Σημαντική συμφωνία του ΟΠΑΠ για virtual προϊόντα αθλητικού στοιχήματος

καταστήματα ΟΠΑΠ

Πριν από λίγο καιρό ο νέος Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΠΑΠ, Ντάμιαν Κόουπ, είχε αναλύσει το στρατηγικό πλάνο του Οργανισμού στο πλαίσιο του Οράματος 2020. Φαίνεται, όμως, πως ο σχεδιασμός παίρνει “σάρκα και οστά” ταχύτερα από το αναμενόμενο.

Η πρώτη μεγάλη κίνηση που έγινε γνωστή αφορά την επιλογή της Inspired Gaming για την εισαγωγή virtual sports στο στοίχημα ΟΠΑΠ, τα οποία θα προσφέρονται πρακτορεία ΟΠΑΠ και στο pamestoixima.gr. Οι πράκτορες παρουσιάζονται θετικοί στην συγκεκριμένη εξέλιξη, καθώς η διάθεση των νέων καινοτόμων και πρωτοποριακών παιχνιδιών της Inspired θα δώσει προστιθέμενη αξία τόσο στην εισηγμένη όσο και το δίκτυο των 4.500 πρακτορείων του Οργανισμού. Η εισαγωγή τους αναμένεται τους πρώτους μήνες του 2017.

«Είμαι χαρούμενος με αυτή την συνεργασία η οποία αποτελεί ένα σημαντικό πρώτο βήμα για την δημιουργία ενός χαρτοφυλακίου προϊόντων παγκοσμίου επιπέδου για τον OΠΑΠ. Τα virtual προϊόντα της Inspired έχουν μεγάλη απήχηση σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες και πιστεύω ακράδαντα ότι θα έχουν αντίστοιχη υποδοχή από τους πελάτες μας και στην Ελλάδα. Το νέο αυτό προϊόν είναι ένα από τα πρώτα που θα διαθέσουμε στην αγορά και εντάσσεται στον μακροπρόθεσμο σχεδιασμό μας για το Όραμα 2020. Τους ερχόμενους μήνες αναμένεται να προχωρήσουμε με επιπλέον ανακοινώσεις σχετικά με την εισαγωγή νέων προϊόντων στην αγορά», δήλωσε σχετικά ο Ντάμιαν Κόουπ.

Σχόλια