Σε ποια στοιχηματική να γραφτώ

Είτε είσαι αρχάριος και τώρα μαθαίνεις το “πως να παίξω στοίχημα στο ίντερνετ“, είτε μιλάμε για κάποιον που είναι πιο “μυημένος” στο “άθλημα”, αδιαμφισβήτητο ερώτημα που πρέπει να απαντηθεί είναι το “ποια στοιχηματική να διαλέξω“. Η επιλογή της καλύτερης στοιχηματικής, είναι κάτι εντελώς υποκειμενικό, αφού έχει να κάνει με πάρα πολλούς παράγοντες και ποιοι από αυτούς “καλύπτουν” τα “θέλω” του εκάστοτε “παίκτη” στοιχήματος. Η ομάδα του Bookmakers.gr και ο BookSpy 🕵️‍ ανέλυσαν και σας παρουσιάζουν:

⇰ Ποια είναι τα κριτήρια για να βρω σε ποια στοιχηματική να γραφτώ
Καλύτερη στοιχηματική ιστοσελίδα σε κάθε περίπτωση
⇰ Πως κάνω εγγραφή σε στοιχηματική

Καλύτερη στοιχηματική στην Ελλάδα

Η διαδικασία του να βρω και να επιλέξω την πλατφόρμα που θα παίξω στοίχημα και κυρίως στο internet απαιτεί την σωστή προσέγγιση. Το να μελετήσουμε τα κριτήρια με βάση τα οποία θα το κάνουμε είναι εξίσου σημαντικό. Παρακάτω, αναλύουμε ✍️ τους βασικούς άξονες που θα πρέπει να κινηθεί ο κάθε “παίκτης” πριν καταλήξει και ποια πλατφόρμα είναι κορυφαία στο είδος της.

Θα πρέπει να ξεκαθαρίσεις ποια στοιχηματική αξίζει για ποντάρισμα στα φαβορί & ποια στα αουτσάιντερ. Για την δεύτερη περίπτωση, να γνωρίζεις πως το Pamestoixima.gr προσφέρει τις καλύτερες αποδόσεις για τα αουτσάιντερ.

Παίξε Νόμιμα στο Pamestoixima.gr! | 21+

Αγορές & Αποδόσεις

Από προσωπική εμπειρία σας λέμε ότι ένα από τα βασικότερα στοιχεία για να επιλέξω σε ποια στοιχηματικη να γραφτω είναι οι αγορές και οι αποδόσεις αυτών. Για παράδειγμα, μεγάλη ζήτηση έχουν οι ασιατικές αγορές στο ποδόσφαιρο, οπότε πλατφόρμες που δίνουν ασιατικά χάντικαπ νίκης και γκολ έχουν ένα αβαντάζ σε σχέση με τις υπόλοιπες. Δημοφιλή τα ειδικά στοιχήματα παικτών στο μπάσκετ, αγορές που επίσης δε θα τις βρούμε σε όλες τις ιστοσελίδες.

Σε άμεση συνάρτηση με τις αγορές, έρχονται και οι αποδόσεις αυτών. Διαφοροποίηση στις οποίες έχουμε λόγω της γκανιότας που δίνει η κάθε στοιχηματική. Επιπλέον, “πόντο” κερδίζουν οι πλατφόρμες που προσφέρουν “0% γκανιότα*” σε επιλεγμένους αγώνες στα διάφορα αθλήματα. 

Ο BookSpy προτείνει τον Stoiximan που είναι η καλύτερη στοιχηματική στο πακέτο αποδόσεων, αγορών και ειδικών στοιχημάτων σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ και προσφέρει “0% γκανιότα” στο στοίχημα νίκης σε επιλεγμένες αγορές.

Cash out

Έχει μπει για τα καλά στη ζωή των “παικτών” του στοιχήματος και πλέον κρίνεται απαραίτητο να ορίσουμε όλες τις παραμέτρους που είναι σχετικές με αυτό. Σχεδόν όλες οι πλατφόρμες παρέχουν τη δυνατότητα cash out πλέον, όμως υπάρχουν πάρα πολλές διαφορές. Και για αυτό το λόγο πρέπει να δούμε το πως μπορούμε να το αξιοποιήσουμε εμείς προς το συμφέρον μας. Για παράδειγμα, σε κάποιες πλατφόρμες δεν δίνεται cash out σε όλες τις αγορές. Σε άλλες, αν παίξουμε ένα συνδυαστικό bet με αγώνες που δεν έχουν ξεκινήσει ακόμα, με live αγώνες και πάλι μπορεί να μην έχουμε τη δυνατότητα cash out. Σε κάθε πλατφόρμα, υπάρχουν όροι και προϋποθέσεις που ορίζουν πως μπορεί ο “παίκτης” να εκμεταλλευτεί το συγκεκριμένο εργαλείο και πως θα το αξιοποιήσει. 

