Σε ποια στοιχηματική να γραφτώ

Είτε είσαι αρχάριος και τώρα μαθαίνεις το “πως να παίξω στοίχημα στο ίντερνετ“, είτε μιλάμε για κάποιον που είναι πιο “μυημένος” στο “άθλημα”, αδιαμφισβήτητο ερώτημα που πρέπει να απαντηθεί είναι το “ποια στοιχηματική να διαλέξω“. Η επιλογή της καλύτερης στοιχηματικής, είναι κάτι εντελώς υποκειμενικό, αφού έχει να κάνει με πάρα πολλούς παράγοντες και ποιοι από αυτούς “καλύπτουν” τα “θέλω” του εκάστοτε “παίκτη” στοιχήματος. Η ομάδα του Bookmakers.gr και ο BookSpy 🕵️‍ ανέλυσαν και σας παρουσιάζουν:

⇰ Ποια είναι τα κριτήρια για να βρω σε ποια στοιχηματική να γραφτώ
Καλύτερη στοιχηματική ιστοσελίδα σε κάθε περίπτωση
⇰ Πως κάνω εγγραφή σε στοιχηματική

Νέα στοιχηματική στην Ελλάδα

Η ✍️ συντακτική ομάδα του Bookmakers.gr σας προτείνει την Betsson, τη νέα στοιχηματική που μπήκε δυναμικά στην ελληνική αγορά. Ασφαλές και αξιόπιστο παιχνίδι με δωρεάν και άμεσες πληρωμές, ανταγωνιστικές αποδόσεις, cash out* σε όλα τα αθλήματα και ποιοτική εξυπηρέτηση στα ελληνικά μέσω live chat συνθέτουν το «πλήρες πακέτο».

Μπορείτε να διαβάσετε την αναλυτική παρουσίαση της Betsson και την προσωπική άποψη του BookSpy για την σκανδιναβική εταιρία, η οποία δικαίως χαρακτηρίζεται ως «Κορυφαία στοιχηματική στην Σουηδία».

Betsson.. Προσφέρουμε διασκέδαση από το 1963 Εγγραφή
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Αγορές & Αποδόσεις

Από προσωπική εμπειρία σας λέμε ότι ένα από τα βασικότερα στοιχεία για να επιλέξω σε ποια στοιχηματικη να γραφτω είναι οι αγορές και οι αποδόσεις αυτών. Για παράδειγμα, μεγάλη ζήτηση έχουν οι ασιατικές αγορές στο ποδόσφαιρο, οπότε πλατφόρμες που δίνουν ασιατικά χάντικαπ νίκης και γκολ έχουν ένα αβαντάζ σε σχέση με τις υπόλοιπες. Δημοφιλή τα ειδικά στοιχήματα παικτών στο μπάσκετ, αγορές που επίσης δε θα τις βρούμε σε όλες τις ιστοσελίδες.

Σε άμεση συνάρτηση με τις αγορές, έρχονται και οι αποδόσεις αυτών. Διαφοροποίηση στις οποίες έχουμε λόγω της γκανιότας που δίνει η κάθε στοιχηματική. Επιπλέον, “πόντο” κερδίζουν οι πλατφόρμες που προσφέρουν “0% γκανιότα*” σε επιλεγμένους αγώνες στα διάφορα αθλήματα. 

Ο BookSpy προτείνει τον Stoiximan που είναι η καλύτερη στοιχηματική στο πακέτο αποδόσεων, αγορών και ειδικών στοιχημάτων σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ και προσφέρει “0% γκανιότα” στο στοίχημα νίκης σε επιλεγμένες αγορές.

Cash out

Έχει μπει για τα καλά στη ζωή των “παικτών” του στοιχήματος και πλέον κρίνεται απαραίτητο να ορίσουμε όλες τις παραμέτρους που είναι σχετικές με αυτό. Σχεδόν όλες οι πλατφόρμες παρέχουν τη δυνατότητα cash out πλέον, όμως υπάρχουν πάρα πολλές διαφορές. Και για αυτό το λόγο πρέπει να δούμε το πως μπορούμε να το αξιοποιήσουμε εμείς προς το συμφέρον μας. Για παράδειγμα, σε κάποιες πλατφόρμες δεν δίνεται cash out σε όλες τις αγορές. Σε άλλες, αν παίξουμε ένα συνδυαστικό bet με αγώνες που δεν έχουν ξεκινήσει ακόμα, με live αγώνες και πάλι μπορεί να μην έχουμε τη δυνατότητα cash out. Σε κάθε πλατφόρμα, υπάρχουν όροι και προϋποθέσεις που ορίζουν πως μπορεί ο “παίκτης” να εκμεταλλευτεί το συγκεκριμένο εργαλείο και πως θα το αξιοποιήσει. 

