Στοιχηματικές εταιρίες με live streaming*

Φαντάσου να μπαίνεις σ’ ένα λεωφορείο για ένα ταξίδι περίπου δύο ωρών, να πληρώνεις εισιτήριο και με το που κάθεσαι στη θέση σου να κλείνουν ερμητικά όλα τα παράθυρα και να σβήνουν τα φώτα! Μπορεί να φτάσεις στον προορισμό σου την προκαθορισμένη ώρα, ωστόσο σε όλο αυτό το διάστημα δεν ξέρεις ούτε ποια διαδρομή ακολούθησες, ούτε πόσες στροφές έκανες, ούτε αν κινδύνεψες ή όχι στο δρόμο, ούτε αν είχε κίνηση… Εφιαλτικό, ε;

Ακριβώς αυτό συμβαίνει όταν ποντάρεις χρήματα σ’ ένα συγκεκριμένο σπορ και δεν μπορείς να παρακολουθήσεις ζωντανά την εξέλιξή του!

cta_box_bg
Τριπλή προσφορά* γνωριμίας, με 1 μήνα δωρεάν* Cosmote TV! (*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις) EΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αν προτιμάς τον live στοιχηματισμό, η ζωντανή παρακολούθηση του γεγονότος στο οποίο ποντάρεις είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητη. Οι λόγοι, ευνόητοι: Δεν μπορείς να εκτιμήσεις παρά ελάχιστα στοιχεία πριν τοποθετήσεις το στοίχημά σου, και η έλλειψη πληροφοριών οδηγεί κατά κανόνα σε απώλεια χρημάτων.

Ακόμα κι αν είσαι λάτρης των pre-game αγορών, «τοποθετείσαι» δηλαδή πριν την έναρξη του αγώνα, η live streaming* παρακολούθηση του αγώνα είναι από τους πιο κομβικούς παράγοντες. Όχι μόνο διότι μπορείς να «παρέμβεις» και live στην αρχική σου επιλογή, για να κατοχυρώσεις κέρδη ή να μειώσεις τις απώλειες. Αλλά και γιατί με αυτόν τον τρόπο καταλαβαίνεις αν το στοίχημά σου ήταν «σωστό» ή όχι, αν προέβλεψες σωστά την εξέλιξη και την πιθανή πορεία του ματς και εν τέλει, αν κέρδισες από τύχη ή έχασες από ατυχία. Μια τεράστια πηγή γνώσεων για τις μελλοντικές σου στοιχηματικές αποφάσεις.

Η υπηρεσία Live streaming* σε αθλητικά γεγονότα είναι πια παρούσα σχεδόν σε όλες τις στοιχηματικές ιστοσελίδες. Και οι ίδιες αναγνωρίζουν ότι η παροχή live κάλυψης ενός γεγονότος αυξάνει το τζίρο τους, δεδομένου ότι ο παίκτης νιώθει πιο «σίγουρος» για το στοίχημά του όταν βλέπει την εξέλιξη του ματς μπροστά στα μάτια του. Μετά τα δειλά πρώτα βήματα, οι online μπουκμέικερς ξεκίνησαν να επενδύουν σε Live streaming* και προσφέρουν πια στους παίκτες ολοκληρωμένα «πακέτα» αθλητικών μεταδόσεων.

Εν έτει 2021 δε νοείται να παίζει κάποιος, είτε live betting, είτε pre-game, και να μην θεωρεί ΒΑΣΙΚΟ στοιχείο της στοιχηματικής ιστοσελίδας που επέλεξε τον πλουραλισμό στο πακέτο των Live streaming* μεταδόσεων.

Ποιο στοιχηματικό site, όμως, έχει το πιο πλούσιο πακέτο στην Ελλάδα; Ποιο προσφέρει τους περισσότερους αγώνες live streaming* ποδόσφαιρο και ποιο στο live streaming* μπάσκετ; Ποιες είναι οι προϋποθέσεις για να παρακολουθήσεις live streaming* σε μια στοιχηματική ιστοσελίδα; 

cta_box_bg
Σούπερ Ενισχυμένη Προσφορά* Κάθε Μέρα χωρίς κατάθεση EΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Live Streaming* ποδόσφαιρο

To ποδόσφαιρο ήταν το πρώτο που προσφέρθηκε σε live streaming* από τις στοιχηματικές ιστοσελίδες, ως το πιο δημοφιλές σπορ κι αυτό που προσελκύει μακράν το μεγαλύτερο τζίρο παγκοσμίως. Αν και τα τηλεοπτικά δικαιώματα όλων των ποδοσφαιρικών πρωταθλημάτων της υφηλίου δεν είναι «ελεύθερα», οι εταιρίες εκτίμησαν (και δικαιώθηκαν, εν τέλει) ότι στις περισσότερες περιπτώσεις αξίζει να πληρώσουν για την διαδικτυακή μετάδοση των αγώνων.

