Πως να κερδίσω στο στοίχημα

“Πως να κερδίζω στο στοίχημα”. “Υπάρχουν εύκολα λεφτά από το στοίχημα”.

Τις έκανα κι εγώ αυτές τις ερωτήσεις στον εαυτό μου, όταν ξεκίνησα να ασχολούμαι με τον στοιχηματισμό. Και έπειτα από χρόνια ενασχόλησης και εμπειρίας, όσο παράξενο κι αν φαίνεται, η απάντηση ήταν θετική. Ναι! Μπορείς να έχεις σίγουρα κέρδη στο στοίχημα. Η έμπειρη ομάδα του Bookmakers.gr ετοίμασε για σένα τον απόλυτο οδηγό, για το πως να κερδίσεις στο στοίχημα. Προσοχή! 100% επιτυχία δε σου εγγυάται κανείς, όμως η στρατηγική μας -που θα σου παρουσιάσουμε- είναι κάτι που θα σου αυξήσει σημαντικά τις πιθανότητες.

Στον παρακάτω οδηγό θα μάθεις:

Ποιοι είναι οι τρεις τρόποι κέρδους στο στοίχημα
Στρατηγικές για να βγάλεις λεφτά από το στοίχημα
Την δική μας άποψη για το αν μπορείς να είσαι σταθερά κερδισμένος από το στοίχημα

Stoiximan Loyalty Lounge! Το ολοκαίνουριο πρόγραμμα επιβράβευσης* της Stoiximan EΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πως να βγάλω λεφτά από το στοίχημα – Τρόποι κέρδους

Το να βρεις πως να κερδίσεις στο στοίχημα και να βγάλεις λεφτά από αυτά, κινείται πάνω σε τρεις άξονες. Ο πρώτος έχει να κάνει με το τι πρέπει να εφαρμόσεις ξεκινώντας να παίζεις, ο δεύτερος αναφέρεται στο να ερμηνεύσεις και να κατανοήσεις τις βασικές έννοιες που αφορούν τον στοιχηματισμό (αποδόσεις & αθλητικές αγορές) κι ο τρίτος αφορά καθαρά το κομμάτι των στρατηγικών που θα εφαρμόσεις, όταν ποντάρεις, για να αυξήσεις τις πιθανότητες κέρδους και να βγάλεις λεφτά από το στοίχημα.

1️⃣ → Ξεκινώντας το παιχνίδι

Άνοιξε έναν τραπεζικό λογαριασμό ή ένα ηλεκτρονικό πορτοφόλι

Πριν ξεκινήσεις με την εγγραφή σε μια στοιχηματική, πρέπει να αποφασίσεις με ποιον τρόπο θα κάνεις τις συναλλαγές σου με αυτήν. Η χρήση ενός τραπεζικού λογαριασμού ήταν η αρχική δυνατότητα στις περισσότερες πλατφόρμες. Πλέον όμως, με την διάδοση των e-wallets, ο περισσότερος κόσμος ποντάρει μέσω αυτών. Ανοίγεις έναν λογαριασμό σε κάποιο e-wallet, όπου βάζεις ένα συγκεκριμένο χρηματικό ποσό κι έπειτα συνδέεις τον account σου από το e-wallet στην στοιχηματική.

✍️ Η χρήση ενός ηλεκτρονικού πορτοφολιού ενδείκνυται, από την άποψη ότι δεν έχεις μονίμως συνδεδεμένο τον τραπεζικό λογαριασμό μισθοδοσίας στη στοιχηματική, αλλά ένα e-wallet που έχει μέσα συγκεκριμένο ποσό χρημάτων.

Άνοιξε λογαριασμό σε πολλές ιστοσελίδες

Αποκτώντας εμπειρία στο betting, θα δεις ότι για να είσαι κερδισμένος από το στοίχημα, σε βάθος χρόνου, είναι απαραίτητη η δημιουργία λογαριασμών σε περισσότερες από μια στοιχηματικές. Ποντάροντας σε διάφορες αγορές και αθλήματα, θα δεις ότι ο ανταγωνισμός που υπάρχει ανάμεσα στις στοιχηματικές, τις “αναγκάζει” να προσφέρουν σταθερά καλύτερες αποδόσεις σε συγκεκριμένες διοργανώσεις. Έτσι εσύ, έχοντας εγγραφεί σε αρκετές από αυτές, μπορείς να επωφελείσαι ποντάροντας πάντα στις καλύτερες αποδόσεις.

