Ύποπτο για στήσιμο το ΠΑΟΚ – Κέρκυρα

ΠΑΟΚΣύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα της Live Sport, με βάση σχετικό έγγραφο από την ΕΕΕΠ η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών διεξάγει έρευνα για την αναμέτρηση ΠΑΟΚ – Κέρκυρα 5-1 που έγινε τη σεζόν 2016-17, με σκορ ημιχρόνου το 3-1.

Η συγκεκριμένη έρευνα είναι η υπ’ αριθμόν 49, όπερ μεθερμηνευόμενο ότι υπάρχουν και άλλες υποθέσεις και για άλλες αναμετρήσεις.

Το έγγραφο της Διεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας φέρει ημερομηνία την 29η Δεκεμβρίου 2017 προς την ΕΕΕΠ και ζητά από όλες τις νόμιμες στοιχηματικές πλατφόρμες… ««όλα τα στοιχήματα που παίχτηκαν από παίκτες που είναι εγγεγραμμένοι στις ιστοσελίδες τους και πόνταραν πριν από τον αγώνα στην ήττα του Αθλητικού Ομίλου Κασσιόπης κατά το πρώτο ημίχρονο του αγώνα με τουλάχιστον δύο (2) γκολ διαφορά και κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου ότι θα σημειώνονταν τουλάχιστον τέσσερα (4) γκολ σε αυτό».

Κατόπιν τούτου ζητούνται τα ακόλουθα:

  • Πλήρη στοιχεία των παικτών που είναι κάτοχοι των συγκεκριμένων στοιχηματικών λογαριασμών.
  • Username και e-mail.
  • Ποσό που παίχτηκε, ποσό που κέρδισε.
  • Με ποιον τρόπο έκανε ανάληψη.

Επίσης ζητείται πλήρη ανάλυση όλων των ηλεκτρονικών οδών: τραπεζικοί λογαριασμοί, IP και οτιδήποτε μπορεί να οδηγήσει σε χρήσιμα στοιχεία και όλα τα στοιχεία να έχουν παραδοθεί μέχρι τις 16 Φεβρουαρίου 2018.

Σχόλια