Κερδοφόρα συστήματα για το στοίχημα

«Τα ράσα δεν κάνουν τον παπά», λέει η σοφή ελληνική παροιμία. Έτσι, λοιπόν, και στο στοίχημα, το σύστημα δεν κάνει τον παίκτη. Ένα σύστημα στοιχήματος μπορεί να λειτουργήσει μόνο σαν εργαλείο, σαν κλειδί, που μπορεί να σας βοηθήσει να οργανώσετε καλύτερα το παιχνίδι σας και να αποκομίσετε μεγαλύτερο και πιο σταθερό κέρδος. Σε καμία περίπτωση δεν είναι ούτε «μαγική συνταγή», ούτε «κόλπο», που θα αυξάνει αυτόματα το λογαριασμό σας.

Υπάρχουν άχαστα συστήματα στο στοίχημα; Προφανώς δεν υπάρχουν, διότι το κέρδος ή η χασούρα από κάθε σύστημα εξαρτάται από τις επιλογές του παίκτη. Το πιο κερδοφόρο σύστημα στο στοίχημα είναι αυτό που βασίζεται σε σωστές επιλογές. Αν υπήρχε τρόπος να «βρίσκετε» μόνο κερδισμένα σημεία, δεν θα υπήρχε λόγος να καταφύγετε στα συστήματα. Με αυτά προσπαθείτε να αποκομίσετε κέρδος ακόμα κι αν μέσα στις επιλογές σας υπάρχουν ένα ή και περισσότερα χαμένα σημεία.

calculator

Ποια είναι τα καλύτερα συστήματα για στοίχημα; Η έμπειρη ομάδα του bookmakers.gr αυτή τη φορά δεν έκανε έρευνα για να τα βρει. Οι συνεργάτες μας αποκαλύπτουν τα ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ συστήματα, τον δικό τους τρόπο να κερδίσουν τους μπουκ. Ανάμεσά τους υπάρχουν συστήματα για όλα τα γούστα και για όλα τα κέρδη, γι’ αυτό ομαδοποιήθηκαν σε τρεις κατηγορίες, για μικρές, μεσαίες και μεγάλες αποδόσεις.

Τα καλύτερα συστήματα για στοίχημα

Στο άρθρο του bookmakers.gr σχετικά με τα συστήματα στοιχήματος αναφέρονται αναλυτικά όλα τα συστήματα. Είναι προφανές, όμως, ότι δεν ταιριάζουν όλα τα συστήματα σε όλες τις αποδόσεις. Ένας γενικός κανόνας είναι να επιλέγετε συστήματα με μεγάλες επαληθεύσεις (π.χ. 6-7-8) όταν ασχολείστε με αποδόσεις από 2.00 και κάτω και με μικρές επαληθεύσεις (π.χ. 2-3-4) όταν οι αποδόσεις που κυνηγάτε είναι πολύ μεγαλύτερες. Θα αναλύσουμε, όμως, συστήματα για όλους τους τρόπους παιχνιδιού.

Συστήματα για μικρά κέρδη

Με αυτά προφανώς δεν θέλετε να «τινάξετε τη μπάνκα στον αέρα», αλλά να εξασφαλίσετε ένα μεροκάματο στο στοίχημα με το λιγότερο δυνατό ρίσκο. Αν ασχολείστε με μικρές αποδόσεις (από 1,30-1,60) θα σας έχουν συμβουλέψει ασφαλώς να μην επιλέγετε συστήματα, διότι δεν αφήνουν κέρδος παρά μόνο σε μεγάλες επαληθεύσεις. Δεν ισχύει αυτό. Λεφτά με σύστημα στοιχήματος μπορείς να βάλεις ακόμα και με μικρές αποδόσεις, αρκεί να ξέρεις ποιο σύστημα ταιριάζει.

Όταν παίζετε μικρές αποδόσεις, τα κέρδη έρχονται από τις πολλές κερδισμένες στήλες και όχι από ένα στοίχημα με πολλές επαληθεύσεις.

Έτσι, λοιπόν, αν έχετε παίξει οκτώ αγώνες με απόδοση 1.50 και τους κερδίσετε όλους, από την κερδισμένη σας οκτάδα θα πάρετε 25,62, αλλά από τις κερδισμένες σας πεντάδες (συνολικά 56) θα αποκομίσετε κέρδος 425,25€.

