Live Streaming στο στοίχημα

Αν είσαι παίκτης του στοιχήματος που παίζεις live και δεν αξιοποιείς το live streaming των στοιχηματικών, τότε μάλλον κάτι κάνεις λάθος. Και καλό θα ήταν να το ξαναπάρεις από την αρχή. Και αν δε σε πείθουν αυτές οι δύο γραμμές, παρακάτω θα διαβάσεις τι έχει να σου πει ο BookSpy κι η έμπειρη ομάδα του Bookmakers.gr, προκειμένου να καταλάβεις τι λάθος κάνεις τόσο καιρό. Στον αναλυτικό οδηγό που σου ετοιμάσαμε, θα βρεις:

➠ Τα πλεονεκτήματα που έχει το live streaming στις στοιχηματικές
➠ Στρατηγικές πονταρίσματος με βάση το “εργαλείο” αυτό
➠ Σε ποιες στοιχηματικές θα βρεις το καλύτερο live streaming
➠ Τι δυνατότητες υπάρχουν σε Mobile & Tablet APP

Πλεονεκτήματα του live streaming στο stoixima

Εκτός από το άμεσο του πράγματος τώρα, το να βλέπεις σε ζωντανή μετάδοση αγώνες ενός πρωταθλήματος, σε κάνει καλύτερο γνώστη συνολικά στη συγκεκριμένη διοργάνωση. Δηλαδή! Βλέπεις ένα ματς της Μπαρτσελόνα. Ποντάρεις ανάλογα στο Live κάτι που “είδες” και κερδίζεις. Βλέπεις 10 ματς της Μπαρτσελόνα! Έχεις αποκτήσει καλύτερη εμπειρία, να γίνεις πιο ικανός πλέον κι όταν ποντάρεις σε ένα παιχνίδι της Μπαρτσελόνα, pre-game. Έχεις δηλαδή καλύτερη “εικόνα” της ομάδας και του πως παίζει στο πρωτάθλημα.

Φυσικά, από την εξίσωση δε βγαίνει το γεγονός ότι το Live Streaming σε στοιχηματικές ιστοσελίδες, είναι εντελώς δωρεάν. Είναι από τα βασικά κίνητρα που δίνει μια πλατφόρμα στους πελάτες της, ειδικά πλέον τώρα που ο ανταγωνισμός ανάμεσά τους είναι μεγάλος. Δεν υπάρχουν συνδρομές, δεν υπάρχουν έξτρα χρεώσεις. Ανοίγεις λογαριασμό, κάνεις κατάθεση ένα ελάχιστο ποσό κι έχεις τη δυνατότητα συνέχεια να παρακολουθείς τα παιχνίδια που θέλεις. Και μάλιστα, οι στοιχηματικές ολοένα και εμπλουτίζουν τη συγκεκριμένη υπηρεσία, με περισσότερα αθλητικά γεγονότα.

✍️ Το πλήθος των αγώνων και των αθλημάτων που έχει το live streaming των στοιχηματικών είναι πολύ μεγαλύτερο από μια συνδρομητική τηλεόραση.

Μπορείς να δεις ποδόσφαιρο, μπάσκετ, τένις κλπ παντού. Εφόσον όλες οι στοιχηματικές διαθέτουν mobile app ή βγαίνουν και σε mobile έκδοση, παίρνεις το live streaming μαζί σου, όπου κι αν πας. Δεν περιορίζεσαι πλέον μόνο στην οθόνη μιας τηλεόρασης ή ενός υπολογιστή και μπορείς να παρακολουθήσεις live αγώνες και να ποντάρεις φυσικά, από όπου κι αν βρίσκεσαι. Κι αυτό είναι το μεγαλύτερο ατού, του πως συνδυάζεται το Online Stoixima με το Live Streaming.

Η δυνατότητα παρακολούθησης μέσω live video ενός αγώνα σου δίνει δύο έξτρα στοιχηματικά «ατού» στο live betting 👇. Όταν βλέπεις live ένα ματς, κάνεις καλύτερη πρόβλεψη. Μέσω της υπηρεσίας του live streaming μπορείς να κρίνεις στην πορεία της αναμέτρησης αν σε συμφέρει να κάνεις κάποια κάλυψη ή cash out για ένα pre-game bet που έχεις κάνει. Φυσικά, εκτός από το ότι μπορείς να “κασάρεις” – καλύψεις ένα bet, μπορείς παρακολουθώντας live έναν αγώνα, να ποντάρεις σε ένα στοίχημα εκείνη τη στιγμή. Αλλιώς “διαβάζεις” ένα ματς, μόνο με στατιστικά και ρεπορτάζ, πριν ξεκινήσει κι αλλιώς βλέποντάς την εξέλιξή του.

