Λέστερ, Brexit και Τραμπ πλήρωσαν σε ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ αποδόσεις!

Τραμπ

Τα ξημερώματα ο Ντόναλντ Τραμπ εκλέχτηκε νέος πλανητάρχης, καθώς ήταν ο νικητής των εκλογών στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής. Ένα αποτέλεσμα που αποτέλεσμα τεράστια έκπληξη, μιας και το απόλυτο φαβορί ήταν η Χίλαρι Κλίντον.

Κοιτώντας την έκβαση των προεδρικών εκλογών στις ΗΠΑ από την στοιχηματική πλευρά, θα διαπιστώσει κανείς πως γι’ ακόμα μία φορά το φαβορί έχασε και το αουτσάιντερ πλήρωσε. Συγκεκριμένα, η νίκη του Τραμπ ξεκίνησε λίγο πάνω από το 3.00 κι έφτασε έως το 6.00 τη βραδιά των εκλογών.

Το αποτέλεσμα αυτό ήταν τεράστια έκπληξη στον χώρο της πολιτικής. Έκπληξη ανάλογη με το το Brexit που ψήφισαν στη Μεγάλη Βρετανία πριν από μερικούς μήνες. Βλέπετε, και στην προκειμένη περίπτωση, το Brexit ήταν ξεκάθαρα το αουτσάιντερ.

Τόσο η εκλογή του Ντόναλντ Τραμπ, όσο και το Brexit, ήταν αποτελέσματα που σόκαραν τον πλανήτη. Το 2016, όμως, είχε εκπλήξεις και στον αθλητισμό. Η μεγαλύτερη όλων -φυσικά- ήταν η κατάκτηση της Premier League από τη Λέστερ του Κλαούντιο Ρανιέρι! Ενδεχόμενο που πλήρωσε 5000/1 (σ.σ. 5001 σε δεκαδικές αποδόσεις) πριν από την έναρξη της σεζόν.

Με βάση τα παραπάνω, υπήρξαν ερωτήματα σχετικά με το ενδεχόμενο να είχε ποντάρει κάποιος στο παρολί Λέστερ/Brexit/Τραμπ“. Ένα παρολί που λογικά δεν το έχει παίξει κανένας στον πλανήτη, ωστόσο η coral έδωσε την απάντηση: Αν κάποιος είχε ποντάρει 5 δολάρια στην παραπάνω τριάδα, θα ήταν τώρα πλουσιότερος κατά 15.000.000 δολάρια!

Σχόλια