Ειδικά στοιχήματα μπάσκετ

Έχουμε αναφέρει σε προηγούμενο οδηγό, ότι πλέον ο ανταγωνισμός στις διάφορες στοιχηματικές, έχει φέρει πληθώρα επιλογών στο basket betting. Αναλύσαμε επίσης, τις βασικές αγορές που υπάρχουν στο κομμάτι αυτό (αναφέρονται στον οδηγό μας «Στοίχημα μπάσκετ – Πως παίζεται») και πως ποντάρονται.

Έχοντας λοιπόν μελετήσει διεξοδικά το κομμάτι των βασικών επιλογών, παρακάτω θα δείτε ειδικά στοιχήματα μπάσκετ, όπως αυτά παρουσιάζονται είτε σε μια στοιχηματική πλατφόρμα στο ίντερνετ.

✏️ Ως ειδικά στοιχήματα, θα ορίσουμε τις αγορές που υπάρχουν σε μια αναμέτρηση μπάσκετ. Διαχωρίζουμε τις επιλογές αυτές, από την ερμηνεία που δίνεται αναφορικά με τα ειδικά στοιχήματα σε μακροχρόνιες επιλογές διοργανώσεων (ειδικα στοιχηματα ευρωλιγκα κλπ).

Ειδικά στοιχήματα μπάσκετ – Παίκτες

Δεν ήταν στις αρχικές επιλογές των στοιχηματικών ιστοσελίδων, πλέον όμως δίνεται η μεγαλύτερη βαρύτητα καθώς είναι από τις αγαπημένες αγορές των «παικτών» του στοιχήματος. Δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις μάλιστα, που έρχονται πρώτα στις προτιμήσεις αυτών.

Όμως τι είναι ειδικά στοιχήματα παικτών; 💭

Αφορά τις επιδόσεις των παικτών σε διάφορες στατιστικές κατηγορίες. Και προσφέρονται κυρίως με τη μορφή που είδαμε και τα όρια πόντων (στον οδηγό για τις βασικές αγορές). Ορίζεται ένα όριο για πόντους, ασίστ, ριμπάουντ, τρίποντα κλπ και δίνεται απόδοση για over και under.

Στην κατηγορία με ειδικά στοιχήματα που αφορούν τους παίκτες, εκτός από τα over/under στις επιδόσεις που αναφέραμε παραπάνω, θα βρούμε κι άλλες επιλογές. Το να πετύχει ένας παίκτης Double/Double ή Triple/Double, στοίχημα μπάσκετ πρώτος σκόρερ της αναμέτρησης και σε γεγονότα πιο μεγάλα, το «πράγμα» ανοίγει. Μπορεί να βρούμε H2H ανάμεσα σε δύο παίκτες, για το ποιος θα έχει περισσότερους πόντους, ριμπάουντ, ασίστ κλπ.

Ειδικά στοιχήματα μπάσκετ – Ομάδες

Είναι οι περισσότερες αγορές που θα βρούμε σε ένα στοιχηματικό ιντερνετικό κουπόνι (και ΚΟΥΠΟΝΙ ΟΠΑΠ ΜΠΑΣΚΕΤ) και αναφέρονται στις δύο ομάδες. Το πιο σύνηθες ειδικό, είναι το σύνολο πόντων της κάθε μιας ομάδας ξεχωριστά.

Αναλόγως την πλατφόρμα στην οποία παίζουμε, οι επιλογές μπορεί να αλλάζουν. Βρίσκουμε στοίχημα «Ποια ομάδα θα σκοράρει τελευταία», καθώς και για το αν ο συνολικός αριθμός πόντων της μιας ή της άλλης ομάδας, θα είναι μονός ή ζυγός. 

Να αναφέρουμε τέλος, ότι και στα ειδικά ομάδων, όσο πιο σημαντικό είναι ένα 🏀 μπασκετικό γεγονός, τόσο «ανοίγουν» οι αγορές. Και με αυτόν τρόπο βρίσκουμε στοίχημα «Πόσα εύστοχα τρίποντα θα έχει η κάθε ομάδα», «Συνολικό αριθμό ριμπάουντ» κοκ.