Τα ποσά που ποντάρονται (ειδικά στο στοίχημα live) αυξάνονται με γεωμετρική πρόοδο, σε σχέση με την «εικονική» περιγραφή (όπου παρουσιάζεται το ποδοσφαιρικό γήπεδο και δίνονται πληροφορίες για την εξέλιξη π.χ. «επικίνδυνη επίθεση», «κατοχή», «σουτ στο τέρμα» κλπ).

Έτσι, λοιπόν, ο παίκτης μπορεί να παρακολουθήσει ζωντανά αρκετές ποδοσφαιρικές λίγκες, οι οποίες έχουν εκχωρήσει (με αντίτιμο, βέβαια) τα δικαιώματά τους για live streaming. Σε ορισμένες μόνο υπάρχει κάποιος περιορισμός, έτσι ώστε να μην είναι δυνατή η ζωντανή μετάδοση, αν υπάρχει σε ισχύ συμφωνία της λίγκας με κανάλι (ελεύθερο ή συνδρομητικό) που εκπέμπει στη συγκεκριμένη χώρα.

cta_box_bg
SUGAR προσφορά* χωρίς κατάθεση από τη Novibet ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ακόμα και πολύ δημοφιλείς λίγκες, όπως η γερμανική Bundesliga, η ισπανική La Liga ή η ιταλική Serie A, έχουν εκχωρήσει τα τηλεοπτικά τους δικαιώματα σε στοιχηματικούς ιστότοπους. Διοργανώσεις εθνικών ομάδων της UEFA όπως τα προκριματικά του Euro ή του Παγκοσμίου Κυπέλλου μεταδίδονται επίσης ζωντανά, όπως και μια σειρά από πρωταθλήματα με σημαντικό κοινό και εξίσου μεγάλο στοιχηματικό ενδιαφέρον (όπως π.χ. αυτά της Ολλανδίας, της Ρωσίας, της Τουρκίας, της Βραζιλίας, της Πορτογαλίας)

Μπορούμε να δούμε μέσω live streaming* ελληνικό πρωτάθλημα; Όχι, τουλάχιστον όχι τώρα. Υπάρχουν ορισμένες λίγκες και διοργανώσεις (με κορυφαίες την αγγλική Premier League και φυσικά το UEFA Champions League) που δεν έχουν προχωρήσει ακόμα σε συμφωνία, λόγω προφανώς υψηλού κόστους.

Όσο για τα πλεονεκτήματα που έχει το Live streaming* ποδοσφαιρικών αγώνων σε σχέση με την «εικονική» περιγραφή, ας τα αναφέρουμε επιγραμματικά:

  1. Αντίληψη της «ατμόσφαιρας» του γηπέδου (αγωνιστικός χώρος, καιρός, εξέδρα)
  2. Πλήρης κατανόηση των συστημάτων (επιθετικού/αμυντικού) των ομάδων
  3. Αποσαφήνιση του ποιες είναι πραγματικές ευκαιρίες και επικίνδυνες καταστάσεις σε σχέση με τα ψυχρά νούμερα «σουτ στο τέρμα», «επικίνδυνη επίθεση» κτλ
  4. Κατανόηση του πλεονεκτήματος που έχει στο «ένας εναντίον ενός» κάποιος επιτιθέμενος έναντι συγκεκριμένου αντιπάλου

Για να πληροφορηθείτε ακριβώς ποια πρωταθλήματα μεταδίδονται από ποιο στοιχηματικό site δεν χρειάζεται να googλάρετε π.χ. «live streaming* μπουντεσλίγκα» ή «live streaming* πρέμιερ λιγκ». Αρκεί μια ματιά στους πίνακες που ακολουθούν για να πάρετε όλες τις πληροφορίες.

