Στοίχημα κόρνερ: Στρατηγική και συμβουλές κέρδους

Το στοίχημα κόρνερ είναι μία στοιχηματική αγορά που έχει γνωρίσει μεγάλη άνθηση τα τελευταία χρόνια και έχει κεντρίσει κυρίως το ενδιαφέρον των παικτών που αρέσκονται στο στοίχημα live, αφού εκτός από τις συναρπαστικές στιγμές που χαρίζει, προσφέρει και σημαντικές ευκαιρίες κέρδους από τις… τέσσερις γωνίες του γηπέδου.

Αυτό που ενδιαφέρει όταν παίζει κάποιος στοίχημα με κόρνερ, κατά κύριο λόγο είναι το σύνολο των corner ενός αγώνα, όμως υπάρχουν και αρκετά εναλλακτικά στοιχήματα διαθέσιμα προς στοιχηματισμό τόσο σε pre-match αγορές, όσο και στο live των αναμετρήσεων. Αυτές αφορούν το σύνολο των κόρνερ της μιας ή της άλλης ομάδας, το πρώτο ή το τελευταίο κόρνερ που θα κερδηθεί και άλλα πολλά. 

Στο bookmakers αναλύσαμε την αγορά κόρνερ στο στοίχημα και φτιάξαμε τον παρακάτω οδηγό όπου θα σας παρουσιάσουμε:

edit➙ Στρατηγική για στοίχημα κόρνερ
➙ Ποιες είναι οι αγορές στο συγκεκριμένο στοίχημα
➙ Συμβουλές για ποντάρισμα σε corner
➙ Πλεονεκτήματα του live

Κόρνερ στοίχημα στρατηγική

Τα στατιστικά για κόρνερ (corner stats) είναι το κύριο εργαλείο για την επιλογή πονταρίσματος στα corner ενός αγώνα, όμως η σύγκριση του μέσου όρου της κάθε ομάδας σε σχέση με το line που προσφέρει ο bookmaker δεν είναι αρκετή. Πριν ποντάρετε στο στοίχημα κόρνερ, υπάρχει μια σειρά από παράγοντες που πρέπει να λάβετε υπόψιν:

Ο τρόπος που αγωνίζεται κάθε ομάδα. Άλλες ομάδες αναπτύσσονται κυρίως από τον άξονα με passing game στο χώρο του κέντρου (βλ. Μπαρτσελόνα) και άλλες πάλι αρέσκονται να πλαγιοκοπούν. Τίποτα δεν είναι δεδομένο όταν αναφερόμαστε στο στοίχημα, αλλά αυτός είναι είναι ένας από πολύ σημαντικός παράγοντας που πρέπει να λάβετε σοβαρά υπ’ όψιν στο στοίχημα κόρνερ.

Σπουδαιότητα αγώνα: Αν δηλαδή το ματς είναι αδιάφορο βαθμολογικά ή πολύ σημαντικό (νοκ – άουτ) σε ένα μεγάλο τουρνουά, όπου αμφότερες θα παίξουν κλειστά και θα αποφύγουν τις πολλές φάσεις. Στον αντίποδα, αν υπάρχει κάποιο σούπερ φαβορί που καίγεται για τη νίκη και παίζει από τα άκρα, υπάρχουν καλές προϋποθέσεις για αρκετά κόρνερ στο παιχνίδι, αφού ενδέχεται να υπάρξει σφυροκόπημα από τη μία πλευρά και επικίνδυνες αντεπιθέσεις από την άλλη.

Κατάσταση αγωνιστικού χώρου – Καιρικές συνθήκες: Οι δύο αυτοί παράγοντες επηρεάζουν πολλούς τομείς σε ένα ματς και σίγουρα δεν θα μπορούσαν να αφήσουν ανεπηρέαστη την αγορά στοίχημα κόρνερ (όπως φυσικά συμβαίνει και στα περισσότερα είδη στοιχήματος).

