Over Under Στοίχημα

Το over 2.5 ή under 2.5 είναι μακράν το πιο δημοφιλές από τα «ειδικά» στοιχήματα, που προσφέρονται σε κάθε αγώνα από τους online bookmakers. Αν κάποιος δεν θέλει να ασχοληθεί με το ποιος θα νικήσει ή αν ο αγώνας θα λήξει ισόπαλος, το over under είναι η πιο σημαντική εναλλακτική του λύση. Και παράλληλα μία από τις πιο κερδοφόρες, αφού (στους ποδοσφαιρικούς αγώνες) μεγαλώνει τις θεωρητικές πιθανότητες επιτυχίας του κατά πολύ, σε σχέση με το «κλασικό» στοίχημα 1Χ2.

Το under over (σημαίνει πάνω – κάτω στα ελληνικά) είναι ακριβώς αυτό που λέει το όνομά του. Ένα στοίχημα με δύο επιλογές, να σημειωθούν περισσότερα ή λιγότερα. Τι ακριβώς; Ό,τι μπορείτε να φανταστείτε! Ο αριθμός που αποτελεί το όριο (ο οποίος είναι δεκαδικός, έτσι ώστε να «χωρίζει» τις επιλογές στα δύο) ορίζεται από τον μπουκ μαζί με τις αποδόσεις που προσφέρει στο «πάνω» και το «κάτω».

Τι είναι το over στο στοίχημα; Ποιες είναι οι παραλλαγές του; Υπάρχει αλγόριθμος που δίνει τη «σωστή» απόδοση; “Πώς θα βρίσκω τα over under”; Ποιες στοιχηματικές έχουν τις καλύτερες αποδόσεις; H ομάδα του bookmakers.gr έχει συγκεντρώσει και σου παραθέτει όλες τις απαντήσεις.

Σε ποια αθλήματα και αγορές το βρίσκουμε;

Το over under παρουσιάστηκε στην ζωή του Έλληνα παίκτη ως «ειδικό» στοίχημα του ποδοσφαιρικού στοιχήματος. Τώρα πια έχει εξαπλωθεί  και σε άλλα γεγονότα και σε πολλά άλλα σπορ. Έτσι, λοιπόν, στο ποδοσφαιρικό στοίχημα το over under υπάρχει στις εξής αγορές:

Γκολ 🥅 | Κόρνερ 🚩| Κάρτες | Φάουλ | Άουτ 

Στοίχημα over under μπορούμε να βρούμε σε πολλά άλλα σπορ εκτός του ποδοσφαίρου. Στο μπάσκετ π.χ. υπάρχουν δεκάδες επιλογές over under (ομαδικές και ατομικές) που αφορούν πόντους, τρίποντα, ριμπάουντ (συνολικά, αμυντικά και επιθετικά), ασίστ, κλεψίματα, κοψίματα, λάθη… Στο τένις υπάρχουν επιλογές over under για σετ, γκέιμς, άσους και αβίαστα λάθη. Τεράστια ποικιλία τέτοιων στοιχημάτων υπάρχουν και στα αμερικάνικα σπορ (μπέιζμπολ, αμερικάνικο ποδόσφαιρο, χόκεϊ επί πάγου κτλ).

Το στοίχημα over under είναι πια βασικό στοιχείο και στα λεγόμενα «συνδυαστικά στοιχήματα» (combo bets). Σε αυτά ο παίκτης καλείται να προβλέψει το νικητή του αγώνα ΚΑΙ το αν θα λήξει αυτός οβερ ή αντερ (π.χ. 1 και οβερ 2.5) ή το over under σε συνδυασμό με το goal/no goal (π.χ. Γκολ γκολ και όβερ), συνήθως σε πολύ δελεαστικές αποδόσεις.

Οver 2.5 | Under 2.5

To συγκεκριμένο στοίχημα ήταν για χρόνια το μοναδικό ειδικό στοίχημα, με το οποίο ήλθε σε επαφή ο Έλληνας παίκτης. Τόσο πολύ, που ο αριθμός 2.5 δεν αναφερόταν ως… ευκόλως εννοούμενος και κανείς δεν αναρωτιόταν τι είναι το over στο στοίχημα, όλοι έλεγαν μόνο over ή under. Καθόλου παράξενο, βέβαια, δεδομένου ότι το 2.5 είναι εξ ορισμού το πιο κοινό όριο για γκολ στο ποδοσφαιρικό στοίχημα. Δεν υπάρχει στοιχηματικό site που να μην το προσφέρει σε όλους τους αγώνες, ανεξάρτητα από το αν η λίγκα έχει λίγα ή πολλά γκολ.

