Οριστικό: Χάλασε το deal William Hill – Amaya

broken dealWilliam Hill και Amaya ήταν σε επαφές για συγχώνευση των ιστοσελίδων τους, ωστόσο το deal εν τέλει δεν προχώρησε, με τον Βρετανό book να ενημερώνει πως αποχωρεί από τις συζητήσεις.

Στο άκουσμα της είδησης, άπαντες σκέφτηκαν πως αν τελικά υπάρξει συμφωνία, θα δημιουργηθεί ένας κολοσσός στο online gaming. Αναφερόμαστε στις επαφές της William Hill με την Amaya, οι οποίοι είχαν επιβεβαιωθεί από επίσημα χείλη. Ωστόσο, ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα είχαν εμφανιστεί… σύννεφα στην ενδεχόμενη συγχώνευση του Βρετανού book με μία εκ των κορυφαίων ιστοσελίδων κατασκευής λογισμικών στον πλανήτη.

Ορισμένοι από τους μετόχους του William Hill είχαν εκφράσει δημόσια τις αντιθέσεις του στο συγκεκριμένο deal κι εν τέλει η πλατφόρμα αποφάσισε να αποχωρήσει από τις συζητήσεις, όπως έκανε γνωστό. Αμφότερες οι πλατφόρμες εξέδωσαν επίσημες ανακοινώσεις με τις οποίες επιβεβαιώνουν ότι οι μεταξύ τους διαπραγματεύσεις σταμάτησαν και πλέον αναμένονται οι επόμενες κινήσεις τους.

Βέβαια, επειδή από τη μεριά των Βρετανών υπήρχαν αμφιβολίες σχετικά με την Amaya, ο πρόεδρος της πλατφόρμας, Divyesh Gadhia ξεκαθάρισε πως: «Η Amaya είναι μία δυνατή και αναπτυσσόμενη πλατφόρμα. Έχει εμπειρία στο management και έχει αποδείξει πως η στρατηγική της αποφέρει όλο και μεγαλύτερος κέρδος, ενώ έχει αξία και για τους μετόχους. Το συμβούλιο έχει πλήρη πίστη στο πλάνο της Amaya σχετικά με τη στρατηγική που θα ακολουθηθεί στο εξής».

Σχόλια