Άρα, θα πρέπει να προτιμάτε τα συστήματα της λεγόμενης «μεσαίας επαλήθευσης». Δηλαδή, αν έχετε 8 αγώνες, ένα πλήρως ανεπτυγμένο σύστημα θα ήταν 255 στήλες (8 μονά, 28 δυάδες, 56 τριάδες, 70 τετράδες, 56 πεντάδες, 28 εξάδες, 8 επτάδες και 1 οκτάδα). Αποφύγετε να φορτώνετε στήλες που δίνουν λίγα κέρδη (μονά ως τριάδες) και της μεγάλης επαλήθευσης, στα οποία το κέρδος δεν είναι ανάλογο της δυσκολίας (από εξάδες και πάνω).

Αν κερδίσετε όλο το ανεπτυγμένο σύστημα με τους 8 αγώνες (και 1 τη στήλη), το κέρδος σας θα είναι 1.524,85, δηλαδή 5,98€ ανά κερδισμένη στήλη. Αν επικεντρωθείτε μόνο σε τετράδες-πεντάδες, θα παίξετε 126 στήλες (σχεδόν τις μισές) και το κέρδος σας σε περίπτωση πλήρους επιτυχίας θα είναι 779,62€, δηλαδή 6,18€ ανά κερδισμένη στήλη! Κέρδος σημαντικό θα έχετε, επίσης, ακόμα και με μία αποτυχία, ενώ με 6/8 θα έχετε επιστροφή σχεδόν του μισού κεφαλαίου σας.

Συστήματα για μεσαία κέρδη

Τα συστήματα αυτά απευθύνονται στην πλειοψηφία των παικτών, οι οποίοι δοκιμάζουν αποδόσεις από 1,80-2,20, απ’ αυτές που θεωρούνται «μεσαίες», στοχεύουν περίπου στον διπλασιασμό του κεφαλαίου όταν παίζονται σε μονά αποδεκτά. Σε αυτή την κατηγορία προσαρμόζονται πιο εύκολα και μερικά συστήματα (π.χ. Martingale, Labouchere) που εφαρμόστηκαν πρώτα στη ρουλέτα (κυρίως σε παιχνίδι μαύρο-κόκκινο και όχι σε ποντάρισμα αριθμών).

Α) Σύστημα 3-4-5

Η καλύτερη ανάπτυξη σε τέτοιο εύρος αποδόσεων είναι το σύστημα 3-4-5, η οποία μεταφράζεται σε 16 στήλες (10 τριάδες, 5 τετράδες και 1 πεντάδα). Με μέσο όρο αποδόσεων 2.00 και σε ποντάρισμα 1 τη στήλη, σε περίπτωση απόλυτης επιτυχίας το συνολικό κέρδος είναι 192, δηλαδή 12€ ανά στήλη. Ακόμα και σε μία αποτυχία (κάτι που όλοι γνωρίζουν ότι είναι πολύ πιθανό) το συνολικό κέρδος ανέρχεται στα 48€, δηλαδή τρεις φορές το ποντάρισμά σας. Σε περίπτωση που χαθούν δύο αγώνες, τότε κερδίζετε μόνο μια τριάδα (2.00 Χ 2.00 Χ 2.00= 8€) και παίρνετε πίσω το μισό σας ποντάρισμα, κάτι διόλου ευκαταφρόνητο όταν παίζετε μακροπρόθεσμα.

Β) Σύστημα Labouchere

Το εν λόγω σύστημα, επίσης, είναι ένα από τα πιο δημοφιλή στις μεσαίες αποδόσεις. Αυτό έχει τρεις προϋποθέσεις:

  • Οι αποδόσεις να είναι αυστηρά γύρω στο 2.00
  • Να ποντάρονται όλα τα ματς μονά αποδεκτά
  • Να είναι διαδοχικά, δηλαδή να διευθετείται ένα στοίχημα (σαν κερδισμένο ή χαμένο) πριν ξεκινήσει το άλλο

Το σύστημα Labouchere μοιάζει μπερδεμένο, αλλά δεν είναι. Στην ουσία διαλέγετε μια ομάδα αριθμών και απλά προσθέτετε τον πρώτο και τον τελευταίο στη σειρά, για να βρείτε το ποσό που θα ποντάρετε κάθε φορά. Σε περίπτωση νίκης ο πρώτος και ο τελευταίος αριθμός απαλείφονται, σε χαμένο στοίχημα το άθροισμα του πονταρίσματος προστίθεται ως τελευταίο νούμερο στην ακολουθία.

