Ντάμιαν Κόουπ: «Έτος σημαντικότατων αλλαγών το 2017»

Στρατηγικό πλάνο ΟΠΑΠΤις πιο σημαντικές εξελίξεις που έχουν υλοποιηθεί το τελευταίο διάστημα με βάση το «Όραμα 2020», τη στρατηγική που θα ακολουθηθεί και τις προτεραιότητές του για την περαιτέρω ανάπτυξη του ομίλου, παρουσίασε ο Ντάμιαν Κόουπ, Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΠΑΠ, στο πλαίσιο της τηλεδιάσκεψης για τα οικονομικά αποτελέσματα εννεαμήνου 2016.

«Έχουμε ήδη επιτύχει μεγάλη πρόοδο σε αρκετές από τις στρατηγικές μας προτεραιότητες. Εισερχόμαστε σε μια περίοδο σημαντικότατων αλλαγών το 2017 στον ΟΠΑΠ και σε αυτή την κατεύθυνση είμαστε απόλυτα προσηλωμένοι σε όλες τις πρωτοβουλίες που έχουμε αποφασίσει και υλοποιούμε, με στόχο ο ΟΠΑΠ να καθιερωθεί ως μία πλατφόρμα ψυχαγωγίας και τυχερών παιχνιδιών παγκόσμιου επιπέδου», ήταν τα λόγια του Κόουπ.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΠΑΠ παρουσίασε αναλυτικά πιο βασικά σημεία στα οποία ο οργανισμός έχει παρουσιάσει πρόοδο, ενώ αναφέρθηκε στον νέο κανονισμό από την ΕΕΕΠ σχετικά με τα VLTs, που ουσιαστικά έδωσε την ευκαιρία για ένα restart στο συγκεκριμένο πλάνο.

«Αδιαμφισβήτητα πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα έργα και επενδύσεις στην Ελλάδα και ως εκ τούτου αποτελεί προτεραιότητα της πλατφόρμας για το 2017. Είμαστε ικανοποιημένοι που εισερχόμαστε στη φάση της υλοποίησης για τα 16.500 VLTs τους επόμενους 18 μήνες. Εκτός από τους αποκλειστικούς χώρους (Gaming Halls) αποφασίσαμε ότι τα VLTs θα τοποθετηθούν και σε μεγάλο αριθμό πρακτορείων του δικτύου μας, αντίστοιχα με το επιτυχημένο μοντέλο που έχει εφαρμοστεί στην αγγλική αγορά. Στην παρούσα φάση εξετάζουμε συνολικά και με ιδιαίτερη προσοχή τα σχετικά χρονοδιαγράμματα και τα πλάνα παράλληλης υλοποίησης τόσο για τους αποκλειστικούς χώρους όσο και τα πρακτορεία», ανέφερε ο CEO του ΟΠΑΠ.

Ο Ντάμιαν Κόουπ ξεκαθάρισε πως το νέο πλάνο 1) Διασφαλίζει το δημόσιο συμφέρον και τα έσοδα του κράτους 2) Συμβάλλει αποτελεσματικά στην καταπολέμηση της γάγγραινας του παράνομου τζόγου 3) Στηρίζει και προωθεί τις πλέον σύγχρονες αρχές για το Υπεύθυνο Παιχνίδι 4) Επιτρέπει την οικονομική βιωσιμότητα της επιχειρηματικής δραστηριότητας.

Τέλος, όσον αφορά στα Virtual Games και υφιστάμενα παιχνίδια ο κ. Κόουπ είπε ότι: «Ολοκληρώνεται ο σχεδιασμός της πλατφόρμας για το 2017 ο οποίος περιλαμβάνει την αναβάθμιση της τεχνολογικής υποδομής των πρακτορείων, με στόχο να διευκολυνθεί η εισαγωγή των VLTs καθώς και άλλων νέων και αναβαθμισμένων προϊόντων και υπηρεσιών παγκοσμίου επιπέδου».

Bookmakers Newsletter

Γραφτείτε τώρα στο Newsletter! Όλα τα ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ νέα σε περιμένουν στο email σου!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σχόλια

No comments

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Εσύ πήρες το δώρο* σου;
  • ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • ΔΙΑΛΕΓΕΙΣ ΤΟ ΔΩΡΟ* ΣΟΥ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