asianbets➦ Τι είναι το under 2.5
➦ Τ
ι είναι το over 2.5

Είναι ακριβώς… αυτό που λέει. Υπάρχουν δύο επιλογές, να σημειωθούν από κανένα ως δύο γκολ στο ματς (under 2.5) και να σημειωθούν τρία και πάνω (οβερ 2.5). Οι αποδόσεις στο συγκεκριμένο στοίχημα ποικίλουν ανάλογα με τη λίγκα και τις πιθανότητες που δίνει ο μπουκ να σημειωθούν ή όχι πολλά γκολ. Σε αγώνες π.χ. της Ολλανδίας ή της Γερμανίας η απόδοση του over 2.5 είναι χαμηλή, ενώ αντίθετα σε αγώνες όπου τα γκολ είναι πιο λίγα (ακόμα και της Ελλάδας) η απόδοση είναι αισθητά υψηλότερη.

Η δημοφιλία της συγκεκριμένης αγοράς είναι αναμφισβήτητη, πολλές φορές φτάνει και ξεπερνάει σε τζίρο αυτήν του «κλασικού» στοιχήματος 1Χ2. Το γεγονός ότι στις περισσότερες λίγκες παγκοσμίως το 2.5 είναι το «βασικό» όριο στα γκολ το κάνει Νο1 ελκυστικό στοίχημα, αν κάποιος δεν μπορεί να προβλέψει το νικητή.

Over 3.5 | Under 3.5

Στη συγκεκριμένη αγορά, όπως βλέπετε, το όριο είναι ένα γκολ παραπάνω, όχι 2.5 πλέον αλλά 3.5. Αυτό σημαίνει, αντίστοιχα, ότι διαφοροποιείται και η νίκη από την ήττα κατά ένα γκολ. Το όριο των 3.5 γκολ είναι «βασικό» μόνο σε επιλεγμένα ματς ευρωπαϊκών λιγκών (όπου αγωνίζονται ομάδες με ευχέρεια στο σκοράρισμα, όπως π.χ. η Μπάγερν Μονάχου στη Γερμανία) και σε κάποιες λίγκες της Νοτιοανατολικής Ασίας (π.χ. Μαλαισία), όπου τα γκολ σημειώνονται με μεγαλύτερη συχνότητα. Βεβαίως προσφέρεται και σαν εναλλακτική αγορά γκολ στη «βασική» του over/under 2.5, κυρίως για όσους θέλουν να ρισκάρουν περισσότερο με το να ποντάρουν στο over 3.5 ότι θα έχει γκολ το ματς (η απόδοση είναι αισθητά υψηλότερη) ή με το under 3.5 να εξασφαλιστούν περισσότερο απ’ ότι στο under 2.5 (σε χαμηλότερη, όμως, απόδοση).

Πότε κερδίζουμε αν έχουμε ποντάρει Under 3.5;
-Aν σημειωθούν ως τρία γκολ.

Πότε κερδίζουμε αν έχουμε ποντάρει Over 3.5;
-Aν σημειωθούν 4+ γκολ

Υπάρχουν επίσης όρια σε under/over 0.5, under/over 1.5, under over 4.5, over under 5.5 γκολ, ορισμένες φορές και περισσότερα, αλλά πρόκειται για αγορές που δεν συγκεντρώνουν πάνω τους μεγάλα ποσά για ευνόητους λόγους και συναντούνται περισσότερο στο στοίχημα Live, εφόσον η εξέλιξη ενός αγώνα προσφέρει τέτοιες δυνατότητες – ευκαιρίες στους παίκτες.

🏆 Kορυφαίες εταιρίες για Over under

BookmakerΠλεονεκτήματα
Sportingbet
8.9/10
  • Παγκόσμιο brand από το 1998
  • Live Streaming* & Cash Out*
  • 24ωρη εξυπηρέτηση στα Ελληνικά
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Novibet
8.9/10
  • Άμεσες & δωρεάν πληρωμές
  • Ποικιλία σε ασιατικά χάντικαπ
  • Cash Out*, Stop Loss / Partial Cash Out*
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Vistabet
8.9/10
  • Υψηλά όρια πονταρίσματος
  • Live Streaming* & Cash Out*
  • 24/7 τμήμα εξυπηρέτησης στα Ελληνικά
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ασιατικά Over/Under

Ασιατικό χάντικαπ δεν υπάρχει μόνο στα σημεία, αλλά και στα πονταρίσματα under over. Εκτός από τα «κλασικά» όρια του 1.5 γκολ, 2.5 γκολ, 3.5 γκολ ο παίκτης μπορεί να επιλέξει και ασιατικά, τα οποία είτε μπορεί να προσφέρονται σε ακέραιο αριθμό γκολ (over 2, over 3 κλπ.) ή ακόμα και σε υποδιαιρέσεις του 0.25 (under 2.25, over 2.75 κλπ). Επειδή τα κέρδη και οι απώλειες είναι πιο μπερδεμένα σε σχέση με τις άλλες επιλογές, θα αναλύσουμε ενδεικτικά τρεις.

