Στοίχημα Σκόρερ

Το στοίχημα στους σκόρερ ξεκίνησε Τα στοιχήματα στους σκόρερ τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει πολύ δημοφιλή. Από τις πιο παλιές αγορές το «Πάμε Στοίχημα Πρώτος Σκόρερ», που αφορούσε τον παίκτη που θα σκοράρει πρώτος σε ένα ματς. Πλέον, η συγκεκριμένη αγορά των σκόρερ έχει ανοίξει τόσο πολύ, που στις στοιχηματικές πλατφόρμες βλέπουμε δεκάδες επιλογές που την αφορούν. Ακόμα και το στοίχημα στον ΟΠΑΠ πρώτος σκόρερ, δεν έχει καμία σχέση όπως το γνωρίζαμε και ποντάραμε παλιότερα.

Η έμπειρη ομάδα του Bookmakers ετοίμασε έναν οδηγό και σου παρουσιάζει:

👉 Όλα τα είδη στοιχήματος που αφορούν τους σκόρερ
👉 Στρατηγική για ποντάρισμα στη συγκεκριμένη αγορά
👉 Συστήματα πονταρίσματος για τους Σκόρερ
👉 Πλατφόρμες για στοίχημα σκόρερ

Τι είναι το στοίχημα στους σκόρερ (όλα τα είδη)

Μελετώντας τα είδη του στοιχήματος που βρήκαμε σε όλες τις νόμιμες στοιχηματικές στην Ελλάδα, θα λέγαμε ότι χωρίζονται σε τρεις μεγάλες υποκατηγορίες: 

  • Βασικές αγορές
  • Combo bet
  • Ειδικές αγορές

Βασικές Αγορές

✔️ Πρώτος σκόρερ

Είναι η πιο παλιά επιλογή στο στοιχηματικό κουπόνι. Όπως αναφέραμε και στην εισαγωγή αφορά τον παίχτη που θα σκοράρει πρώτος στο ματς (ανεξαρτήτου ομάδας). Η απόδοση για το πρώτο φαβορί, ακόμα και σε ματς με ξεκάθαρο φαβορί και αουτσάιντερ στο σετ των ομάδων, δίνεται πάνω από 3.00, ενώ σε ματς ντέρμπι μπορεί να βρούμε την χαμηλότερη απόδοση στο 7.00.

✔️ Anytime Scorer

Πιο δημοφιλής αγορά πλέον κι αυτή που προτιμούν οι περισσότεροι «παίχτες», αυτή που αφορά τον Anytime Scorer. Να σκοράρει δηλαδή κάποιος παίχτης, οποιαδήποτε στιγμή στο ματς. Στοίχημα που οι αποδόσεις του ξεκινούν από το 1.50-1.60 και σε ματς ντέρμπι θα βρούμε το πρώτο φαβορί σε απόδοση 3.50+.

✔️ Τελευταίος σκόρερ

Όχι ιδιαίτερα δημοφιλής και με αρκετές παραμέτρους που πρέπει να εξεταστούν, η επιλογή του να προβλέψουμε τον παίχτη που θα σκοράρει τελευταίος στο ματς. Το βασικότερο είναι ότι παίζει ο αστάθμητος παράγοντας της αλλαγής που μπορεί να γίνει ένας παίχτης. Οι αποδόσεις της συγκεκριμένης αγοράς σε μεγάλο βαθμό είναι ίδιες με του πρώτου σκόρερ.

Combo Bet

⚽ Τελικό αποτέλεσμα και σκόρερ

Περνάμε στην κατηγορία των combo-bet, όπου συνδυάζουμε τον σκόρερ με κάποιο ακόμα στοίχημα. Στα των πιο χαμηλών αποδόσεων έχουμε το να βρούμε έναν σκόρερ του αγώνα (anytime) και να προβλέψουμε τον τελικό νικητή. Χρήσιμη αγορά, όπως θα δούμε και παρακάτω. Εδώ οι αποδόσεις είναι σχεδόν αθροιστικές, βάση της απόδοσης για anytime σκόρερ και τελικό αποτέλεσμα. Σε ένα ματς με φαβορί του 1.25 και πρώτο φαβορί για anytime παίχτη στο 1.50, το συνδυαστικό των δύο (νίκη + anytime) θα το βρούμε περίπου στο 1.65-1.70. Αντιστοίχως, σε ματς με μοιρασμένο σετ (2.60-3.10-2.90) και πρώτο φαβορί anytime στο 3.10, θα πάρουμε μια απόδοση για το combo (με τον άσο) σε απόδοση 5.50.

