιά είναι η αρχή που έχουν αδειοδοτηθεί, ενώ είναι υποχρεωμένες να έχουν φυσική παρουσία στην Ελλάδα. Ο ανταγωνισμός πλέον είναι μεγάλος και οι εταιρίες δεν διστάζουν να προσφέρουν πλουσιοπάροχα μπόνους, συνεχείς προσφορές και πρωτοποριακές υπηρεσίες, προκειμένου να κερδίσουν την εμπιστοσύνη των παικτών.

*Ανάμεσα στις κορυφαίες εταιρείες με νόμιμη άδεια στην Ελλάδα βρίσκεται και η Bet365, όμως δεν έχει καταθέσει πλάνο εμπορικής προβολής στην ΕΕΕΠ, γι΄αυτό και δεν μπορεί να διαφημίζεται στα μέσα.

 

*Αδειοδοτημένη στην Ελλάδα είναι και η Stoiximan.gr

Σχόλια