Στοιχημα ποδoσφαιρο

Παράνομα ή νόμιμα, ο στοιχηματισμός στον Βασιλιά των Σπορ ήταν πάντοτε στις πρώτες επιλογές των παικτών του στοιχήματος. Ο William Hill το 1934 ήταν ο πρώτος που δημιούργησε κουπόνι προκαθορισμένων αποδόσεων σε στοίχημα ποδοσφαίρου, ενώ η Interwetten ήταν η πλατφόρμα στοιχήματος που προσέφερε πρώτη την δυνατότητα πονταρίσματος σε στοίχημα ποδόσφαιρο στο ίντερνετ. Στην Ελλάδα, την αρχή έκανε ο ΟΠΑΠ στις 28 Ιανουαρίου του 2000, όταν λάνσαρε το κουπόνι Πάμε Στοίχημα, το οποίο περιελάμβανε μόλις 75 αγώνες. Η μετάβαση από το στοίχημα στο πρακτορείο, στο στοίχημα στο ίντερνετ έφερε μεγάλες αλλαγές στις στοιχηματικές αγορές και στα προϊόντα που προσφέρουν οι στοιχηματικές πλατφόρμες.

Το κλασσικό στοίχημα 1Χ2 σαφώς και κατέχει την μερίδα του λέοντος ακόμη και σήμερα, ωστόσο πλέον βασικές αγορές θεωρούνται ο αριθμός των γκολ που θα μπουν σε ένα παιχνίδι (over – under) και το εάν θα καταφέρουν να σκοράρουν και οι δύο ομάδες (GG/NG). Τα πολλά ειδικά και εναλλακτικά στοιχήματα, ήταν η αναμενόμενη εξέλιξη που προήλθε από τον ανταγωνισμό που έφεραν μεταξύ των ιστοσελίδων οι μεγάλοι τζίροι που παίζονται στο στοίχημα ποδόσφαιρο.

Μια από τις ανερχόμενες ιστοσελίδες είναι η Championsbet κι ο Bookspy την επιλέγει, γιατί προσφέρει το στοίχημα νίκης (1Χ2) στα μεγάλα πρωταθλήματα με τη μικρότερη γκανιότα της αγοράς.

Αθλητικά Στοιχήματα

Οι αγορές που οι παίκτες δείχνουν ιδιαίτερη προτίμηση και συγκεντρώνουν των κύριο όγκο των πονταρισμάτων στο στοίχημα ποδόσφαιρο είναι οι εξής:

➥ Στοίχημα 1Χ2: Ποντάρετε στο νικητή ενός αγώνα (1 ή 2) ή στο ενδεχόμενο της ισοπαλίας (Χ). Αν και κάθε στοιχηματική πλατφόρμα έχει τους δικούς της κανόνες, στην συγκεκριμένη περίπτωση όλες διατηρούν κοινή γραμμή και δεν συμπεριλαμβάνουν την παράταση στον υπολογισμό του στοιχήματος.

➥ Διπλή ευκαιρία: Στοιχηματίζετε σε δύο από τα τρία πιθανά αποτελέσματα και κερδίζετε αν προβλέψετε σωστά το ένα από τα δύο. Οι επιλογές είναι οι εξής:

#1 ➞ 1 ή 2: Το στοίχημα κερδίζει εάν μία από τις δύο ομάδες νικήσει τον  αγώνα
#2 ➞ 1 ή Χ: Το στοίχημα κερδίζει αν επικρατήσει ο γηπεδούχος ή εάν το παιχνίδι λήξη ισόπαλο
#3 ➞ Χ ή 2: Το στοίχημα κερδίζει αν κερδίσει η φιλοξενούμενη ή ο αγώνας λήξει ισόπαλος

➥ Over – Under: Ποντάρετε στον συνολικό αριθμό των γκολ που θα σκοράρουν οι δύο ομάδες. Συνήθως οι πλατφόρμες τοποθετούν το όριο στα 2.5 γκολ (over 2.5/under 2.5), που σημαίνει πως πρέπει να μπουν περισσότερα από 3 γκολ για να επιβεβαιωθεί το over και λιγότερα από 3 για να κερδίσει το under. Ανάλογα με την στατιστική του πρωταθλήματος ή των ομάδων ενδέχεται να μεταβάλουν το όριο προς τα πάνω (over 3.5, over 4.5 κλπ) ή προς τα κάτω (over 1.5).

