Δέκα λόγοι για να παίξετε online στοίχημα

online στοίχημαΔεν θα είναι υπερβολή αν χαρακτηρίσουμε το online στοίχημα κάτι σαν “ταμπού” στα πρώτα του χρόνια στον ελληνικό χώρο. Σε πολλούς επίδοξους παίχτες –κυρίως μεγαλύτερης ηλικίας- του διαδικτυακού στοιχήματος υπήρχε ο φόβος για την ασφάλεια των συναλλαγών μέσω internet, όπως και η έλλειψη ικανότητας χειρισμού των ηλεκτρονικών υπολογιστών. Οπότε ήταν αναμενόμενο η μεγάλη πλειοψηφία των Ελλήνων παικτών να στοιχημάτιζε αποκλειστικά στα καταστήματα του ΟΠΑΠ. Με το πέρας των χρόνων, όλο και περισσότεροι εμπιστευόντουσαν τις διαδικτυακές στοιχηματικές πλατφόρμες, μετά τις συγκρίσεις με τα τότε κουπόνια του ΟΠΑΠ να είναι συντριπτικά κατά του Οργανισμού. Σταδιακά έφυγε από τον περισσότερο κόσμο η «φοβία» περί συναλλαγών στο ίντερνετ, κάτι που ευνοήθηκε και από τη γρήγορη εξάπλωση του ασύρματου δικτύου (wifi).

Ωστόσο, ακόμα και στις μέρες μας υπάρχει κόσμος που φοβάται στην ιδέα του ιντερνετικού στοιχήματος. Ένα σημαντικό ποσοστό πληθυσμού από ένα όριο ηλικίας και πάνω δεν είναι κατάλληλα ενημερωμένο για την ασφάλεια των συναλλαγών μέσω διαδικτύου, όπως επίσης δεν είναι εξοικειωμένο με τη χρήση ηλεκτρονικών υπολογιστών, «έξυπνων» κινητών και τάμπλετ. Όπως θα δούμε παρακάτω, η σύγκριση μεταξύ online και επίγειου στοιχήματος γέρνει ισχυρά την πλάστιγγα υπέρ του πρώτου.

1. Άνεση

Ουσιαστικά δεν μπορεί να γίνει σύγκριση στο θέμα άνεσης μεταξύ του ιντερνετικού στοιχήματος και του επίγειου. Μέσω internet, μπορείτε εάν το επιθυμείτε να ποντάρετε 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα. Ο στοιχηματισμός μπορεί να γίνει είτε μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή, αλλά και μέσω τάμπλετ και κινητού τηλεφώνου με ιδιαίτερη ευκολία.

2. Διαθέσιμα στοιχήματα

Με τη «νέα» εποχή στην ιδιοκτησία του ΟΠΑΠ μπήκαν στο κουπόνι του κάποια ειδικά στοιχήματα, ο αριθμός των οποίων αυξάνεται στα λεγόμενα σημαντικά παιχνίδια. Βέβαια, ακόμα απέχει πάρα πολύ από τις διαθέσιμες επιλογές που υπάρχουν στις διαδικτυακές πλατφόρμες, όπου μεταξύ άλλων υπάρχει η δυνατότητα ο παίκτης να αιτηθεί στοίχημα!

3. Μονά Αποδεκτά

online στοίχημαΤα τελευταία χρόνια ο ΟΠΑΠ εμπλούτισε τα κουπόνια του με αρκετά και κατά περιπτώσεις πολλά μονά αποδεκτά παιχνίδια, όμως οι απαιτήσεις για δυάδες και τριάδες δεν έλειψαν. Ωστόσο, η δυνατότητα που υπάρχει στο διαδίκτυο να αποφασίζει ο παίχτης τον ελάχιστο αριθμό αγώνων που θα επιλέξει είναι ένα ισχυρό “ατού” του online betting και αντίστοιχα ένα σημαντικό μειονέκτημα του επίγειου στοιχήματος.