Κόρνερ πρώτου ημιχρόνου: Συνήθως οι στοιχηματικές εταιρίες δεν δίνουν μεγάλη προσοχή στα Line του πρώτου ημιχρόνου. Αυτό που κάνουν είναι να υπολογίζουν το συνολικό Line και στη συνέχεια το διαιρούν με το δύο, αφαιρώντας ένα κόρνερ τις περισσότερες φορές από το πρώτο ημίχρονο. Δηλαδή αν το συνολικό Line είναι 9.5 κόρνερ, προσφέρουν 4.5 στο πρώτο 45λεπτο. Με δεδομένο πως υπάρχουν αρκετές κατηγορίες (όπως η Ολλανδική Eredivisie ή η Γερμανική Μπουντεσλίγκα) στις οποίες οι ομάδες είναι επιθετικές από την αρχή του αγώνα, σίγουρα αξίζει να ποντάρετε στα κόρνερ του πρώτου ημιχρόνου.

Λάθος Line σε συγκεκριμένες ομάδες: Αυτή είναι μια στρατηγική η οποία εστιάζει σε ομάδες και όχι σε αγώνες. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι διαλέξετε ομάδες, συνήθως φαβορί που παίζουν εντός έδρας και χρειάζονται τη νίκη. Μην ποντάρετε αν αυτές οι ομάδες προέρχονται από μεσοβδόμαδους αγώνες. Να είστε σίγουροι πως κάνουν 100% focus στον αγώνα που επιλέξατε.

book spy

O BookSpy επιλέγει να παίξει στοίχημα κόρνερ στον Stoiximan, που προσφέρει αρκετές επιλογές στη συγκεκριμένη αγορά και σε κορυφαίες αποδόσεις ανάμεσα στις στοιχηματικές πλατφόρμες.

Πολλαπλά κόρνερ στοίχημα (όλες οι αγορές)

🚩 Over/Under Corner

Σε αυτή τον τύπο στοιχήματος ποντάρετε στο εάν θα γίνουν περισσότερα ή λιγότερα κόρνερ από το line που προσφέρει η πλατφόρμα στοιχήματος. Για παράδειγμα, αν το line είναι στα 9.5 corner και έχετε ποντάρει στο όβερ, τότε θα κερδίσετε το στοίχημα σας εάν γίνουν 10 ή περισσότερα κόρνερ. Το σύνηθες χρονικό διάστημα για το στοίχημα over/under, είναι προφανώς το 90λεπτο. Σε αρκετές στοιχηματικές όμως θα βρούμε όβερ/άντερ σε κόρνερ και για άλλες χρονικές περιόδους (0΄-15΄. 16΄-30΄ κλπ).

🚩 3 Way bet

Τριπλή αγορά που υπάρχει και η επιλογή να εκτελεστούν τόσα κόρνερ, όσα ακριβώς προσφέρει η πλατφόρμα στοιχήματος. Για παράδειγμα εάν το όριο της πλατφόρμας είναι στα 9 κόρνερ, μπορείτε να ποντάρετε εκτός από τις αγορές over/under και στο ενδεχόμενο να γίνουν ακριβώς 9 corner στο παιχνίδι.

🚩 Κόρνερ στο ημίχρονο

Εκτός από τα συνολικά κόρνερ αγώνα, οι πλατφόρμες προσφέρουν την ίδια αγορά και για κάθε ημίχρονο ξεχωριστά. Οι στοιχηματικές αγορές είναι ακριβώς οι ίδιες αλλά φυσικά με διαφορετικό line, που στις περισσότερες περιπτώσεις είναι τα μισά από το στοίχημα “Συνολικά κόρνερ αγώνα”. Φυσικά υπάρχει το Bet, τόσο με τη μορφή του over/under, όσο και με 3-way bet. 

🚩 Κόρνερ Ομάδας

Εκτός από το over/under και το 3-way bet για τον ακριβή αριθμό των κόρνερ σε έναν αγώνα συνολικά, τις ίδιες επιλογές θα βρούμε και για την κάθε ομάδα ξεχωριστά. Και μάλιστα, υπάρχουν τόσο για το σύνολο της αναμέτρησης, ενώ αν μιλάμε για πολύ σημαντικό γεγονός, ενδεχομένως να υπάρχουν επιλογές για τα κόρνερ ομάδας (over/under ή ακριβής αριθμός) και στα δύο ημίχρονα ξεχωριστά.