Η ομάδα του bookmakers έκανε την απόλυτη έρευνα για το ποια στοιχηματική έχει το καλύτερο cash out και κατέληξε στην Bet365. Διαβάστε εδώ το άρθρο για περισσότερες λεπτομέρειες.

Η Νο1 🥇 στοιχηματική για cash out

Προσφορές*

Παραπάνω αναφέραμε την προσφορά “0% γκανιότα*”, φυσικά όμως δεν είναι και η μόνη που υπάρχει στις πλατφόρμες. Προκειμένου οι στοιχηματικές να προσεγγίσουν ολοένα και περισσότερους “παίκτες” δίνουν αρκετά κίνητρα μέσω των προσφορών* (με ένα κλικ 🖱️ μπορεις να δεις αναλυτικά τις προσφορές* όλων των στοιχηματικών). Σημαντικό, πριν προχωρήσουμε στην επιλογή κάποια ιστοσελίδας, επειδή μας “έκανε κλικ” κάποια προσφορά*, να δούμε τους Όρους και Προϋποθέσεις και να είμαστε σίγουροι ότι τους έχουμε κατανοήσει για να επωφεληθούμε της προσφοράς*.

Συναλλαγές

Οι αποδόσεις μου κάνουν. Το ίδιο κι οι αγορές. Η εγγραφή σε στοιχηματική απαιτεί να τσεκάρω σίγουρα τι ορίζεται στην κάθε πλατφόρμα, όσον αφορά τις συναλλαγές. Πρέπει να γνωρίζουμε τις μεθόδους συναλλαγών σε κάθε στοιχηματική και τι χρεώσεις μπορεί να υπάρχουν σε κάθε μια από αυτές. Πως μπορούμε να κάνουμε κατάθεση και ανάληψη σε κάθε πλατφόρμα και ποιο είναι το χρονικό διάστημα που απαιτείται για να ολοκληρωθεί η κάθε διαδικασία.

Στη σελίδα του bookmakers.gr με τις πληρωμές, μπορείτε να βρείτε όλους τους δυνατούς τρόπους κατάθεσης και ανάληψης σε όλες τις στοιχηματικές, αλλά και τους όρους (χρεώσεις κλπ) σε κάθε μια από αυτές.

Live Betting

Για κάποιον που είναι “αρχάριος” κι ακόμα αναρωτιέται “ποια είναι η καλύτερη στοιχηματική στην Ελλάδα” το live betting δεν περνάει από το μυαλό του. Οι “παλιοί” όμως γνωρίζουν ότι το ζωντανό στοίχημα είναι ο λόγος που πολλές φορές καταλήγουμε να παίξουμε σε μια στοιχηματική ιστοσελίδα. Κι όπως είναι φυσικό είναι αρκετές οι παράμετροι που πρέπει να τσεκάρουμε πριν καταλήξουμε. Εν πολλοίς αυτά που κοιτάμε συνάδουν με τα κριτήρια που ελέγχουμε όταν επιλέξουμε στοιχηματική για να γραφτούμε.

Τι αγορές υπάρχουν, σε ποια αθλητικά γεγονότα, τι αποδόσεις έχουν.Επιπλέον, σημαντικό να μάθουμε και την χρονοκαθυστέρηση που έχει η εκάστοτε στοιχηματική, από την στιγμή που “επιλέγουμε” ένα στοίχημα, ως την στιγμή που η πλατφόρμα το επικυρώνει. Όπως επίσης και τον χρόνο που “κλειδώνει” μια στοιχηματική τις αποδόσεις της και πόσο διάστημα τις κρατάει “κλειδωμένες” (αν το feed που έχει από τα διάφορα γεγονότα δεν είναι καλό).

