“Τρολάρει” τον Ντόναλντ Τραμπ στοιχηματική πλατφόρμα

trump bets

Η πρώτη ομιλία του Ντόναλτ Τραμπ ως πρόεδρος της Αμερικής πλησιάζει και η Paddy Power αποφάσισε να δώσει την ευκαιρία στους φίλους της να ποντάρουν σε στοιχήματα που έχουν αρκετά… “τρολίστικο” χαρακτήρα.

Το πρώτο στοίχημα αφορά της διάρκεια της ομιλίας, με την βρετανική πλατφόρμα να δίνει σε απόδοση 11 προς 1 το ενδεχόμενο να κρατήσει 22:30 λεπτά ή περισσότερο. Σούπερ φαβορί το ενδεχόμενο να πει έστω και μία φορά την έκφαση “Make America Great Again”, που προσφέρεται σε απόδοση 5/4, ενώ 10/1 δίνει απόδοση για την φράση “Fake News” και 50/1 για την φράση “Crooked Hilary”.

Η Paddy Power διαθέτει στοιχήματα και για το ποιες διάσημες προσωπικότητες θα δώσουν το παρών, με τον ράπερ Kanye West και τον παλαιστή Hulk Hogan να είναι τα μεγάλα φαβορί (3 προς 1 απόδοση). Τέλος, για τους φίλους της μόδας, η Paddy Power προσφέρει σε απόδοση 12/5 το ενδεχόμενο να φορέσει λευκό φόρεμα η Μελάνια Τράμπ ώστε “να ταιριάζει με το νέο της σπίτι”!!

Φυσικά, ο λόγος που προσφέρει η πλατφόρμα αυτά τα στοιχήματα είναι για να καλύψει κάπως την μεγάλη ζημιά που της προκάλεσε η επικράτηση του Ντόναλτ Τραμπ. Ο εκπρόσωπος της Paddy Power πάντως είπε πως σκοπός της πλατφόρμας δεν είναι αυτός και δήλωσε σχετικά “Ο Ντόναλτ είναι απρόβλεπτος. Θα κάτσω σπίτι και περιμένω να διασκεδάσω. Είναι αδύνατο γι’ αυτόν να ελέγξει τα λόγια του, οπότε πιστεύω πως θα προκαλέσει αρκετά”.

Σχόλια