⚽ Ακριβές σκορ και σκόρερ πρώτου, anytime ή τελευταίου γκολ

Ανεβαίνει το ρίσκο εδώ, άρα και η απόδοση, αφού εκτός από το στοίχημα πρώτος σκόρερ, ή anytime, ή τελευταίος σκόρερ, συνδυάζουμε και το «Ακριβές Σκορ». Μια αγορά, που κι από μόνη της δίνει αποδόσεις 6.00+. Σε ματς που μελετήσαμε, με ομάδα φαβορί στο 1.25 και πρώτο & τελευταίο σκόρερ φαβορί στο 3.30, για ένα σκορ 2-0 ή 1-0 (ήταν τα φαβορί ΑΣ), η απόδοση που πήραμε ήταν στο 17.00. Από το ίδιο ματς, λίγο πιο κάτω ήταν η απόδοση με τον συνδυασμό του anytime σκόρερ (ήταν στο 12.00). Σε ματς ντέρμπι, οι αποδόσεις που πήραμε (βάλαμε στην επιλογή το φαβορί σκόρερ και το φαβορί ΑΣ) ήταν πάνω από 30.00 για τον πρώτο και τελευταίο σκόρερ και στο anytime σκόρερ από το ίδιο ματς, πήραμε απόδοση 23.00.

⚽ Πρώτος σκόρερ και λεπτό γκολ

Αγορά που αφορά την επιλογή του πρώτου σκόρερ και το λεπτό που θα σκοράρει. Σε στοιχηματική που κάναμε την έρευνά μας, είχαμε την κατηγοριοποίηση σε λεπτά (1΄-20΄, 21΄-45΄, 46΄+). Υπολογίσαμε αποδόσεις σε αγώνα με ομάδα φαβορί και πήραμε αντιστοίχως 6.00, 8.00 και 15.00, ενώ για το παιχνίδι-ντέρμπι οι τιμές ήταν 17.00, 19.00, 23.00

⚽ Ακριβές Σκορ ημιχρόνου και πρώτος Σκόρερ

Τελευταίο combo-bet αυτό που αφορά τον παίχτη που θα σκοράρει πρώτος στο ματς και το ακριβές σκορ ημιχρόνου. Εδώ να επισημάνουμε ότι δεν υπάρχει η επιλογή του 0-0 για το ημίχρονο, όπερ σημαίνει ότι πρέπει να υπολογίσουμε ότι ο παίχτης μας πρέπει να σκοράρει στο πρώτο μέρος. Δύσκολο bet για πρόβλεψη κι αυτό, με τις αποδόσεις να ξεκινούν από το 6.00 (σε ματς με γκράντε φαβορί) και να φτάνουν ως το 14.00 για το πρώτο φαβορί σε παιχνίδι-ντέρμπι.

Εναλλακτικές & Ειδικές αγορές

🔁 Να σκοράρει 2+ γκολ

Φεύγουμε πλέον από τα συνηθισμένα bets και περνάμε σε αυτά των πολύ μεγάλων αποδόσεων. Βρίσκεται στις επιλογές των παικτών η συγκεκριμένη αγορά και σχετίζεται με την αγωνιστική επίδοση του να σκοράρει ένας παίκτης τουλάχιστον δύο τέρματα. Συνήθως εδώ οι αποδόσεις στα μεγάλα φαβορί, σε ματς που υπάρχει διαφορά δυναμικής, δεν διαφέρουν αισθητά από το στοίχημα πρώτος σκόρερ. Σε ματς όμως που έχουμε μοιρασμένο σετ αποδόσεων, ένα πρώτο φαβορί μπορεί να δίνεται και σε απόδοση υπερδιπλάσια με την απόδοση του για πρώτος σκόρερ.

🔁 Να σκοράρει χατ τρικ

Το χατ-τρικ αναμφίβολα θα ήταν μια από τις αγορές με υψηλές αποδόσεις, αφού «ζητάμε» να σκοράρει ένας παίχτης τουλάχιστον τρία γκολ. Οι μικρότερες αποδόσεις (που αφορούν τα πρώτα φαβορί) είναι κοντά στο 10.00,  ενώ σε ματς ντέρμπι που κάναμε την έρευνα μας, το πρώτο φαβορί για χατ-τρικ έδινε απόδοση 101.00!!