🚩 Εύρος συνολικών κόρνερ

Πολλές πλατφόρμες προσφέρουν δυνατότητα να παίξετε στοίχημα για κόρνερ σε ένα συγκεκριμένο σύνολο. Για παράδειγμα: 0-6, 7-9,10-12, 13-15, 16+. Το εύρος διαφέρει από στοιχηματική σε στοιχηματική, οπότε καλό θα ήταν να διατηρείτε λογαριασμό σε περισσότερες από μια για να ποντάρετε κάθε φορά αυτό που πιστεύετε ότι ταιριάζει καλύτερη στην αναμέτρηση.

🚩 Ποια ομάδα θα έχει τα περισσότερα κόρνερ στον αγώνα

Σε αυτήν την αγορά σας προσφέρεται η ευκαιρία να ποντάρετε στην ομάδα που πιστεύετε ότι θα κερδίσει περισσότερα κόρνερ από την άλλη. Στη συγκεκριμένη αγορά υπάρχουν τρεις επιλογές, αφού ουσιαστικά σε ελεύθερη μετάφραση έχετε μπροστά σας μία αγορά σαν το 1Χ2. Το ίδιο στοίχημα προσφέρεται για ποντάρισμα και στα ημίχρονα ενός ποδοσφαιρικού αγώνα. Η αγορά αυτή προσφέρεται τόσο για το σύνολο του αγώνα, αλλά και για το κάθε ημίχρονο ξεχωριστά.

στοίχημα στα κόρνερ🚩 Ασιατικά χάντικαπ κόρνερ (h2h ομάδων)

Είναι παρόμοια αγορά με το ασιατικό χάντικαπ για νικητή αγώνα, με την διαφορά όμως ότι πως εδώ δεν αφορά τον νικητή αγώνα αλλά την ομάδα που θα κερδίσει τα περισσότερα κόρνερ. Αν για παράδειγμα, στον αγώνα Μπάγερν – Ντόρτμουντ, η πλατφόρμα στοιχημάτων προσφέρει το στοίχημα “Μπάγερν -1 κόρνερ”, αυτό σημαίνει πως για να πληρωθεί το στοίχημα σας, οι Βαυαροί πρέπει να κερδίσουν δύο περισσότερα κόρνερ από την Ντόρτμουντ. Εάν κερδίσουν με διαφορά ενός κόρνερ τότε το στοίχημα σας ακυρώνεται (και επιστρέφεται το ποντάρισμα), ενώ σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση το στοίχημα σας θα χαθεί.

🚩 Ασιατικό χάντικαπ στο σύνολο corner

Σαν στοίχημα στα κόρνερ, θα το συναντήσετε και πριν την έναρξη του αγώνα, όμως είναι μια αγορά ιδιαίτερα χρήσιμη στο στοίχημα live ποδοσφαίρου. Ο Bookmaker θέτει ένα όριο για τα συνολικά κόρνερ του αγώνα (π.χ. over 7), με το ποντάρισμα σας να αφορά αν θα γίνουν λιγότερα ή περισσότερα corner από το όριο αυτό. Στην περίπτωση που τα κόρνερ είναι ακριβώς το στοίχημα πιάνεται ως μονάδα και το ποντάρισμα σας επιστρέφεται στο ακέραιο.

🚩 Επόμενο Κόρνερ

Επιλογή που προτιμάται στο live, όταν ο bookmaker μετά από κάθε κόρνερ δίνει απόδοση για το ποια ομάδα θα κερδίσει το επόμενο κόρνερ. Φυσικά, η επιλογή αυτή υπάρχει και pre-game και σε κάποιες πλατφόρμες, αντί για “Επόμενο Κόρνερ” μπορεί να αναγράφεται ως “Πρώτο Κόρνερ στον αγώνα” ή “Κόρνερ 1” κι αφορά ποια ομάδα θα το κερδίσει.

🚩 Πρώτη ομάδα στα Χ κόρνερ

Στοίχημα που υπάρχει σε συγκεκριμένο αριθμό κόρνερ κι έχει πάντα τρεις επιλογές. Για παράδειγμα, στην αναμέτρηση Μπάγερν – Ντόρμουντ, έστω ότι θέλουμε να παίξουμε στα πέντε κόρνερ. Οι επιλογές είναι “Μπάγερν πρώτη σε 5 κόρνερ”, “Ντόρτμουντ πρώτη σε 5 κόρνερ”, “Κανένας πρώτος σε 5 κόρνερ”.