Live Streaming* μπάσκετ

Αν στο ποδόσφαιρο το live streaming* θεωρείται απαραίτητο «εργαλείο» για τον παίκτη που επικεντρώνει στο live στοίχημα, στο μπάσκετ το ποσοστό αναγκαιότητας ξεπερνάει το 100%! Ο λόγος είναι πολύ απλός: Στο μπάσκετ οι εναλλαγές στο ρυθμό και το σκορ είναι πολλαπλάσιες σε σχέση με το ποδόσφαιρο, όπου κατά μέσο όρο σημειώνονται τρία γκολ σε κάθε ματς. Στο μπάσκετ με τους μίνιμουμ 140-150 πόντους (και πολλούς περισσότερους σε αγώνες ΝΒΑ) καταλαβαίνει κανείς ότι για να ποντάρει στην αξία πρέπει να έχει άμεση αντίληψη όχι μόνο των αριθμητικών δεδομένων (πόσοι πόντοι έχουν σημειωθεί, ποια είναι τα στατιστικά κάθε παίκτη κλπ.) αλλά και αυτών που μπορούν να εκτιμηθούν μόνο μέσω της live streaming* μετάδοσης. Ποια είναι αυτά;

➦ Η αμυντική προσπάθεια. Δεν μπορείτε να την καταλάβετε από την «εικονική» περιγραφή.

➦ Τα match-ups. Ούτε εκεί μπορούν να δοθούν πληροφορίες για το ποιος μαρκάρει ποιον και ποιος έχει το πλεονέκτημα.

➦ Η ατμόσφαιρα του αγώνα. Όπως και στο ποδόσφαιρο, παίζει σημαντικό ρόλο, ειδικά αν πρόκειται να επιλέξετε την ανατροπή.

➦ Ο ρυθμός του ματς, η «ενέργεια» που βγάζει κάθε παίκτης στο παρκέ. Επίσης κάτι που δεν μπορεί να εκτιμηθεί με ψυχρούς αριθμούς.

Το μπάσκετ, ως ένα από τα πιο δημοφιλή σπορ και στοιχηματικά, ακολούθησε το ποδόσφαιρο σε πληθώρα μεταδόσεων live streaming*. Πολλές λίγκες ανά τον κόσμο έχουν εκχωρήσει τα δικαιώματά τους σε διαδικτυακή μετάδοση, με αρκετά πρωταθλήματα ανά την υφήλιο να «παίζουν» πλέον ζωντανά στις οθόνες του υπολογιστή σας. Η ναυαρχίδα του προϊόντος, βέβαια, είναι το live streaming* Euroleague, με τους αγώνες της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης της Ευρώπης να μεταδίδονται όπως ακριβώς και στα τηλεοπτικά κανάλια!

Υπάρχει live streaming* ΝΒΑ; Όχι στους στοιχηματικούς ιστότοπους που δραστηριοποιούνται νόμιμα στην Ελλάδα. Αφ’ ενός επειδή υπάρχει εν ισχύ συμφωνία με συνδρομητικό κανάλι, αφ’ ετέρου (και σημαντικότερο) επειδή το ίδιο το ΝΒΑ έχει αναπτύξει τη δική του υπηρεσία pay-per-view (ΝΒΑ League Pass).

cta_box_bg
bwin – Προσφορά* χωρίς κατάθεση με σούπερ έπαθλα*! ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πώς να επιλέξεις την καλύτερη στοιχηματική με Live streaming*

Ήλθε η ώρα να μιλήσουμε με ονόματα και… διευθύνσεις. Για να επιλέξετε το καλύτερο στοιχηματικό site με Live streaming* θα πρέπει να γνωρίζετε ακριβώς τι προσφέρει το καθένα. Δεν χρειάζεται να ψάχνετε μόνοι σας, η ομάδα του bookmakers.gr το έκανε για σας. Τα αποτελέσματα θα παρουσιαστούν και σε συνοπτικό πίνακα, αλλά και ανά στοιχηματική ιστοσελίδα, ώστε να έχετε μια ξεκάθαρη εικόνα του τι ακριβώς επιθυμείτε να δείτε και σε τι ακριβώς να ποντάρετε.