➥ Goal-goal/No goal:  Σε αυτόν τον τύπο στοιχήματος προσπαθείτε να μαντέψετε εάν θα σκοράρουν ή όχι και οι δύο ομάδες στον αγώνα. Το goal-goal επιβεβαιώνεται αν σκοράρουν και οι δύο, το no goal αν σκοράρει μόνο η μία ή καμία από τις δύο ομάδες.

Over/Under ή GG/NG; Αναλόγως τι τύπος παίχτη στοιχήματος είσαι, η Bookmakers Team έχει ετοιμάσει για σένα τους καλύτερους οδηγούς για να μελετήσεις και να βρεις ποιο είδος σου ταιριάζει καλύτερα.

Over/Under 🆚 Goal-Goal/No-Goal

➥ Σύνολο τερμάτων: Πρέπει να προβλέψετε το εύρος τερμάτων που θα σημειωθούν  σε ένα αγώνα. Τα στοιχήματα που θα συναντήσετε συχνότερα είναι τα: 0-1 γκολ, 2-3 γκολ, 4-6 γκολ, 7 ή περισσότερα. Κάποιες πλατφόρμες στοιχήματος μειώνουν το εύρος σε κάποια από αυτά (π.χ. το 4-6 γκολ γίνεται 4-5), αυξάνοντας το ρίσκο και φυσικά τις αποδόσεις.

➥ Ημίχρονο – τελικό: Σε αυτό τον τύπο στοιχήματος στο στοίχημα ποδόσφαιρο, προσπαθείτε να μαντέψετε όχι μόνο πια ομάδα θα κερδίζει στο τέλος του αγώνα, αλλά και ποια ομάδα θα κερδίζει στο πρώτο ημίχρονο.

➥ Ασιατικά χάντικαπ: Ένας τύπος στοιχήματος που προέρχεται από τους ασιάτες bookmaker και έχει γίνει ιδιαίτερα δημοφιλείς τα τελευταία χρόνια. Ασιατικά χάντικαπ προσφέρονται στις αγορές νικητής αγώνα και σύνολο γκολ, ωστόσο πολλές στοιχηματικές προσφέρουν επιλογές σε κόρνερ, κάρτες, όπως μπορείτε να διαπιστώσετε και στο  review της Bookmakers team για τις πλατφόρμες με ασιατικά χάντικαπ.

O BookSpy ποντάρει ασιατικό χάντικαπ στη Netbet, η οποία είναι κορυφαία βάση του πλήθους των αγορών στα οποία προσφέρει ασιατικό χάντικαπ, σε συνδυασμό πάντα με την γκανιότα.

Ειδικά στοιχήματα

H έκρηξη του στοιχήματος στο ίντερνετ έφερε τα τελευταία χρόνια μια σειρά από ειδικά και εναλλακτικά στοιχήματα. Οι στοιχηματικές πλατφόρμες προσφέρουν αποδόσεις σε στοιχήματα που αφορούν από τα γκολ που θα σκοράρει ένα παίκτης και τα συνολικά κόρνερ ενός αγώνα, μέχρι το εάν θα σκοράρει μια ομάδα στο πρώτο δεκάλεπτο ή εάν θα κερδίσει και τα δύο ημίχρονα. Τα πιο δημοφιλή ειδικά και εναλλακτικά στοιχήματα είναι:

➤ Ακριβές σκορ: Πρέπει να βρείτε το τελικό σκορ του αγώνα ή το σκορ ημιχρόνου. Κάποιες πλατφόρμες μάλιστα προσφέρουν την συνδυαστικά την συγκεκριμένη αγορά, που σημαίνει πως πρέπει να μαντέψετε το σωστό σκορ στο ημίχρονο και στο τέλος του αγώνα.

➤ Στοίχημα σε παίκτες: Η πιο δημοφιλής αγορά είναι αυτή του anytime scorer, στην οποία καλείστε να επιλέξετε εάν θα σκοράρει ένας συγκεκριμένος παίκτης, ωστόσο υπάρχουν επιλογές για το εάν κάποιος παίκτης θα σκοράρει το πρώτο γκολ της αναμέτρησης ή εάν θα σκοράρει 2 ή περισσότερα γκολ. Σε αυτά τα είδη στοιχήματος ανήκει και το Scorecast, ένα συνδυαστικό στοίχημα  στο οποίο πρέπει να προβλέψετε τον πρώτο σκόρερ του παιχνιδιού και το τελικό σκορ του αγώνα.

