Αθλητές σε κύκλωμα παράνομου στοιχήματος

παράνομου διαδικτυακού στοιχήματοςΌπως έγινε γνωστό, η Αστυνομία έχει προχωρήσει σε σαρωτικές έρευνες στα πρακτορεία ΟΠΑΠ και ίντερνετ καφέ στη Θεσσαλονίκη. Οι ιδιοκτήτες των πρακτορείων και τον καταστημάτων φέρεται να συμμετείχαν σε κύκλωμα διοργάνωσης παράνομου διαδικτυακού στοιχήματος και -σύμφωνα με το ρεπορτάζ- ήδη έχουν κατασχεθεί 38 κεντρικές μονάδες υπολογιστών, αλλά και χρηματικά ποσά.

Η έφοδος δεν έγινε αποκλειστικά στη Θεσσαλονίκη, αφού έλεγχος έγινε και σε πρακτορεία ΟΠΑΠ στην Ημαθία και τη Χαλκιδική. Μάλιστα, τα συγκεκριμένα πρακτορεία είναι ιδιοκτησίας δύο αθλητών της πάλης και του τζούντο. Τα χρηματικά ποσά που κατασχέθηκαν ανέρχονται κοντά στις 50.000 ευρώ και θεωρούνται ως κέρδη από παράνομο διαδικτυακό τζόγο. Πλέον, οι Αρχές περιμένουν τις απαντήσεις των εγκληματολογικών εργαστηρίων της ΕΛ.ΑΣ. για το περιεχόμενο των μονάδων ηλεκτρονικών υπολογιστών που χρησιμοποιούνταν στα πρακτορεία αλλά και τα ίντερνετ καφέ, όπως και των εννέα φορητών ηλεκτρονικών υπολογιστών, που επίσης κατασχέθηκαν.

Η Αστυνομία εξετάζει αν στο κύκλωμα υπάρχει συμμετοχή πρώην ή και νυν αθλητών, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι οι έρευνες θα επεκταθούν και στις επαφές που είχαν οι ύποπτοι, καθώς τα εγκληματολογικά εργαστήρια θα εξετάσουν 14 κινητά τηλέφωνα και κάρτες sim που κατασχέθηκαν μαζί με τους υπολογιστές.

Bookmakers Newsletter

Γραφτείτε τώρα στο Newsletter! Όλα τα ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ νέα σε περιμένουν στο email σου!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σχόλια

No comments

COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