Παράδειγμα

Έστω ότι επιλέγετε τους αριθμούς από 1 ως 8 (1,2,3,4,5,6,7,8). Το πρώτο σας στοίχημα, λοιπόν, θα είναι 9 (1+8, το πρώτο και το τελευταίο νούμερο της λίστας).

  1. Αν το στοίχημα κερδίσει, τότε η νέα μορφή της λίστας σας είναι 2,3,4,5,6,7 και το δεύτερο θα είναι 9€(2+7).
  2. Αν αυτό το στοίχημα χάσει, τότε το νούμερο που ποντάρατε (9) θα προστεθεί σαν τελευταίο στη λίστα, που θα έχει πια την εξής μορφή: 2,3,4,5,6,7,9.
  3. Άρα, το επόμενο στοίχημά σας θα είναι 11€ (2+9). Αν χαθεί κι αυτό, η λίστα θα έχει τη μορφή 2,3,4,5,6,7,9,11 και το επόμενο στοίχημα θα είναι 13€ (2+11).

Συνεχίζετε έτσι μέχρι να «εξαλείψετε» όλους τους αριθμούς και μετά μπορείτε να ξεκινήσετε ένα νέο Labouchere.

Γ) Σύστημα Martingale

Το πιο διαδεδομένο σύστημα, βέβαια, είναι το Martingale. Σε μονά αποδεκτά, σας ζητάει να διπλασιάζετε το ποντάρισμα μετά από κάθε ήττα. Σε αυτό, βέβαια, το σύστημα ελλοχεύει ο κίνδυνος των συνεχόμενων ηττών, που θα εκτοξεύσουν το ποσό, το οποίο θα χρειαστεί να ποντάρετε για να ακολουθήσετε το στοίχημα. Για παράδειγμα, αν ξεκινήσετε με ποντάρισμα 20€, σε περίπτωση που χάσετε τέσσερα συνεχόμενα στοιχήματά θα πρέπει στο πέμπτο να ποντάρετε το ποσό των 320€.

Συστήματα για μεγάλα κέρδη

Ο 🌟 χρυσός κανόνας όποιου ανακατεύεται με μεγάλες αποδόσεις είναι να επιλέγει τέτοιο σύστημα, που να πληρώνεται ακόμα και με μία επιτυχία. Δεδομένης της δυσκολίας να επιβεβαιωθούν αποδόσεις που θεωρούνται μεγάλες (συνήθως από 3.00 και πάνω) είναι κρίμα να έχετε έστω και μία επιτυχία και να μην αποκομίζετε κέρδος.

Συνήθως όποιοι επιλέγουν μεγάλες αποδόσεις προτιμούν να ποντάρουν μονά αποδεκτά, ωστόσο κι έτσι χάνουν την ευκαιρία πολύ μεγάλου κέρδους, σε περίπτωση που ποντάρουν συνδυαστικά. Όποιος έχει κερδίσει σε μια μέρα δύο μεγάλες αποδόσεις σίγουρα θα σκέφτηκε με μελαγχολία τι θα μπορούσε να είχε βάλει στο λογαριασμό του αν είχε παίξει έστω και μία συνδυαστική επιλογή.

🤑 Το πιο κερδοφόρο σύστημα για μεγάλες αποδόσεις

Tο Patent (1-2-3) ή το Lucky15 (1-2-3-4) είναι από τα πιο κερδοφόρα συστήματα και απευθύνεται στους πιο τολμηρούς ή γι’ αυτούς που παίζουν αποδόσεις ως 5.00 ή και ισοπαλίες, που συνήθως έχουν απόδοση γύρω στο 3.00.