Ακριβές Σκορ και Στοίχημα Σκόρερ! Δύο επιλογές που κατά βάση θα σου δώσουν τις πιο δυνατές αποδόσεις ανάμεσα στα περισσότερα ειδικά στοιχήματα. Μελέτησε τους δύο οδηγούς που ετοίμασε η έμπειρη ομάδα του Bookmakers και πόνταρε…

Ακριβές Σκορ ⬅️ ➡️ Στοίχημα Σκόρερ

➤ Πέναλτι: Άκρως τζογαδόρικη, αλλά πολύ διασκεδαστική αγορά είναι αυτή των πέναλτι. Οι πλατφόρμες προσφέρουν αποδόσεις για το εάν θα υπάρξει πέναλτι στο παιχνίδι και για το εάν θα κερδίσουν πέναλτι οι δύο ομάδες.

➤ Κόρνερ: Το στοίχημα κόρνερ είναι η νέα μόδα στο στοίχημα ποδόσφαιρο. Η προτίμηση των παικτών αυξάνεται συνεχώς, καθώς η πρόσβαση σε ιστοσελίδες με στατιστικά κόρνερ βοηθάνε σημαντικά στην επιλογή στοιχήματος. Παράλληλα, η ζωντανή μετάδοση του αγώνα μέσω live streaming, επιτρέπει να βγαίνουν ασφαλέστερα συμπεράσματα σχετικά με το εάν η μπάλα περάσει την τελική γραμμή ή όχι. Η γκάμα στοιχημάτων περιλαμβάνει πλέον έναν μεγάλο αριθμό επιλογών.

➤ Κάρτες: Μία άκρως ενδιαφέρουσα αγορά είναι αυτή του στοιχήματος στις κάρτες που θα δείξει ο διαιτητής. Τα στοιχήματα που θα συναντήσετε αφορούν ασιατικά και μη χάντικαπ, το σύνολο των κίτρινων καρτών σε ένα αγώνα, ποια ομάδα θα δεχθεί τις περισσότερες κάρτες και το χρονικό διάστημα που θα δεχτεί κάποιος παίκτης κίτρινη κάρτα. Σε αρκετές πλατφόρμες προσφέρεται και το ενδεχόμενο να υπάρξει κόκκινη κάρτα στο παιχνίδι.

στοίχημα στα κόρνερΚάρτες και Κόρνερ. Δύο ειδικά στοιχήματα που έχουν μεγάλες ευκαιρίες κέρδους. Δες τον αναλυτικό οδηγό και πόνταρε…

Στοίχημα Κόρνερ ⬅️ ➡️ Στοίχημα Κάρτες

Συνδυαστικά στοιχήματα

Τα λεγόμενα και combo bets δεν είναι τίποτα περισσότερα από συνδυασμό δύο ή περισσότερων στοιχημάτων. Το ρίσκο φυσικά είναι περισσότερο, καθώς ένα combo bet πρέπει να προβλέψετε ταυτόχρονα περισσότερες επιλογές, όμως οι απολαβές σας θα είναι μεγαλύτερες αφού οι αποδόσεις είναι σαφώς υψηλότερες. Τα combo bets που θα συναντήσετε τις περισσότερες φορές στο στοίχημα ποδόσφαιρο είναι:

➢ Νικητής αγώνα & σύνολο τερμάτων: Για να κερδίσετε πρέπει να προβλέψετε παράλληλα την νικήτρια ομάδα και το σύνολο των τερμάτων που θα επιτευχθούν από τις δύο ομάδες. Σε περίπτωση ισοπαλία, υπάρχει ανάλογο στοίχημα (Χ & over 2.5, X & under 2.5).

➢ Νικητης αγώνα & goal/no goal: Η ίδια λογική υπάρχει και σε αυτό το στοίχημα, με την διαφορά ότι πρέπει αντί για το σύνολο των τερμάτων, πρέπει να προβλέψετε αν θα σκοράρουν ή όχι και οι δύο ομάδες στο παιχνίδι.

