Συνεργασία ελληνικών και γαλλικών ιπποδρομιών

ιπποδρομίες - οπαπΣε μία πολύ σημαντική συνεργασία προχώρησε η πλατφόρμα Ιπποδρομίες ΑΕ. Η θυγατρική του ΟΠΑΠ έφτασε σε deal με τις γαλλικές ιπποδρομίες Pari Mutuel Urbain (PMU), γεγονός που θα δώσει την ευκαιρία στους Έλληνες παίκτες να διεκδικήσουν πολύ μεγαλύτερα κέρδη. Η πλατφόρμα θέλει να αναπτύξει ακόμα περισσότερα προϊόντα για ιπποδρομιακό στοίχημα στη χώρα μας γι’ αυτό εδώ και λίγες ημέρες έχει δώσει τη δυνατότητα στους παίκτες να συμμετέχουν στον μεγαλύτερο ευρωπαϊκό ιπποδρομιακό κουμπαρά (common pool), στον οποίο μετέχουν συνολικά 19 χώρες με 24.000 σημεία πώλησης. Αυτό σημαίνει πως οι Έλληνες έχουν την ευκαιρία όχι απλά να τοποθετούν τα στοιχήματα τους στις γαλλικές ιπποδρομίες, αλλά ταυτόχρονα να συμμετέχουν σε κοινό κουμπαρά μαζί με τα ποσά που στοιχηματίζουν παίκτες από άλλες χώρες. Κάτι που φυσικά συνεπάγεται ευκαιρίες για περισσότερα κέρδη.

Ενδεικτικό είναι πως οι γαλλικές ιπποδρομίες έχουν τζίρο 8,2 δισ. ευρώ το χρόνο και 22,5 εκατομμύρια ευρώ κατά μέσο όρο την ημέρα. Σημειώστε πως στον γαλλικό κουμπαρά παίζονται 823.500 ευρώ κατά μέσο όρο ανά γαλλική ιπποδρομία. Επομένως, γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι οι Έλληνες παίκτες θα μπορούν πλέον να πολλαπλασιάσουν τα κέρδη τους, μέσω των προσφερόμενων παιχνιδιών στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ.

Φυσικά, οι Ιπποδρομίες κάνουν θραύση και στο διαδίκτυο, με τη Sportingbet και τη Vistabet να προσφέρουν πληθώρα επιλογών σε όσους αποφασίσουν να δοκιμάσουν την τύχη τους. Μία βόλτα στο ειδικό section των Ιπποδρομιών είναι αρκετή για να διαπιστώσετε και μόνοι σας την τεράστια γκάμα που παρέχουν οι παραπάνω πλατφόρμες.

Σχόλια