Στο Patent (1-2-3) ποντάρετε 7 στήλες και ανάλογα με την απόδοση μπορεί να έχετε επιστροφή πάνω από το 50% του κεφαλαίου σας με μία μόνο επιτυχία (όσο μεγαλύτερες αποδόσεις, τόσο μεγαλύτερη η επιστροφή). Προφανώς, με δύο ή και με τρεις επιτυχίες τα κέρδη εκτοξεύονται. Με μέσο όρο απόδοσης 5.00 με δύο επιτυχίες έχετε συνολικό κέρδος 35€ (δυάδα και δύο μονά) και σε απόλυτη επιτυχία έχετε κέρδος 165€.

Στο Lucky15 οι στήλες που ποντάρετε είναι 15. Ακόμα κι αν ποντάρετε σε ισοπαλίες με μέσο όρο απόδοσης 3.00, με δύο επιτυχίες έχετε απόλυτη επιστροφή του κεφαλαίου σας (δύο μονά και τη δυάδα). Σε επιτυχία τριών αγώνων θα έχετε επιστροφή 63€ και στο απόλυτο 4/4 το κέρδος σας εκτοξεύεται στα 255€.

Συμπέρασμα για κερδοφόρα συστήματα

Ποια είναι τα χαρακτηριστικά που έχουν τα πιο έξυπνα συστήματα στο στοίχημα;

➦ Αυτά που ταιριάζουν στον τρόπο παιχνιδιού κάθε παίκτη, ανάλογα με τις αποδόσεις που κυνηγάει
➦ Αυτά που δεν «φορτώνουν» τον παίκτη με πολλές στήλες (άρα και ροκανίζουν το συνολικό ποσό που παίζει ανά στήλη, συνεπώς και το συνολικό του κέρδος)
➦ Αυτά που επιτρέπουν στον παίκτη να αποκομίσει κέρδος ή να προστατέψει το κεφάλαιό του με τον μικρότερο αριθμό επιτυχιών

Σε κάθε περίπτωση, σας προτείνουμε με βάση αυτές τις γενικές αρχές που διαβάσατε να πειραματιστείτε και μόνοι σας με συστήματα και στήλες, για να βρείτε το σύστημα που «κολλάει» στο παιχνίδι σας.

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

Νόμιμες Στοιχηματικές Ιστοσελίδες στην Ελλάδα

BookmakerΠλεονεκτήματα
Stoiximan
9.4/10
  • Δωρεάν συναλλαγές, άμεσες αναλήψεις
  • Προσαρμοσμένη στον Έλληνα παίκτη
  • Ειδικά στοιχήματα σε όλα τα αθλήματα 
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Pamestoixima.gr
8.6/10
  • Αξιοπιστία & ασφάλεια ΟΠΑΠ
  • Ποικιλία σε ειδικά & μακροχρόνια
  • Προηγμένη εφαρμογή για Android & iOS
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Novibet
8.9/10
  • Άμεσες & δωρεάν πληρωμές
  • Ποικιλία σε ασιατικά χάντικαπ
  • Cash Out*, Stop Loss / Partial Cash Out*
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Bwin
9.2/10
  • Εξαιρετική επιλογή για live betting
  • Άμεσες πληρωμές όλες τις ημέρες
  • Live streaming & Auto Cash Out*
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Betsson
8.7/10
  • Εμπειρία 20+ ετών στον χώρο
  • Γρήγορη & εύχρηστη ιστοσελίδα
  • Εύκολη πλοήγηση μέσω app για Android
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Fonbet
8.6/10
  • Πανίσχυρο brand name
  • Πολύ γρήγορες πληρωμές
  • Άμεσο cash out* σε όλα τα αθλήματα
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Bet365
8.9/10
  • Κορυφαίο όνομα στον χώρο
  • Πλούσιο Live betting σε όαλ τα sports
  • 24ωρη εξυπηρέτηση με ελληνικό support
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Netbet
8.7/10
  • Παγκόσμιο brand name
  • Υψηλά όρια πονταρίσματος
  • Ασιατικά & ειδικά στοιχήματα
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Interwetten
8.3/10
  • Πολύ εύκολη πλοήγηση
  • Εξαιρετικό mobile app
  • Πλούσιο live betting
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Bookmakers Newsletter

Γραφτείτε τώρα στο Newsletter! Όλα τα ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ νέα σε περιμένουν στο email σου!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σχόλια

No comments

COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