🔁 Τερματοφύλακας να σκοράρει

Κλείνουμε με κάποια ειδικά, ξεκινώντας από την επιλογή που δίνουν κάποιες στοιχηματικές με το να σκοράρει κάποιος τερματοφύλακας. Αντιλαμβάνεστε τη δυσκολία του συγκεκριμένου bet, λογικό το ότι δίνεται σε αποδόσεις κοντά στο 150.00!!!

🔁 Σκόρερ ομάδας (πρώτος & τελευταίος)

Στοίχημα που αφορά την κάθε μια ομάδα ξεχωριστά κι εδώ οι αποδόσεις έχουν να κάνουν και με τη δυναμική που έχει κάθε ομάδα, αλλά και με τον παίχτη μέσα στην ομάδα. Τι εννοούμε; Ας πάρουμε για παράδειγμα τον τελικό του γαλλικού Σούπερ Καπ 2019/2020, ανάμεσα σε Παρί Σεν Ζερμέν και Ρεν. Η Παρί, στο στοίχημα «Πρώτος Σκόρερ» είχε τα οχτώ πρώτα φαβορί και ο πρώτος παίχτης της Ρεν ήταν σε απόδοση 11. Ο ίδιος παίχτης όμως, για «Πρώτος Σκόρερ Ομάδας», πλήρωνε σε απόδοση 4.25.

🔁 Γκολ με τρόπο (έξω από την περιοχή, κεφαλιά, φάουλ)

Τριάδα επιλογών ειδικών στοιχημάτων, που αφορά τον τρόπο με τον οποίο κάποιος παίχτης μπορεί να σκοράρει. Εδώ οι παράμετροι είναι πάρα πολλοί. Δεν είναι υποχρεωτικό να «δούμε» μόνο προς τα φορ ή τα πρώτα φαβορί μιας ομάδας, αφού σουτ έξω από την περιοχή μπορεί να επιχειρούν κι οι χαφ, κεφαλιές μπορεί να πάρουν κι οι αμυντικοί σε κάποιο στημένο, ενώ κι οι καλοί εκτελεστές φάουλ δεν είναι υποχρεωτικό ότι είναι οι επιθετικοί

🔁 Next Scorer (Live)

Για το τέλος αφήσαμε μια επιλογή που αφορά κυρίως το Live-betting κι είναι η επιλογή του να προβλέψουμε τον επόμενο παίχτη που θα σκοράρει στο ματς. Η συγκεκριμένη αγορά δεν προσφέρεται σε όλους τους αγώνες και φυσικά δεν μένει ανοιχτή ως το τέλος του ματς. Ιδανική αν θέλουμε να παίξουμε σκόρερ, αλλά ο παίχτης μας δεν ξεκινάει βασικός και μπαίνει ως αλλαγή.

Στοίχημα Σκόρερ Στρατηγική

Όσο κι αν φαίνεται δύσκολο ένα τέτοιο στοίχημα, λόγω μεγαλύτερων αποδόσεων και πολλών πιθανών επιλογών, με τη σωστή μελέτη και την κατάλληλη προσοχή στα σημεία που πρέπει, μπορεί να είναι κερδοφόρο.

Ποιους παράγοντες πρέπει να μελετήσετε πριν ποντάρετε;

Δείτε τη νοοτροπία των ομάδων και το από που προέρχονται τα γκολ. Υπάρχουν ομάδες επιθετικογενείς που σκοράρουν 5-6 παίχτες. Δεν είναι καλές αυτές για να επιλέξουμε. Υπάρχουν ομάδες που τα φορ ανοίγουν χώρους και μεγάλος αριθμός γκολ έρχεται από εξτρέμ ή μεσοεπιθετικούς που παίζουν πίσω από τους φορ. Έχουμε ομάδες που παίζουν και σκοράρουν πάρα πολύ από στημένα.