🚩 Συνδυαστικά bet με κόρνερ

Σε συγκεκριμένη στοιχηματική πλατφόρμα βρήκαμε την μοναδική επιλογή των συνδυαστικών στοιχημάτων με το σύνολο κόρνερ. Τόσο το τελικό αποτέλεσμα (1Χ2) σε combo bet με δεκάδες όρια (over/under) κόρνερ, όσο και το στοίχημα over2.5/under2.5 γκολ, συνδυαστικό και πάλι με όριο κόρνερ.

🚩 Μονός ή ζυγός αριθμός κόρνερ

Αφορά τον τελικό αριθμό κόρνερ σε ένα παιχνίδι και το αν το σύνολο θα είναι μονός ή ζυγός αριθμός.

Πως παίζω κόρνερ στο στοίχημα (συμβουλές)

Αποτυπώνεται ευκρινώς ότι η αγορά στα κόρνερ είναι ιδιαίτερα απλή και κατανοητή, χωρίς να χάνει την πληθώρα των επιλογών της, στις pregame προσφορές της, ενώ στο live στοίχημα γίνεται εξόχως συναρπαστική και βάζει τον παίκτη κατευθείαν στο κλίμα ενός αγώνα.

Πρόκειται ίσως για τον ορισμό του να παίζετε στοίχημα ζωντανά, αφού κάθε φάση, κάθε λεπτό, κάθε μονομαχία, έχουν τη δική του σημασία. Οι ευκαιρίες κέρδους είναι υπαρκτές αρκεί να καταφέρετε να συνδυάσετε τα στατιστικά στοίχημα κόρνερ (corner stats) με όλους εκείνους τους παράγοντες που μπορούν να επηρεάσουν το εάν η μπάλα θα περάσει θα περάσει πιο εύκολα την τελική γραμμή ή όχι.

Χρήσιμες συμβουλές για το στοίχημα κόρνερ

Παιχνίδι από τα πλάγια: Προσέξτε αν έχουν οι ομάδες παίκτες στις θέσεις των εξτρέμ και των πλάγιων μπακ που να κατεβαίνουν χαμηλά και είτε να προσπαθούν με διείσδυση να μπουν στην περιοχή, είτε να κάνουν παράλληλη σέντρα προς το τέρμα. Ο εκάστοτε αμυντικός, μην ξέροντας τι συμβαίνει πίσω του, έχει το ελεύθερο να παραχωρήσει κόρνερ χωρίς να κατηγορηθεί ότι δώρισε μια ευκαιρία επίθεσης στον αντίπαλο.

Τι κάνουν οι σέντερ μπακ: Υπάρχουν ψυχραιμότατοι κεντρικοί αμυντικοί, αλλά και άλλοι που δεν έχουν εμπιστοσύνη στα πόδια τους και αν πιεστούν ή δουν ότι ο επιθετικός τους ξεφεύγει προτιμούν το κόρνερ. Έχει σημασία, επίσης, η αντίδρασή τους στο ψηλό παιχνίδι, αν στις κεφαλιές τους σημαδεύουν πού θα ρίξουν τη μπάλα ή είναι απλά δυνατά παιδιά που πηδάνε ψηλά και απλώς την απομακρύνουν από την εστία.

Σταθερότητα του τερματοφύλακα: Οι θέσεις που παίρνει και οι έξοδοι του αυξάνουν ή μειώνουν τις πιθανότητες. Ένας γκολκίπερ που δεν έχει καλή έξοδο είναι πολύ πιο επιρρεπής στο να παραχωρήσει κόρνερ απ’ αυτόν που καθαρίζει τις φάσεις. Επιπλέον, όταν δεν έχει καλές τοποθετήσεις, δυσκολεύεται να μπλοκάρει τη μπάλα, οπότε επιχειρεί περισσότερες αποκρούσεις με αποτέλεσμα να παραχωρεί περισσότερα κόρνερ.

Οι επιθετικές προσπάθειες: Όσα περισσότερα σουτ κάνει προς το τέρμα μια ομάδα, τόσες πιθανότητες έχει να κερδίσει κόρνερ. Αν υπάρχουν ένας ή περισσότεροι παίκτες με εμπιστοσύνη στα πόδια τους, που να τεστάρουν τις ικανότητες του γκολκίπερ από μακριά, ακόμα καλύτερα.

