Η Σύγκριση Εταιρειών Στοιχήματος ή Head to Head, είναι ένα εργαλείο που σας δίνει τη δυνατότητα να κάνετε άμεση σύγκριση δύο εταιριών. Επιλέξτε από τα δύο μενού τους bookmakers που θέλετε να συγκρίνετε και θα εμφανιστούν όλες οι απαραίτητες πληροφορίες που χρειάζεστε για να επιλέξετε τη στοιχηματική σας εταιρία.

Τι να προσέξετε στη σύγκριση

Ένα καλό μπόνους ή οι υψηλές αποδόσεις σίγουρα θα σας προσελκύσουν για να επιλέξετε μία εταιρία, όμως αυτά τα δύο στοιχεία δεν αρκούν. Πρέπει να εξετάσετε εάν η ιστοσελίδα είναι εύκολη στη χρήση, εάν υπάρχουν τα αθλήματα που θέλετε, ενώ αν είστε φίλος του ζωντανού στοιχήματος θα πρέπει να ελέγξετε εάν υπάρχει διαθέσιμη η υπηρεσία Live streaming.

Είναι σημαντικό η εταιρία που θα επιλέξετε να διαθέτει αρκετούς τρόπους πληρωμής, ώστε να αποφύγετε τυχόν χρεώσεις στις συναλλαγές και να έχει ένα καλό και καταρτισμένο τμήμα εξυπηρετήσης που θα σας λύσει γρήγορα πιθανά προβλήματα ή θα απαντήσει στα ερωτήματά σας.

Μία στοιχηματική εταιρεία πρέπει να καλύπτει όλες σας τις ανάγκες και η Σύγκριση Εταιριών είναι φτιαγμένη για αυτό το σκοπό.  Με την σύγκριση εταιριών σας δίνεται η δυνατότητα όχι μόνο να δείτε τη συνολική βαθμολογία, αλλά και να βγάλετε συμπεράσματα για κάθε υπηρεσία ξεχωριστά. Μην ξεχνάτε ότι τα αποτελέσματα της σύγκρισης έχουν προέλθει από την δουλειά της ομάδας του Bookmakers.gr και της βαθμολογίας που έχουν δώσει οι πιο αντικειμενικοί κριτές των εταιριών. Οι ίδιοι οι παίκτες!