Σημαντική αύξηση των εσόδων της Paddy Power Betfair!

PaddyPowerBetfairΔεν έχει περάσει μεγάλο διάστημα από τότε που η Paddy Power και η Betfair προχώρησαν σε συγχώνευση και ήδη άρχισαν να φαίνονται τα πρώτα αποτελέσματα αυτού του σπουδαίου deal. Οι αριθμοί… μιλούν από μόνοι τους.

Η στοιχηματική πλατφόρμα παρουσίασε πρόσφατα τα πρώτα αποτελέσματα, με την αύξηση των εσόδων να φτάνει το 18%. Θέλετε το ποσοστό σε χρήματα; Η αύξηση της πλατφόρμας φτάνει τα 759 εκατομμύρια δολάρια. Ποσό που… ζαλίζει και δείχνει ξεκάθαρα ότι η συγχώνευση ήταν επιχειρηματικά μία εξαιρετικά ορθή κίνηση.

Πιο συγκεκριμένα, τα έσοδα από τις online αγορές αυξήθηκαν κατά 20% (βλ. 440 εκατομμύρια δολάρια), ενώ το ίδιο ποσοστό παρατηρούμε και στο sportsbook, δηλαδή στο αθλητικό στοίχημα. Στην Αυστραλία η άνοδος ήταν της τάξης του 17% και στις ΗΠΑ τα έσοδα ανέβηκαν κατά 16%. Εκτός από τα παραπάνω, υπήρξε… άλμα των εσόδων από τα επίγεια καταστήματα, με το ποσοστό να βρίσκεται στο 12%, δηλαδή ένα ποσό 147 εκατομμυρίων δολαρίων!

“Σε μία περίοδο σημαντικών αλλαγών, η Paddy Power Betfair έχει χτίσει μία καλή δυναμική. Η αναδιάρθρωση έχει ολοκληρωθεί στον μεγαλύτερο βαθμό και οι διαδικασίες συγχώνευσης παραδόθηκαν νωρίτερα από το αρχικό πλάνο”, δήλωσε ο Breon Corcoran, Διευθύνων Σύμβουλος της Paddy Power Betfair, που συμπλήρωσε: “Βρισκόμαστε στη διαδικασία δημιουργίας ενός παγκόσμιου κολοσσού, με στόχο την αξιοποίηση των μοναδικών στοιχείων και ικανοτήτων της κάθε επιχείρησης. Ιδιαίτερα στις βασικές λειτουργίες μάρκετινγκ & τεχνολογίας…”

Ο Breon Corcoran τόνισε επίσης: “Μπορεί ο ανταγωνισμός να αυξάνεται συνεχώς, να υπάρχει σημαντικό πρόβλημα με την υπάρχουν οικονομική κατάσταση, ωστόσο η θέση μας είναι πολύ ισχυρή και μάλιστα βελτιώνεται συνεχώς, αυξάνοντας το κέρδος!”

Σχόλια