Κορυφαίες στοιχηματικές για να ανοίξεις λογαριασμό

BookmakerΠλεονεκτήματα
Stoiximan
9.4/10
  • Δωρεάν συναλλαγές, άμεσες αναλήψεις
  • Προσαρμοσμένη στον Έλληνα παίκτη
  • Ειδικά στοιχήματα σε όλα τα αθλήματα 
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Pamestoixima.gr
8.6/10
  • Αξιοπιστία & ασφάλεια ΟΠΑΠ
  • Ποικιλία σε ειδικά & μακροχρόνια
  • Προηγμένη εφαρμογή για Android & iOS
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Novibet
8.9/10
  • Άμεσες & δωρεάν πληρωμές
  • Ποικιλία σε ασιατικά χάντικαπ
  • Cash Out*, Stop Loss / Partial Cash Out*
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Φτιάξε εβδομαδιαίο/μηνιαίο πρόγραμμα – Bankroll Management

Για είναι σίγουρος ότι γνωρίζεις, ξεκινώντας να παίζεις στοίχημα πως να κερδίσεις, καθόρισε από πριν το πως θα ποντάρεις. Φτιάξε ένα εβδομαδιαίο ή μηνιαίο πρόγραμμα, όπου θα ορίσεις το ποσό που θα διαθέτεις κάθε εβδομάδα/μήνα για το στοίχημα. Προτείνεται το όριο εβδομάδας, καθώς σε περίπτωση που βάλεις ένα ποσό για ολόκληρο τον μήνα και το χάσεις σχετικά νωρίς, είναι εύκολο να μπεις στον πειρασμό να το ξεπεράσεις, ξαναποντάροντας, πριν ολοκληρωθεί ο μήνας. Επιπλέον, πάνω στο κομμάτι αυτό, πρέπει να κάνεις διαχείριση της “κάβας” σου σε περίπτωση κέρδους. Αν για παράδειγμα στην πρώτη εβδομάδα, καταφέρεις να πενταπλασιάσεις το ποσό που είχες σκοπό να ποντάρεις, ίσως ανεβάσεις το όριο σου για τις επόμενες τρεις εβδομάδες. Σε συνάρτηση φυσικά πάντα και με το τι έχει προηγηθεί τους προηγούμενους μήνες.

Σούπερ Ενισχυμένη Προσφορά* Κάθε Μέρα χωρίς κατάθεση EΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Κατανόησε τις μαθηματικές έννοιες του στοιχήματος

Το στοίχημα δεν είναι απλά ένα παιχνίδι όπου ποντάρεις κι αν σου κάτσει. Δεν παίζουμε τζόκερ! Αν θες να φτάσεις στο επίπεδο να είσαι ικανός “παίκτης” και να γνωρίζεις το πως να κερδίζεις στο στοίχημα, οφείλεις να κατανοήσεις μαθηματικές έννοιες του στοιχήματος. Για παράδειγμα, η γκανιότα. Η προμήθεια δηλαδή που κρατάει ο book σε κάθε στοίχημα που ποντάρεις. Προκύπτει από έναν συγκεκριμένο μαθηματικό τύπο και μπορείς να την αξιοποιήσεις όταν θες να ποντάρεις σε ένα στοίχημα. Επιπλέον, οι διάφοροι μαθηματικοί τύποι, που σου δείχνουν τον τρόπο πονταρίσματος και τι ποσό πρέπει να “παίξεις” κάθε φορά. Όπως το κριτήριο Kelly, που είναι κορυφαίος μαθηματικός τρόπος για να δεις το ποσό που πρέπει να ποντάρεις.

✍️ Η ομάδα του Bookmakers.gr σου συνιστά:

→ Να μάθεις πρώτα τι είναι η γκανιότα στο στοίχημα
→ Ύστερα να μελετήσεις τον κορυφαίο μαθητικό τύπο για κέρδη στο στοίχημα