Πολλές ιστοσελίδες στοιχήματος έχουν επενδύσει τόσο στις ζωντανές μεταδόσεις σε πολλά σπορ, που προσφέρουν κυριολεκτικά χιλιάδες Live γεγονότα. Οι ιστότοποι που ανήκουν σε εταιρείες-κολοσσούς με παγκόσμια παρουσία και προβολή έχουν, φυσικά, τα πρωτεία και σ’ αυτόν τον τομέα, αφού είναι πιο εύκολο να εξασφαλίσουν χρήματα για τα τηλεοπτικά δικαιώματα. Επειδή διεκδικούν όσο το δυνατόν μεγαλύτερους τζίρους προβάλλουν ζωντανά σπορ ακόμα και με περιορισμένη προβολή.

Bet365 Live Streaming*: Από τις ιστοσελίδες που μπορούν να θεωρηθούν πλήρεις, δεδομένου ότι προβάλλουν ό,τι καλύτερο υπάρχει προς διάθεση στα δημοφιλή σπορ (ποδόσφαιρο, μπάσκετ, τένις) και ελάχιστες είναι οι διοργανώσεις που τους «ξεφεύγουν», κυρίως από επιλογή τους (έλλειψη σοβαρού τζίρου). Προβάλλει, επίσης, ζωντανά γεγονότα από τουλάχιστον άλλα 15 σπορ.

Stoiximan Live Streaming*: Από τα πιο πλήρη πακέτα τηλεοπτικών μεταδόσεων, με ακριβώς 515 διαφορετικές διοργανώσεις από 12 διαφορετικά σπορ. Τα σπουδαιότερα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα που επιτρέπουν Live streaming* είναι παρόντα, όπως και πάρα πολλά από τα δευτερεύοντα. Στο μπάσκετ ναυαρχίδα είναι το ΝΒΑ, αλλά πολλά άλλα πρωταθλήματα, ευρωπαϊκά και μη. Στο τένις υπάρχει ζωντανή μετάδοση όλων των Grand Slam.

Νovibet Live Streaming*: Από τα καλύτερα πακέτα όσον αφορά το μπάσκετ, όπου υπάρχουν όλες οι σημαντικές ευρωπαϊκές λίγκες και η Euroleague, όχι όμως το ΝΒΑ. Στο ποδόσφαιρο έχει όλες τις δεύτερες κατηγορίες των πιο δημοφιλών πρωταθλημάτων (Αγγλία, Ισπανία, Ιταλία, Γαλλία, Γερμανία) και στο τένις σχετικά λίγες, αλλά επιλεγμένες δημοφιλείς διοργανώσεις.

OPAP Live Streaming*: Σημαντικό το πακέτο, με πάνω από 100 διοργανώσεις σε 12 διαφορετικά σπορ. Ligue 1 Γαλλίας και La Liga Ισπανίας στο προσκήνιο, περίπου άλλες 20 ευρωπαϊκές λίγκες, άνοιγμα και στα ασιατικά πρωταθλήματα. Στο μπάσκετ οι διοργανώσεις της FIBA καλύπτονται, όπως και κάποια «περιφερειακά» πρωταθλήματα (VTB League, Σερβία, Τουρκία). Το Γουίμπλεντον μόνο στο τένις.

Τι χρειάζεται να κάνω για να παρακολουθήσω live streaming* σε στοιχηματική;

Στην ουσία, χρειάζονται ελάχιστα πράγματα, που γίνονται μάλιστα πολύ γρήγορα:

➨ Να ανοίξεις λογαριασμό στο στοιχηματικό site, πυ έχει τη λίγκα ή τις λίγκες, τις οποίες θέλεις να παρακολουθήσεις.

➨ Να κάνεις μια κατάθεση (σύμφωνα με τις προδιαγραφές της εταιρίας για το μίνιμουμ ποσό, αλλά και το τζιράρισμά του σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα).

Μέσα σε λιγότερο από 5 λεπτά μπορείς να έχεις στην οθόνη του υπολογιστή σου όλο το πακέτο των ζωντανών μεταδόσεων, χωρίς συνεννοήσεις με εταιρείες συνδρομητικής τηλεόρασης και ραντεβού για τοποθέτηση έξτρα εξοπλισμού (δορυφορικές κεραίες, αποκωδικοποιητές). Και με απόλυτη ασφάλεια τόσο για το ότι θα παρακολουθήσεις τους αγώνες που βρίσκονται στο πρόγραμμα, αλλά και για τη διαδικασία εγγραφής σου.