Live Streaming

Και τι θα ήταν το live-betting αν οι πλατφόρμες δεν παρείχαν και Live Streaming; Γιατί από τη στιγμή που αποφασίσουμε να ασχοληθούμε με το “άθλημα” του ζωντανού στοιχηματισμού, είναι σημαντικό “όπλο” το να μπορούμε να παρακολουθούμε την εξέλιξη ενός αγώνα. Δεν παρέχουν όλες οι πλατφόρμες τον ίδιο αριθμό γεγονότων και πρωταθλημάτων σε ζωντανή σύνδεση. Αν λοιπόν σκοπεύεις να ασχοληθείς με το live, καλό θα ήταν όταν αναρωτηθείς “σε ποια στοιχηματική να γραφτώ”, να κοιτάξεις αυτή να έχει αρκετές επιλογές στο live και streaming σε μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις.

Ο BookSpy επιλέγει την Bet365 για να παίξει ζωντανό στοίχημα, που προσφέρει δεκάδες επιλογές στις αγορές αγώνων και live streaming σε σημαντικά αθλητικά γεγονότα.

ΘέσηBookmakerΜΟ Γκανιότας 📱📺
🏆Bet3651,39%✔️✔️
🥈Stoiximan
2,43%✔️✔️
🥉Netbet
3,02%✔️✔️

Στατιστικά (pre-game και live)

Σίγουρα είναι πάρα πολλές οι ιστοσελίδες που υπάρχουν πλέον, που παρέχουν με ακρίβεια στατιστικά για πάρα πολλά αθλήματα και πρωταθλήματα, πλέον όμως γίνεται εξαιρετική δουλειά κι από τις στοιχηματικές, στο κομμάτι αυτό. Το feed των πλατφόρμων είναι μεγάλο και πλέον παρέχουν λεπτομερή και αναλυτική στατιστική για οποιοδήποτε αθλητικό γεγονός επιθυμεί ο “παίχτης”. Εξίσου καλή δουλειά και στο live, όπου δίνεται στον παίχτη μια πλήρη εικόνα όσον αφορά τα στατιστικά που σχετίζονται με τις βασικές αγορές του live-betting.

     Εξυπηρέτηση πελατών

Πολύ σημαντικό το να ξέρεις ότι υπάρχουν άνθρωποι της πλατφόρμας που θα επιλέξεις να παίξεις, οι οποίοι μπορούν να σε εξυπηρετήσουν 24/7. Και μπορεί να φαίνεται δεδομένο, αλλά δεν έχουν όλες οι στοιχηματικές “εξυπηρέτηση πελατών” 24/7. Επιπλέον, εκτός από την διαθεσιμότητα, 24 ώρες το εικοσιτετράωρο, ελέγχουμε και τον τρόπο επικοινωνίας με κάθε στοιχηματική κι αν υπάρχουν άμεσοι τρόποι όπως Skype, Viber, Live Chat κλπ, αντί του e-mail που προφανώς είναι ένας πιο έμμεσος τρόπος επικοινωνίας.

Διαδικασία εγγραφής

Αφού καταλήξω σε ποια στοιχηματικη να γραφτω, βάση των δικών μου θέλω, πάμε να δούμε ποια είναι η διαδικασία εγγραφής σε μια πλατφόρμα. Λίγο έως πολύ ο τρόπος είναι ίδιος όλες τις στοιχηματικές.

1️⃣Επιλέγω το κουμπί “Εγγραφή” που βρίσκεται πάνω δεξιά (εκεί είναι σε όλες τις πλατφόρμες)
2️⃣Βάζουμε “E-mail” στη νέα καρτέλα που μας ανοίγει
3️⃣Έπειτα ανοίγει παράθυρο όπου συμπληρώνουμε τα προσωπικά μας στοιχεία, τα οποία πρέπει να είναι ΑΛΗΘΗ!
4️⃣Ολοκληρώνουμε την εγγραφή και προχωράμε στη διαδικασία ταυτοποίησης 

✍ Στον αναλυτικό οδηγό μας εγγραφής σε στοιχηματική πλατφόρμα, θα βρεις αναλυτικά τις οδηγίες (και με εικόνες) που θα σε κατευθύνουν βήμα προς βήμα.“.