Διαχείριση συναισθημάτων

Το βασικό λάθος που έκανα κι εγώ, μέχρι να βρω πως κερδίζω στο στοίχημα. Δεν μπορείς στην αρχή να διαχειριστείς τα συναισθήματά σου. Πολύ βασικό, προκειμένου να έχει επιτυχία και το κομμάτι του προγράμματος – bankroll management. Και έχει να κάνει κυρίως με αυτό που νιώθουμε όταν χάνουμε και ξαναποντάρουμε γιατί θα ρεφάρουμε. Έτσι δεν κερδίσεις, αλλά χάνεις λεφτά από στοίχημα. Δεν ποντάρουμε σε καμία περίπτωση για να ρεφάρουμε ένα, δύο, τρία χαμένα bet στη σειρά. Ποντάρουμε ώσπου να φτάσουμε το όριο που έχουμε βάλει. Φυσικά, το ίδιο ισχύει κι από την ανάποδη. Μην παρασυρθείς και ποντάρεις μεγαλύτερα ποσά από αυτά που έχεις οριοθετήσει, αν δεις ότι σε “πάει”. Πολλές φορές κάποιος “παίκτης”, ενθουσιασμένος από τις συνεχόμενες επιτυχίες, ανεβάζει τα ποσά πονταρίσματος, χάνοντας φυσικά και τον έλεγχο. Κι όσο πιο ψηλά ανεβαίνεις, τόσο μεγαλύτερη είναι η πτώση. Γιατί αν ξεκινήσεις να ποντάρεις 10 και φτάσεις να ποντάρεις 500, όταν χάσεις τα 500, θα ποντάρεις 1.000 για να τα πάρεις πίσω. Γιατί πολύ απλά έχεις χάσει τον έλεγχο.

Πόνταρε βάση λογικής και όχι με το συναίσθημα

Σε συνέχεια του να μην ποντάρεις βάση των συναισθημάτων, χαράς και λύπης, για να δεις παίζοντας στοίχημα πως να κερδίσεις, πρέπει να μην παίζεις και με βάση τις προτιμήσεις σου σε ομάδες, παίκτες κλπ. Πρέπει να διαχωρίσεις το ποντάρισμα που θα κάνεις βάση λογικής, σε σχέση με το αν παίζει η αγαπημένη σου ομάδα στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

✍️ Μια καλή συμβουλή ως προς αυτό, είναι να μην ποντάρουμε ποτέ σε παιχνίδια όπου παίζουν οι αγαπημένες μας ομάδες. Έτσι βγαίνουμε από τον πειρασμό.

2️⃣ → Κατανόηση αθλητικών στοιχημάτων-αγορών & αποδόσεων

Παραπάνω αναφέραμε κάποια γενικά σημεία που πρέπει να προσέξει κανείς, ξεκινώντας τον στοιχηματισμό, προκειμένου να μην είναι “εκτεθειμένος” απέναντι στον Book. Πάμε τώρα να εμβαθύνουμε λίγο παραπανω και να αναφέρουμε κάποιες συμβουλές για στοίχημα, που έχουν να κάνουν με τις αγορές και τις αποδόσεις σε μια στοιχηματική πλατφόρμα.

Τι σημαίνει η απόδοση

Ξεκινώντας από το πιο απλό, αυτό το δεκαδικό νούμερο (1,65) που βλέπουμε σε κάθε σημείο που θα ποντάρουμε, τι σημαίνει; Αν αφαιρέσω από τον δεκαδικό το 1,00 και πολλαπλασιάσω το ποντάρισμά μου με αυτό που μένει, ξέρω ποιο θα είναι το κέρδος κάθε φορά. Σε μια απόδοση 1.65 με ποντάρισμα 10 ευρώ, το κέρδος μου είναι 6,5 ευρώ (αν βγει το σημείο).

Delulu προσφορά* χωρίς κατάθεση από τη Novibet ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τι σημαίνουν οι διάφορες αγορές

Πηγαίνοντας στο πιο δύσκολο κομμάτι τώρα, που έχει να κάνει με το ότι πρέπει να κατανοήσουμε τις αγορές που εμφανίζονται σε στοιχηματικές πλατφόρμες. Αν θες να μάθεις πως κερδίζεις στο στοίχημα, είναι σημαντικό το να γνωρίζεις πολύ καλά τι ποντάρεις. Εντάξει. Προφανώς τα “1Χ2”, “over/under” είναι κάποιες από τις επιλογές που οι περισσότεροι, που ασχολούνται με τον στοιχηματισμό, γνωρίζουν. Τι γίνεται όμως με τα “draw no bet”, “asian handicap -0.75” κλπ; Φρόντισε να είσαι πλήρως ενημερωμένος και να έχεις κατανοήσει τι σημαίνει το “market” που θες να ποντάρεις και κυρίως πότε κερδίζεις ποντάροντας στη συγκεκριμένη αγορά (τι πρέπει να γίνει στο ματς δηλαδή).

