Paysafe | Στοιχηματικές εταιρίες με Paysafe

csm_we-are-paysafe-banner1_6a6d00c4de

Η paysafe κάνει την πρώτη της εμφάνιση το 2000 στην Αυστρία και ένα χρόνο αργότερα εισέρχεται στην αγορά της Γερμανίας. Πέντε χρόνια μετά λαμβάνει χρηματοδότηση από την Ευρωπαϊκή Ένωση για την προώθηση των συναλλαγών στο διαδίκτυο χωρίς πιστωτική κάρτα και αρχίζει την επέκταση της στην υπόλοιπη Ευρώπη. Πλέον έχει γίνει ιδιαίτερα δημοφιλής και το 2007 σημειώνει το απίστευτο ρεκόρ των 10 εκατομμυρίων συναλλαγών. H άδεια από της Financial Conduct Authority (FCA) στο Ηνωμένο Βασίλειο της επιτρέπει να εκδίδει ηλεκτρονικό χρήμα σε όλη την Ευρώπη και το 2010 δημιουργεί την «δικιά» της Mastercard, με την οποία οι κάτοχοι της μπορούν να συναλλάσσονται όπου υπάρχει το σήμα της Mastercard. To 2013 λανσάρει την λειτουργία συστήματος για πληρωμές μέσω ίντερνετ, που χρησιμοποιείται για την διαχείριση κωδικών πληρωμής, ενώ πλέον οι φίλοι της μπορούν να την βρουν και μέσω κινητών συσκευών μέσω της σχετικής εφαρμογής.

Τι είναι  η paysafecard;

Η Paysafecard είναι μία προπληρωμένη κάρτα, που μπορείτε πολύ εύκολα να την προμηθευτείτε σε χιλιάδες σημεία πώλησης, όπως περίπτερα, καταστήματα λιανικής, σούπερ μάρκετ, βενζινάδικα κλπ. Αγοράζοντας τη, θα λάβετε ένα κουπόνι -όμοιο με τις κάρτες κινητής τηλεφωνίας- , με έναν 16-ψήφιο κωδικό, αξίας 5€, 10€, 25€, 50€ ή 100€. Και αν το ερώτημα σας είναι τι μπορώ να αγοράσω μ, ενδεικτικά αναφέρουμε ότι τα μεγαλύτερα online καταστήματα δέχονται την παυσαφε ως τρόπο πληρωμής, ενώ αν είστε κάτοχοι της πλαστικής κάρτας Mastercard μπορείτε να κάνετε τις αγορές σας σε οποιοδήποτε μέρους του κόσμου και αν βρίσκεστε. Προς το παρόν η αγορά της μέσω ίντερνετ δεν είναι διαθέσιμη, μπορείτε όμως να κάνετε πληρωμές μέσω της Paypal. Η διαδικασία είναι αρκετά απλή αφού αρκεί να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας, να παραγγείλετε την mastercard και να την προσθέσετε ως μέσω πληρωμής στον λογαριασμό Paypal.

Online στοίχημα με Paysafecard

Η ταχύτητα στις καταθέσεις στις στοιχηματικές εταιρίες και η ανωνυμία είναι δύο από τους βασικούς παράγοντες που την έναν ιδιαίτερα δημοφιλή στους παίκτες του στοιχήματος. Επιπλέον, δίνει την δυνατότητα σε μικρότερους ηλικιακά παίκτες που δεν έχουν στην κατοχή τους κάρτες ή τραπεζικό λογαριασμό, να παίξουν σε μία από τις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος στην Ελλάδα. Είναι ιδανική για παίκτες που παίζουν μικρά ποσά, καθώς μπορούν να κάνουν καταθέσεις με ελάχιστα χρήματα. Η επιβολή των capital control το καλοκαίρι είχε αναγκάσει την εταιρία να αποχωρήσει από την ελληνική αγορά, όμως με το πέρασμα του χρόνου η κατάσταση εξομαλύνθηκε και πλέον σχεδόν όλες οι εταιρίες στοιχήματος με άδεια στην Ελλάδα δέχονται καταθέσεις με Paysafe.

Πλεονεκτήματα

 • Η αγορά την είναι πολύ εύκολη, καθώς είναι διαθέσιμη σε χιλιάδες σημεία πώλησης.
 • Ιδανική για παίκτες που παίζουν μικροποσά.
 • Δεν υπάρχουν χρεώσεις στις καταθέσεις των online bookmakers.
 • Πολύ εύκολη και απλοϊκή στην χρήση της.
 • Ιδιαίτερα ευέλικτη στις αγορές μέσω ίντερνετ με την χρήση της prepaid card mastercard.
 • Διατηρεί την ανωνυμία, καθώς δεν εμπλέκονται οι τράπεζες.
 • Το πιστωτικό υπόλοιπο δεν χάνεται αφού η παυσάφε δεν έχει ημερομηνία λήξης.