Σε συνέχεια των παραπάνω, στις ομάδες που παίζουν αρκετά με στημένα, ποιοι είναι οι παίχτες που σκοράρουν αρκετά. Μπορεί στις εκτελέσεις κόρνερ και φάουλ τα φορ να μην είναι εντός περιοχής και να διεκδικούν κεφαλιές τα ψηλά κορμιά των χαφ και των σέντερ μπακ. Κοιτώντας τους παίχτες, να ρίξετε μια ματιά αν οι επιλογές που θα κάνετε είναι εκτελεστές φάουλ και πέναλτι. Θα λέγαμε ότι είναι «cheetάκι» αυτό και αν το «διαβάσουμε» σωστά μπορεί να πάρουμε πολύ δυνατές αποδόσεις από παίχτες που δεν λογίζονται από τις στοιχηματικές ως πρώτα φαβορί.

Φυσικά δεν πρέπει να ξεχνάμε και το ρεπορτάζ, που στην περίπτωση αυτή είναι πολυδιάστατο. Τσεκάρουμε λίγο πριν την έναρξη του ματς (εκεί όπου κανονικά πρέπει να παίζεται το στοίχημα σκόρερ) αν ο παίχτης που θα επιλέξουμε θα ξεκινήσει βασικό. Έχουμε φροντίσει από τις προηγούμενες ημέρες να δούμε ότι δεν έχει κάποιο πρόβλημα (τραυματισμού ή γενικότερο). Τσεκάρουμε τη φόρμα της ομάδας, αλλά και του παίχτη, να δούμε αν σκοράρουν στα τελευταία παιχνίδια.

Τέλος, μελετώντας τους παίχτες, οτιδήποτε έχει να κάνει με την ψυχολογία τους, δεν πρέπει να περάσει στα ψιλά. Μια απώλεια λόγω θανάτου, μια γέννηση ενός παιδιού, η φόρμα με σερί γκολ ή γκολ κόντρα σε αιώνιο αντίπαλο. Στοιχεία που ανεβάζουν ή ρίχνουν τη ψυχολογία ενός παίχτη, κάτι που σίγουρα θα βγει και στο χορτάρι.

Τι πρέπει να γνωρίζω πριν παίξω στοίχημα σκόρερ;

➥ Για την παράταση

Σε όλα τα στοιχήματα γκολ, δεν υπολογίζεται η παράταση. Κανένα στοίχημα σκόρερ δεν υπολογίζεται κερδισμένο, αν το γκολ μπει στην παράταση. Όπως δεν μετράει η παράταση στο στοίχημα σκόρερ, έτσι δεν μετράμε και τη διαδικασία των πέναλτι. Προφανώς τα πέναλτι που μπαίνουν στην κανονική διάρκεια του αγώνα και ΜΟΝΟ, υπολογίζονται κανονικά.

➥ Για τα αυτογκόλ

Δεν υπολογίζουμε στο στοίχημα πρώτος σκόρερ αυτογκόλ. Αν παίξω πρώτο σκόρερ κάποιον παίκτη και πριν σκοράρει αυτός μπει αυτογκόλ στο ματς, το στοίχημα θεωρείται κερδισμένο. Προφανώς το ίδιο ισχύει σε όλα εκείνα τα στοιχήματα παικτών που μπορεί να εμπλακεί ένα αυτογκόλ. Ποντάρω σε τελευταίο σκόρερ έναν παίκτη. Σκοράρει ο παίκτης μου και μπαίνει κι ένα αυτογκόλ μετά. Πάλι κερδισμένο το στοίχημα. Εκεί που με «καίει» το αυτογκόλ είναι όταν έχω παίξει συνδυαστικό με «Ακριβές Σκορ». Όπως μετράει το αυτογκόλ στο Ακριβές Σκορ, έτσι συμβαίνει κι εδώ.

➥ Για τη μη χρησιμοποίηση παίχτη

Αν ο παίκτης που έχω επιλέξει για κάποιο στοίχημα σκόρερ δεν μπει ποτέ στον αγωνιστικό χώρο, τότε το στοίχημα μου δεν θεωρείται χαμένο, αλλά λογίζεται σαν μονάδα και μου επιστρέφεται το ποντάρισμα στο ακέραιο. 