Αγορές Περιόδων και Ημιχρόνων

Ως επί τω πλείστον, οι κύριες αγορές στα ειδικά στοιχήματα σε ⌚ περιόδους και ημίχρονα μπάσκετ, αφορούν…

→ το «Νικητής Περιόδου Μπάσκετ» (ή Ημιχρόνων),

→ το «Σύνολο πόντων» (τον συνολικό αριθμό πόντων, over/under, και των δύο ομάδων για μια περίοδο ή για ένα ημίχρονο),

→ το «Σύνολο πόντων ομάδας» (τον αριθμό πόντων που θα σκοράρει η κάθε ομάδα, over/under, σε κάθε περίοδο ή ημίχρονο

→ το «Χάντικαπ Μπάσκετ» (το πλεονέκτημα που θα έχει το αουτσάιντερ σε κάθε περίοδο ή ημίχρονο)

Ημίχρονο Τελικό Μπάσκετ

Στην ενότητα με τις ειδικές αγορές ημιχρόνου, αξίζει να σταθούμε και στο στοίχημα μπάσκετ ημίχρονο τελικό. Επιλογή που μπορεί να εμφανιστεί με δύο μορφές κι η διαφοροποίησή του έχει να κάνει με το 🤔 αν μετράει η παράταση στο στοίχημα μπάσκετ ή όχι. Τι εννοούμε;

Ημίχρονο Τελικό Μπάσκετ (χωρίς παράταση) 

Σε κάποιες στοιχηματικές στις επιλογές για το Ημ/Τελ, έχουμε εννέα διαφορετικές αγορές. Οι τρεις από αυτές έχουν το Χ ως τελικό. Στην ουσία, να λήξει το αποτέλεσμα ισόπαλο. Πρακτικά σε έναν αγώνα μπάσκετ, ξέρουμε ότι αν ένας ματς λήξει ισόπαλο, πάμε σε παρατάσεις, ως να έχουμε νικητή ✌️. Όταν όμως στις πλατφόρμες αυτές βρίσκουμε το Χ ως τελικό αποτέλεσμα σε στοίχημα μπάσκετ ημίχρονο τελικό, στην ουσία «στοιχηματικά» το ματς λήξει με την τελευταία κόρνα στην κανονική διάρκεια. Δεν συνεχίζει να υφίσταται και στην παράταση το στοίχημα.

Ημίχρονο Τελικό Μπάσκετ (με παράταση)

Στις στοιχηματικές που εμφανίζονται έξι επιλογές για το Ημ/Τελ, είναι γιατί λείπουν οι τρεις επιλογές με το Χ τελικό (1/Χ, 2/Χ, Χ/Χ). Και το ματς «στοιχηματικά» λήγει όταν υπάρξει νικητής (στην κανονική διάρκεια ή στην παράταση, αν έχουμε εξτρά πεντάλεπτο)

Περιθώριο νίκης

Ένα ειδικό στοίχημα που βλέπουμε ότι αυξάνει τις επιλογές του συνεχώς. Η «βασική» αγορά που υπήρχε στο συγκεκριμένο ειδικό, αφορούσε το περιθώριο νίκης ✌️ της μιας ή της άλλης ομάδας, ή το περιθώριο νίκης χωρίς να επιλέξουμε κάποια ομάδα. Στην ουσία είναι ένα εύρος πόντων που ορίζει τη διαφορά με την οποία θα κερδίσει κάποια ομάδα (στο στοίχημα «Περιθώριο Νίκης») ή συγκεκριμένα η μία ή η άλλη ομάδα (στο στοίχημα «Περιθώριο Νίκης Ομάδας»).