Κορυφαία στοιχηματική με live streaming για live betting

BookmakerΠλεονεκτήματα
Stoiximan
9.4/10
  • Δωρεάν συναλλαγές, άμεσες αναλήψεις
  • Προσαρμοσμένη στον Έλληνα παίκτη
  • Ειδικά στοιχήματα σε όλα τα αθλήματα 
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στρατηγική και live streaming

Κάνοντας τώρα μια προσπάθεια, να διαχωρίσουμε τα πλεονεκτήματα που διάβασες παραπάνω σε σχέση με το πως μπορώ να αναπτύξω μια στρατηγική με “όπλο” το live streaming, πάμε να δούμε τις πέντε κορυφαίες τεχνικές, που ανέδειξε ο BookSpy με βάση την εμπειρία του στον ζωντανό στοιχηματισμό.

Live Streaming και Late Goals

Τα “Late Goals” για όσους ασχολούνται με το live στοίχημα, είναι ένα από τα πλέον αγαπημένα bet. Για να το κάνουμε ξεκάθαρο και στους πιο αρχάριους, όταν κάποιος παίζει “Late Goals” στην ουσία ποντάρει στο live να μπει ένα ακόμα γκολ μετά το 75΄-80΄. Μια αρκετά καλή στρατηγική, αρκεί βέβαια να ξέρουμε σε ποιο ματς να ποντάρουμε. Δεν μπαίνουν σε όλα τα ματς γκολ μετά το 80΄. Και πως θα το πετύχουμε αυτό; Μα φυσικά με το λάιβ στρίμινγκ. Παρακολουθείς το ματς που θες να ποντάρεις και κοιτάς τη συμπεριφορά των παικτών. Αν είναι κουρασμένοι, παίζουν “πασούλες” στο χώρο του κέντρου, δεν δείχνουν διάθεση να επιτεθούν, πέφτουν κάτω και κάνουν καθυστερήσεις κλπ, δύσκολα θα μπει γκολ μετά το 80΄. 

Ο BookSpy επιλέγει να παρακολουθήσει τους ποδοσφαιρικούς αγώνες στον Stoiximan και “κάνει παιχνίδι” με τα “Late Goals” στο live, όταν υπάρχει στοιχηματική ευκαιρία.

Live Streaming και Ανατροπές στο μπάσκετ

Παρόμοια, αξιοποιούμε τη ζωντανή μετάδοση των στοιχηματικών και στο μπάσκετ. Ποντάροντας σε ανατροπές με καλές αποδόσεις, στο δεύτερο ημίχρονο και κυρίως στην τέταρτη περίοδο των παιχνιδιών. Και αυτό όμως για να έχει επιτυχία, είναι απαραίτητο να χρησιμοποιούμε το live video. Να παρατηρήσουμε αν η ομάδα που επιχειρεί την ανατροπή πιέζει στην άμυνα σε όλο το γήπεδο, αν το γήπεδο “βράζει” και το κοινό βοηθάει (αν η ομάδα που είναι πίσω στο σκορ είναι γηπεδούχος). Ακόμα και το αν υπάρχει άγχος στις κινήσεις και τα πρόσωπα των παικτών της ομάδας που προηγείται.

Live Streaming και στοίχημα πρώτης περιόδου στο μπάσκετ

Μια στρατηγική που αφορά κυρίως το μπάσκετ, γιατί τις αλλαγές μιας ομάδας μπορείς να τις δεις μόνο σε ζωντανή εικόνα. Δεν αναφέρονται σε κανένα site που έχουν livescore. Λίγο πριν το ματς, μια ομάδα ξεκινάει στην πεντάδα με αναπληρωματικούς ή κάποιους καλούς βασικούς στον πάγκο. Στα μέσα της πρώτης περιόδου γίνονται αλλαγές και μπαίνουν οι βασικοί. Αναλόγως και με την έκβαση του ματς σε εκείνο το σημείο μπορείς να ποντάρεις κάποιο χάντικαπ πρώτης περιόδου για τη συγκεκριμένη ομάδα ή τη νίκη της. Αναλόγως φυσικά τις αποδόσεις των στοιχημάτων αυτών.