Τραυματισμοί / Τιμωρίες: Προσέξτε για συγκεκριμένες απουσίες, οι οποίες μπορούν να επηρεάσουν σημαντικά τον μέσο όρο των κόρνερ που έχει μια ομάδα σε έναν αγώνα. Μια αλλαγή του βασικού τερματοφύλακα, ενός γρήγορου επιθετικού που του αρέσει να παίζει στη γραμμή και πατάει περιοχή, είναι σημαντικοί παράγοντες ενός αγώνα.

Υποψίες για «στημένα»: Μπορεί να μην θέλουμε να το παραδεχτούμε, αλλά σε ορισμένα πρωταθλήματα τα «στημένα» παιχνίδια είναι πραγματικότητα. Ίσως έχετε ακούσει μάλιστα πως ο ακριβής αριθμός των κόρνερ είναι πιο εύκολο να καθοριστεί από το τελικό αποτέλεσμα ή τον αριθμό των γκολ. Αν παρακολουθείτε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα και παρατηρείτε μια ύποπτη συμπεριφορά των αμυντικών να δώσουν κόρνερ, μην διστάσετε να στοιχηματίσετε.

book spy

O BookSpy ποντάρει στη Novibet, που προσφέρει με διαφορά τις περισσότερες επιλογές για ποντάρισμα σε στοίχημα κόρνερ, σε σχέση με τις υπόλοιπες πλατφόρμες.

Στοίχημα Κόρνερ Live

Το στοίχημα κόρνερ γίνεται απείρως πιο συναρπαστικό κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Στα κόρνερ live τα όρια μεταβάλλονται συνεχώς ανάλογα με την εξέλιξη της αναμέτρησης, με παράγοντες όπως η διακύμανση του σκορ, τις καιρικές συνθήκες κλπ, να επηρεάζουν καθοριστικά τη συγκεκριμένη αγορά. Το στοίχημα σε αυτή τη διαδικασία ανεβάζει την αδρεναλίνη, ενώ αν είστε προσεκτικοί και εγκρατείς μπορείτε να επωφεληθείτε από τις σημαντικές ευκαιρίες που μπορεί να προκύψουν.

Ειδικά σε περιπτώσεις που το φαβορί κυνηγά το σκορ και πιέζει ασφυκτικά δημιουργούνται αρκετές ευκαιρίες για ποντάρισμα στο live στοίχημα.  Έχουν παρατηρηθεί περιπτώσεις, να υπάρχουν 3-5 ή καμιά φορά και παραπάνω κόρνερ στο τελευταίο τέταρτο ενός αγώνα, κάτω από αυτές τις συνθήκες.

Χρήσιμες συμβουλές για κόρνερ Live

➥ Όταν το φαβορί δεν κερδίζει

Ένα από τα ευνοϊκότερα σενάρια για πολλά κόρνερ είναι όταν το σκορ παραμένει ισόπαλο και το φαβορί (αν είναι γηπεδούχος, ακόμα καλύτερα) έχει συντριπτική κατοχή της μπάλας και προσπαθεί να πετύχει το νικητήριο τέρμα. Μπορεί να γίνουν και απανωτά κόρνερ, όταν η πίεση είναι μεγάλη.

➥ Η ανάγκη για νίκη

Το δεύτερο πιο ευνοϊκό σενάριο είναι να επιλέξετε αγώνες όπου η ισοπαλία δεν συμφέρει καμία ομάδα. Και οι δύο θα έχουν κίνητρο να σκοράρουν, όσο πλησιάζει το τέλος του ματς και δεν το καταφέρνουν θα αναγκαστούν να βγάζουν περισσότερους παίκτες στην επίθεση.

➥ Αποφύγετε το τίκι-τακα

Οι ομάδες που έχουν πολύ καλή κυκλοφορία της μπάλας (δηλαδή παίζουν με πολλές πάσες) και εξαπολύουν τελικές προσπάθειες μόνο όταν τις ευνοούν οι συνθήκες καλό είναι να αποφεύγονται. Σας ενδιαφέρουν είτε αυτές που κάνουν σέντρες, είτε αυτές που διαθέτουν μέσους και επιθετικούς που δεν διστάζουν να σουτάρουν, ακόμα κι έξω από την περιοχή.