Το «Περιθώριο Νίκης» ήταν μια επιλογή που εμφανιζόταν σε λίγες πλατφόρμες, με τα όρια να είναι ελάχιστα (1-5, 6-10, 11-15, 16-20, 21+). Πλέον, στη συγκεκριμένη αγορά βλέπουμε ότι υπάρχουν επιλογές με πιο μικρό εύρος (1-3, 4-6, 7-9 κλπ), τόσο για το «Περιθώριο Νίκης», όσο και για το «Περιθώριο Νίκης Ομάδας». Φυσικά, όσο πιο μικρό είναι το εύρος που ποντάρουμε, τόσο μεγαλύτερη είναι η απόδοση. Σε πιο σημαντικά «μπασκετικά» γεγονότα, θα βρούμε περιθώριο νίκης και σε αγορές ημιχρόνων.

Στοίχημα Μπάσκετ Παράταση

Μιλήσαμε και σε αυτόν τον οδηγό, αλλά και σε εκείνον με τις βασικές αγορές στο στοίχημα μπάσκετ, για την παράταση και το αν πιάνεται η παράταση στο στοίχημα. Πέραν αυτού, στο μπάσκετ παράταση ποντάρουμε και ως ξεχωριστό στοιχηματικό γεγονός. Κι εναλλακτικά 🔃 μπορούμε να το δούμε και ως στοίχημα νίκης τριπλής επιλογής «1Χ2».

Το συγκεκριμένο στοίχημα αφορά το αν ένας αγώνας μπάσκετ θα λήξει ισόπαλο ή όχι, στην κανονική διάρκεια. Φυσικά, ποντάροντας «Παράταση ΝΑΙ» ή «Παράταση ΌΧΙ» (εναλλακτικά το σημείο «Χ» σε τριπλή), το στοίχημα μας λήγει με το τέλος της κανονικής διάρκειας ενός αγώνα μπάσκετ. Σε αντίθεση με το ποδόσφαιρο, το «Στοίχημα Παράταση» (ή το «Χ») σε έναν αγώνα μπάσκετ προσφέρεται σε πολύ μεγαλύτερες αποδόσεις.

Ειδικά στοιχήματα πως παίζονται

Πάμε τώρα να δούμε πως ποντάρουμε κάθε μια από τις παραπάνω αγορές και τι αποτέλεσμα πρέπει να έχουμε για να κερδίσουμε.

💶 Ειδικά στοιχήματα μπάσκετ – Παίκτες

Όλες οι επιλογές στα ειδικά στοιχήματα παικτών, είτε είναι διπλής επιλογής (πχ over/under πόντων/ριμπάουντ/ασίστ ενός παίκτη), είτε άλλες κατηγορίες (πχ στοίχημα μπάσκετ πρώτος σκόρερ ή H2H σε αγωνιστική επίδοση δύο παικτών κλπ) ποντάρονται στην ίδια λογική των βασικών στοιχήματων. Και φυσικά, συνυπολογίζεται και η παράταση. Κι επειδή ως επί τω πλείστον μιλάμε για όρια, ισχύει η ίδια λογική με το «Στοίχημα under over».

Από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση έστω ότι θέλω να επιλέξω τον N. Evans να σκοράρει περισσότερους από 17.5 πόντους (αυτό το όριο μου δίνει η πλατφόρμα). Απλά κλικάρω 🖱️ το «Ο @1.80». Για να θεωρηθεί κερδισμένο το στοίχημά μου, ο Evans πρέπει να σκοράρει 18 πόντους και άνω.

Τα ειδικά στοιχήματα παικτών ισχύουν και στην παράταση στις στοιχηματικές ιστοσελίδες. Ο Book Spy προτείνει τον → stoiximan για να ποντάρετε σε ειδικά στοιχήματα παικτών.

💶 Ειδικά στοιχήματα μπάσκετ – Ομάδες

Ίδια λογική με τα όβερ/άντερ έχουμε και σε κάποια ειδικά στοιχήματα ομάδων. Όπως, το «Στοίχημα Over/Under» για τους πόντους της κάθε ομάδας ξεχωριστά, μονός ή ζυγός αριθμός στο σύνολο πόντων του αγώνα ή της κάθε ομάδας ξεχωριστά, τα over/under σε συνολικό αριθμό ριμπάουντ, πόντων, τρίποντων για κάθε ομάδα κλπ. Ενδεικτικά παραθέτουμε 👇 το παράδειγμα για το πως παίζεται το under over, στο σύνολο πόντων κάθε ομάδας.