KYC (Know Your Customer) – Γιατί είναι σημαντική η Ταυτοποίηση;

Μια από τις πλέον σημαντικές υπηρεσίες που παρέχουν ΟΛΕΣ οι στοιχηματικές υπηρεσίες (για αυτό και δεν την βάλαμε στα κριτήρια παραπάνω) είναι η Διαδικασία Ταυτοποίησης. Και είναι σημαντική γιατί κατ΄ αυτόν τον τρόπο και η στοιχηματική ξέρει ότι έχει να κάνει με καθ΄ όλα νόμιμο πελάτη, αλλά κι εσύ γνωρίζεις ότι “παίζεις” τα χρήματα σου σε μια “επιχείρηση” που φαίνεται πως θέλει να γνωρίζει με ποιον έχει να κάνει.

Μια διαδικασία που είναι πλέον πάρα πολύ απλή και απλά απαιτεί:

👉 Ένα φωτοαντίγραφο ταυτότητας, διπλώματος, διαβατηρίου, ή
👉 
Ένα φωτοαντίγραφο λογαριασμού ΔΕΚΟ

Αν επιλέξεις την bet365 θα δεις ότι είναι η καλυτερη στοιχηματικη σε θέματα ταυτοποίησης. Η διαδικασία γίνεται γρήγορα και δεν σε κουράζει καθόλου. Δες  στον αναλυτικό οδηγό μας τη διαδικασία ταυτοποίησης.

Ποια στοιχηματική να διαλέξω;

Ξεκάθαρα, η απάντηση στο ερώτημα “σε ποια στοιχηματική να γραφτώ”, είναι καθαρά υποκειμενική. Έχει να κάνει με το τι ζητάει ο κάθε παίκτης από την στοιχηματική πλατφόρμα που θα “βάλει” τα χρήματά του. Σίγουρα πάντως πρέπει να τσεκάρετε πολύ καλά όλα τα κριτήρια με βάση τα οποία θα κάνετε την αναζήτηση για να είστε 100% σίγουροι για την επιλογή σας. Για να σας βοηθήσουμε, σας παραθέτουμε όλες τις νόμιμες στοιχηματικές στην Ελλάδα και αναθέτουμε την τελική επιλογή σε εσάς. Καλή διασκέδαση!

BookmakersΠλεονεκτήματα
 • Ασφαλείς συναλλαγές και γρήγορες αναλήψεις
 • Ιστοσελίδα προσαρμοσμένη στον Έλληνα παίκτη
 • Πλούσιο πρόγραμμα Live Streaming*
 • Ασταμάτητες προσφορές*
 • Πολύ καλά όρια πονταρίσματος
 • Χαμηλή Γκανιότα στο Live
Bet365
 • Κορυφαίες αποδόσεις
 • Πλούσιο Live Betting
 • Ολικό/μερικό & αυτόματο cash out*
new bwin 600x400
 • Πλούσια γκάμα αγορών και πολλά ειδικά
 • Παιχνίδια με ενισχυμένες αποδόσεις
 • Live streaming*
 • Ανταγωνιστικές αποδόσεις
 • Ποικιλία σε combo και μακροχρόνια
 • Νέες προσφορές*
 • Νόμιμη στην Ελλάδα
 • Κορυφαία αξιοπιστία, ασφάλεια στις συναλλαγές
 • Πολύ καλή πλατφόρμα, εύχρηστη και ευχάριστη στην πλοήγηση
 • Πληρωμές εντός 24 ωρών
 • Ανταγωνιστικές αποδόσεις
 • Cash Out*, Stop Loss / Partial Cash Out*
 • Ασφαλείς συναλλαγές, δωρεάν αναλήψεις
 • Live Streaming* & Cash Out*
 • Combi bets με ενισχυμένες* αποδόσεις
 • Πολλά combo στοιχήματα
 • Live Streaming
 • Γρήγορες αναλήψεις σε πορτοφόλια (Viva, Skrill, Paysafe)
www.goalbet.com
 • Κορυφαίες αποδόσεις στο ποδόσφαιρο
 • Καθημερινές Προσφορές*
 • Όλα τα ασιατικά χάντικαπ
Vistabet-new-logo-600x400
 • Kαταθέσεις με Paysafecard και VIVA
 • Live Streaming*
 • Cash Out*
championsbet logo
 • Το καλύτερο cash-out
 • Ταχύτατες αναλήψεις
 • Πληρώνει και τα Σαββατοκύριακα με ολες τις μεθόδους πληρωμής

21+ | *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

21+, Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC, Συχνή συμμετοχή: κίνδυνος εθισμού και απώλεια περιουσίας, ΚΕΘΕΑ:  210 9237777

Σχόλια