Αν τώρα μπαίνεις στον στοιχηματισμό, ο Bookspy προτείνει τη Bwin που παρουσιάζει αναλυτικά κι εξηγεί τις αγορές προς ποντάρισμα που βρίσκονται στα δεκάδες αθλητικά γεγονότα.

3️⃣ → Στρατηγική για μεροκάματο στο στοίχημα

Ακριβώς όπως το διαβάζεις στον τίτλο. Αν ακολουθήσω μια συγκεκριμένη στρατηγική όταν ποντάρω, έχω βρει το πως θα κερδίσω στο στοίχημα ένα ποσό καθημερινά, που μπορεί να αντιστοιχεί σε μεροκάματο. Δεν είναι προφανώς εύκολο και θέλει πειθαρχία. Δεν είναι όμως και ακατόρθωτο. Οι στρατηγικές που θα διαβάσεις παρακάτω απαιτούν εξοικείωση κι απορρέουν από τα χρόνια εμπειρίας μας στον στοιχηματισμό.

Μην φοβάσαι να ποντάρεις σε αουτσάιντερ

Αν θες ένα καλό κόλπο να κερδίζεις στο στοίχημα, μην φοβάσαι να ποντάρεις σε αουτσάιντερ και μεγαλύτερες αποδόσεις. Το στοίχημα είναι αποδόσεις. Το να ποντάρεις στο ματς Μπαρτσελόνα – Τενερίφη τον “άσο” σε απόδοση 1.05, δεν έχει αξία. Γιατί, έναν τέτοιο “άσο” αν χάσεις, για να καλύψεις το χαμένο bet, πρέπει να έχεις πιάσει 20 τέτοιους “άσους”. Αν όμως, παρακολουθώντας το ρεπορτάζ, αναλύοντας στατιστικά, βρεις έναν “άσσο” σε απόδοση 3.20 και τον ποντάρεις και τον “πιάσεις”; Αυτομάτως έχεις κερδίσει τα λεφτά σου επί 2.20. Κάτι που σημαίνει ότι έχεις “καλύψει” τα επόμενα δύο bet κι έχεις και 0.20 στην άκρη.

 Πόνταρε στις καλύτερες αποδόσεις

Το αναφέραμε και παραπάνω, ότι οι στοιχηματικές, στην προσπάθεια που κάνουν να ανταγωνιστεί η μια την άλλη, δίνουν και καλύτερες αποδόσεις σε συγκεκριμένες διοργανώσεις. Οπότε αυτό πρέπει να το εκμεταλλευτείς. Το πιο απλό θα σου αναφέρουμε. Αν σε κάθε σημείο που ποντάρεις, κερδίζεις έως και 0.20 μονάδες (γιατί, για τέτοιες διαφορές μιλάμε), στα πέντε κερδισμένα bet, είναι σα να έχεις κερδίσει ακόμα ένα.

O Bookspy παίζει στοίχημα στους αγώνες ποδοσφαίρου των κορυφαίων ποδοσφαιρικών διοργανώσεων στην Stoiximan, που προσφέρει σταθερά από τις πιο χαμηλές γκανιότες της αγοράς.

Επωφελήσου από τις προσφορές

Πάνω στο κομμάτι του ανταγωνισμού των ιστοσελίδων, έρχεται και το δεύτερο σκέλος αυτού, που είναι οι προσφορές που δίνει η κάθε μια προκειμένου να σε κάνει “πελάτη” της. Και εκτός από την προσφορά εγγραφής που θα λάβεις, όταν ανοίξεις λογαριασμό, θα δεις ότι υπάρχουν ένα σωρό Bonus κατά τη διάρκεια της αγωνιστικής σεζόν, αλλά και σταθερές προσφορές. Για παράδειγμα, υπάρχει στοιχηματική που σε αγώνα ποδοσφαίρου, αν η ομάδα που έχεις ποντάρει κερδίζει με 2-0, σου δίνει το κέρδος κατευθείαν. Πριν λήξει το ματς και ανεξαρτήτως τελικού αποτελέσματος. Και φυσικά αυτό είναι μόνο ένα παράδειγμα.

