Θετικές οι εντυπώσεις για το στρατηγικό πλάνο του ΟΠΑΠ

OPAP 2017Άκρως θετικά σχόλια από πράκτορες του ΟΠΑΠ και όχι μόνο άφησε το νέο επενδυτικό σχέδιο που παρουσίασε ο Διευθύνων Σύμβουλος του Οργανισμού, Νταμιάν Κόουπ. Η στρατηγική που θα ακολουθήσει ο ΟΠΑΠ θα στηριχθεί στην ανάπτυξη του δικτύου των πρακτορείων και στην βελτιστοποίηση των προϊόντων ώστε να γίνει ποιο ανταγωνιστική η πλατφόρμα. Πιο αναλυτικά, ο ΟΠΑΠ θα στοχεύσει πρωτίστως σε επενδύσεις στο δίκτυο των πρακτορείων, προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες ακόμη και των πιο απαιτητικών παικτών. Όπως τόνισε ο κ.Κόουπ, τα πρακτορεία είναι η ραχοκοκαλιά του ΟΠΑΠ και επιθυμεί την δημιουργία ενός δυναμικού περιβάλλοντος συνεργασίας που θα ευνοήσει τόσο του πράκτορες, όσο και τον Οργανισμό στο σύνολο του.

Για το συνεχώς αυξανόμενο ανταγωνισμό, ο κ. Κόουπ είπε πως στόχος είναι να γίνουν τα πρακτορεία προορισμός ψυχαγωγίας και σε βάθος χρόνου να θεωρείται ο ΟΠΑΠ μία πλατφόρμα παγκόσμια κλάσης στον τομέα των τυχερών παιχνιδιών. Προτεραιότητα σε αυτό το κομμάτι είναι η δημιουργία ενός αριθμού από παιχνιδιού που θα βοηθήσει τους πράκτορες να έχουν ένα πιο ολοκληρωμένο προϊόν στα χέρια τους και παράλληλα θα μπορέσει να “κονταριστεί” ευθέως με τις στοιχηματικές πλατφόρμες και τα καζίνο του ίντερνετ.

Το πλάνο για τις επενδύσεις στα προϊόντα του οργανισμού αφορά πρωτίστως την βελτιστοποίηση του Πάμε Στοίχημα, του ιπποδρόμου, του Κίνο και του Τζόκερ. Επίσης, στα πρακτορεία θα παρέχονται παιχνίδια όπως φρουτάκια και virtual games, ενώ ιδιαίτερη βαρύτητα θα δοθεί και στην αναβάθμιση της πληροφοριακής υποδομής, ώστε να διευκολυνθεί η εξυπηρέτηση του πελάτη.

Το επόμενο διάστημα, θα γίνουν αντίστοιχες παρουσιάσεις και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας (Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Λάρισα), προκειμένου να αποκτήσουν οι ενδιαφερόμενοι μία πιο ολοκληρωμένη εικόνα για τα σχέδια του ΟΠΑΠ.

Σχόλια