ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Πουλήθηκε στοιχηματική άδεια!

Bookmakers ΑποκλειστικόΑναβρασμός στην Κυβέρνηση σχετικά με την ρύθμιση της ελληνικής στοιχηματικής αγοράς, αναβρασμός στην ΕΕΕΠ που έχει εντατικοποιήσει την προσπάθεια της για τον εντοπισμό παράνομων bookmakers και καζίνο, αναβρασμός και στο ΣΔΟΕ που συνεχίζει τους ελέγχους στα οικονομικά των ιστοσελίδων στοιχήματος. Όλη αυτή η κατάσταση δεν θα μπορούσε να αφήσει ανεπηρέαστες τις πλατφόρμες που έχουν υπαχθεί στο μεταβατικό καθεστώς του νόμου 4002/2011.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του bookmakers.gr, που δεν χωρούν αμφισβήτηση, πλατφόρμα που βρίσκεται χρόνια στην Ελλάδα και με την άδεια της “τρέχει” γνωστός bookmaker, εξαγόρασε την άδεια της Doms Holdings LTD. Πολλοί θα αναρωτηθείτε ποια είναι η Doms Holdings LTD. Πρόκειται για την άδεια κάτω από την οποία λειτουργούσε η Statusbet. Ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας θεωρείται μετρ των αγοραπωλησιών και η κίνηση του αυτή είναι ένα σημάδι πως το τοπίο στην ελληνική στοιχηματική αγορά πρόκειται να αλλάξει τους επόμενους μήνες. Γνωρίζουμε ήδη τα οικονομικά δεδομένα και τις λεπτομέρειες του deal, ωστόσο για λόγους εχεμύθειας δεν μπορούμε να τις αποκαλύψουμε την συγκεκριμένη χρονική στιγμή. Παρόλα αυτά, τις επόμενες εβδομάδες θα υπάρξει σχετικό update με περισσότερες λεπτομέρειες.

Με τα δεδομένα που υπάρχουν αυτή την στιγμή, είναι σίγουρο πως πλατφόρμες που προσπαθούν να μπουν (ή να ξαναμπούν) στην Ελλάδα, δεν έχουν άλλη επιλογή από το να εξαγοράσουν άδειες. Αυτό δεν το λέμε τυχαία, καθώς υπάρχει έντονη φημολογία ότι ακόμη μία στοιχηματική πλατφόρμα βρίσκεται κοντά στην εξαγορά άδειας, η οποία δεν έχει εγκεκριμένο εμπορικό πλάνο. Προς το παρόν υπάρχουν μόνο φήμες, όμως μόλις υπάρξει κάτι 100% σίγουρο θα σας ενημερώσουμε άμεσα.

Μείνετε συντονισμένοι, προκειμένου να μάθετε πρώτοι τις εξελίξεις ή γραφτείτε στο newsletter του Bookmakers για να λαμβάνετε όλα τα τελευταία νέα της στοιχηματικής αγοράς.

Book Spy

Bookmakers Newsletter

Γραφτείτε τώρα στο Newsletter! Όλα τα ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ νέα σε περιμένουν στο email σου!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σχόλια

No comments

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δώρα* κάθε μέρα στο Pamestoixima.gr!
  • ΕΩΣ 660 ΔΩΡΑ*
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