  • Over 2 | Under 2

Το όριο, όπως βλέπετε, είναι ακριβώς στα δύο γκολ. Αν επιλέξετε οτιδήποτε, αντερ ή οβερ σε τέτοιο στοίχημα, και σημειωθούν ακριβώς δύο γκολ, παίρνετε πίσω ατόφιο το ποντάρισμά σας. Εννοείται ότι αν σημειωθεί κανένα ή ένα γκολ «κερδίζει» το under 2 γκολ και από τρία και πάνω τέρματα το over 2 γκολ.

  • Under 2.25 | Over 2.25

Τα «εύκολα» πρώτα: Αν σημειωθεί κανένα ή ένα γκολ «κερδίζει» το αντερ 2.25 γκολ κι αν σημειωθούν τρία γκολ και πάνω το over 2.25 γκολ. Η διαφοροποίηση με το προηγούμενο στοίχημα είναι αν σημειωθούν ακριβώς δύο γκολ στον αγώνα. Τότε αν είχατε επιλέξει under 2,25 κερδίζετε το μισό ποσό της απόδοσης που ποντάρατε (π.χ. αν είχατε ποντάρει 100 σε απόδοση 1,90 δεν παίρνετε κέρδος 90 αλλά €45) κι αν είχατε επιλέξει over 2.25 χάνετε το μισό ποντάρισμά σας (δηλαδή 50).

  • Under 2.75 | Over 2.75

 Ξεκινάμε κι εδώ από τα εύκολα: Αν σημειωθούν μηδέν ως δύο γκολ «κερδίζει» το under 2.75 γκολ και από τέσσερα γκολ και πάνω το over 2.75 γκολ. Το όριο που διαφοροποιεί κέρδη/απώλειες εδώ είναι αν σημειωθούν ακριβώς τρία γκολ. Αν έχετε επιλέξει under 2.75, τότε χάνετε το μισό σας ποντάρισμα και αν επιλέξατε το over 2.75 παίρνετε το μισό κέρδος απ’ αυτό που διεκδικείτε βάσει της απόδοσης.

Πως θα βρίσκω τα Over Under

Οφείλουμε να ξεκαθαρίσουμε κάτι εξαρχής: Στρατηγική που να ισχύει και να είναι κερδοφόρα σε όλα τα στοιχήματα over/under ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. Τα παιχνίδια είναι τόσο διαφορετικά μεταξύ τους και οι παράμετροι που πρέπει να αναλυθούν τόσες πολλές, που κανείς δεν μπορεί να βρει μια κοινή συνισταμένη, η οποία να ισχύει πάντα και παντού. 

Αυτό, βέβαια, δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να γίνει οργανωμένη μελέτη στο στοίχημα under over. Το αντίθετο. Αν δώσετε σημασία στις παραμέτρους, μπορείτε να αποκομίσετε σημαντικά (και, το κυριότερο, σταθερά) κέρδη από τη συγκεκριμένη αγορά. Οι παράμετροι αυτές είναι δύο ειδών: Αριθμητικές και μη αριθμητικές.

Αριθμητικές παράμετροι

  • Η φόρμα των δύο ομάδων. Ομάδες που έχουν θετικό σερί αποτελεσμάτων είθισται να αγωνίζονται πιο «ανοιχτά» για να το διατηρήσουν.
  • Στατιστικά over under των αντιπάλων σε όλους τους αγώνες τους. Αν δηλαδή είναι επιρρεπείς στα πολλά γκολ ή δίνουν μεγαλύτερη σημασία στη άμυνα.
  • Ειδική έρευνα στα έξι τελευταία εντός για τη γηπεδούχο και στα έξι τελευταία εκτός για τη φιλοξενούμενη. Είναι πολύ σημαντικό, ώστε να δει ο παίκτης τη συμπεριφορά κάθε ομάδας όταν αγωνίζεται στην έδρα της, αλλά και όταν βρίσκεται μακριά από αυτήν.
  • Παράδοση μεταξύ των δύο ομάδων συνολικά, αλλά και στο γήπεδο, όπου διεξάγεται η αναμέτρηση.
  • Στατιστικά της λίγκας ή της διοργάνωσης στο πλαίσιο της οποίας διεξάγεται η αναμέτρηση.