Σημειωτέον ότι το επίπεδο των μεταδόσεων (ευκρίνεια, γραφικά κλπ)είναι στις πιο δημοφιλείς λίγκες  το ίδιο ακριβώς μ’ αυτό που παρουσιάζεται στις τηλεοπτικές συνδρομητικές πλατφόρμες. Απουσιάζει, βέβαια, η περιγραφή, αλλά αν κρίνουμε από τα κατά καιρούς δυσμενή σχόλια που «συγκεντρώνουν» πολλοί σπορτκάστερ, αυτό μόνο μειονέκτημα δεν είναι!

Δωρεάν Live Streaming*

Όπως ήδη αναφέρθηκε, το Live Streaming είναι μια υπηρεσία που οι στοιχηματικές ιστοσελίδες πληρώνουν για να την αποκτήσουν. Σε ορισμένες περιπτώσεις, μάλιστα, πολύ δημοφιλών διοργανώσεων (NBA, Bundesliga κτλ.) τα ποσά μόνο ευκαταφρόνητα δεν είναι. Κι όμως, οι περιορισμοί που θέτουν οι περισσότερες απ’ αυτές  για να προσφέρουν την υπηρεσία στους παίκτες είναι ελάχιστοι.

Aν το συγκρίνουμε, μάλιστα, με τις συνδρομές που απαιτούν οι συνδρομητικές τηλεοπτικές πλατφόρμες που λειτουργούν στην Ελλάδα, προφανώς η πλάστιγγα γέρνει υπέρ του live streaming*! Ακόμα και κάποιος που δεν ενδιαφέρεται καθόλου για το στοίχημα αξίζει να ανοίξει λογαριασμό σε μία ή περισσότερες εταιρίες και με μια μίνιμουμ κατάθεση (5 ή 10€) να έχει πρόσβαση σε εξαιρετικά πλούσιο τηλεοπτικό πρόγραμμα.

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Νόμιμες Στοιχηματικές Εταιρίες στην Ελλάδα

BookmakerΠλεονεκτήματα
Stoiximan
9.4/10
  • Δωρεάν συναλλαγές, άμεσες αναλήψεις
  • Προσαρμοσμένη στον Έλληνα παίκτη
  • Ειδικά στοιχήματα σε όλα τα αθλήματα 
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Pamestoixima.gr
8.6/10
  • Αξιοπιστία & ασφάλεια ΟΠΑΠ
  • Ποικιλία σε ειδικά & μακροχρόνια
  • Προηγμένη εφαρμογή για Android & iOS
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Novibet
8.9/10
  • Άμεσες & δωρεάν πληρωμές
  • Ποικιλία σε ασιατικά χάντικαπ
  • Cash Out*, Stop Loss / Partial Cash Out*
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Bwin
9.2/10
  • Εξαιρετική επιλογή για live betting
  • Άμεσες πληρωμές όλες τις ημέρες
  • Live streaming & Auto Cash Out*
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Betsson
8.7/10
  • Εμπειρία 20+ ετών στον χώρο
  • Γρήγορη & εύχρηστη ιστοσελίδα
  • Εύκολη πλοήγηση μέσω app για Android
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Fonbet
8.6/10
  • Πανίσχυρο brand name
  • Πολύ γρήγορες πληρωμές
  • Άμεσο cash out* σε όλα τα αθλήματα
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Bet365
8.9/10
  • Κορυφαίο όνομα στον χώρο
  • Πλούσιο Live betting σε όαλ τα sports
  • 24ωρη εξυπηρέτηση με ελληνικό support
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Netbet
8.7/10
  • Παγκόσμιο brand name
  • Υψηλά όρια πονταρίσματος
  • Ασιατικά & ειδικά στοιχήματα
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Interwetten
8.3/10
  • Πολύ εύκολη πλοήγηση
  • Εξαιρετικό mobile app
  • Πλούσιο live betting
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Sportingbet
8.9/10
  • Παγκόσμιο brand από το 1998
  • Live Streaming* & Cash Out*
  • 24ωρη εξυπηρέτηση στα Ελληνικά
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Betshop
8.3/10
  • Ποικιλία σε combos & ασιατικά
  • Live Streaming* από το κινητό
  • Πολύ γρήγορες αναλήψεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Vistabet
8.9/10
  • Υψηλά όρια πονταρίσματος
  • Live Streaming* & Cash Out*
  • 24/7 τμήμα εξυπηρέτησης στα Ελληνικά
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Bookmakers Newsletter

Γραφτείτε τώρα στο Newsletter! Όλα τα ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ νέα σε περιμένουν στο email σου!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σχόλια

No comments

COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