Στοιχηματικές εταιρίες με Paysafecard

Η paysafe είναι μία προπληρωμένη κάρτα την οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για online gaming, συναλλαγές με τις στοιχηματικές, ακόμα και για να κάνετε αγορές προϊόντων στο ίντερνετ. Εμφανίστηκε για πρώτη φορά το 2000 στην Αυστρία και μέσα σε μόλις πέντε χρόνια κατάφερε να λάβει χρηματοδότηση από την Ευρωπαϊκή Ένωση για την προώθηση των συναλλαγών στο διαδίκτυο χωρίς πιστωτική κάρτα. H άδεια από της Financial Conduct Authority (FCA) στο Ηνωμένο Βασίλειο της επιτρέπει να εκδίδει ηλεκτρονικό χρήμα σε όλη την Ευρώπη και παράλληλα εγγυάται την ασφάλεια των συναλλαγών.

Οι στοιχηματικές με Paysafe στην Ελλάδα

Στην χώρα μας υπάρχουν πάνω από 30 στοιχηματικές που γίνεται κατάθεση με Paysafe, ωστόσο η ομάδα του bookmakers μετά από έλεγχο που έκανε θεωρεί πως μόνο οι 14 από αυτές είναι αξιόπιστες για να βάλετε τα χρήματα σας. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στην στις στήλες που αφορούς τις αναλήψεις με καθώς σε κάποιες θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε τράπεζα για να “βγάλετε” τα χρήματα σας.

Η νομοθεσία που… άλλαξε τα πάντα

Στην γλώσσα του στοιχήματος την γνωρίζετε ως “μία πεντάρα”. Το χρηματικό ποσό  φυσικά άλλαζε κάθε φορά και ήταν 10€, 25€, 50€ ή 100€. Ανάλογα με τα χρήματα που ήθελε ο παίκτης να κάνει κατάθεση στο λογαριασμό του, αγόραζε το κουπόνι και απλά γράφοντας το κωδικό στο ειδικό πεδίο “φόρτωνε” τον στοιχηματικό του λογαριασμό. Από τις 16/3/2017 όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν.

Η νομοθεσία απαγορεύει τις ανώνυμες πληρωμές και πλέον όλες οι συναλλαγές πρέπει να περνούν μέσα από το ηλεκτρονικό πορτοφόλι της. Πρακτικά δεν άλλαξαν και πολλά πράγματα. Απλά δεν θα μπορείτε να κάνετε απ’ ευθείας κατάθεση με το voucher. Πρέπει να δημιουργήσετε στο myPaysafecard και να προσθέτεται εκεί τους κωδικούς PIN που αγοράζεται από τα σημεία πώλησης.

Εγγραφή στο Wallet

Σαν διαδικασία είναι πάρα πολύ απλή. Επισκεφθείτε το www.paysafecard.com/el-gr/  για να μεταφερθείτε στην ιστοσελίδα και ακολουθήστε την διαδικασία.

Bήμα 1ο: Κάντε κλικ στην επιλογή “Κάντε την εγγραφή σας τώρα” που βρίσκεται στο κέντρο της σελίδας.
Βήμα 2ο: Στην φόρμα που θα ανοίξει συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία. ΠΡΟΣΟΧΗ! Πρέπει να δώσετε τα πραγματικά σας στοιχεία, καθώς σε περίπτωση που χρειαστεί ανάληψη θα σας ζητήσει να επιβεβαιώσετε το λογαριασμό σας.
Βήμα 3ο: Στο κινητό σας τηλέφωνο έχει σταλεί ένα τετραψήφιος κωδικός, τον οποίο και πρέπει να πληκτρολογήσετε στην καρτέλα “Επαλήθευση”, ενώ παράλληλα έχετε λάβει και ένα email επιβεβαίωσης τους λογαριασμού. Μόλις κάνετε κλικ στο Link που βρίσκετε στο email, ο λογαριασμός έχει ενεργοποιηθεί και μπορείτε να τον χρησιμοποιήσετε.

Στοίχημα με paysafe

paysafe 2017 aΗ ταχύτητα στις καταθέσεις στις στοιχηματικές με Paysafe και η ανωνυμία ήταν δύο από τους βασικούς παράγοντες που την έναν ιδιαίτερα δημοφιλή στους παίκτες του στοιχήματος. Το πλεονέκτημα της ανωνυμίας παύει πλέον να υφίσταται, ωστόσο μέσα από το ηλεκτρονικό πορτοφόλι θα μπορείτε να διαχειρίζεστε καλύτερα τα χρήματα σας. Φυσικά δεν μπορεί να συγκριθεί με την απλότητα που είχε η διαδικασία κατάθεση σε στοιχηματική με Paysafe κάρτα.

Υπάρχει όμως κι ένα σημαντικό πλεονέκτημα. Μέσω του wallet μπορείτε να κάνετε και ανάληψη κερδών, κάτι που σημαίνει πως αν επιθυμείτε να μεταφέρετε χρήματα από την Sportingbet στην Vistabet επί παραδείγματι, μπορείτε να το κάνετε χωρίς κάποιο επιπλέον κόστος. Με αυτό τον τρόπο έχετε την δυνατότητα να εκμεταλλευτείτε τις διαφορές αποδόσεων που προκύπτουν στις στοιχηματικές με Paysafe Card. Ας δούμε ένα παράδειγμα για τα οφέλη που μπορείτε να έχετε.

