Στοιχηματικές με ασιατικό χάντικαπ

στοιχηματικες εταιριες με ασιατικο χαντικαπΘέλεις να ποντάρεις σε στοιχηματικες με ασιατικά χάντικαπ και δεν γνωρίζεις ποιες έχουν τα συγκεκριμένα στοιχήματα; To μόνο εύκολο είναι να το μάθεις απλά μπαίνοντας σε μία μία στοιχηματική και να τσεκάρεις. Το δύσκολο κομμάτι είναι να βρεις ποια από αυτές είναι η κατάλληλη στοιχηματική για να την επιλέξεις, όταν θες να ποντάρεις σε ασιατικά στοιχήματα. Αυτό για να το βρεις θέλει έρευνα σε lines, αγορές, αποδόσεις και φυσικά μπόλικο ελεύθερο χρόνο.

✍️  Η ομάδα του bookmaker.gr και οBook Spy είναι εδώ για να κάνουν την δύσκολη δουλειά και να στην παρουσιάσουν. Παρακάτω θα βρεις:

➥ Ποια στοιχηματική έχει τα περισσότερα lines;
➥ Ποια στοιχηματική έχει τις περισσότερες ασιατικές αγορές;
➥ Σε ποια πλατφόρμα ποντάρεις ασιατικά στοιχήματα, με τη χαμηλότερη γκανιότα της αγοράς;

Στοιχηματική με τα καλύτερα lines

Ξεκινώντας, θα αρχίσουμε από την στοιχηματική που έχει τα καλύτερα lines στην αγορά. Κι όταν λέμε καλύτερα, εκεί που θα βρούμε τις περισσότερες επιλογές. Γιατί, σε κάποιες στοιχηματικές θα βρεις το -0.5, -1.5 και -2.5, όμως, υπάρχουν και οι ενδιάμεσες επιλογές ανάμεσα στο 0.5 και το 1.0 (0.25 και 0.75). Το ίδιο ισχύει και με το στοίχημα με asian στο όριο τερμάτων. Πέραν του κλασικού, 2.5, οι στοιχηματικές με ασιατικό χάντικαπ, προσφέρουν line με 2.0, 3.0, 4.0 κλπ. Υπάρχουν κι αυτές που σου δίνουν ακόμα περισσότερες επιλογές, με το ενδιάμεσο στα μισά (,5) και τα ολόκληρα (,0) με τα ,25 και ,75.

Στην κορυφή της λίστας, βρίσκουμε την Bet365, που δίνει 28 εναλλακτικές επιλογές και για το asian νίκης και 28 για το στοίχημα γκολ. Να σημειώσουμε ότι, οι στοιχηματικές πλατφόρμες με ασιατικά χάντικαπ, δίνουν σε καλύτερη απόδοση το “over/under2.5” όταν επιλέγεται από την αγορά με “ασιατικά γκολ”, από την κλασική αγορά “over/under goals”.

Αξιόλογη προσπάθεια γίνεται από την Goalbet, που προσφέρει 14 εναλλακτικές επιλογές και στα δύο στοιχήματα, ενώ στην τρίτη θέση κατατάσσουμε τις Winmasters και Netbet με 16 και οχτώ επιλογές αντίστοιχα στα δύο bet.

Ο Book Spy επιλέγει να παίξει στοίχημα με ασιατικό χάντικαπ και ασιατικό γκολ στην Bet365, που δίνει τις περισσότερες επιλογές, στις δύο συγκεκριμένες, βασικές αγορές.

Στοιχηματική με τις περισσότερες αγορές

Με τον ανταγωνισμό ανάμεσα στις στοιχηματικές να μεγαλώνει κι όπως είδαμε οι περισσότερες πλέον προσφέρουν ασιατικό νίκης και γκολ, η επιλογή των asian στοιχηματικών επεκτείνεται από τις πλατφόρμες και σε επιπλέον αγορές. Προκειμένου έτσι να προσελκύσουν “πελάτες” που πέρα από τα παραδοσιακά στοιχήματα (1Χ2 και γκολ) θα ήθελαν ασιατικές επιλογές και σε διαφορετικές αγορές που μπορεί να ποντάρουν. Έτσι λοιπόν στις νόμιμες στοιχηματικές στην Ελλάδα, θα βρούμε αγορές ημιχρόνου (και 1ου και 2ου) για αποτέλεσμα ή σύνολο τερμάτων, ενώ σε ακόμα πιο εξεζητημένα bet, κάποιες πλατφόρμες έχουν πλέον και ασιατικό στα κόρνερ (και o/u και h2h ανάμεσα στις ομάδες), ενώ σε δύο ιστοσελίδες βρήκαμε και στοίχημα γκολ και χάντικαπ σε χρονικές περιόδους (πέραν των δύο ημιχρόνων).