Μη αριθμητικές παράμετροι

  • Καιρικές συνθήκες. Ένας βαρύς αγωνιστικός χώρος από βροχή ή χιόνι είναι γενικά ανασταλτικός παράγοντας για ένα ματς με σκορ και θέαμα. Βεβαίως όταν γλιστράει ο αγωνιστικός χώρος το λάθος γίνεται πιο εύκολα, αλλά ακριβώς γι’ αυτό οι παίκτες είναι πιο προσεκτικοί.
  • Ποιότητα του τερέν. Δεν είναι όλα τα γήπεδα… «χαλιά», ειδικά αν το παιχνίδι σας δεν επικεντρώνεται σε πολύ δημοφιλείς λίγκες, οφείλετε να γνωρίζετε την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου.
  • Απουσίες βασικών παικτών σε άμυνα και επίθεση, ανάλογα με την επιλογή που θέλετε να κάνετε. Μια παρουσία ενός γκολτζή προφανώς ευνοεί το over, η απουσία του το under.
  • Σχέσεις ανάμεσα στις δύο ομάδες (τοπικό ντέρμπι μίσους, έντονη αντιπαλότητα, φιλικές σχέσεις, «θυγατρική»).
  • Κρισιμότητα αγώνα και συνθήκες, δηλαδή τι κρίνεται από αυτό το ματς (ένας τίτλος ή μία πρόκριση, ή να είναι εντελώς αδιάφορο για αμφότερες) ή ακόμη αν είναι δεύτερο ματς και μία από τις δύο ομάδες πρέπει να υπερασπιστεί το αποτέλεσμα ενός αγώνα. Για παράδειγμα αν η φιλοξενούμενη πρέπει να παίξει πολύ κλειστά ή οπωσδήποτε να σκοράρει, κάτι που σημαίνει ότι πρέπει να ανοιχτεί.
  • Ενδεκάδες. Πολύ σημαντικός παράγοντας ειδικά αν θέλετε να παίξετε over under στοίχημα live. Από τις επιλογές των προπονητών φαίνεται καθαρά ο επιθετικογενής ή αμυντικογενής χαρακτήρας της ομάδας.

Παγίδες και ευκαιρίες

Η ευκαιρία που παρουσιάζεται στον παίκτη στο over under live στοίχημα είναι ακριβώς ότι δεν λειτουργεί σαν… μηχανή! Είναι δεδομένο ότι οι αποδόσεις over under στο live στοίχημα προσφέρονται βάσει αλγορίθμου. Υπάρχει αλγόριθμος για over under; Βεβαίως, αλλά κάθε στοιχηματικό site έχει διαμορφώσει τον δικό του. Έτσι, λοιπόν, αν ένα παιχνίδι έχει ξεκινήσει από απόδοση 1.80 στο over 2.5, στο 10’ κι ενώ δεν έχει σημειωθεί κάποιο τέρμα η απόδοση θα είναι 2.00-2.10, στο 20’ 2.30 κλπ. ανεξάρτητα από το τι συμβαίνει στο ματς, δηλαδή αν υπάρχουν μεγάλες ευκαιρίες, δοκάρια κτλ. Εκεί ακριβώς ο παίκτης μπορεί να εκτιμήσει την αξία που δημιουργείται και να τοποθετηθεί.

Όσο για την παγίδα, δεν είναι άλλη από τον… υπερενθουσιασμό! Οι περισσότεροι παίκτες (στατιστικά πάνω από το 75%) ποντάρουν στα over και όχι στα under, κι αυτό διότι ακολουθούν το θυμικό τους, αυτό που θέλουν να δουν από ένα ποδοσφαιρικό ματς κι όχι ψυχρά στοιχεία. Μην παρασύρεστε, λοιπόν, απ’ αυτό που θέλετε να δείτε για να μην… βαριέστε, αλλά απ’ αυτό που θα σας φέρει κέρδος στον λογαριασμό σας. Το under έχει την ίδια αξία με το over, πολλές φορές μάλιστα είναι και πιο αποδοτικό στοίχημα, καθώς οι αποδόσεις του έχουν μεγαλύτερη αξία.

🏆 Οι καλύτερες στοιχηματικες για over under

Η ομάδα του bookmakers.gr έχει κάνει μια εμπεριστατωμένη και αναλυτική έρευνα για όλες τις στοιχηματικές ιστοσελίδες που λειτουργούν νόμιμα στην Ελλάδα και τις αγορές των γκολ. Σε αυτή μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά τα χαρακτηριστικά όλων των sites, τι προσφέρουν σε αγορές και αποδόσεις. Σύμφωνα με αυτή την έρευνα (δείτε τη ΕΔΩ), οι καλύτερες στοιχηματικές για να παίξει κάποιος over είναι οι η Bwin, Novibet, Sportingbet και Vistabet.

