Έφτασε το app «Tinder για στοίχημα»

bookee

Με την εξέλιξη της τεχνολογίας είναι δεδομένο πως θα εμφανιστούν πράγματα που ούτε καν υπήρχαν στο μυαλό μας πριν από μερικά χρόνια. Στο πλαίσιο αυτό, κυκλοφόρησε η εφαρμογή Bookee, η οποία είναι το Tinder του στοιχήματος!

To Tinder είναι ένα από τα πλέον διάσημα apps για κινητά τηλέφωνα στον πλανήτη. Πρόκειται για εφαρμογή γνωριμιών για τα smartphones, μέσω της οποίας μπορεί κάποιος να κλείσει ραντεβού. Το Tinder κάνει θραύση στις χώρες του εξωτερικού, ωστόσο στην Ελλάδα ακόμα δεν είναι ιδιαίτερα δημοφιλές.

Η δημοτικότητα του, όμως, βρίσκεται στα ύψη κι έτσι ο Adam Wilson (πρώτην Affiliate Manager της 888) κι ο Adam Kalmanson που εργαζόταν στη William Hill, αποφάσισαν να δημιουργήσουν το Bookee. Η συγκεκριμένη εφαρμογή προσφέρει στους παίκτες τη δυνατότητα να ποντάρουν γρήγορα τα διάφορα προτεινόμενα στοιχήματα. Η ποικιλία είναι μεγάλη από όλα τα σπορ και ο παίκτης το μόνο που έχει να κάνει είναι να αποδεχτεί ή να απορρίψει το στοίχημα.

Υπάρχουν διάφορες κατηγορίες στο app. Για παράδειγμα, προσφέρονται στοιχήματα με μεγάλες αποδόσεις, ενώ σε διαφορετικό σημείο είναι διαθέσιμα τα στοιχήματα που αφορούν τα ημίχρονα/τελικά. «Το Bookee προσφέρει την απλότητα. Προχωρήσαμε σε αυτή την κατασκευή, διότι ήμασταν απογοητευμένοι από το γεγονός ότι η βιομηχανία του στοιχήματος ήταν… κολλημένη στο παρελθόν. Το Bookee προσφέρει ένα απλό-σύγχρονο design για στοίχημα στο κινητό, την ώρα που τα άλλα στοιχηματικά σάιτ παρέχουν προϊόντα παλιάς τεχνολογίας», υπογράμμισε ο Adam Kalmanson.

Σχόλια