Έστω ότι θέλετε να ποντάρετε 100€ στο διπλό και 100€ στην ισοπαλία στην αναμέτρηση Ιρλανδία – Ουαλία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Η Sportingbet προσφέρει σετ αποδόσεων 1 (2.37) X (3.20) 2 (3.00), ενώ η Betrebels ως εξής 1 (2.50) X (3.40) 2 (2.80). Aν ποντάρετε στην Sportingbet το κέρδος σας θα είναι 200€ εάν κερδίσει η Ουαλία και 220€ εάν επιβεβαιωθεί η ισοπαλία. Στην Novibet, το κέρδος σας θα είναι 240€ στο “Χ” και 180€ στο διπλό. Στο παράδειγμα αυτό είναι ξεκάθαρο πως το ένα ποντάρισμα πρέπει να γίνει στην μία στοιχηματική και το άλλο στην άλλη. Τώρα όμως μπορείτε να είστε πιο ευέλικτοι, να εκμεταλλευθείτε αυτό το πλεονέκτημα και να ποντάρετε συνεχώς σε καλύτερες αποδόσεις.

Βέβαια, το ερώτημα που γεννάται είναι αφού θα μπείτε στην διαδικασία να κάνετε λογαριασμό, γιατί να μην το κάνετε σε ένα από τα ηλεκτρονικά πορτοφόλια που είναι ειδικά διαμορφωμένα για παίκτες του στοιχήματος; Αναφερόμαστε φυσικά στην Skrill και την Neteller. Το μόνο πλεονέκτημα της είναι πως είναι πολύ πιο εύκολη η κατάθεση χρημάτων. Από εκεί και πέρα όμως η διαφορά είναι χαώδης. Skrill και Neteller έχουν πολύ μεγαλύτερα όρια, ενώ επιτρέπουν τις αναλήψεις από ATM καθώς διαθέτουν την δικιά τους πλαστική κάρτα (η mastercard δεν είναι διαθέσιμη στην Ελλάδα).

Πως κάνω κατάθεση στην Paysafe;

Όπως είπαμε και πιο πάνω, το wallet ξεχωρίζει για την ευκολία που έχει στη φόρτιση του σε σχέση με τα υπόλοιπα e wallets στις στοιχηματικές με paysafe. Για να κάνετε κατάθεση στον account σας αρκεί να αγοράσετε μία pay safe card σε ένα από τα χιλιάδες σημεία πώλησης που είναι διαθέσιμη και να πληκτρολογήσετε τον κωδικό στο πεδίο “Πληκτρολογήστε ένα PIN”. Πλέον, όλα είναι έτοιμα για κάνετε τις αγορές σας σε ένα από τα δεκάδες Online καταστήματα που συνεργάζεται η pay safe ή να κάνετε κατάθεση στην στοιχηματική της επιλογής σας.

Πως κάνω ανάληψη από Paysafe

Η διαδικασία ανάληψης από το wallet διαφέρει από τις αναλήψεις στα παραδοσιακά ηλεκτρονικά πορτοφόλια. Προς το παρών οι αναλήψεις γίνονται μόνο μέσω τραπεζικού εμβάσματος, ενώ σε κάθε αίτηση θα πρέπει να γίνεται ανάληψη σε ολόκληρο το το πιστωτικό υπόλοιπο του λογαριασμού. Επίσης, για να γίνει η μεταφορά στην τράπεζα πρέπει να υπάρχει πρώτα επικοινωνία με το τμήμα εξυπηρέτησης της ([email protected]) στο οποίο πρέπει να αποσταλούν τα εξής:

 • Στοιχεία λογαριασμού (κωδικός τράπεζας, αριθμός λογαριασμού, όνομα δικαιούχου, IBAN, BIC)
 • Πλήρες όνομα και επώνυμο
 • Ένα αποδεικτικό της ταυτότητάς σας (π.χ. διαβατήριο, δίπλωμα οδήγησης, αστυνομική ταυτότητα – και τις 2 όψεις)
Πλεονεκτήματα
 • Απόλυτη ασφάλεια στις συναλλαγές
 • Η αγορά την είναι πολύ εύκολη, καθώς είναι διαθέσιμη σε χιλιάδες σημεία πώλησης.
 • Ιδανική για παίκτες που παίζουν μικροποσά στις στοιχηματικες που δεχονται paysafe
 • Ελληνικό τμήμα εξυπηρέτησης πελατών
 • Δεν υπάρχουν χρεώσεις στις καταθέσεις των online bookmakers.
 • Το πιστωτικό υπόλοιπο δεν χάνεται αφού η παυσάφε δεν έχει ημερομηνία λήξης.
 • Πολύ εύκολη η κατάθεση στο wallet
 • Πρόγραμμα πόντων με πλούσια δώρα και συνεχείς προσφορές για τους παίκτες στοιχήματος
Μειονεκτήματα
 • Χρέωση 2 ευρώ εάν δεν χρησιμοποιηθεί το voucher εντός 12 μηνών.
 • Εάν χάσετε το κουπόνι δεν μπορείτε να ανακτήσετε τον 16ψήφιο κωδικό καθώς είναι μοναδικός
 • Δεν είναι διαθέσιμη προς το παρών η ανάληψη από ΑΤΜ μέσω της Mastercard
 • Οι αναλήψεις γίνονται μόνο μέσω τραπεζικού εμβάσματος
 • Κάθε αίτηση ανάληψης αφορά το σύνολο του πιστωτικού υπολοίπου. Δεν είναι δυνατή η ανάληψη μέρους των χρημάτων που υπάρχουν στο ηλεκτρονικό πορτοφόλι

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Στοιχηματικές εταιρίες που δέχονται Paysafecard

Bookmakers Newsletter

Γραφτείτε τώρα στο Newsletter! Όλα τα ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ νέα σε περιμένουν στο email σου!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σχόλια

No comments

PROMO CODE ΔΩΡΑ* ΕΔΩ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το Πάσχα ήρθε... νωρίτερα στη FONBET!
 • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
 • PROMO CODE: LEG250
 • 150 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