BookmakerΠλεονεκτήματα
Sportingbet
8.9/10
  • Παγκόσμιο brand από το 1998
  • Live Streaming* & Cash Out*
  • 24ωρη εξυπηρέτηση στα Ελληνικά
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Novibet
8.9/10
  • Άμεσες & δωρεάν πληρωμές
  • Ποικιλία σε ασιατικά χάντικαπ
  • Cash Out*, Stop Loss / Partial Cash Out*
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Vistabet
8.9/10
  • Υψηλά όρια πονταρίσματος
  • Live Streaming* & Cash Out*
  • 24/7 τμήμα εξυπηρέτησης στα Ελληνικά
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μας ρωτήσατε

  • Τι θα συμβεί αν το παιχνίδι πάει στη παράταση;

Είναι διαφορετική η αντιμετώπιση ανάλογα με το σπορ. Στο ποδόσφαιρο π.χ. η επιλογή over under ισχύει μόνο για την κανονική διάρκεια του αγώνα (90λεπτο συν τις καθυστερήσεις). Σε περίπτωση παράτασης προσφέρεται ξεχωριστή αγορά over/under. Στο μπάσκετ, όμως, το στοίχημα over/under ισχύει ΚΑΙ στις παρατάσεις, όσες κι αν είναι αυτές.

  • Τα αυτογκόλ μετράνε  αν έχω ποντάρει στο over;

Βεβαίως μετράνε. Όλα τα γκολ που ισχύουν (και δεν ακυρώνονται) καταμετρώνται σε στοίχημα over under.

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

Νόμιμες Στοιχηματικές Εταιρίες στην Ελλάδα

BookmakerΠλεονεκτήματα
Stoiximan
9.4/10
  • Δωρεάν συναλλαγές, άμεσες αναλήψεις
  • Προσαρμοσμένη στον Έλληνα παίκτη
  • Ειδικά στοιχήματα σε όλα τα αθλήματα 
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Pamestoixima.gr
8.6/10
  • Αξιοπιστία & ασφάλεια ΟΠΑΠ
  • Ποικιλία σε ειδικά & μακροχρόνια
  • Προηγμένη εφαρμογή για Android & iOS
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Novibet
8.9/10
  • Άμεσες & δωρεάν πληρωμές
  • Ποικιλία σε ασιατικά χάντικαπ
  • Cash Out*, Stop Loss / Partial Cash Out*
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Bwin
9.2/10
  • Εξαιρετική επιλογή για live betting
  • Άμεσες πληρωμές όλες τις ημέρες
  • Live streaming & Auto Cash Out*
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Betsson
8.6/10
  • Εμπειρία 20+ ετών στον χώρο
  • Γρήγορη & εύχρηστη ιστοσελίδα
  • Εύκολη πλοήγηση μέσω app για Android
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Fonbet
8.6/10
  • Πανίσχυρο brand name
  • Πολύ γρήγορες πληρωμές
  • Άμεσο cash out* σε όλα τα αθλήματα
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Bet365
8.9/10
  • Κορυφαίο όνομα στον χώρο
  • Πλούσιο Live betting σε όαλ τα sports
  • 24ωρη εξυπηρέτηση με ελληνικό support
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Netbet
8.7/10
  • Παγκόσμιο brand name
  • Υψηλά όρια πονταρίσματος
  • Ασιατικά & ειδικά στοιχήματα
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Interwetten
8.3/10
  • Πολύ εύκολη πλοήγηση
  • Εξαιρετικό mobile app
  • Πλούσιο live betting
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Sportingbet
8.9/10
  • Παγκόσμιο brand από το 1998
  • Live Streaming* & Cash Out*
  • 24ωρη εξυπηρέτηση στα Ελληνικά
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Betshop
8.3/10
  • Ποικιλία σε combos & ασιατικά
  • Live Streaming* από το κινητό
  • Πολύ γρήγορες αναλήψεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Vistabet
8.9/10
  • Υψηλά όρια πονταρίσματος
  • Live Streaming* & Cash Out*
  • 24/7 τμήμα εξυπηρέτησης στα Ελληνικά
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Bookmakers Newsletter

Γραφτείτε τώρα στο Newsletter! Όλα τα ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ νέα σε περιμένουν στο email σου!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σχόλια

No comments

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δώρα* κάθε μέρα στο Pamestoixima.gr!
  • ΕΩΣ 660 ΔΩΡΑ*
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