Παίξε σε μονά αποδεκτά κι όχι μεγάλα παρολί

Αν είσαι παίκτης που ποντάρεις σε παρολί, είσαι η “χαρά του bookmaker”. Και δεν μιλάμε για το προφανές. Ότι παίζοντας τρία, τέσσερα, πέντε ματς οι πιθανότητες του να χάσεις είναι περισσότερες. Ακόμα κι αν κερδίζεις, ο book κατά κάποιο τρόπο βγαίνει κερδισμένος. Τι εννοούμε; Γκανιότα! Όσο περισσότερα ματς βάζεις στο ποντάρισμά σου, τόσο μεγαλώνει η γκανιότα, η προμήθεια δηλαδή που θα πάρει ο book. Πάμε να το δούμε και με ένα παράδειγμα.

* Έχουμε ένα σετ Over2.5/Under2.5 με αποδόσεις 1.90 – 1.90 → γκανιότα 5%.

* Έχουμε ένα παρολί τώρα, με δύο αγώνες από το πάνω σετ. 1.90 x 1.90 = 3.61 (με όποιον συνδυασμό κι αν το πάμε, πχ O2.5 από το ένα ματς, U2.5 από το άλλο κλπ, προκύπτουν τέσσερις πιθανοί συνδυασμοί, όλοι στο 3.61) → γκανιότα 11%

Βλέπουμε λοιπόν ότι στο μονό αποδεκτό, αν ποντάραμε ή O2.5 ή U2.5 σε ένα ματς, η προμήθεια του book θα ήταν 5%. Όταν πήγαμε και κάναμε παρολί δύο αγώνων στη δεύτερη περίπτωση, όπου οι πιθανοί συνδυασμοί (όλοι απόδοσης 3.61) ήταν τέσσερις, η προμήθεια του book ανέβηκε στο 11%.

O Bookspy προτείνει για στοίχημα το Pamestoixima.gr και τη Stoiximan που προφέρουν το στοίχημα νίκης με “0% γκανιότα” σε επιλεγμένο αριθμό γεγονότων καθημερινά.

Κόλπο να κερδίζεις στο στοίχημα

Κι αφού φτάσαμε ως εδώ και είδαμε κάποιες στρατηγικές, όταν παίζω στοίχημα πως να κερδίσω, πάμε να αναλύσουμε δύο μορφές παιχνιδιού που σου εξασφαλίζουν εύκολα λεφτά στο στοίχημα. Arbitrage και Value Betting.

Πόνταρε με βάση την αξία – Value Betting

Δεν είναι εύκολο το value betting και θέλει εμπειρία. Σίγουρα πάντως αν το “κατακτήσεις”, θα σε βοηθήσει πάρα πολύ στο πως να βγάλεις λεφτά από το στοίχημα. Στη μεγάλη εικόνα του, το value betting έχει να κάνει πάρα πολύ με τη δική σου εκτίμηση για ένα σημείο κι εν συνεχεία στη σύγκριση με την πιθανότητα που δίνει ο book στο σημείο αυτό. Πολύ πιο απλά…

Στο ματς Ολυμπιακός – Πανιώνιος, για Χ, Ψ λόγους είσαι 99% σίγουρος ότι ο Ολυμπιακός θα κερδίσει. Ο book δίνει τον άσο σε απόδοση 1.12. Βάση του μαθηματικού τύπου για το value betting (100Χ%, όπου Χ η απόδοση του στοιχήματος που έχεις επιλέξει), η πιθανότητα που δίνει ο Book είναι 89.2%. Εδώ λοιπόν έχουμε value betting. Πρακτικά, έχεις βρει το λάθος που έχει κάνει ο Book και δίνει το ματς σε μεγαλύτερη απόδοση από ότι θα έπρεπε κανονικά. Οπότε, ποντάρεις. Προφανώς το παράδειγμα είναι ενδεικτικό. Κι αντιλαμβάνεσαι ότι είναι δύσκολο να βρεις την πιθανότητα επιτυχίας στην απόλυτη τιμή. Όμως αν μάθεις να διαβάζεις καλά ένα παιχνίδι, χρησιμοποιώντας τη δική σου πιθανότητα και την πιθανότητα του book (με τη χρήση του τύπου για το value betting), μακροπρόθεσμα θα δεις ότι μπορείς να βγάλεις εύκολο χρήμα στο στοίχημα. 