Οι Netbet και Winmasters είδαμε (στα δύο ματς που μελετήσαμε σε όλες), είδαμε ότι έχουν τις περισσότερες εναλλακτικές επιλογές με ασιατικά στοιχήματα. Στο σύνολο μετρήσαμε εννέα διαφορετικές αγορές, πέραν των δύο βασικών επιλογών (στοίχημα νίκης και γκολ). Με έξι επιλογές στη δεύτερη θέση ακολούθησε η Betrebels, ενώ στις τέσσερις ήταν η Bet365 στη θέση Νο3.

H μελέτη των επιπλέον αγορών στις στοιχηματικές με ασιατικά χάντικαπ, ανέδειξε την Netbet, αφού έχει τις περισσότερες διαθέσιμες εναλλακτικές επιλογές, με ασιατικά σε κόρνερ, κάρτες, οφσάιτ, εύστοχα σουτ.

Στοιχηματική με τις καλύτερες αποδόσεις στα ασιατικά

Φυσικά, από την εξίσωση, για να καταλήξουμε στην καλύτερη στοιχηματική με ασιατικά, δεν πρέπει να βγάζουμε τις αποδόσεις και την γκανιότα που έχουν οι πλατφόρμες, όταν μας προσφέρουν ασιατικές αγορές. Για να μπορέσουμε να κάνουμε σύγκριση, πήραμε δείγμα από δύο αγώνες, σε ένα κορυφαίο κι ένα λιγότερο δημοφιλές πρωτάθλημα, σε δύο συγκεκριμένες αγορές. Βέβαια, οι τιμές είναι ενδεικτικές και ίσχυαν την ώρα που κάναμε εμείς τη μέτρηση. Προφανώς και οι αποδόσεις μπορούν να αλλάξουν από λεπτό σε λεπτό κι από μέρα σε μέρα.

Μελετώντας τις αποδόσεις και την γκανιότα σε συγκεκριμένες στοιχηματικές και αγορές και σε δύο αγώνες (έναν από μεγάλο πρωτάθλημα της Ευρώπης κι έναν από πρωτάθλημα χαμηλής δυναμικής) είδαμε ότι στην κορυφή βρίσκεται ο Stoiximan που προσφέρει τη χαμηλότερη γκανιότα στις περισσότερες αγορές. Ξεχωρίζουν επίσης για τις επιδόσεις τους, οι Bet365 και Netbet.

Ποια είναι η καλύτερη στοιχηματική με ασιατικά

Με βάσει την ανάλυση που κάναμε παραπάνω, δεν μπορείς με σιγουριά να πεις ότι η μια ή η άλλη στοιχηματική είναι κορυφαία. Ως είδαμε, η Bet365 είναι κορυφή στο κομμάτι των εναλλακτικών χάντικαπ και γκολ. Η Netbet και η Winmasters προσφέρουν ασιατικό σε κόρνερ, οφσάιτ, εύστοχα σουτ, γκολ, γκολ περιόδων. Είναι πάρα πολλές οι διαθέσιμες επιλογές. Ο Stoiximan δίνει τις καλύτερες αποδόσεις στα περισσότερα line (τα οποία είναι η αλήθεια πως είναι ελάχιστα), με τη μικρότερη γκανιότα της αγοράς στα περισσότερα από αυτά.

📌 Σημειώνεται πως κατά την αξιολόγησή μας για την καλύτερη αξιολόγηση, λάβαμε υπόψιν το “πακέτο” lines-αγορές-γκανιότα, δίνοντας όμως έμφαση στο τρίτο στοιχείο (γκανιότα).

Αναλυτικός Πίνακας* Αξιολόγησης Στοιχηματικών σε Lines, Αγορές και Αποδόσεις


ΣτοιχηματικήLines (ΑΗ/ΑG)Επιπλέον ΑγορέςΓκανιότα**
Netbet εγγραφή16/894,94 🔝
Bet365 εγγραφή28/2844,03 🔝
Stoiximan εγγραφή4/233,09 🔝
Goalbet εγγραφή14/1426,17
Betshop εγγραφή10/1016,06
Betrebels εγγραφή10/866,62
Novibet εγγραφή10/017,26
Interwetten εγγραφή10/027,90
Championsbet εγγραφή10/10310,83
Pamestoixima εγγραφή0/02
Bwin εγγραφή0/00
Vistabet εγγραφή0/00
Sportingbet εγγραφή0/00

* Το δείγμα για τις αγορές ήταν από τις αναμετρήσεις Χέρτα Βερολίνου – Ουνιόν Βερολίνου (Μπουντεσλίγκα, Γερμανία, Παρασκευή 22 Μαΐου 2020, 21:30) και Ντιναμό Μπρεστ – Μπάτε Μπορίσοφ (1η Κατηγορία, Λευκορωσία, Τετάρτη 20 Μαΐου 2020, 19:00) και πάρθηκε στις 09:00 – 11:00 και 16:00 – 17:20, Τετάρτη 20 Μαΐου 2020.

