Ακριβές Σκορ

Έμπνευση, ένστικτο, τύχη. Τρεις λέξεις που συνδυάζονται απόλυτα με το στοίχημα στο ακριβές σκορ. Πρόκειται για έναν τρόπο στοιχηματισμού, που θεωρείται επικίνδυνος και εξεζητημένος για σοβαρό παιχνίδι ακριβώς επειδή δεν έχουμε να κάνουμε με δύο ενδεχόμενα (π.χ. over/under) ή τρία (άσος, ισοπαλία ή διπλό) αλλά με τουλάχιστον… 35.

Τόσα είναι τα πιθανά, ακριβή σκορ, που έχουν πάνω από 0,3% πιθανότητα να επιβεβαιωθούν σ’ έναν ποδοσφαιρικό αγώνα, σύμφωνα με μακροχρόνιες στατιστικές και ανάλυση πολλών πρωταθλημάτων. Ο παίκτης που αποφασίζει να παίξει στοίχημα σε ένα τέτοιο bet (akrives skor) όχι για να περάσει την ώρα του ευχάριστα ή να νιώσει τη χαρά του παιχνιδιού, αλλά για να αποκομίσει κέρδος, γνωρίζει ότι θα μπλέξει με πιο πολύπλοκα ζητήματα από το να βρει «απλά» το νικητή σ’ ένα ματς.

Η ουσία, όμως, της δουλειάς του παραμένει ίδια: Επεξεργασία διαφορετικών σεναρίων, ώστε να διαπιστώσει ποια απ’ αυτά έχουν μεγαλύτερες πιθανότητες εμφάνισης σε σχέση με την απόδοση που προσφέρεται.

Πόσα και ποια είδη υπάρχουν στο στοίχημα ακριβές σκορ

⚽ Ακριβές σκορ τελικό
Είναι το κλασικό στοίχημα για ακριβές σκορ κι αναφέρεται στο τελικό αποτέλεσμα μιας αναμέτρησης.

⚽ Ακριβές σκορ ημιχρόνου
Ειδική αγορά που αφορά το συγκεκριμένο bet (
akribes skor) και ποντάρεται ξεχωριστά για όποιο από τα δύο ημίχρονα θέλουμε. Εδώ πρέπει να προσέξουμε, κυρίως για το δεύτερο ημίχρονο, αν το ματς στο πρώτο μέρος είναι 2-0 και λήξει 2-0, τότε το ακριβές σκορ δευτέρου ημιχρόνου ήταν 0-0. 

⚽ Ακριβές σκορ ημίχρονο τελικό
Στη λογική που έχει το ποντάρισμά μας για το στοίχημα “ημίχρονο/τελικό”, έτσι “παίζουμε” και ακριβές σκορ. Μόνο που αντί για 1ημ/Χτελ θα παίξουν -για παράδειγμα- 2-0ημ/2-2τελ.

⚽ Σκορ πολλαπλών επιλογών
Μια αγορά που έχει ανοίξει τα τελευταία χρόνια στις στοιχηματικές και ανάμεσα στο “ακριβές σκορ” και το τελικό αποτέλεσμα (1Χ2) μας δίνει κάποιες καλύτερες επιλογές πονταρίσματος και σε καλύτερες αποδόσεις (όπως θα δούμε και παρακάτω). Στην ουσία, αντί να ποντάρεις ένα τελικό σκορ (1-0), υπάρχει επιλογή για τριάδα (1-0, 2-0, 3-0). Με την ανάλογη βέβαια πτώση στην απόδοση.

⚽ Ακριβές σκορ και σκόρερ
Ένα combo bet που συνήθως πληρώνει πάρα πολύ καλά, ακόμα και στις φαβορί επιλογές. Υπάρχουν διάφορες μορφές του συγκεκριμένου bet (akrives score), όπου στην ουσία προβλέπουμε το τελικό αποτέλεσμα συνδυαστικά με κάποιον σκόρερ. Είτε “πρώτο σκόρερ”, είτε “anytime”, είτε “last”. Εξ ου και οι διαφορετικές μορφές.

