Στοίχημα Κίτρινες Κάρτες

Σίγουρα θα έχετε παρατηρήσει πως αυξάνεται ο αριθμός από στοιχηματικές με άδεια στην Ελλάδα που είτε προσθέτουν το στοίχημα σε κίτρινες και κόκκινες κάρτες στις επιλογές τους, είτε εμπλουτίζουν το στοιχηματικό τους χαρτοφυλάκιο με την συγκεκριμένη αγορά. Το ποντάρισμα σε κάρτες είναι μία από τις λίγες αγορές που οι παίκτες του στοιχήματος μπορούν να αποκτήσουν ξεκάθαρα πλεονέκτημα απέναντι στον bookmaker.

Μην ξεχνάτε πως οι στοιχηματικές έχουν στην διάθεση του όλα τα όπλα (ιστορικών παιχνιδιών, στατιστικές αναλύσεις κλπ) για να “βγάλουν τις σωστές αποδόσεις”, όμως σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να γνωρίζουν ή να προβλέψουν ένα βασικό στοιχείο. Το πως αντιδρούν οι ομάδες ύστερα από συγκεκριμένα γεγονότα που μπορεί να συμβούν κατά την διάρκεια ενός ματς (π.χ. να εκνευριστεί κάποιος παίκτης για ένα χτύπημα εκτός φάσης).

Στο Bookmakers αναλύσαμε τα δεδομένα αυτά και σου παρουσιάζουμε στον παρακάτω οδηγό:

➫ Την βασική στρατηγική στο στοίχημα με κάρτες
➫ Ποια είναι τα είδη στοιχημάτων
Πως να εκμεταλλευτούμε τα λάθη των book
➫ Ποια είναι η κατάλληλη στιγμή για να ποντάρουμε
Τις καλύτερες στοιχηματικές για στοίχημα στις κάρτες

Κίτρινες Κάρτες Στοίχημα – Βασική στρατηγική

Ο ανθρώπινος παράγοντας παίζει καθοριστικό ρόλο στην επιλογή ενός στοιχήματος σε κάρτες. Ομάδες με σκληρούς παίκτες ή ομάδες με παίκτες που “βουτάνε” εύκολα πρέπει να βρίσκονται στις πρώτες επιλογές των παικτών, όπως το ίδιο ισχύει και για παιχνίδια που είναι ντέρμπι ή που συγκεκριμένοι παίκτες έχουν ανοίξει κόντρα όταν βρίσκονται αντιμέτωποι. Ας δούμε αναλυτικά τους παράγοντες που πρέπει να λαμβάνονται υπ όψιν στο στοίχημα με κίτρινες κάρτες.

Τι πρέπει να προσέχεις, πριν ποντάρεις σε κάρτες…

Τα ντέρμπι: Και κυρίως τα τοπικά ντέρμπι. Σε τέτοιου είδους παιχνίδια συνηθίζεται οι ομάδες να παίζουν αντιαθλητικά, αναγκάζοντας τον διαιτητή να βγάλει αρκετές φορές τις κάρτες από το τσεπάκι του. Σε pre-match αγορές η ειδησεογραφία παίζει σημαντικό ρόλο στην επιλογή πονταρίσματος. Αν οι παράγοντες των δύο ομάδων έχουν δυναμιτίσει το κλίμα ή ο προπονητής έχει δώσει εντολή για σκληρό παιχνίδι, τότε οι πιθανότητες να βγουν πολλές κάρτες αυξάνεται σημαντικά.

Ο… θεατρίνος: Παίκτες που ξαπλώνουν στο χορτάρι με το παραμικρό, μπορούν είτε να εκβιάσουν καταστάσεις και να κερδίσουν προς όφελος τους φάουλ και κάρτες ή να γίνουν θύματα του ίδιου τους παιχνιδιού και να “κιτρινιστούν” από τον διαιτητή. Όπως και να χει, σε παιχνίδια που συμμετέχουν ποδοσφαιριστές που αρέσκονται στο “θέατρο” οι πιθανότητες να υπάρχουν κίτρινες κάρτες είναι πολύ περισσότερες.

