Κίνηση-ματ από τη Betfred: Αγοράζει 360 καταστήματα Ladbrokes-Coral

betfredΠολύ σημαντική κίνηση από την Betfred, η οποία βρίσκεται μία… ανάσα από την ολοκλήρωση ενός deal που εφόσον πραγματοποιηθεί, θα ισχυροποιήσει σε τεράστιο βαθμό τη θέση της. Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα από την Ιρλανδία, η προσφορά της Betfred θα είναι τελικά η “νικήτρια” για την απόκτηση 360 πρακτορείων στοιχήματος (Betting Shops) της Ladbrokes-Coral.

Οι δύο πλατφόρμες στοιχημάτων έχουν προχωρήσει σε συγχώνευση εδώ και μερικό καιρό και αναμένεται να εισπράξουν ένα ποσό κοντά στα 2.3 δισεκατομμύρια δολάρια, προκειμένου να παραχωρήσουν τα στοιχηματικά πρακτορεία τους.

Η Betfred -σύμφωνα με το ρεπορτάζ- έβγαλε… εκτός παιχνιδιού την ιρλανδική Boylesports, που ήταν η άμεση ανταγωνίστρια για την αγορά των καταστημάτων Ladbrokes-Coral και πλέον απομένουν μόνο οι επίσημες ανακοινώσεις της συμφωνίας. Το αποτέλεσμα αυτό δεν πρέπει ναι προκαλεί εντύπωση, αν αναλογιστεί κανείς πως η προσφορά της Boylesports ήταν αισθητά πιο μικρή (σ.σ. έφτανε τα 118 εκατομμύρια ευρώ).

Με την συγκεκριμένη αγορά, η πλατφόρμα κολοσσός από το Μάντσεστερ ισχυροποιεί ακόμα περισσότερο τη θέση της. Είναι ήδη ένας από τους κορυφαίους bookmaker στη Μεγάλη Βρετανία και πλέον στο πορτοφόλιο της ανήκουν περίπου 1370 Betting Shops.

Σχόλια