Live Streaming και Over στο μπάσκετ

Κορυφαία στρατηγική, όσον αφορά το ζωντανό βίντεο και το ποντάρισμα σε αγώνες, έχει να κάνει κυρίως με τα όρια πόντων στο μπάσκετ. Η τεχνική αυτή μπορεί να εφαρμοστεί και στο ποδόσφαιρο, αλλά δεν έχει την ίδια αποτελεσματικότητα όπως και στο μπάσκετ. Γιατί πολύ απλά οι μεταβολές στα όρια (over/under) σε έναν αγώνα μπάσκετ είναι πάρα πολλές. Έτσι, παρακολουθώντας ένα ματς, αν διακρίνουμε ότι οι δύο ομάδες επιτίθενται άμεσα, με το χρονόμετρο στα 15΄΄ το πολύ και το παιχνίδι έχει ρυθμό, ακόμα κι αν δεν μπαίνουν όλα τα καλάθια, υπάρχει στοιχηματική ευκαιρία για over. Γιατί οι ομάδες εκτελούν άμεσα επιθέσεις κι τάση είναι προς το να μπουν πολλοί πόντοι. Οπότε, αν εμείς διακρίνουμε γρήγορο ρυθμό, μπορούμε να το εκμεταλλευτούμε κατευθείαν, με ποντάρισμα στο over

✍️ O “παίκτης” του στοιχήματος έχει μεγάλο πλεονέκτημα όταν παρακολουθεί ζωντανά τον ρυθμό σε έναν αγώνα μπάσκετ, γιατί οι πλατφόρμες ανεβάζουν το line κυρίως με βάση τους πόντους που μπαίνουν.

Live Streaming και Cash Out

Παραπάνω αναφέραμε ότι το Cash Out είναι ένα από τα στοιχηματικά ατού χάρις στην δυνατότητα του live streaming. Πως όμως αξιοποιείται σωστά; Παρατηρώντας λεπτό προς λεπτό τον αγώνα στην στοιχηματική πλατφόρμα και όντας έτοιμοι να “κασάρουμε” το στοίχημά μας στο κατάλληλο σημείο. Για παράδειγμα, περιμένουμε ένα under2.5 για να κλείσουμε ένα μεγάλο δελτίο και το σκορ είναι 1-1 στο 85΄. Κάθε λεπτό είναι κρίσιμο. Παρακολουθείς το ματς και κλείνεις το στοίχημα όταν κρίνεις. Αν η μπάλα παίζεται στο κέντρο, ξέρεις ότι δεν κινδυνεύεις. Ένα κόρνερ μια υποψία αντεπίθεσης, ένα φάουλ σε καλό σημείο που μπορεί να φέρει την μπάλα στην περιοχή. Βλέποντας το παιχνίδι φάση-φάση, δύσκολα θα μας ξεφύγει το σημείο όπου πρέπει να κάνουμε cash out και να “γλυτώσουμε” ένα στοίχημα.

Ποιες στοιχηματικές πλατφόρμες έχουν Live Streaming

Όπως σημειώθηκε και προηγουμένως στο άρθρο, οι περισσότερες στοιχηματικές πλέον έχουν μπει στο “παιχνίδι” του live streaming, γιατί αντιλαμβάνονται ότι θα υστερούν πάρα πολύ στο κομμάτι του ζωντανού στοιχηματισμού. Όπως εμείς πρέπει να αξιοποιούμε στο 100% το “εργαλείο” αυτό, έτσι κι οι πλατφόρμες είναι πλέον αναγκασμένες να μας το δίνουν. Σε όλες, προκειμένου να έχουμε τη δυνατότητα να δούμε ζωντανά αγώνες, θα πρέπει να έχουμε κάνει εγγραφή και φυσικά μια ελάχιστη πρώτη κατάθεση (στις περισσότερες είναι 5).

Από κει και πέρα, τροποποιούνται κάπως οι έξτρα όροι σε κάθε μια, προκειμένου να μπορέσεις να παρακολουθήσεις ζωντανά, τους αγώνες που θέλεις. Για παράδειγμα, σε κάποια χρειάζεται να έχεις ένα ελάχιστο υπόλοιπο στον λογαριασμό, των 0,20€,  σε άλλη των 0,10€. Σε κάποια χρειάζεται να υπάρχει πάντα ένα ανοιχτό στοίχημα (tip → μπορείς να βάζεις ένα μακροχρόνιο bet που “κλείνει” στο τέλος της σεζόν κι έτσι να έχεις πάντα), σε άλλη να υπάρχει διευθετημένο στοίχημα σε διάστημα 24 ωρών.