** Για τις ανάγκες της μέτρησης γκανιότας, πήραμε δείγμα από τα σετ ” Ντινάμο Μπρεστ +0.5  – ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ -0.5″,  Μπρεστ – ΜΠΑΤΕ  στα Over 2.75 Under 2.75″, ” Χέρτα Βερολίνου -0.25 – Ουνιόν Βερολίνου +0.25″ και “Χέρτα – Ουνιόν στα  Over 2.5 Under 2.5”.

** Στην αξιολόγηση αποδόσεων/γκανιότας, ορισμένες στοιχηματικές δεν αξιολογήθηκαν γιατί δεν είχαν αποδόσεις για τις συγκεκριμένες αγορές που μελετήσαμε. Οι μόνες που μετρήθηκαν και στις τέσσερις παραπάνω αγορές ήταν οι Stoiximan, Bet365, Netbet, Betshop και Winmasters. Σε τρεις αγορές μετρήθηκαν οι Novibet και Betrebels. Σε δύο αγορές οι Goalbet και Championsbet και σε μια η Interwetten.

✍️ Αν θες να είσαι κερδισμένος και να εκμεταλλευτείς τη δυνατότητα που σου δίνουν τα ασιατικά στοιχήματα, η ομάδα του bookmakers σου προτείνει να διατηρείς λογαριασμό σε περισσότερες από μια στοιχηματικές, σύμφωνα με τα όσα αναλύσαμε στον παραπάνω οδηγό.

FAQ – Συχνές ερωτήσεις παιχτών

Γιατί κάποιες στοιχηματικές δεν προσφέρουν ασιατικά χάντικαπ;

Επειδή το Ασιατικό Χάντικαπ είναι διπλής επιλογής, σε σχέση με το Ευρωπαϊκό Χάντικαπ που είναι τριπλής επιλογής, η γκανιότα στο συγκεκριμένο στοίχημα είναι μικρότερη. Άρα, η προμήθεια του book είναι μικρότερη. Οπότε δεν τον συμφέρει. 

Παράδειγμα με γκανιότα σε Ασιατικό και Ευρωπαϊκό χάντικαπ σε συγκεκριμένη στοιχηματική

👉 Ασιατικό χάντικαπ

Βόλφσμπουργκ +1 (@1.67) – Ντόρτμουντ -1 (@2.27), με γκανιότα 3,9%

👉 Αυτό σε Ευρωπαϊκό Χάντικαπ είναι το αντίστοιχο σετ:

Βόλφσμπουργκ +1 (@2,07) – Ισοπαλία +1 (@4,10) – Ντόρτμουντ -1 (@2,81), με γκανιότα 8,3%

Γιατί η απόδοση για ένα σημείο στο Ευρωπαϊκό Χάντικαπ είναι μεγαλύτερη από ότι στο Ασιατικό;

Όπως είδαμε παραπάνω, στο Ευρωπαϊκό Χάντικαπ ο παίχτης έχει να επιλέξει ανάμεσα σε τρία σημεία. Αυτό σημαίνει ότι οι πιθανότητες νίκης δεν είναι 50%, αλλά 33.3%. Όπως λοιπόν, εξαιτίας αυτής της διαφοροποίησης, ο Book θα πάρει μεγαλύτερο γκανιότα για ένα σημείο σε Ε.Χ, είναι “αναγκασμένος” να δώσει και καλύτερη απόδοση σε σχέση με το Ασιατικό.

Οι τρεις καλύτερες στοιχηματικές για να παίξεις Ασιατικό Χάντικαπ

BookmakersΠλεονεκτήματα
  • Ασφαλείς συναλλαγές και γρήγορες αναλήψεις
  • Ιστοσελίδα προσαρμοσμένη στον Έλληνα παίκτη
  • Πλούσιο πρόγραμμα Live Streaming*
  • Ασταμάτητες προσφορές*
  • Πολύ καλά όρια πονταρίσματος
  • Χαμηλή Γκανιότα στο Live
Bet365
  • Κορυφαίες αποδόσεις
  • Πλούσιο Live Betting
  • Ολικό/μερικό & αυτόματο cash out*

Σχόλια