➥ Στοίχημα σκόρερ και Cash Out

Σε κάποια συνδυαστικά bet, μπορεί να βολεύει το να κάνουμε cashout πριν ολοκληρωθεί το ματς. Για παράδειγμα, έχω παίξει πρώτο σκόρερ και ΑΣ 2-0. Έχω πιάσει τον παίχτη και το σκορ είναι 2-0 στο 39΄. Το ματς προχωράει αλλά κάποια στιγμή θέλω να cashάρω. ΠΡΟΣΟΧΗ εδώ, γιατί δεν προσφέρουν όλες οι στοιχηματικές cash out σε όλα τα combo-bet. Και μιας και μιλάμε για στοίχημα που δύσκολα καλύπτεις, καλό θα ήταν να κοιτάξετε όρους και προϋποθέσεις των εκάστοτε στοιχηματικών, αναφορικά με το σε ποιες αγορές δίνουν cash-out (ή και μια επικοινωνία στο chat), προκειμένου να παίξετε.

Σύστηματα by Bookmakers Team 

Η έμπειρη ομάδα του Bookmakers.gr σου ετοίμασε τρία συστήματα πονταρίσματος που θα σε κάνουν “γάτο”, όταν ποντάρεις στην αγορά των σκόρερ.

Σύστημα: Ποντάρουμε σε πρώτο σκόρερ κάποια από τα δύο-τρία καλύτερα φαβορί σε ματς όπου έχουμε τεράστια διαφορά δυναμικής των ομάδων.

Παράδειγμα πονταρίσματος

Έστω ότι έχουμε σετ, με τον άσο σε απόδοση 1.25. Σε αυτό το ματς βρίσκουμε τους τρεις πρώτους σκόρερ της ομάδας σε τιμές 5.25, 6.00 και 6.75.

Για να κερδίσουμε 100€ ποντάροντας στον άσο, θα έπρεπε να παίξουμε 400€. Για το ίδιο κέρδος, αν θέλαμε να κερδίσουμε 100€ με τους σκόρερ θα ποντάραμε 23.5€ στον πρώτο, 20€ στον δεύτερο και 17.3€ στον τρίτο (περίπου).

Οπότε θα είχαμε ποντάρει συνολικά 60.8€ και θα βγάζαμε καθαρό κέρδος 62.7€, 59.2€ ή 56.5€ (αναλόγως το ποιον παίχτη θα πιάναμε). Στην χειρότερη δηλαδή θα παίζαμε 60.8€ και θα είχαμε καθαρό κέρδος 56.5€. Δηλαδή, ποντάρισμα στον -ίδιο- άσο, αλλά σε απόδοση 1.92.

Προφανώς και δεν έχει το ίδιο ρίσκο, το να παίξουμε έναν άσο του 1.25, με το να ποντάρουμε σε τρεις παίχτες (κι ας είναι κι από το φαβορί) αλλά βλέπουμε ότι το ποσό που ποντάρουμε σε κάθε περίπτωση είναι περίπου υπό-εξαπλάσιο. Κάτι που πρακτικά σημαίνει ότι μπορούμε να ακολουθήσουμε τη συγκεκριμένη διαδικασία τουλάχιστον έξι φορές κι αν έχουμε μια επιτυχία στο διάστημα αυτό, να πάρουμε «αβάτζο» για ακόμα έξι στοιχήματα.

Σύστημα: Ανεβάσουμε την απόδοση κέρδους παίζοντας συνδυαστικό κάποιο «Ακριβές Σκορ και Anytime Σκόρερ» ή «Ακριβές Σκορ και Πρώτο Σκόρερ» και πάλι σε παιχνίδι όπου έχουμε μεγάλο φαβορί (απόδοση 1.10-1.25). Πιο Safe επιλογή, σε απόδοση πάλι μεγαλύτερη του 1.60 (όπως είδαμε και παραπάνω), μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την «Τελικό Αποτέλεσμα και Anytime Σκόρερ» αγορά.

Σύστημα: Παίζουμε σύστημα Trixie (δηλαδή 1-2-3) σε μία επιλογή τριών σκόρερ με αποδόσεις 7,00+. Αφού μιλάμε για επτά διαφορετικά στοιχήματα, τα οποία θα καλύψουμε αν πιάσουμε έστω τον ένα από τους τρεις σκόρερ.

Tip by Bookmakers team 

Αξιοποίησε την επιλογή «Κανένας Σκόρερ», όταν θες να παίξεις στοίχημα «ΑΣ 0-0». Είναι ίδια η απόδοση, αλλά ένα αυτογκόλ «καίει» το «Ακριβές Σκορ 0-0», αλλά όχι την επιλογή «Κανένας Σκόρερ».