4. Καλύτερες Αποδόσεις

Όπως και στα μονά αποδεκτά, έτσι και στις αποδόσεις, ο ΟΠΑΠ παρουσίασε βήματα προόδου, μειώνοντας τη γκανιότα. Παρά τα βήματα προόδου του ΟΠΑΠ, η απόσταση από τις πλατφόρμες στο internet είναι μεγάλη και σημαντική. Το στοίχημα άλλωστε είναι παιχνίδι αποδόσεων και είναι σημαντικό να αναζητά ο παίκτης την καλύτερη δυνατή. Μπορεί για παράδειγμα μεταξύ των αποδόσεων 1.75 και 1.85 η διαφορά να μη φαίνεται μεγάλη, όμως μακροχρόνια είναι ένα μεγάλο ντεζαβαντάζ για την «τσέπη» του παίχτη. Στα στοιχήματα παρολί μάλιστα, η γκανιότα της κάθε απόδοσης πολλαπλασιάζεται, με αποτέλεσμα το τελικό ποσό των πιθανών κερδών να μειώνεται κατά πολύ. Στο Internet επιπρόσθετα υπάρχει η δυνατότητα για σύγκριση αποδόσεων μεταξύ των ιστοσελίδων και επιλογής της πιο συμφέρουσας.

5. Live Στοίχημα

Πρόσφατο είναι το εγχείρημα του Οργανισμού να εντάξει το live στοίχημα στα πρακτορεία, όμως για πολλούς λόγους δεν είναι μία προσπάθεια που έχει στεφθεί με επιτυχία. Καταρχήν, το Ζωντανό στοίχημα στα πρακτορεία δεν προσφέρεται σε όλα τα αθλητικά γεγονότα, αλλά και ούτε όλες τις ώρες. Στον αντίποδα, στις διαδικτυακές πλατφόρμες υπάρχει 24ώρο Live Betting. Στα γεγονότα που προσφέρει ο ΟΠΑΠ υπάρχει επίσης τεράστια έλλειψη στοιχημάτων σε σύγκριση με το internet, ενώ και οι αποδόσεις είναι χαμηλότερες. Βασική επίσης η απουσία άνεσης, καθώς για να ποντάρει κάποιος σε live στοίχημα στον ΟΠΑΠ θα πρέπει να βρίσκεται σε πρακτορείο, με οτιδήποτε και αν συνεπάγεται αυτό. Με δεδομένο ότι το Live στοίχημα μαζί με την ταυτόχρονη εξέλιξη του αγώνα είναι μία συναρπαστική διαδικασία που μπορεί να επιφέρει κέρδη αλλά και να μειώσει τις ζημίες από τα pre-game πονταρίσματα το κριτήριο αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό.

6. Live Streaming

online στοίχημαΤο Live Streaming συσχετίζεται ως ένα βαθμό με το Live Betting. Οι περισσότερες διαδικτυακές πλατφόρμες προσφέρουν τηλεοπτική κάλυψη πληθώρας αθλητικών γεγονότων καθημερινά σε ικανοποιητική ποιότητα εικόνας και μάλιστα δωρεάν! Στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ υπάρχει κάλυψη μεμονωμένων αναμετρήσεων. Ως γνωστόν, η παρακολούθηση ενός αγώνα ζωντανά δίνει στον παίχτη τη δυνατότητα καλύτερης εκτίμησης του πονταρίσματός του.

7. Ειδικές υπηρεσίες

Η τεχνολογία έχει προχωρήσει σε πολύ μεγάλο βαθμό τα τελευταία χρόνια και δε θα μπορούσε να ξεφύγει και το διαδικτυακό στοίχημα. Οι online πλατφόρμες στοιχήματος προσφέρουν στους παίκτες κάποιες κορυφαίες υπηρεσίες όπως το cash out, που δίνει στους παίκτες τη δυνατότητα να πουλήσουν το στοίχημα τους πριν του λήξη του αγώνα. Άλλες υπηρεσίες είναι το Multi Live, με το οποίο μπορούν να παρακολουθήσουν πολλούς αγώνες μέσω live video από την ίδια οθόνη, να ζητήσουν “τρελά” ειδικά στοιχήματα από τον bookmaker ή να αυξήσουν τα όρια πονταρίσματος σε έναν αγώνα, το οποίο δε θα μπορούσαν στα πρακτορεία.