⚽ Σκορ οποιαδήποτε στιγμή στο παιχνίδι
Αγορά που επίσης βρίσκεται τα τελευταία χρόνια στις στοιχηματικές και είναι πιο προσιτή στο να την προβλέψεις, σε σχέση με το ακριβές σκορ. Εδώ απλά προβλέπεις ένα σκορ το οποίο θα εμφανιστεί κάποια στιγμή στο παιχνίδι (εκτός φυσικά από το 0-0).

Σύστημα Ακριβές Σκορ

Όπως αναφέραμε και στην εισαγωγή, η αγορά αυτή δεν είναι εύκολη, δεν ποντάρουμε όμως και στην τύχη. Και μπορεί ακόμα site με προγνωστικά να μην δίνουν σχεδόν ποτέ προβλέψεις για αυτήν (ακριβές σκορ προγνωστικά), πλην όμως, αν μόνοι μας μελετήσουμε κάποιους παράγοντες, θα δούμε ότι υπάρχει μια λογική στην οποία θα στηριχτούμε για να ποντάρουμε.

✍️ Η έμπειρη ομάδα του bookmakers.gr μελέτησε, ανέλυσε το ακριβές σκορ πως παίζεται και σου παρουσιάζει τους επτά βασικούς παράγοντες που θα λάβουμε υπόψιν μας πριν ποντάρουμε.

Η γενική ικανότητα των ομάδων στο σκοράρισμα

Για να ποντάρουμε σε ένα τέτοιο στοίχημα, προφανώς και θα πρέπει να τσεκάρουμε το πόσο ικανή είναι η κάθε ομάδα στο σκοράρισμα. Και μάλιστα, όχι απλά στον αριθμό των γκολ που βάζει, αλλά και σε συνάρτηση με τις ευκαιρίες που χρειάζεται για να σκοράρει. Αν μια ομάδα βάζει γκολ σε κάθε τρεις φάσεις, θα σκεφτούμε ότι θα μπορέσει να σκοράρει περισσότερες φορές, όταν παίξει με μια ομάδα που δέχεται πολλές φάσεις. 

Το βαθμολογικό ή άλλου είδους κίνητρο

Το τελικό αποτέλεσμα και το σκορ μιας αναμέτρησης, ξεκάθαρα εξαρτάται κι από το κίνητρο που έχουν οι ομάδες σε ένα ματς. Αν μια ομάδα χρειάζεται πολλά γκολ για να πετύχει τον βαθμολογικό της στόχο, η αναμέτρηση ενδέχεται να έχει γκολ εκατέρωθεν. Αναλόγως και την αμυντική συμπεριφορά και των δύο ομάδων. Επιπλέον, σε αγώνες κυπέλλων κυρίως, υπάρχει η πιθανότητα μια ομάδα να χρειάζεται συγκεκριμένο αριθμό γκο για να προκριθεί ή να μην πρέπει να δεχθεί γκολ. Παράγοντες που πρέπει να συνυπολογίζουμε όταν ποντάρουμε ακριβές σκολ

Η παράδοση στα παιχνίδια μεταξύ των ομάδων

Δεν είναι λάθος αν κοιτάξουμε και την παράδοση των αποτελεσμάτων ανάμεσα στις ομάδες του αγώνα όπου θα ποντάρουμε. Και μάλιστα, εκτός από τη γενική εικόνα, σίγουρα θα πρέπει να ξεχωρίσουμε τα εντός έδρας με τα εκτός έδρας παιχνίδια των δύο ομάδων, για να δούμε ποια είναι η “συμπεριφορά” τους, όσον αφορά τα τέρματα που επιτυγχάνονται. 

Τα γενικά στατιστικά της λίγκας

Αν πρόκειται να ποντάρουμε σε τελικό σκορ, σε αγώνες πρωταθλήματος, θα ήταν φρόνιμο να ρίξουμε μια ματιά στα στατιστικά ακριβές σκορ του πρωταθλήματος των προηγούμενων ετών. Και πάλι η μελέτη μας πρέπει να διαχωρίζεται τόσο στα γενικά αποτελέσματα, ενώ θα πρέπει να γίνει και διαχωρισμός με γηπεδούχους και φιλοξενούμενους. 