Τα αουτσάιντερ: Προτιμήστε παιχνίδια που υπάρχει ξεκάθαρο αουτσάιντερ και όχι αυτά που οι δύο ομάδες είναι ισοδύναμες. Τα αουτσάιντερ προσπαθούν με διάφορους τρόπους να πάρουν αποτέλεσμα και στις περισσότερες των περιπτώσεων καταφεύγουν σε αντιαθλητικό παιχνίδι. Αν μάλιστα καταφέρουν να να κρατούν ένα θετικό αποτέλεσμα στα τελευταία λεπτά του αγώνα, τότε δεν αποκλείεται να εκνευριστούν και οι παίκτες της ομάδας φαβορί, με αποτέλεσμα στα τελευταία λεπτά του αγώνα να εμφανιστεί αρκετές φορές η κίτρινη κάρτα. Ένα καλό παράδειγμα είναι οι τρεις τελευταίες σεζόν στην Premier League, στις οποίες το αουτσάιντερ δέχτηκε περισσότερες κάρτες στο 51% των παιχνιδιών!

Η χρονική περίοδος: Παίρνοντας για παράδειγμα και πάλι τις 3 τελευταίες σεζόν στην Πρέμιερ Λιγκ, παρατηρούμε πως τον μήνα Αύγουστο γίνονται 26 και μοιράζονται 3.9 κάρτες μ.ο. ανά παιχνίδι, ενώ τον μήνα Μάιο οι αριθμοί αυτοί πέφτουν σε 24.5 φάουλ και 3.2 κάρτες. Αυτή η διαφορά προκύπτει κυρίως γιατί στο τέλος της σεζόν οι περισσότερες ομάδες έχουν μείνει χωρίς στόχους και παρουσιάζονται αδιάφορες.

Ο διαιτητής: Υπάρχουν δύο ειδών διαιτητών. Στην πρώτη ανήκουν αυτοί που δείχνουν εύκολα κάρτες και στην δεύτερη αυτοί που δεν θέλουν να διακόπτουν συνεχώς το παιχνίδι επιτρέποντας παράλληλα το σκληρό παιχνίδι. Δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε πως ο η αξία των παραπάνω παραγόντων μεταβάλλεται από το ποιος διαιτητής σφυρίζει το ματς. Για παράδειγμα, οι διαιτητές που ανήκουν στην πρώτη κατηγορία θα δείξουν σχεδόν άμεσα την κίτρινη κάρτα στον “θεατρίνο” ποδοσφαιριστή, ενώ αυτοί που ανήκουν στην δεύτερη έχουν την τάση πρώτα να προειδοποιούν και έπειτα να τιμωρούν.

Οι σκληροί παίκτες: Αφορά κυρίως αμυντικούς και αμυντικά χαφ, σκληροτράχηλους παίκτες δηλαδή, που δεν διστάζουν να καταφύγουν σε αντιαθλητικό παιχνίδι ώστε να σταματήσουν τον αντίπαλο τους. Στατιστικά, οι αμυντικοί δέχονται μία κάρτα κάθε εφτά τάκλιν. Στην ίδια κατηγορία ανήκουν και οι παίκτες που είναι ευέξαπτοι και μπλέκουν εύκολα σε… καυγάδες.

Το ταπεραμέντο: Τα λατινοαμερικάνικα και τα πρωταθλήματα σε χώρες της Μεσογείου έχουν μεγαλύτερο μέσο όρο καρτών. Σίγουρα θα περιμένατε πως τα βρετανικά πρωταθλήματα, με τον γρήγορο ρυθμό τους και το σκληρό παιχνίδι θα είχαν περισσότερες κάρτες, όμως όπως δείχνει η στατιστική, ο μέσος όρος των καρτών είναι μεγαλύτερος σε πρωταθλήματα λαών που έχουν πιο φλογερό ταμπεραμέντο.