Η ομάδα του bookmakers έκανε την απόλυτη έρευνα για το ποια στοιχηματική έχει το καλύτερο cash out και κατέληξε στην Bet365. Διαβάστε εδώ το άρθρο για περισσότερες λεπτομέρειες.

Παίξε Νόμιμα στην Bet365 Εγγραφή
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Προσφορές*

Παραπάνω αναφέραμε την προσφορά “0% γκανιότα*”, φυσικά όμως δεν είναι και η μόνη που υπάρχει στις πλατφόρμες. Προκειμένου οι στοιχηματικές να προσεγγίσουν ολοένα και περισσότερους “παίκτες” δίνουν αρκετά κίνητρα μέσω των προσφορών* (με ένα κλικ 🖱️ μπορεις να δεις αναλυτικά τις προσφορές* όλων των στοιχηματικών). Σημαντικό, πριν προχωρήσουμε στην επιλογή κάποια ιστοσελίδας, επειδή μας “έκανε κλικ” κάποια προσφορά*, να δούμε τους Όρους και Προϋποθέσεις και να είμαστε σίγουροι ότι τους έχουμε κατανοήσει για να επωφεληθούμε της προσφοράς*.

Συναλλαγές

Οι αποδόσεις μου κάνουν. Το ίδιο κι οι αγορές. Η εγγραφή σε στοιχηματική απαιτεί να τσεκάρω σίγουρα τι ορίζεται στην κάθε πλατφόρμα, όσον αφορά τις συναλλαγές. Πρέπει να γνωρίζουμε τις μεθόδους συναλλαγών σε κάθε στοιχηματική και τι χρεώσεις μπορεί να υπάρχουν σε κάθε μια από αυτές. Πως μπορούμε να κάνουμε κατάθεση και ανάληψη σε κάθε πλατφόρμα και ποιο είναι το χρονικό διάστημα που απαιτείται για να ολοκληρωθεί η κάθε διαδικασία.

Στη σελίδα του bookmakers.gr με τις πληρωμές, μπορείτε να βρείτε όλους τους δυνατούς τρόπους κατάθεσης και ανάληψης σε όλες τις στοιχηματικές, αλλά και τους όρους (χρεώσεις κλπ) σε κάθε μια από αυτές.

Live Betting

Για κάποιον που είναι “αρχάριος” κι ακόμα αναρωτιέται “ποια είναι η καλύτερη στοιχηματική στην Ελλάδα” το live betting δεν περνάει από το μυαλό του. Οι “παλιοί” όμως γνωρίζουν ότι το ζωντανό στοίχημα είναι ο λόγος που πολλές φορές καταλήγουμε να παίξουμε σε μια στοιχηματική ιστοσελίδα. Κι όπως είναι φυσικό είναι αρκετές οι παράμετροι που πρέπει να τσεκάρουμε πριν καταλήξουμε. Εν πολλοίς αυτά που κοιτάμε συνάδουν με τα κριτήρια που ελέγχουμε όταν επιλέξουμε στοιχηματική για να γραφτούμε.

Τι αγορές υπάρχουν, σε ποια αθλητικά γεγονότα, τι αποδόσεις έχουν.Επιπλέον, σημαντικό να μάθουμε και την χρονοκαθυστέρηση που έχει η εκάστοτε στοιχηματική, από την στιγμή που “επιλέγουμε” ένα στοίχημα, ως την στιγμή που η πλατφόρμα το επικυρώνει. Όπως επίσης και τον χρόνο που “κλειδώνει” μια στοιχηματική τις αποδόσεις της και πόσο διάστημα τις κρατάει “κλειδωμένες” (αν το feed που έχει από τα διάφορα γεγονότα δεν είναι καλό).

Live Streaming*

Και τι θα ήταν το live-betting αν οι πλατφόρμες δεν παρείχαν και Live Streaming; Γιατί από τη στιγμή που αποφασίσουμε να ασχοληθούμε με το “άθλημα” του ζωντανού στοιχηματισμού, είναι σημαντικό “όπλο” το να μπορούμε να παρακολουθούμε την εξέλιξη ενός αγώνα. Δεν παρέχουν όλες οι πλατφόρμες τον ίδιο αριθμό γεγονότων και πρωταθλημάτων σε ζωντανή σύνδεση. Αν λοιπόν σκοπεύεις να ασχοληθείς με το live, καλό θα ήταν όταν αναρωτηθείς “σε ποια στοιχηματική να γραφτώ”, να κοιτάξεις αυτή να έχει αρκετές επιλογές στο live και streaming σε μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις.