8. Δευτεροκλασάτα – εικονικά αθλήματα

Σίγουρα το ποδόσφαιρο είναι ο «βασιλιάς» των αθλημάτων, ενώ δεν τίθεται αμφιβολία ότι ακολουθεί το μπάσκετ. Μαζί με αυτά ο ΟΠΑΠ προσφέρει πλέον και στοιχήματα για τένις, χόκεϊ επί πάγου, όπως και μπέιζμπολ και βόλεϋ. Όμως στο ίντερνετ μπορεί να βρει κάποιος διαθέσιμα στοιχήματα για σνούκερ, βελάκια, MMA και πληθώρα ακόμη αγωνισμάτων, αλλά και για εικονικά αθλήματα και E-Sports (Dota, Counterstrike, LOL, κλπ).

9. Bonus και Προσφορές

Στο πεδίο αυτό δεν μπορεί να γίνει σύγκριση, καθώς ο ΟΠΑΠ λόγω και των πάγιων εξόδων του προς πράκτορες και λειτουργικά κόστη, δεν προσφέρει καθόλου Bonus Εγγραφής, ενώ σπάνια προσφέρει ένα % μπόνους σε παρολί με τετράδες, πεντάδες και μεγαλύτερο αριθμό αγώνων. Οι πλατφόρμες Online Betting υπερτερούν κατά κράτος στον τομέα αυτόν, καθώς στις περισσότερες υπάρχει Μπόνους Εγγραφής που φτάνει ακόμα  και το 100% έως 100€, ενώ υπάρχουν μπόνους επιβράβευσης, περιοδικές/θεματικές προσφορές με επιστροφή χρημάτων, Free Bets και άλλες προωθητικές καμπάνιες.

10. Καλύτερη και πιο άμεση ενημέρωση

Ζούμε στην εποχή του Internet και της άμεσης πληροφόρησης. Με αυτό ως δεδομένο, η ύπαρξη της δυνατότητας για καλύτερη και πιο «φρέσκια» ενημέρωση μέσω ίντερνετ αναδεικνύει «νικήτριες» τις διαδικτυακές πλατφόρμες έναντι του ΟΠΑΠ. Δευτερόλεπτα μόνο χρειάζονται από την στιγμή που θα διαβάσει ένας παίχτης μία σημαντική είδηση μέχρι το πιθανό ποντάρισμά του στο site της πλατφόρμας στοιχήματος.

Με βάση τα ανωτέρω, στοιχηματίζοντας στο Internet έχει περισσότερα οφέλη για την «τσέπη» σας αλλά ταυτόχρονα και για τη διασκέδασή σας.

Οι 3 καλύτερες στοιχηματικές πλατφόρμες για online στοίχημα

Stoiximan
Γιατί να παίξω
 • Ασφαλείς συναλλαγές και γρήγορες αναλήψεις
 • Ιστοσελίδα προσαρμοσμένη στον Έλληνα παίκτη
 • Πλούσιο πρόγραμμα Live Streaming*
 • Πολύ καλή και γρήγορη εξυπηρέτηση
 • Cash out*
 • Πολλά ειδικά στοιχήματα
 • Συνεχείς προσφορές*
Εγγραφή
Netbet
Γιατί να παίξω
 • Ασταμάτητες προσφορές*
 • Πολύ καλά όρια πονταρίσματος
 • Χαμηλή Γκανιότα στο Live
 • Ασιατικά χάντικαπ με διάφορα lines σε pre-match και live γεγονότα
 • Πληθώρα αγορών και ποικιλία ειδικών στοιχημάτων
 • Διαθέτει την κορυφαία πλατφόρμα της SBTech
 • VIP πρόγραμμα
Εγγραφή
Bwin
Γιατί να παίξω
 • Πλούσια γκάμα αγορών και πολλά ειδικά
 • Παιχνίδια με ενισχυμένες αποδόσεις
 • Live streaming*
 • Cash Out*
 • Καταθέσεις με Paysafe, e-wallets και τραπεζικές κάρτες
 • Ιδιαίτερα λειτουργική πλατφόρμα για κινητό
 • Καθημερινές προσφορές* (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις) 
Εγγραφή

Σχόλια