Ο BookSpy παίζει live στοίχημα κι επιλέγει την Bet365 γιατί έχει κορυφαίο live streaming και σε περισσότερες αγορές σε σχέση με τις υπόλοιπες στοιχηματικές.

Live Streaming από Mobile και Tablet + ΑPP

Εφόσον έγινε αναφορά, θα κλείσουμε τον οδηγό γράφοντας “δύο γραμμές” παραπάνω και για την δυνατότητα του live streaming σε Mobile και Tablet. Η δυνατότητα παρακολούθησης αγώνων σε στοιχηματικές, “on the go” είναι και το πιο δυνατό “χαρτί” της επιλογής αυτής. Μπορείς από όπου κι αν είσαι, να παρακολουθείς ένα παιχνίδι κι αν δεις ότι μπορείς να εφαρμόσεις κάποια από τις παραπάνω στρατηγικές, να ποντάρεις εκείνη τη στιγμή. Μάλιστα, σε αντίθεση με τις υπόλοιπες υπηρεσίες live video που μπορεί να έχεις στο κινητό σου (netflix, youtube κλπ), το live streaming στις στοιχηματικές δεν σου τραβάει πολλά δεδομένα. Γίνεται μια “εξισορρόπηση” της ποιότητας εικόνας με τον όγκο δεδομένων που χρειάζεται για να έχεις μια καλή ανάλυση όταν παρακολουθείς ένα ματς (προφανώς και δε θα έχεις HD επιλογή, γιατί έτσι θα ήταν αδύνατον να δεις ματς αν δεν έχεις απεριόριστα data).

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

Νόμιμες Στοιχηματικές Εταιρίες στην Ελλάδα

BookmakerΠλεονεκτήματα
Stoiximan
9.4/10
  • Δωρεάν συναλλαγές, άμεσες αναλήψεις
  • Προσαρμοσμένη στον Έλληνα παίκτη
  • Ειδικά στοιχήματα σε όλα τα αθλήματα 
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Pamestoixima.gr
8.6/10
  • Αξιοπιστία & ασφάλεια ΟΠΑΠ
  • Ποικιλία σε ειδικά & μακροχρόνια
  • Προηγμένη εφαρμογή για Android & iOS
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Novibet
8.9/10
  • Άμεσες & δωρεάν πληρωμές
  • Ποικιλία σε ασιατικά χάντικαπ
  • Cash Out*, Stop Loss / Partial Cash Out*
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Bwin
9.2/10
  • Εξαιρετική επιλογή για live betting
  • Άμεσες πληρωμές όλες τις ημέρες
  • Live streaming & Auto Cash Out*
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Betsson
8.7/10
  • Εμπειρία 20+ ετών στον χώρο
  • Γρήγορη & εύχρηστη ιστοσελίδα
  • Εύκολη πλοήγηση μέσω app για Android
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Fonbet
8.6/10
  • Πανίσχυρο brand name
  • Πολύ γρήγορες πληρωμές
  • Άμεσο cash out* σε όλα τα αθλήματα
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Bet365
8.9/10
  • Κορυφαίο όνομα στον χώρο
  • Πλούσιο Live betting σε όαλ τα sports
  • 24ωρη εξυπηρέτηση με ελληνικό support
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Netbet
8.7/10
  • Παγκόσμιο brand name
  • Υψηλά όρια πονταρίσματος
  • Ασιατικά & ειδικά στοιχήματα
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Interwetten
8.3/10
  • Πολύ εύκολη πλοήγηση
  • Εξαιρετικό mobile app
  • Πλούσιο live betting
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Sportingbet
8.9/10
  • Παγκόσμιο brand από το 1998
  • Live Streaming* & Cash Out*
  • 24ωρη εξυπηρέτηση στα Ελληνικά
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Betshop
8.3/10
  • Ποικιλία σε combos & ασιατικά
  • Live Streaming* από το κινητό
  • Πολύ γρήγορες αναλήψεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Vistabet
8.9/10
  • Υψηλά όρια πονταρίσματος
  • Live Streaming* & Cash Out*
  • 24/7 τμήμα εξυπηρέτησης στα Ελληνικά
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Winmasters
8.5/10
  • Ανταγωνιστικές αποδόσεις
  • Μοναδική live betting εμπειρία
  • Πλήθος ειδικών στοιχημάτων
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Bookmakers Newsletter

Γραφτείτε τώρα στο Newsletter! Όλα τα ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ νέα σε περιμένουν στο email σου!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σχόλια

No comments

PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΗ NOVIBET!
  • PROMO CODE «PREMIUM500»
  • PREMIUM ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ 500 ΔΩΡΑ*
  • ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