➢ Σύνολο τερμάτων & goal/no goal: Για να κερδίσετε πρέπει να προβλέψετε τoν συνολικό αριθμό τερμάτων και εάν θα σκοράρουν στο παιχνίδι η όχι και οι δύο ομάδες.

Εκτός από τα βασικά, ειδικά και εναλλακτικά bet σε μια πλατφόρμα, θα βρούμε και υπηρεσίες όπως…

➥ Το Cash Out
➥ Τo Live – Betting
➥ To Live – Streaming

Γιατί 🤔 το Στοίχημα Ποδόσφαιρο είναι στην κορυφή του betting;

✍️ Πάνω από το 70% των χρημάτων ποντάρονται στο στοίχημα ποδόσφαιρο. Ποσοστό που αυξάνεται με το πέρασμα των χρόνων, καθώς οι ιστοσελίδες με τις συνεχείς προσφορές* και τα νέα στοιχήματα που “επινοούν”, καταφέρνουν να κρατούν ζωντανό το ενδιαφέρον των παιχτών.

✍️ Το Live-Betting δίνει στους παίκτες την αίσθηση ότι συμμετέχουν με κάποιο τρόπο στο αγαπημένο τους παιχνίδι.

✍️ Το Live-Streaming καταφέρνει κάτι που ήταν αδύνατον πριν από 15 χρόνια. Την παρακολούθηση αγώνων και το άμεσο ποντάρισμα στους ποδοσφαιρικούς αγώνες.

Χωρίς δεύτερη σκέψη 👑 το ποδοσφαιρικό στοίχημα, ήταν, είναι και θα είναι ο Βασιλιάς του online betting.

Νόμιμες πλατφόρμες για να ποντάρετε στοίχημα ποδόσφαιρο

BookmakersΠλεονεκτήματα
 • Ασφαλείς συναλλαγές και γρήγορες αναλήψεις
 • Ιστοσελίδα προσαρμοσμένη στον Έλληνα παίκτη
 • Πλούσιο πρόγραμμα Live Streaming*
 • Ασταμάτητες προσφορές*
 • Πολύ καλά όρια πονταρίσματος
 • Χαμηλή Γκανιότα στο Live
Bet365
 • Κορυφαίες αποδόσεις
 • Πλούσιο Live Betting
 • Ολικό/μερικό & αυτόματο cash out*
new bwin 600x400
 • Πλούσια γκάμα αγορών και πολλά ειδικά
 • Παιχνίδια με ενισχυμένες αποδόσεις
 • Live streaming*
 • Ανταγωνιστικές αποδόσεις
 • Ποικιλία σε combo και μακροχρόνια
 • Νέες προσφορές*
 • Νόμιμη στην Ελλάδα
 • Κορυφαία αξιοπιστία, ασφάλεια στις συναλλαγές
 • Πολύ καλή πλατφόρμα, εύχρηστη και ευχάριστη στην πλοήγηση
 • Πληρωμές εντός 24 ωρών
 • Ανταγωνιστικές αποδόσεις
 • Cash Out*
 • Ασφαλείς συναλλαγές, δωρεάν αναλήψεις
 • Live Streaming* & Cash Out*
 • Combi bets με ενισχυμένες* αποδόσεις
 • Πολλά combo στοιχήματα
 • Live Streaming
 • Γρήγορες αναλήψεις, εντός λίγων ωρών σε ηλεκτρονικά πορτοφόλια
www.goalbet.com
 • Κορυφαίες αποδόσεις στο ποδόσφαιρο
 • Καθημερινές Προσφορές*
 • Όλα τα ασιατικά χάντικαπ
 • Τα περισσότερα ειδικά στο Live
 • Ανταγωνιστικές αποδόσεις
 • Καλές προσφορές*
Vistabet στοιχηματική
 • Kαταθέσεις με Paysafecard και VIVA
 • Live Streaming*
 • Cash Out*
championsbet logo
 • Το καλύτερο cash-out
 • Ταχύτατες αναλήψεις
 • Πληρώνει και τα Σαββατοκύριακα με ολες τις μεθόδους πληρωμής

21+ | *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
21+, Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC, Συχνή συμμετοχή: κίνδυνος εθισμού και απώλεια περιουσίας, ΚΕΘΕΑ: 210 9237777

Σχόλια