Κάρτες στο Live: Σε ότι αφορά το live στοίχημα, ακόμα και σε ένα ματς που κυλάει ήρεμα, ένα σκληρό μαρκάρισμα ή μία αψιμαχία αρκούν για να αλλάξουν την μορφή του αγώνα και να οδηγήσουν σε ένα παιχνίδι με πολλές κάρτες. Αν γνωρίζετε πως αντιδρούν οι ομάδες ύστερα από τέτοια γεγονότα, θα αποκτήσετε ένα σημαντικό πλεονεκτήματα απέναντι στις πλατφόρμες στοιχημάτων.

Στοιχήματα στις Κάρτες

Με τις στοιχηματικές πλέον να ανταγωνίζονται πάρα πολύ και στο κομμάτι των καρτών, αντιλαμβάνεστε ότι οι επιλογές που έχουμε στο συγκεκριμένο στοίχημα είναι πάρα πολλές.

➥ Over/Under

Ο bookmaker θέτει ένα όριο και ανάλογα ποντάρετε αν θα υπάρχουν περισσότερες οι λιγότερες κάρτες από αυτό. Θα το συναντήσετε στην κλασσική μορφή του over/under (over 3.5, over 4.5 κλπ) και στην ασιατική μορφή (over 3, over 4, κλπ). Επίσης, σε κάποια παιχνίδια υπάρχει η δυνατότητα πονταρίσματος στις συνολικές κάρτες που θα αντικρίσει η κάθε ομάδα, αλλά και για κάθε ημίχρονο ξεχωριστά.

➥ Απλό χάντικαπ (h2h)

Στο απλό χάντικαπ χάντικαπ δεν υπάρχει η επιλογή της ισοπαλίας. Για παράδειγμα στο παιχνίδι Γιουβέντους – Ντιναμό Ζάγκρεμπ, η φιλοξενούμενη ξεκινάει το παιχνίδι με -1.5 κάρτα, που σημαίνει πως αν έχει στο τέλος του παιχνιδιού 2 κάρτες ή περισσότερες από την Γιουβέντους κερδίζει. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση κερδίζουν όσοι πόνταραν υπέρ της “Μεγάλης Κυρίας”.

➥ Ασιατικά χάντικαπ  (h2h)

Η διαφορά με το απλό χάντικαπ είναι ότι σε περίπτωση που η μία ομάδα καλύψει το χάντικαπ, τότε θεωρείται ως ισοπαλία και επιστρέφεται το ποντάρισμα. Στο παράδειγμα μας, έστω ότι η Ντιναμό ξεκινάει το ματς με χάντικαπ 2 καρτών (asian handicap -2). Θεωρείται ισοπαλία αν τελειώσει το ματς με 2 κάρτες περισσότερες από την Γιουβέντους. Εάν το σύνολο καρτών είναι 0 ή 1 κάρτα τότε κερδίζει το στοίχημα υπέρ της Γιουβέντους, ενώ σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση κερδίζουν αυτοί που πόνταραν υπέρ της κροατικής ομάδας.

➥ 3-way handicap  (h2h)

Λειτουργεί ακριβώς όπως το ευρωπαϊκό χάντικαπ. Ας δούμε ένα παράδειγμα για να γίνει απολύτως κατανοητό. Στο παιχνίδι Γιουβέντους – Ντιναμό Ζάγκρεμπ, η Ντιναμό ξεκινάει με μειονέκτημα μία κάρτας. Αν η Ντιναμό κερδίσει δύο κάρτες περισσότερες επιβεβαιώνεται το “διπλό”, αν κερδίσει η Γιουβέντους μία κάρτα περισσότερη τότε είναι ισοπαλία, ενώ η Γιουβέντους έχει δύο κάρτες περισσότερες είναι άσσος.