Παράδειγμα έρευνας

Μελετάμε σε ένα πρωτάθλημα 360 αγώνων και βλέπουμε ότι το 2-0 έχει συχνότητα εμφάνισης 15% (54 αγώνες). Πρέπει να γίνει έπειτα και ο διαχωρισμός. Σε πόσα ματς ήταν 2-0 και σε πόσα 0-2; 

“Συμπεριφορά” των ομάδων μετά από επίτευξη ενός τέρματος

Ειδική μελέτη πρέπει να γίνει από κει κι έπειτα στο πως οι ομάδες συμπεριφέρονται κατά τη διάρκειας μιας αναμέτρησης. Για παράδειγμα, όταν μια ομάδα πετύχει πρώτη γκολ, εν συνεχεία “κυνηγάει” και δεύτερο ή αρκείται στο να κρατήσει το αποτέλεσμα. Αφορά κυρίως θεωρητικά φαβορί, που μετά το 1-0, αρκούνται σε αυτό και δεν επιδιώκουν να διευρύνουν το προβάδισμα.

“Συμπεριφορά” των ομάδων μετά από μεγάλη διαφορά τερμάτων

Παρόμοια μελέτη οφείλουμε να κάνουμε και για τις ομάδες που πετυχαίνουν δύο, τρία ή και περισσότερα γκολ. Ποια η “συμπεριφορά” των ομάδων όταν γνωρίζουν ότι έχουν εξασφαλίσει τη νίκη (πρόκριση κλπ.). Συνεχίζουν να παίζουν “σφιχτά” στην άμυνα ή χαλαρώνουν και μπορεί να δεχθούν εύκολα κάποιο τέρμα.

“Συμπεριφορά” των ομάδων που βρίσκονται πίσω στο σκορ

Κατά αντιστοιχία πρέπει να δούμε και το πως “συμπεριφέρονται” οι ομάδες, όταν βρίσκονται πίσω στο σκορ. Κάνουν προσπάθεια να γυρίσουν το σκορ ή απλά απογοητεύονται που μένουν στο μηδέν κι υπάρχουν κίνδυνος να δεχτούν και περισσότερα τέρματα. Επιπλέον, υπάρχουν κι αυτές, που σε συνδυασμό με κάποιο κίνητρο, μπορεί απλά να παίζουν για να μην ηττηθούν με μεγάλο σκορ. 

Με βάση την πολυετή εμπειρία μας στο στοίχημα ακριβές σκορ, μελετώντας τους τρεις τελευταίους παράγοντες που αφορούν τη “νοοτροπία” που έχουν οι ομάδες αναλόγως με την τροπή που παίρνει σκορ, μπορούμε να ποντάρουμε καλύτερα τελικό σκορ και στο live.

Στρατηγική Ακριβές Σκορ

Φυσικά, εκτός από τους παράγοντες που πρέπει να λάβω υπόψιν μου για να γνωρίζω πως παίζω ακριβές σκορ στο στοίχημα, στο bookmakers έχουμε ετοιμάσει και κάποιες στρατηγικές για να αυξήσεις τις πιθανότητες κέρδους όταν θα παίξεις στη συγκεκριμένη αγορά.

green thumbs upΠόνταρε στο Α.Σ “1-0” υπέρ του φαβορί, αντί για over 0.5.

Έστω ότι είσαι παίκτης που “κυνηγάς” τέτοια στοιχήματα, όπως το over 0.5. Που δίνουν χαμηλές αποδόσεις. Μπορείς να ανεβάζεις την απόδοση αν επιλέγεις το 1-0 του φαβορί στην επιλογή “σκορ οποιαδήποτε στιγμή στο παιχνίδι”. Δεδομένα υπάρχει κίνδυνος να χαθεί το bet αν σκοράρει πρώτα το αουτσάιντερ, όμως οι περισσότερες πιθανότητες είναι υπέρ σου και παίρνεις πολύ καλύτερη απόδοση. Η συγκεκριμένη στρατηγική για ακριβές σκορ, μπορεί να αξιοποιηθεί και στο live.