🤔 Γιατί να παίξω στη συγκεκριμένη αγορά;

➥ Μεγάλες αποδόσεις

θα τονίσουμε το γεγονός ότι μπορούμε «να πάμε για πολλά με λίγα». Ρισκάρουμε λίγα χρήματα κι έχουμε πολύ καλές πιθανότητες κέρδους. Αρκεί να αξιοποιήσουμε σωστά τα στοιχεία και τις πληροφορίες που έχουμε.

➥ Πολλές επιλογές (λάθη των book)

Οι πολλές επιλογές είναι κάτι που ωθεί τον book σε λάθη. Οι στοιχηματικές φροντίζουν να καλύψουν τα νώτα τους, δίνοντας μικρές αποδόσεις στα φαβορί, για τα οποία όμως κυρίως υπολογίζουν τη θέση που παίζουν και τα γκολ που έχουν βάλει. Οι επιθετικοί (κυρίως) και οι πρώτοι σκόρερ των ομάδων είναι αυτοί που παίζουν στις μικρές αποδόσεις. Δύσκολα όμως θα δούμε μια στοιχηματική να δίνει χαμηλή απόδοση για έναν αμυντικό, ακόμα κι αν ξέρουμε ότι η ομάδα του σκοράρει αρκετά με στημένα κι ο ίδιος προωθείται πολύ. 

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

Νόμιμες Στοιχηματικές Εταιρίες στην Ελλάδα

BookmakerΠλεονεκτήματα
Stoiximan
9.4/10
  • Δωρεάν συναλλαγές, άμεσες αναλήψεις
  • Προσαρμοσμένη στον Έλληνα παίκτη
  • Ειδικά στοιχήματα σε όλα τα αθλήματα 
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Pamestoixima.gr
8.6/10
  • Αξιοπιστία & ασφάλεια ΟΠΑΠ
  • Ποικιλία σε ειδικά & μακροχρόνια
  • Προηγμένη εφαρμογή για Android & iOS
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Novibet
8.9/10
  • Άμεσες & δωρεάν πληρωμές
  • Ποικιλία σε ασιατικά χάντικαπ
  • Cash Out*, Stop Loss / Partial Cash Out*
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Bwin
9.2/10
  • Εξαιρετική επιλογή για live betting
  • Άμεσες πληρωμές όλες τις ημέρες
  • Live streaming & Auto Cash Out*
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Betsson
8.7/10
  • Εμπειρία 20+ ετών στον χώρο
  • Γρήγορη & εύχρηστη ιστοσελίδα
  • Εύκολη πλοήγηση μέσω app για Android
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Fonbet
8.6/10
  • Πανίσχυρο brand name
  • Πολύ γρήγορες πληρωμές
  • Άμεσο cash out* σε όλα τα αθλήματα
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Bet365
8.9/10
  • Κορυφαίο όνομα στον χώρο
  • Πλούσιο Live betting σε όαλ τα sports
  • 24ωρη εξυπηρέτηση με ελληνικό support
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Netbet
8.7/10
  • Παγκόσμιο brand name
  • Υψηλά όρια πονταρίσματος
  • Ασιατικά & ειδικά στοιχήματα
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Interwetten
8.3/10
  • Πολύ εύκολη πλοήγηση
  • Εξαιρετικό mobile app
  • Πλούσιο live betting
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Sportingbet
8.9/10
  • Παγκόσμιο brand από το 1998
  • Live Streaming* & Cash Out*
  • 24ωρη εξυπηρέτηση στα Ελληνικά
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Betshop
8.3/10
  • Ποικιλία σε combos & ασιατικά
  • Live Streaming* από το κινητό
  • Πολύ γρήγορες αναλήψεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Vistabet
8.9/10
  • Υψηλά όρια πονταρίσματος
  • Live Streaming* & Cash Out*
  • 24/7 τμήμα εξυπηρέτησης στα Ελληνικά
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Winmasters
8.5/10
  • Ανταγωνιστικές αποδόσεις
  • Μοναδική live betting εμπειρία
  • Πλήθος ειδικών στοιχημάτων
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Bookmakers Newsletter

Γραφτείτε τώρα στο Newsletter! Όλα τα ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ νέα σε περιμένουν στο email σου!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σχόλια

No comments

COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