O BookSpy παίζει στοίχημα σε κάρτες στον Stoiximan, που έχει τις περισσότερες εναλλακτικές επιλογές στη συγκεκριμένη αγορά.

➥ Χρόνος πρώτης κάρτας

Υπάρχουν δύο είδη στοιχημάτων. Αν θα υπάρξει κάρτα στο πρώτο δεκάλεπτο και εάν θα υπάρξει κάρτα πριν από ένα συγκεκριμένο χρονικό σημείο (π.χ. πρώτη κάρτα πριν ή μετά το 36ο λεπτό).

➥ Σύνολα καρτών

Πλέον έχει ανοίξει τόσο πολύ η αγορά που μπορείς να βρεις πολλές επιλογές όσον αφορά το εύρος και τα σύνολα των καρτών. Από το κλασικό (“0-1”, “2-3”, “4-6”, “7+”), όπως συμβαίνει και με τα γκολ, μέχρι ότι επιλογή μπορείς να σκεφτείς (πχ “0-2”, “1-5”, “2-4” κοκ). Επιπλέον, σύνολο καρτών υπάρχει σε κάποιες στοιχηματικές, τόσο στο πρώτο, όσο και στο δεύτερο ημίχρονο, ξεχωριστά.

➥ Κάρτες παίκτη

Η συγκεκριμένη επιλογή εμφανίζεται στις στοιχηματικές, με δύο παραλλαγές. Στοίχημα που αφορά είτε παίχτη που θα δεχθεί κίτρινη κάρτα, είτε παίχτη που θα δεχθεί πρώτος την κίτρινη κάρτα.

➥ Ακριβής αριθμός καρτών

Αφορά τον ακριβή αριθμό καρτών που θα βγουν στο παιχνίδι συνολικά, αλλά και για την κάθε μια ομάδα ξεχωριστά.

➥ Χρέωση πρώτης και τελευταίας κάρτας

Αφορά το ποια ομάδα θα αντικρίσει την πρώτη ή την τελευταία κίτρινη κάρτα στον αγώνα.

➥ Κόκκινες κάρτες

Το πιο συνηθισμένο στοίχημα είναι αν θα υπάρξει κόκκινη κάρτα στον αγώνα. Υπάρχει όμως η πιθανότητα να συναντήσετε και στοίχημα που να αφορά το εάν θα αποβληθεί ένας συγκεκριμένος παίκτης. Επίσης, υπάρχει επιμέρους στοίχημα κόκκινης κάρτας, για το αν θα δεχθεί ή όχι, ξεχωριστά η κάθε ομάδα.

➥ Κάρτες παίχτη

Η συγκεκριμένη επιλογή εμφανίζεται στις στοιχηματικές, με πολλές παραλλαγές. Στοίχημα που αφορά είτε παίχτη που θα δεχθεί κίτρινη κάρτα, είτε παίχτη που θα δεχθεί πρώτος την κίτρινη κάρτα.

⚠️ ΠΡΟΣΟΧΗ ⚠️

Κάθε πλατφόρμα στοιχήματος έχει τους δικούς της κανόνες και ειδικά στην περίπτωση που αποβληθεί παίκτης μετρούν διαφορετικά τις συνολικές κάρτες. Για παράδειγμα εάν ένας παίκτης αντικρίσει δύο κίτρινες, κάποιες πλατφόρμες τις μετρούν κανονικά (2 κίτρινες κάρτες) και κάποιες άλλες τις διαγράφουν και μετράνε μόνο την κόκκινη (0 κίτρινες κάρτες).