➥ Πόσα κόρνερ ακόμη;

Προσπαθήστε να πετύχετε την καλύτερη απόδοση σε όσο το δυνατόν μικρότερο αριθμό κόρνερ. Όσο κι αν οι αποδόσεις είναι δελεαστικές, το να ποντάρετε ότι θα γίνουν 4-5 κόρνερ ακόμα όταν ένα ματς βρίσκεται στο 70’ δεν είναι καλή ιδέα.

➥ Υπομονή

Είναι πάντα ένας άριστος σύμβουλος σ’ αυτό το στοίχημα. Αν ποντάρετε προς το τέλος του ματς, μη ζητήσετε να γίνουν περισσότερα από δύο κόρνερ. Αν βλέπετε ότι το ματς «έχει» κι άλλα, μπορείτε να ποντάρετε ακόμα και ένα-ένα κόρνερ. Θα έχετε κατοχυρώσει, όμως, τα κέρδη σας και δεν θα ρισκάρετε, με τον κίνδυνο να μην επιβεβαιωθεί το στοίχημα σας μόνο για ένα κόρνερ.

➥ Καιρικές συνθήκες

Ο καιρός είναι πάντα σημαντικό στοιχείο. Αποφύγετε αγώνες που γίνονται σε άσχημες καιρικές συνθήκες, με βαλτωμένο τερέν και υπό βροχή, δεδομένου ότι είναι πιο δύσκολο για τους επιθετικούς να δημιουργήσουν φάσεις και οι αμυντικοί είναι πολύ πιο προσεκτικοί να μην «δίνουν» στημένες φάσεις στον αντίπαλο.

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

Νόμιμες Στοιχηματικές Εταιρίες στην Ελλάδα

BookmakerΠλεονεκτήματα
Stoiximan
9.4/10
  • Δωρεάν συναλλαγές, άμεσες αναλήψεις
  • Προσαρμοσμένη στον Έλληνα παίκτη
  • Ειδικά στοιχήματα σε όλα τα αθλήματα 
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Pamestoixima.gr
8.6/10
  • Αξιοπιστία & ασφάλεια ΟΠΑΠ
  • Ποικιλία σε ειδικά & μακροχρόνια
  • Προηγμένη εφαρμογή για Android & iOS
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Novibet
8.9/10
  • Άμεσες & δωρεάν πληρωμές
  • Ποικιλία σε ασιατικά χάντικαπ
  • Cash Out*, Stop Loss / Partial Cash Out*
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Bwin
9.2/10
  • Εξαιρετική επιλογή για live betting
  • Άμεσες πληρωμές όλες τις ημέρες
  • Live streaming & Auto Cash Out*
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Betsson
8.6/10
  • Εμπειρία 20+ ετών στον χώρο
  • Γρήγορη & εύχρηστη ιστοσελίδα
  • Εύκολη πλοήγηση μέσω app για Android
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Fonbet
8.6/10
  • Πανίσχυρο brand name
  • Πολύ γρήγορες πληρωμές
  • Άμεσο cash out* σε όλα τα αθλήματα
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Bet365
8.9/10
  • Κορυφαίο όνομα στον χώρο
  • Πλούσιο Live betting σε όαλ τα sports
  • 24ωρη εξυπηρέτηση με ελληνικό support
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Netbet
8.7/10
  • Παγκόσμιο brand name
  • Υψηλά όρια πονταρίσματος
  • Ασιατικά & ειδικά στοιχήματα
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Interwetten
8.3/10
  • Πολύ εύκολη πλοήγηση
  • Εξαιρετικό mobile app
  • Πλούσιο live betting
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Sportingbet
8.9/10
  • Παγκόσμιο brand από το 1998
  • Live Streaming* & Cash Out*
  • 24ωρη εξυπηρέτηση στα Ελληνικά
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Betshop
8.3/10
  • Ποικιλία σε combos & ασιατικά
  • Live Streaming* από το κινητό
  • Πολύ γρήγορες αναλήψεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Vistabet
8.9/10
  • Υψηλά όρια πονταρίσματος
  • Live Streaming* & Cash Out*
  • 24/7 τμήμα εξυπηρέτησης στα Ελληνικά
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Bookmakers Newsletter

Γραφτείτε τώρα στο Newsletter! Όλα τα ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ νέα σε περιμένουν στο email σου!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σχόλια

No comments

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δώρα* κάθε μέρα στο Pamestoixima.gr!
  • ΕΩΣ 660 ΔΩΡΑ*
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