Συνεργασία Κρίσταλ Πάλας με Gamblaware

crystal palaceΣε μία πρωτοποριακή κίνηση προέβη η Κρίσταλ Πάλας, η οποία έγινε η πρώτη ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας που συμμετάσχει στην πρωτοβουλία της Gambleaware αναφορικά με τις επιβλαβείς συνέπειες του τζόγου εντός του ποδοσφαίρου. Οι «αετοί» του Λονδίνου είναι μόλις η μία από τις 9 ομάδες της κατηγορίας που διαφημίζουν κάποια στοιχηματική πλατφόρμα.

Πλέον όμως δημιούργησε και μία νέα σημαντική συνεργασία, όπως προαναφέραμε, με στόχο να επιτελέσει φιλανθρωπικό και κοινωνικό έργο. Για να το καταφέρουν αυτό οι Λονδρέζοι, αναμένεται να δημιουργήσουν διαφημιστικό υλικό και προωθητικές ενέργειες με στόχο να προκαλέσουν τον… σκεπτικισμό του κόσμου αναφορικά με του κινδύνους που περιέχει ο τζόγος.

Θα εμφανίζονται μηνύματα σε όλη την περίμετρο του γηπέδου και στις οθόνες του «Σέλχαρστ Παρκ». Ετσι θα έχουν τη δυνατότητα να τα δουν, τόσο οι θεατές που θα παρακολουθούν τις αναμετρήσεις της ομάδας από το γήπεδο, όσο και εκείνοι που θα παρακολουθούν τις προσπάθειες των «αετών» από την τηλεόραση.

Η Gambleaware ευελπιστεί ότι με την καμπάνια, η οποία θα λάβει χώρα στα τρία τελευταία ματς της σεζόν, θα παρακινήσει και τις υπόλοιπες ομάδες της Πρέμιερ να «πάρουν πάνω» τους τις ευθύνες που τους αναλογούν στο κομμάτι του κινδύνου αναφορικά με τον στοιχηματισμό. Παράλληλα, περιμένει ότι οι σύλλογοι της κορυφαίας ευρωπαϊκής λίγκας θα υποστηρίξουν έμπρακτα την υποστήριξη και θεραπεία που προσφέρει το BeGambleAware.org.

Με δηλώσεις του ο Γενικός Διευθυντής του οργανισμού, Μαρκ Ιτσις, ανέφερε: «Πρόκειται για ένα σημαντικό βήμα προς ένα ευρύτερο και βαθύτερο πλάνο δράσης για την όλο και πιο στενή σχέση μεταξύ ποδοσφαίρου και τζόγου. Η Κρίσταλ Πάλας θέτει ένα τεράστιο παράδειγμα προς τις υπόλοιπες… δυνάμεις του αγγλικού ποδοσφαίρου και όχι μόνο εκείνες που έχουν συνεργασία με στοιχηματικές πλατφόρμες. Και αυτό γιατί όλες οι ομάδες επωφελούνται από τα τηλεοπτικά έσοδα, τα οποία προκύπτουν από τις όλο και περισσότερες διαφημίσεις τζόγου, ειδικά γύρω από τον τομέα των ζωντανών αναμετρήσεων».

Σχόλια