Arbitrage – Sure Bets

Κι αν με ρωτήσεις, “πως να κερδίσω στο στοίχημα σίγουρα” θα σου πω ότι ο καλύτερος τρόπος είναι το arbitrage. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι η άλλη του ονομασία είναι “sure bet” (σίγουρο ποντάρισμα). Στη μεγάλη εικόνα, το arbitrage είναι μια διαδικασία κατά την οποία ποντάρεις για μια αγορά όλα τα πιθανά σημεία, αλλά σε διαφορετικές πλατφόρμες (να γιατί πρέπει να έχεις λογαριασμούς → σε περισσότερες από μια στοιχηματικές) και ότι σημείο κι αν “κάτσει”, εσύ θα κερδίσεις χρήματα. Γίνεται αυτό; Γίνεται!

Στο απλό παράδειγμα…

* Σε ένα ματς έχουμε το σετ “O2.5 @ 2.02 / U2.5 @ 1.93” σε μια στοιχηματική.
* Για το ίδιο ματς σε άλλη στοιχηματική έχουμε “Ο2.5 @ 1.92 / U2.5 @2.01”.

Στην πρώτη ποντάρεις 100 ευρώ στο O2.5, στη δεύτερη 100 ευρώ στο U2.5. Αν λήξει το ματς O2.5 κερδίζεις 202 ευρώ, αν λήξει το ματς U2.5 κερδίζεις 201 ευρώ. Έχεις ποντάρει συνολικά 200, οπότε έχεις σίγουρο κέρδος είτε ένα είτε δύο ευρώ. Κι αν το παράδειγμα ήταν ενδεικτικό, τέτοια παιχνίδια καθημερινά, υπάρχουν πάρα πολλά.

Από την προσωπική μου εμπειρία όλα αυτά τα χρόνια με τον στοιχηματισμό, έχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι υπάρχει τρόπος να είναι κερδισμένος από το στοίχημα. Σίγουρα ξεκινάμε με το μότο, ότι το στοίχημα είναι τρόπος διασκέδασης (όπως το να πας να πιεις έναν καφέ ή να δεις έναν ποδοσφαιρικό αγώνα), αλλά με τη σωστή στρατηγική μπορείς να βγάλεις λεφτά από το στοίχημα. Ο παραπάνω οδηγός είναι μια συμπύκνωση της εμπειρίας μου και των όσων εφαρμόζω όλα αυτά τα χρόνια και με έχουν οδηγήσει στο να γνωρίζω πολύ καλά το “πως να κερδίσω στο στοίχημα”.

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Νόμιμες Στοιχηματικές Εταιρίες στην Ελλάδα

BookmakerΠλεονεκτήματα
Stoiximan
9.4/10
  • Δωρεάν συναλλαγές, άμεσες αναλήψεις
  • Προσαρμοσμένη στον Έλληνα παίκτη
  • Ειδικά στοιχήματα σε όλα τα αθλήματα 
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Pamestoixima.gr
8.6/10
  • Αξιοπιστία & ασφάλεια ΟΠΑΠ
  • Ποικιλία σε ειδικά & μακροχρόνια
  • Προηγμένη εφαρμογή για Android & iOS
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Novibet
8.9/10
  • Άμεσες & δωρεάν πληρωμές
  • Ποικιλία σε ασιατικά χάντικαπ
  • Cash Out*, Stop Loss / Partial Cash Out*
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Bwin
9.2/10
  • Εξαιρετική επιλογή για live betting
  • Άμεσες πληρωμές όλες τις ημέρες
  • Live streaming & Auto Cash Out*
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Betsson
8.6/10
  • Εμπειρία 20+ ετών στον χώρο
  • Γρήγορη & εύχρηστη ιστοσελίδα
  • Εύκολη πλοήγηση μέσω app για Android
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Fonbet
8.6/10
  • Πανίσχυρο brand name
  • Πολύ γρήγορες πληρωμές
  • Άμεσο cash out* σε όλα τα αθλήματα
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Bet365
8.9/10
  • Κορυφαίο όνομα στον χώρο
  • Πλούσιο Live betting σε όαλ τα sports
  • 24ωρη εξυπηρέτηση με ελληνικό support
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Netbet
8.7/10
  • Παγκόσμιο brand name
  • Υψηλά όρια πονταρίσματος
  • Ασιατικά & ειδικά στοιχήματα
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Interwetten
8.3/10
  • Πολύ εύκολη πλοήγηση
  • Εξαιρετικό mobile app
  • Πλούσιο live betting
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Bookmakers Newsletter

Γραφτείτε τώρα στο Newsletter! Όλα τα ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ νέα σε περιμένουν στο email σου!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σχόλια

No comments

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δώρα* κάθε μέρα στο Pamestoixima.gr!
  • ΕΩΣ 660 ΔΩΡΑ*
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