ΟΠΑΠ: Σπουδαία συμφωνία με την Betradar

καταστήματα ΟΠΑΠΣ’ ένα πολύ σημαντικό deal προχώρησε ο ΟΠΑΠ, ο οποίος ήρθε σε συμφωνία την Betradar. Την πλατφόρμα που παρέχει τεχνική υποστήριξη σε κορυφαίες στοιχηματικές πλατφόρμες ανά τον κόσμο. Φυσικά, στόχος του Οργανισμού είναι η περαιτέρω βελτίωση και ο εκσυγχρονισμός της πλατφόρμας ζωντανού στοιχήματος.

Μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα, το λογισμικό Live Betting Solutions της Betradar θα είναι διαθέσιμο στους παίκτες του pamestoixima.gr, ενώ στόχος του Οργανισμού είναι να συμβεί το ίδιο και στα παραδοσιακά πρακτορεία.

Πρόκειται για μία κομβικής σημασίας κίνηση από την μεριά του ΟΠΑΠ. Μην ξεχνάτε πως η Betradar διαθέτει ένα πολύ μεγάλο brand name και θεωρείται ως η πλέον αξιόπιστη πλατφόρμα. Γι’ αυτό άλλωστε και την εμπιστεύονται κορυφαίοι bookmakers του online στοιχήματος, όπως η Sportingbet.

«Η συνεργασία με την Betradar είναι κομβικής σημασίας, καθώς καλύπτει δύο από τους στρατηγικούς στόχους μας, που αφορούν τον εκσυγχρονισμό του δικτύου και την άφιξη καινοτόμων προϊόντων τα οποία θα βρίσκονται στην νέα πλατφόρμα», ανέφερε ο Θάνος Ρήγας, εκ μέρους του ΟΠΑΠ. «Είμαστε αρκετά ικανοποιημένοι από την συμφωνία, καθώς μας δίνεται η δυνατότητα να συνεργαστούμε με μια πλατφόρμα που διαθέτει τεράστια δυναμική. Μετά τις αρχικές συζητήσεις έχουμε πειστεί πως θα ωφεληθούμε από κοινού και πως ο ΟΠΑΠ μπορεί να αποτελέσει την βάση ώστε να επεκταθούμε σε ακόμη περισσότερες αγορές», συμπλήρωσε με τη σειρά του ο Αλέξανδρος Γερόντικος, εκπρόσωπος της Betradar.

Σχόλια