Μειονεκτήματα

 • Χρέωση 2 ευρώ εάν δεν χρησιμοποιηθεί εντός 12 μηνών.
 • Εάν τη χάσετε δεν μπορείτε να ανακτήσετε τον 16ψήφιο κωδικό, καθώς είναι μοναδικός

Ποιές στοιχηματικές δέχονται Paysafecard

Bookmaker Χρέωση Κατάθεσης   Χρέωση Ανάληψης    
sportingbet1 Δωρεάν   -- Μη Διαθέσιμη Ανάληψη με Paysafe --   VISIT
interwetten 1 3%   -- Μη Διαθέσιμη Ανάληψη με Paysafe --   VISIT
Vistabet στοιχηματική εταιρία Δωρεάν   -- Μη Διαθέσιμη Ανάληψη με Paysafe --   VISIT
Goalbet στοιχηματική εταιρία Δωρεάν   -- Μη Διαθέσιμη Ανάληψη με Paysafe --   VISIT
Mybet Logo 2% -- Μη Διαθέσιμη Ανάληψη με Paysafe --   VISIT
Betrebels 4 Δωρεάν   Δωρεάν   VISIT
betshop 2 Δωρεάν   Δωρεάν   VISIT
2win 600x300 Χωρίς Χρέωση   -- Μη Διαθέσιμη Ανάληψη με Paysafe --   VISIT
championsbet logo Δωρεάν   -- Μη Διαθέσιμη Ανάληψη με Paysafe --   VISIT
winmasters-1-456x226 Δωρεάν   -- Μη Διαθέσιμη Ανάληψη με Paysafe --   VISIT

To Ηλεκτρονικό πορτοφόλι της Paysafe

Το Paysafe Wallet είναι ένα ηλεκτρονικό πορτοφόλι όπως όλα τα άλλα, με την μεγάλη διαφορά ότι είναι πολύ εύκολη η φόρτιση του. Σε αντίθεση με τα παραδοσιακά ηλεκτρονικά πορτοφόλια, όπως η Skrill ή η Neteller που απαιτείται η εμπλοκή τραπεζών για την κατάθεση χρημάτων, στο wallet αρκεί η αγορά ενός voucher από το περίπτερο για την κατάθεση χρημάτων σε αυτό. Σε ότι αφορά την ανάληψη χρημάτων από το ηλεκτρονικό πορτοφόλι της Paysafe, προς το παρών είναι διαθέσιμη μόνο η μεταφορά των χρημάτων σε τραπεζικό λογαριασμό, όμως σύμφωνα με ενημέρωση που είχαμε από την εταιρία, σύντομα θα είναι διαθέσιμη στη χώρα μας και η Paysafe Mastercard. Αυτόματα αυτό σημαίνει πως θα είναι διαθέσιμη η ανάληψη χρημάτων από οποιοδήποτε μηχάνημα ΑΤΜ στο κόσμο φέρει το σήμα της Mastercard.

Δημιουργία λογαριασμού

Για να δημιουργήσετε ένα pay safe wallet, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της paysafe και κάντε κλικ στο πεδίο «my paysafecard login», στο πάνω δεξί μέρος της σελίδας. Στην συνέχεια επιλέξτε «Κάντε την Εγγραφή σας Τώρα» και συμπληρώστε την φόρμα εγγραφής. Σε αυτό το σημείο θα πρέπει υποχρεωτικά να καταχωρήσετε ένα σωστό αριθμό τηλεφώνου, καθώς θα κάνετε μία πρώτη επιβεβαίωση του λογαριασμού σας και θα μπορέσετε να προχωρήσετε στο επόμενο βήμα. Αφού συμπληρώσετε τη φόρμα εγγραφής, διαβάστε προσεκτικά του όρους χρήσης και πατήστε συνέχεια. Στο κινητό σας τηλέφωνο έχει σταλεί ένα τετραψήφιος κωδικός, τον οποίο και πρέπει να πληκτρολογήσετε στην καρτέλα «Επαλήθευση», ενώ παράλληλα έχετε λάβει και ένα email επιβεβαίωσης τους λογαριασμού. Μόλις κάνετε κλικ στο Link που βρίσκετε στο email, ο mypaysafe card λογαριασμός έχει ενεργοποιηθεί και μπορείτε να τον χρησιμοποιήσετε.