green thumbs upΠόνταρε στο 1-0 του αουτσάιντερ

Η συγκεκριμένη στρατηγική έχει λογική εάν και εφόσον έχεις αποφασίσει να ποντάρεις σε κάποια “μπόμπα”. Ένα μεγάλο αουτσάιντερ, όταν θα κάνει την έκπληξη και θα κερδίσει, το πιο πιθανό είναι ότι θα το κάνει με σκορ 1-0. Οπότε, με αυτόν τον τρόπο ανεβάζεις πάρα πολύ την απόδοση. 

green thumbs upΠαίξε πολλαπλά σκορ

Μια χρονοβόρα στρατηγική για να την εφαρμόσεις, άλλα σίγουρα θα σου δώσει καλύτερη απόδοση αν την ακολουθήσεις, όταν θέλεις να ποντάρεις over under σε ένα ματς.

Παράδειγμα πονταρίσματος

Έστω ότι θέλεις να παίξεις 100€ σε ένα over 3.5 @ 2.22. Κάποια από τα αντίστοιχα σκορ που επαληθεύουν το over 3.5 στο συγκεκριμένο ματς είναι (με τις αποδόσεις τους):

3-1 @ 18.50 / 2-2 @ 11.75 / 1-3 @ 19.50 / 3-2 @ 21.00 / 3-3 @ 34.00 / 2-3 @ 21.50 / 4-0 @ 81.00 / 4-4 @ 176.00 / 0-4 @ 91.00 / 4-1 @ 41.00 / 1-4 @ 46.00 / 4-2 @ 51.00 / 2-4 @ 51.00 / 4-3 @ 81.00 / 3-4 @ 91.00

Έχοντας στο μυαλό μας να ποντάρουμε 100€ στο Over 3.5, προφανώς και δεν υπολογίζουμε ότι στο ματς θα μπουν έξι ή επτά γκολ, αλλά τέσσερα ή πέντε. Ειδάλλως δε θα παίζαμε στο over 3.5, αλλά θα πηγαίναμε στο over 4.5. Οπότε, σβήνοντας κάποια από τα παραπάνω, έχουμε.

3-1 @ 18.50 / 2-2 @ 11.75 / 1-3 @ 19.50 / 3-2 @ 21.00 / 2-3 @ 21.50 / 4-0 @ 81.00 / 0-4 @ 91.00 / 4-1 @ 41.00 / 1-4 @ 46.00 

→ Αν ποντάραμε 100€ στο over 3.5, θα είχαμε επιστροφή 222€. Οπότε καθαρό κέρδος 122€.

Με το ανάλογο ρίσκο τώρα, αφού αφήνουμε εκτός κάποια ακριβή σκορ, αν ποντάρουμε στις παραπάνω εννέα περιπτώσεις ΑΣ, για να έχουμε επιστροφή 222€, θα έπρεπε να “μοιράσουμε” στα εννέα ΑΣ, 78.56€. Κι όποιο από τα σκορ κι αν έβγαινε θα είχαμε κέρδος 143,44€.

Με βάση λοιπόν το συλλογισμό αυτό, ποντάρουμε 78,56€ στο over 3,5 (που ξαναλέμε δεν επιβεβαιώνεται σε όλα τα πιθανά σκορ, αφού έχουμε αποκλείσει κάποια), το οποίο όμως πλέον δεν πληρώνει 2.22, αλλά 2.82.

Μην ποντάρεις το 0-0

Και μετά τις τρεις στρατηγικές πονταρίσματος, σειρά έχει η μια, μή πονταρίσματος. Μην παίζεις ποτέ στο 0-0. Και γιατί έχει τις λιγότερες πιθανότητες επιβεβαίωσης ανάμεσα στα ΑΣ και γιατί μπορεί να “χαθει” αν στην αναμέτρηση μπει ένα αυτογκόλ. Προτιμότερο είναι, στην περίπτωση αυτή να ποντάρεις το “Κανένας Σκόρερ” στα στοιχήματα των Σκόρερ, που πληρώνει στην ίδια απόδοση.