Live ή Pre-match (Πότε να ποντάρω;)

Το στοίχημα σε κάρτες έχει πολλές ιδιαιτερότητες και είναι σχεδόν αδύνατο γίνει πριν την έναρξη του αγώνα κάποια πρόβλεψη για το εάν θα συμβεί κάποιο γεγονός που θα κάνει το παιχνίδι πιο σκληρό. Η στατιστική είναι το μοναδικό όπλο των παικτών για να κάνουν μία καλή πρόβλεψη, μην ξεχνάτε όμως πως τα όρια και οι αποδόσεις υπολογίζονται σε μεγάλο βαθμό βάσει στατιστικής. Στο ζωντανό στοίχημα όμως τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά. Παρακολουθώντας το ματς, μπορείτε να βγάλετε αρκετά συμπεράσματα για το πως θα εξελιχθεί το παιχνίδι και ανάλογα να ποντάρετε.

✍️ Βάσει λοιπόν της εμπειρίας μας και των όσων αναλύσαμε, τόσο στον παραπάνω οδηγό, όσο και στην τελευταία παράγραφο, η ομάδα του bookmakers έχει σαφέστατη άποψη ➜ Η απάντηση είναι ξεκάθαρα live στοίχημα.

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

Νόμιμες Στοιχηματικές Εταιρίες στην Ελλάδα

BookmakerΠλεονεκτήματα
Stoiximan
9.4/10
  • Δωρεάν συναλλαγές, άμεσες αναλήψεις
  • Προσαρμοσμένη στον Έλληνα παίκτη
  • Ειδικά στοιχήματα σε όλα τα αθλήματα 
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Pamestoixima.gr
8.6/10
  • Αξιοπιστία & ασφάλεια ΟΠΑΠ
  • Ποικιλία σε ειδικά & μακροχρόνια
  • Προηγμένη εφαρμογή για Android & iOS
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Novibet
8.9/10
  • Άμεσες & δωρεάν πληρωμές
  • Ποικιλία σε ασιατικά χάντικαπ
  • Cash Out*, Stop Loss / Partial Cash Out*
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Bwin
9.2/10
  • Εξαιρετική επιλογή για live betting
  • Άμεσες πληρωμές όλες τις ημέρες
  • Live streaming & Auto Cash Out*
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Betsson
8.6/10
  • Εμπειρία 20+ ετών στον χώρο
  • Γρήγορη & εύχρηστη ιστοσελίδα
  • Εύκολη πλοήγηση μέσω app για Android
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Fonbet
8.6/10
  • Πανίσχυρο brand name
  • Πολύ γρήγορες πληρωμές
  • Άμεσο cash out* σε όλα τα αθλήματα
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Bet365
8.9/10
  • Κορυφαίο όνομα στον χώρο
  • Πλούσιο Live betting σε όαλ τα sports
  • 24ωρη εξυπηρέτηση με ελληνικό support
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Netbet
8.7/10
  • Παγκόσμιο brand name
  • Υψηλά όρια πονταρίσματος
  • Ασιατικά & ειδικά στοιχήματα
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Interwetten
8.3/10
  • Πολύ εύκολη πλοήγηση
  • Εξαιρετικό mobile app
  • Πλούσιο live betting
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Sportingbet
8.9/10
  • Παγκόσμιο brand από το 1998
  • Live Streaming* & Cash Out*
  • 24ωρη εξυπηρέτηση στα Ελληνικά
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Betshop
8.3/10
  • Ποικιλία σε combos & ασιατικά
  • Live Streaming* από το κινητό
  • Πολύ γρήγορες αναλήψεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Vistabet
8.9/10
  • Υψηλά όρια πονταρίσματος
  • Live Streaming* & Cash Out*
  • 24/7 τμήμα εξυπηρέτησης στα Ελληνικά
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Bookmakers Newsletter

Γραφτείτε τώρα στο Newsletter! Όλα τα ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ νέα σε περιμένουν στο email σου!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σχόλια

No comments

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δώρα* κάθε μέρα στο Pamestoixima.gr!
  • ΕΩΣ 660 ΔΩΡΑ*
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