Εμφανίζονται τα όρια και για τις δύο ομάδες (τυχαίνει στο συγκεκριμένο ματς και οι δύο ομάδες να έχουν το ίδιο όριο των 87.5 πόντων). Έστω ότι θέλω να επιλέξω το να σκοράρει η Pauian Archiland πάνω από 87.5 πόντους. Κλικάρω 🖱️ το «over87.5  @ 1.82». Για να θεωρηθεί το στοίχημα κερδισμένο, πρέπει ΜΟΝΟ, η Pauian να σκοράρει 88 πόντους και πάνω. Χωρίς να με ενδιαφέρει πόσους πόντους θα σκοράρει η Taiwan, ή πόσο θα έρθει το συνολικό σύνολο πόντων στο ματς.

Τα ειδικά στοιχήματα ομάδων ισχύουν και στην παράταση στις στοιχηματικές ιστοσελίδες και στον ΟΠΑΠ. Προτεινόμενη στοιχηματική για ειδικά στοιχήματα σε ομάδες η → Bwin

💶 Αγορές Περιόδων και Ημιχρόνων

Οι αγορές αυτές είναι και εκείνες που συναντάμε στο στοιχημα μπάσκετ και δεν ισχύει σε όλες η παράταση. Πάμε να δούμε ένα παράδειγμα για το πως παίζω στοίχημα μπάσκετ σε μια από αυτές τις περιπτώσεις και μετά να αναλύσουμε τι ισχύει με τον έξτρα χρόνο.

→ Νικητής Περιόδου Μπάσκετ

Έστω ότι θέλω να ποντάρω νίκη της Παουιάν στην πρώτη περίοδο, κλικάρω 🖱️ «Παουιάν @ 1.72». Για να θεωρηθεί το στοίχημα κερδισμένο, πρέπει η Παουιάν να κερδίσει στην πρώτη περίοδο.

Στην περίπτωση αυτή, εφόσον δεν υπάρχει παράταση, αν το σκορ στην πρώτη περίοδο είναι ισόπαλο, το στοίχημα επιστρέφεται. Δεν χάνεται, αλλά το ποντάρισμα μας γυρίζει πίσω. Το ίδιο θα συμβεί με όλα τα στοιχήματα διπλής επιλογής που αναφέραμε παραπάνω, στην πρώτη, δεύτερη, τρίτη περίοδο και στο πρώτο ημίχρονο.

ΠΡΟΣΟΧΗ ⚠️ Δεν ισχύει το ίδιο για τα στοιχήματα τέταρτης περιόδου και δευτέρου ημιχρόνου. Επειδή η παράταση θεωρείται «προέκταση» αυτών των δύο χρονικών περιόδων, ΟΛΑ τα στοιχήματα διπλής επιλογής που έχουμε παίξει στην 4η περ. ή το 2ο ημ. συνεχίζουν να ισχύουν και στην παράταση.

→ Νικητής Περιόδου Μπάσκετ ή Ημιχρόνων – Τριπλή επιλογή

Εκτός από τα στοιχήματα διπλής επιλογής, σε κάποιες πλατφόρμες θα βρούμε την τριπλή επιλογή «1 Χ 2», όσον αφορά το νικητή σε κάποια χρονική περίοδο (1η περ, 2η περ κλπ). Εδώ, εφόσον υπάρχει το σημείο «Χ», υπολογίζεται κανονικά και η ισοπαλία και το στοίχημα «κλείνει» μόλις τελειώσει και η συγκεκριμένη χρονική περίοδος που έχουμε παίξει.

Άρα, αν στο παραπάνω παράδειγμα κλικάρω 🖱️ και ποντάρω  «Παουιάν @ 1.78» και το ματς λήξει ισόπαλο στο πρώτο ημίχρονο, δεν μου επιστρέφεται το ποντάρισμα (όπως είδαμε στα διπλής επιλογής), αλλά το χάνω.