Ο BookSpy επιλέγει την Bet365 για να παίξει ζωντανό στοίχημα, που προσφέρει δεκάδες επιλογές στις αγορές αγώνων και live streaming σε σημαντικά αθλητικά γεγονότα.

ΘέσηBookmakerΜΟ Γκανιότας 📱📺
🏆Bet3651,39%✔️✔️
🥈Stoiximan
2,43%✔️✔️
🥉Netbet
3,02%✔️✔️

Στατιστικά (pre-game και live)

Σίγουρα είναι πάρα πολλές οι ιστοσελίδες που υπάρχουν πλέον, που παρέχουν με ακρίβεια στατιστικά για πάρα πολλά αθλήματα και πρωταθλήματα, πλέον όμως γίνεται εξαιρετική δουλειά κι από τις στοιχηματικές, στο κομμάτι αυτό. Το feed των πλατφόρμων είναι μεγάλο και πλέον παρέχουν λεπτομερή και αναλυτική στατιστική για οποιοδήποτε αθλητικό γεγονός επιθυμεί ο “παίχτης”. Εξίσου καλή δουλειά και στο live, όπου δίνεται στον παίχτη μια πλήρη εικόνα όσον αφορά τα στατιστικά που σχετίζονται με τις βασικές αγορές του live-betting.

     Εξυπηρέτηση πελατών

Πολύ σημαντικό το να ξέρεις ότι υπάρχουν άνθρωποι της πλατφόρμας που θα επιλέξεις να παίξεις, οι οποίοι μπορούν να σε εξυπηρετήσουν 24/7. Και μπορεί να φαίνεται δεδομένο, αλλά δεν έχουν όλες οι στοιχηματικές “εξυπηρέτηση πελατών” 24/7. Επιπλέον, εκτός από την διαθεσιμότητα, 24 ώρες το εικοσιτετράωρο, ελέγχουμε και τον τρόπο επικοινωνίας με κάθε στοιχηματική κι αν υπάρχουν άμεσοι τρόποι όπως Skype, Viber, Live Chat κλπ, αντί του e-mail που προφανώς είναι ένας πιο έμμεσος τρόπος επικοινωνίας.

Διαδικασία εγγραφής

Αφού καταλήξω σε ποια στοιχηματικη να γραφτω, βάση των δικών μου θέλω, πάμε να δούμε ποια είναι η διαδικασία εγγραφής σε μια πλατφόρμα. Λίγο έως πολύ ο τρόπος είναι ίδιος όλες τις στοιχηματικές.

1️⃣Επιλέγω το κουμπί “Εγγραφή” που βρίσκεται πάνω δεξιά (εκεί είναι σε όλες τις πλατφόρμες)
2️⃣Βάζουμε “E-mail” στη νέα καρτέλα που μας ανοίγει
3️⃣Έπειτα ανοίγει παράθυρο όπου συμπληρώνουμε τα προσωπικά μας στοιχεία, τα οποία πρέπει να είναι ΑΛΗΘΗ!
4️⃣Ολοκληρώνουμε την εγγραφή και προχωράμε στη διαδικασία ταυτοποίησης 

✍ Στον αναλυτικό οδηγό μας εγγραφής σε στοιχηματική εταιρία, θα βρεις αναλυτικά τις οδηγίες (και με εικόνες) που θα σε κατευθύνουν βήμα προς βήμα.“.

KYC (Know Your Customer) – Γιατί είναι σημαντική η Ταυτοποίηση;

Μια από τις πλέον σημαντικές υπηρεσίες που παρέχουν ΟΛΕΣ οι στοιχηματικές υπηρεσίες (για αυτό και δεν την βάλαμε στα κριτήρια παραπάνω) είναι η Διαδικασία Ταυτοποίησης. Και είναι σημαντική γιατί κατ΄ αυτόν τον τρόπο και η στοιχηματική ξέρει ότι έχει να κάνει με καθ΄ όλα νόμιμο πελάτη, αλλά κι εσύ γνωρίζεις ότι “παίζεις” τα χρήματα σου σε μια “επιχείρηση” που φαίνεται πως θέλει να γνωρίζει με ποιον έχει να κάνει.

