Στην αντεπίθεση πέρασε ο πρόεδρος της ΕΕΕΠ

opap-play 2Απαντήσεις σχετικά με το νομοσχέδιο για τα φρουτάκια ΟΠΑΠ και τις καταγγελίες που έκαναν προς την ΕΕΕΠ βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, έδωσε ο πρόεδρος της ΕΕΕΠ, Ευάγγελος Καραγρηγορίου.

Οι κύριοι Λοβέρδος και Κωνσταντινόπουλος, υποστήριξαν πριν περίπου ένα μήνα πως το νομοσχέδιο είναι κομμένο και ραμμένο στα μέτρα του ΟΠΑΠ, με τον πρώτο μάλιστα να δηλώνει από τα έδρανα της Βουλής πως «Υπάρχει θέμα διαφθοράς. Εξαγοράστηκε αυτού του είδους η κανονιστική ρύθμιση. Ο κ. Καραγρηγορίου απάντησε πως γενικότερα στην ΕΕΕΠ δεν είναι υπέρ των προσφυγών, αλλά δεν μπορούν να μείνουν αναπάντητες τέτοιες κατηγορίες. Μάλιστα δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να υπάρξουν νέες προσφυγές στο μέλλον.

Για την κατάργηση των 200 μέτρων που όριζε το προηγούμενο νομοσχέδιο για την απόσταση μεταξύ των καταστημάτων Play που θα φιλοξενούν τα φρουτάκια ΟΠΑΠ, είπε πως αυτό είναι ένα μέτρο που περισσότερο ενισχύει τον ανταγωνισμό, παρά προστατεύει τους παίκτες και τις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες.

Τέλος, σημείωσε πως η αναγραφή του ΑΦΜ στην κάρτα παίκτη δεν είναι απαραίτητη και αρκεί μόνο η ταυτότητα του παίκτη, ενώ τόνισε πως η ΕΕΕΠ θα έχει πλήρη πρόσβαση και μάλιστα σε πραγματικό χρόνο στο σύστημα ελέγχου των VLTs.

Σχόλια