💶 Ημίχρονο Τελικό Μπάσκετ – Πως παίζεται

Στη συγκεκριμένη αγορά, όπως αναφέραμε και παραπάνω, έχουμε το Ημ/Τελ με το «Χ» τελικό, όπου εκεί το στοίχημα «κλείνει» στην κανονική διάρκεια και το Ημ/Τελ, όπου δεν έχουμε ως επιλογή το «Χ» τελικό. Και στην περίπτωση αυτή, το ποντάρισμα συνεχίζει να ισχύει και στην παράταση.

Ημίχρονο Τελικό Μπάσκετ (με παράταση)

Στο παράδειγμα αυτό βλέπουμε ότι έχουμε έξι επιλογές χωρίς το «/Χ τελ». Οπότε, αν θέλω να ποντάρω νίκη του γηπεδούχου σε Ημ/Τελ, κλικάρω 🖱️ το «1/1 @ 2.15». Για να θεωρηθεί κερδισμένο το στοίχημα, χρειάζομαι νίκη της γηπεδούχου στο 1ο ημίχρονο και φυσικά νίκη της και στο τέλος. Είτε αυτή έρθει στην κανονική διάρκεια, είτε στην παράταση.

Ημίχρονο Τελικό Μπάσκετ (χωρίς παράταση)

Από τον ίδιο αγώνα τώρα, πάμε να δούμε πως παίζω ημίχρονο τελικό σε άλλη πλατφόρμα, όπου έχουμε εννιά επιλογές. Πάλι θέλω να ποντάρω σε νίκη της γηπεδούχου από το ημίχρονο. Κλικάρω 🖱️ «1/1 @ 2.23». Στην περίπτωση αυτή χρειάζομαι νίκη της γηπεδούχου στο πρώτο ημίχρονο και νίκη και στο τέλος, αλλά ΜΟΝΟ στην κανονική διάρκεια. Αν το ματς στο τέλος λήξει ισόπαλο και πάει στην παράταση, το στοίχημά μου θεωρείται χαμένο (και από τις επιλογές παραπάνω, στην ουσία επιβεβαιώνεται το «1/Χ»).

💶 Περιθώριο νίκης

Επιλογή που δεν είναι διπλής επιλογής (αφού έχουμε να διαλέξουμε ανάμεσα σε περισσότερα bets), παρόλα αυτά επίσης συνεχίζει να μετράει και στην παράταση.

Ποντάροντας σε περιθώριο νίκης ομάδας

Έστω ότι θέλουμε να ποντάρουμε την Pauian να κερδίσει από έναν έως πέντε πόντους. Κλικάρουμε 🖱️ στο «Pauian by 1-5   @ 4.75». Για να θεωρηθεί κερδισμένο το στοίχημα μας, πρέπει η Pauian να κερδίσει με διαφορά ενός, δύο, τριών, τεσσάρων ή πέντε πόντων. Είτε στην κανονική διάρκεια, είτε στην παράταση.

Ποντάροντας σε περιθώριο νίκης (ανεξαρτήτου ομάδας)

Επιλέγουμε από τη δεξιά εικόνα (σε άλλη στοιχηματική, από το ίδιο ματς). Έστω ότι θέλουμε να ποντάρουμε στο περιθώριο νίκης, ανεξαρτήτου ομάδας. Κλικάρουμε 🖱️ στο «1-5 @ 2.75». Για να θεωρηθεί κερδισμένο το στοίχημα πρέπει είτε η Pauian, είτε η Taiwan Bank να κερδίσουν με διαφορά ενός, δύο, τριών, τεσσάρων ή πέντε πόντων. Είτε στην κανονική διάρκεια, είτε στην παράταση.

💶 Στοίχημα Μπάσκετ Παράταση – Πως παίζεται

Μια επιλογή, που δεδομένα (κι όπως το αναλύσαμε και στον οδηγό με τα ειδικά στοιχήματα) δεν έχει ισχύ μετά το τέλος της κανονικής διάρκειας ενός αγώνα και σε αντίθεση σχεδόν με όλα τα στοιχήματα που αναλύσαμε στον οδηγό μας, δεν μετράει στην παράταση.