Ακριβές Σκορ αποδόσεις

Αναφορικά με τις αποδόσεις στη συγκεκριμένη αγορά, αυτό που θα πρέπει να τονίσουμε είναι ότι πάντα παίζουμε σε πολύ μεγάλες. Ακόμα και το πιο “φαβορί” -για κάποιο λόγο- ακριβές σκορ σε μια αναμέτρηση να ποντάρουμε, δεν πρόκειται να το βρούμε πιο κάτω από το 5.00.

Επιπλέον, κάτι ακόμα που αξίζει να τονίσουμε, είναι ότι δύσκολα θα δούμε πτώση αποδόσεων σε ακριβές σκορ. Κάτι που σημαίνει ότι μπορούμε να ποντάρουμε και την τελευταία στιγμή, συμβουλευόμενοι και το ρεπορτάζ των ομάδων. Δε μιλάμε φυσικά για την περίπτωση όπου λίγο πριν το ματς μια ομάδα θα ανακοινώσει ότι θα “κατέβει” να παίξει με τους αναπληρωματικούς.

Πάμε στοίχημα ακριβές σκορ πως παίζεται

Δυναμική είσοδο στην αγορά με το τελικό αποτέλεσμα έχει κάνει πλέον και ο εθνικός μας bookmaker (ακριβές σκορ ΟΠΑΠ), κυρίως μετά την ανάπτυξη της ηλεκτρονικής πλατφόρμας. Έπειτα από καταγραφή αποδόσεων που κάναμε σε κορυφαίο πρωτάθλημα της Ευρώπης, είδαμε ότι το pamestoixima.gr παρέχει από τις υψηλότερες τιμές σχεδόν σε όλα τα πιθανά αποτελέσματα. Φυσικά, για όλους εκείνους που μεταφέρθηκαν από το πρακτορείο στην πλατφόρμα του ΟΠΑΠ, το ποντάρισμα στο ΑΣ έγινε ακόμα πιο απλό, αφού παίζεις στοίχημα με ένα κλικ 🖱️.

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

Νόμιμες Στοιχηματικές Εταιρίες στην Ελλάδα

BookmakerΠλεονεκτήματα
Stoiximan
9.4/10
  • Δωρεάν συναλλαγές, άμεσες αναλήψεις
  • Προσαρμοσμένη στον Έλληνα παίκτη
  • Ειδικά στοιχήματα σε όλα τα αθλήματα 
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Pamestoixima.gr
8.6/10
  • Αξιοπιστία & ασφάλεια ΟΠΑΠ
  • Ποικιλία σε ειδικά & μακροχρόνια
  • Προηγμένη εφαρμογή για Android & iOS
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Novibet
8.9/10
  • Άμεσες & δωρεάν πληρωμές
  • Ποικιλία σε ασιατικά χάντικαπ
  • Cash Out*, Stop Loss / Partial Cash Out*
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Bwin
9.2/10
  • Εξαιρετική επιλογή για live betting
  • Άμεσες πληρωμές όλες τις ημέρες
  • Live streaming & Auto Cash Out*
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Betsson
8.7/10
  • Εμπειρία 20+ ετών στον χώρο
  • Γρήγορη & εύχρηστη ιστοσελίδα
  • Εύκολη πλοήγηση μέσω app για Android
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Fonbet
8.6/10
  • Πανίσχυρο brand name
  • Πολύ γρήγορες πληρωμές
  • Άμεσο cash out* σε όλα τα αθλήματα
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Bet365
8.9/10
  • Κορυφαίο όνομα στον χώρο
  • Πλούσιο Live betting σε όαλ τα sports
  • 24ωρη εξυπηρέτηση με ελληνικό support
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Netbet
8.7/10
  • Παγκόσμιο brand name
  • Υψηλά όρια πονταρίσματος
  • Ασιατικά & ειδικά στοιχήματα
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Interwetten
8.3/10
  • Πολύ εύκολη πλοήγηση
  • Εξαιρετικό mobile app
  • Πλούσιο live betting
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Bookmakers Newsletter

Γραφτείτε τώρα στο Newsletter! Όλα τα ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ νέα σε περιμένουν στο email σου!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σχόλια

No comments

COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