Μια διαδικασία που είναι πλέον πάρα πολύ απλή και απλά απαιτεί:

👉 Ένα φωτοαντίγραφο ταυτότητας, διπλώματος, διαβατηρίου, ή
👉 
Ένα φωτοαντίγραφο λογαριασμού ΔΕΚΟ

Αν επιλέξεις την bet365 θα δεις ότι είναι η καλυτερη στοιχηματικη σε θέματα ταυτοποίησης. Η διαδικασία γίνεται γρήγορα και δεν σε κουράζει καθόλου. Δες  στον αναλυτικό οδηγό μας τη διαδικασία ταυτοποίησης.

Ποια στοιχηματική να διαλέξω;

Ξεκάθαρα, η απάντηση στο ερώτημα “σε ποια στοιχηματική να γραφτώ”, είναι καθαρά υποκειμενική. Έχει να κάνει με το τι ζητάει ο κάθε παίκτης από την στοιχηματική πλατφόρμα που θα “βάλει” τα χρήματά του. Σίγουρα πάντως πρέπει να τσεκάρετε πολύ καλά όλα τα κριτήρια με βάση τα οποία θα κάνετε την αναζήτηση για να είστε 100% σίγουροι για την επιλογή σας. Για να σας βοηθήσουμε, σας παραθέτουμε όλες τις νόμιμες στοιχηματικές στην Ελλάδα και αναθέτουμε την τελική επιλογή σε εσάς. Καλή διασκέδαση!

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

Νόμιμες Στοιχηματικές Εταιρίες στην Ελλάδα

BookmakersΠλεονεκτήματα
9.4/10
 • Δωρεάν συναλλαγές, άμεσες αναλήψεις
 • Προσαρμοσμένη στον Έλληνα παίκτη
 • Ειδικά στοιχήματα σε όλα τα αθλήματα 
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
8.7/10
 • Παγκόσμιο brand name 
 • Υψηλά όρια πονταρίσματος
 • Ασιατικά σε όλα τα πρωταθλήματα
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
8.2/10
 • Πολύ καλές αποδόσεις στο ποδόσφαιρο
 • Ποικιλία σε ειδικά & μακροχρόνια
 • Προηγμένη εφαρμογή για Android & iOS
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα
9.2/10
 • Εξαιρετική επιλογή για live betting
 • Άμεσες πληρωμές όλες τις ημέρες
 • Live streaming & Auto Cash Out*
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι
8.9/10
 • Κορυφαίο όνομα στον χώρο
 • Πλούσιο Live betting σε όαλ τα sports
 • 24ωρη εξυπηρέτηση με ελληνικό support
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
8.6/10
 • Εμπειρία 20+ ετών στον χώρο
 • Γρήγορη & εύχρηστη ιστοσελίδα
 • Ανταγωνιστικές αποδόσεις στα φαβορί
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
8.2/10
 • Κορυφαία αξιοπιστία
 • Εύκολη πλοήγηση μέσω mobile app
 • Πλούσιο live betting σε όλα τα αθλήματα
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | Γραμμή Βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα
9/10
 • Άμεσες & δωρεάν πληρωμές
 • Ποικιλία σε ασιατικά χάντικαπ
 • Cash Out*, Stop Loss / Partial Cash Out*
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
8.9/10
 • Παγκόσμιο brand από το 1998
 • Live Streaming* & Cash Out*
 • 24ωρη εξυπηρέτηση στα Ελληνικά
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
8.3/10
 • Ποικιλία σε combos & ασιατικά
 • Live Streaming* από το κινητό
 • Πολύ γρήγορες αναλήψεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
8.9/10
 • Υψηλά όρια πονταρίσματος
 • Live Streaming* & Cash Out*
 • 24/7 τμήμα εξυπηρέτησης στα Ελληνικά
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

Bookmakers Newsletter

Γραφτείτε τώρα στο Newsletter! Όλα τα ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ νέα σε περιμένουν στο email σου!

Σχόλια


Δες τη νέα Στοιχηματική Εταιρία
Ανακάλυψε την νέα στοιχηματική εταιρία στην Ελλάδα
 • Αξιοπιστία και ασφάλεια
 • Cash Out* σε όλα τα αθλήματα
 • Ανταγωνιστικές αποδόσεις
 • Καθημερινές Προσφορες*

21+ / Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ / Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας / Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 / Παίξε Υπεύθυνα