Κατάθεση στο Mypaysafecard account

Όπως είπαμε και πιο πάνω, το paysafe wallet ξεχωρίζει για την ευκολία που έχει στη φόρτιση του σε σχέση με τα υπόλοιπα e wallets. Για να κάνετε κατάθεση στον my paysafe account σας αρκεί να αγοράσετε μία pay safe card σε ένα από τα χιλιάδες σημεία πώλησης που είναι διαθέσιμη και να πληκτρολογήσετε τον κωδικό στο πεδίο «Πληκτρολογήστε ένα PIN». Πλέον, όλα είναι έτοιμα για κάνετε τις αγορές σας σε ένα από τα δεκάδες Online καταστήματα που συνεργάζεται η pay safe ή να κάνετε κατάθεση στην στοιχηματική εταιρεία της επιλογής σας. Σημειώστε ότι την επιλογή κατάθεσης μέσω του Paysafe Wallet δεν την προσφέρουν όλες οι εταιρείες που δέχονται την paysafe card ως μέσω πληρωμής, κάτι που σημαίνει ότι δεν θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Paysafe Wallet για ανάληψη από την στοιχηματική σας εταιρεία.

Ανάληψη από το Paysafe Wallet

Η διαδικασία ανάληψης από το wallet διαφέρει από τις αναλήψεις στα παραδοσιακά ηλεκτρονικά πορτοφόλια. Προς το παρών οι αναλήψεις γίνονται μόνο μέσω τραπεζικού εμβάσματος, ενώ σε κάθε αίτηση θα πρέπει να γίνεται ανάληψη σε ολόκληρο το το πιστωτικό υπόλοιπο του Mypaysafe λογαριασμού. Επίσης, για να γίνει η μεταφορά στην τράπεζα πρέπει να υπάρχει πρώτα επικοινωνία με το τμήμα εξυπηρέτησης της Paysafe (info@paysafecard.com) στο οποίο πρέπει να αποσταλούν τα εξής:

 • Στοιχεία λογαριασμού (κωδικός τράπεζας, αριθμός λογαριασμού, όνομα δικαιούχου, IBAN, BIC)
 • Πλήρες όνομα και επώνυμο
 • Ένα αποδεικτικό της ταυτότητάς σας (π.χ. διαβατήριο, δίπλωμα οδήγησης, αστυνομική ταυτότητα – και τις 2 όψεις)

Αναλήψεις και καταθέσεις σε στοιχηματικές εταιρίες

UntitledΣτο παρελθόν, κατάθεση με Paysafe σήμαινε στις περισσότερες των περιπτώσεων ανάληψη σε τραπεζικό λογαριασμό. Tο βήμα αυτό μπορείτε να το παρακάμψετε και να κάνετε ανάληψη απ’ ευθείας στο ηλεκτρονικό πορτοφόλι της Pay safe. Η διαδικασία ανάληψης από εταιρεία στοιχημάτων σας είναι ακριβώς ίδια με τα υπόλοιπα ηλεκτρονικά πορτοφόλια. Απλά, επιλέξτε την Paysafe ως μέθοδο ανάληψης, πληκτρολογήστε το ποσό που θέλετε να κάνετε ανάληψη και το email που είναι συνδεδεμένο με τον My Paysafecard account σας. Σε ότι αφορά την κατάθεση στην στοιχηματική εταιρία, επιλέξετε το αντίστοιχο εικονίδιο, προσθέστε το ποσό που επιθυμείτε και το e-mail που έχετε στον mypaysafe card λογαριασμό και άμεσα το ποσό θα μεταφερθεί στο λογαριασμό σας.

Πρόγραμμα επιβράβευσης my Plus

Το πρόγραμμα my Plus της Paysafe είναι ένα πρόγραμμα επιβράβευσης, στο οποίο κερδίζεται πόντους για κάθε συναλλαγή που κάνετε. Μπορείτε να εξαργυρώσετε τους πόντους αυτούς στο my Plus Shop, επιλέγοντας ανάμεσα σε μία μεγάλη και πλούσια γκάμα δώρων, που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων εκπτώσεις στις online αγορές σας και δωρεάν Κωδικούς.

Πλεονεκτήματα

 • Πολύ εύκολη η κατάθεση στο wallet
 • Δεν υπάρχουν χρεώσεις με τους online book και στα καζίνο
 • Πρόγραμμα πόντων με πλούσια δώρα
 • Ελληνικό τμήμα εξυπηρέτησης πελατών
 • Ασφάλεια και αξιοπιστία

Μειονεκτήματα

 • Δεν είναι διαθέσιμη προς το παρών η ανάληψη από ΑΤΜ μέσω της Mastercard
 • Δεν είναι ξεκάθαρο πότε η Mastercard θα είναι διαθέσιμη στην Ελλάδα
 • Οι αναλήψεις γίνονται μόνο μέσω τραπεζικού εμβάσματος
 • Κάθε αίτηση ανάληψης αφορά το σύνολο του πιστωτικού υπολοίπου. Δεν είναι δυνατή η ανάληψη μέρους των χρημάτων που υπάρχουν στο ηλεκτρονικό πορτοφόλι

Σχόλια