Βλέπουμε παραπάνω ότι, αναλόγως σε ποια στοιχηματική παίζω, μπορεί η συγκεκριμένη αγορά να εμφανιστεί με την τριπλή «1 Χ 2», με την περιγραφή «Ματς να πάει στην Παράταση» ή σκέτο «Παράταση». Οπότε, αν θελήσω να ποντάρω ότι το ματς θα πάει στην παράταση, είτε θα κλικάρω 🖱️ «Χ   14.00», είτε «Ναι @10.00». Για να θεωρηθεί κερδισμένο το στοίχημα, προφανώς το ματς πρέπει να λήξει ισόπαλο.

Ποιες στοιχηματικές έχουν τα περισσότερα ειδικά στοιχήματα στο μπάσκετ

Κορυφαίες στοιχηματικές πλατφόρμες, όσον αφορά τα ειδικά στοιχήματα, είναι οι Bwin, Betrebels και Bwin. Με τον τελευταίο να ανοίγει πάρα πολύ τις αγορές όταν έχουμε και πιο σημαντικά αθλητικά γεγονότα (τελικοί ΝΒΑ, final 4 euroleague κλπ). Δύο εξίσου καλές πλατφόρμες που δίνουν αρκετές επιλογές στα ειδικά στοιχήματα παικτών, είναι η Interwetten και η Netbet.

Το αναφέραμε και στον οδηγό με το πως παίζεται το στοίχημα στο μπάσκετ, ότι ένας από τους τρόπους για να έχουμε καλές πιθανότητες κέρδους, είναι το να διατηρούμε λογαριασμούς σε περισσότερες από μια στοιχηματικές. Ένας από τους λόγους που πρέπει να το κάνουμε είναι και οι αγορές στα ειδικά στοιχήματα.

Στον → οδηγό στρατηγικής μπάσκετ, μπορεί να βρεις κάποια tips που μπορείς να εφαρμόσεις για να σου δώσουν καλές πιθανότητες νίκης όταν παίζεις στοίχημα στο μπάσκετ.

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

Νόμιμες Στοιχηματικές Εταιρίες στην Ελλάδα

BookmakerΠλεονεκτήματα
Stoiximan
9.4/10
  • Δωρεάν συναλλαγές, άμεσες αναλήψεις
  • Προσαρμοσμένη στον Έλληνα παίκτη
  • Ειδικά στοιχήματα σε όλα τα αθλήματα 
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Pamestoixima.gr
8.6/10
  • Αξιοπιστία & ασφάλεια ΟΠΑΠ
  • Ποικιλία σε ειδικά & μακροχρόνια
  • Προηγμένη εφαρμογή για Android & iOS
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Novibet
8.9/10
  • Άμεσες & δωρεάν πληρωμές
  • Ποικιλία σε ασιατικά χάντικαπ
  • Cash Out*, Stop Loss / Partial Cash Out*
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Bwin
9.2/10
  • Εξαιρετική επιλογή για live betting
  • Άμεσες πληρωμές όλες τις ημέρες
  • Live streaming & Auto Cash Out*
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Betsson
8.7/10
  • Εμπειρία 20+ ετών στον χώρο
  • Γρήγορη & εύχρηστη ιστοσελίδα
  • Εύκολη πλοήγηση μέσω app για Android
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Fonbet
8.6/10
  • Πανίσχυρο brand name
  • Πολύ γρήγορες πληρωμές
  • Άμεσο cash out* σε όλα τα αθλήματα
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Bet365
8.9/10
  • Κορυφαίο όνομα στον χώρο
  • Πλούσιο Live betting σε όαλ τα sports
  • 24ωρη εξυπηρέτηση με ελληνικό support
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Netbet
8.7/10
  • Παγκόσμιο brand name
  • Υψηλά όρια πονταρίσματος
  • Ασιατικά & ειδικά στοιχήματα
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Interwetten
8.3/10
  • Πολύ εύκολη πλοήγηση
  • Εξαιρετικό mobile app
  • Πλούσιο live betting
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Bookmakers Newsletter

Γραφτείτε τώρα στο Newsletter! Όλα τα ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ νέα σε περιμένουν στο email σου!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σχόλια

No comments

COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