Συστήματα Στοίχημα

Υπάρχει κάποιος τρόπος να κερδίσω στο στοίχημα ακόμα κι όταν… χάσω; Βεβαίως υπάρχει, και δεν είναι καθόλου σχήμα λόγου.

Τα συστήματα στοιχήματος είναι από τους πιο δημοφιλείς τρόπους για να αξιοποιήσετε τις επιλογές σας ακριβώς γι’ αυτό το λόγο: Μπορείτε να διεκδικήσετε κέρδη, πολύ αξιόλογα κέρδη, ακόμα κι αν λαθέψετε σε μία, ή ακόμη και σε περισσότερες επιλογές!

Πώς γίνεται αυτό; Στην πρώτη ματιά τα διάφορα συστήματα στοιχήματος φαίνονται περίπλοκα, όμως δεν είναι. Η ομάδα του bookmakers.gr θα σας το αποδείξει με τον αναλυτικό οδηγό που ετοίμασε για σας. Από τη στιγμή που θα κατανοήσετε πώς λειτουργούν τα συστήματα, με λίγη πρακτική εξάσκηση θα είστε σε θέση να μεγιστοποιήσετε τα κέρδη σας. 

Διαβάζοντας αυτό άρθρο θα μάθετε ακριβώς:

⤷ Τι είναι το σύστημα στο στοίχημα και πώς λειτουργεί
⤷ Ποια είναι τα πλεονεκτήματα και ποια τα μειονεκτήματά του
⤷ Όλους τους τύπους στοιχημάτων, αλλά και τις στρατηγικές που μπορείτε να ακολουθήσετε

Τι είναι το σύστημα στο στοίχημα 

Το σύστημα στο στοίχημα είναι ακριβώς αυτό που λέει το όνομά του: Ομάδες «τυποποιημένων» στοιχημάτων με μεταβλητές, τα οποία απαλλάσσουν τον παίκτη από την κούραση να τα τοποθετήσει ξεχωριστά μόνος του. 

Παράδειγμα: Ενας παίκτης έχει καταλήξει σε τέσσερα σημεία και θα ήθελε να παίξει τα ματς δυάδες, τριάδες και τετράδα. Στην περίπτωση αυτή θα έπρεπε να τοποθετήσει 11 διαφορετικά στοιχήματα με τα ίδια ματς (έξι δυάδες, τέσσερις τριάδες και μία τετράδα), χάνοντας χρόνο και αυξάνοντας την πιθανότητα ενός λάθους στην τοποθέτησή τους.

Τα συστήματα απλοποιούν αυτή τη διαδικασία, καθώς αυτό το σύστημα στο στοίχημα (2-3-4) υπάρχει «έτοιμο» στις στοιχηματικές ιστοσελίδες και ονομάζεται “Yankee”. Αν πατήσετε την επιλογή Yankee, τότε είναι σαν να τοποθετείτε και τα 11 στοιχήματα με ένα click την ίδια στιγμή! Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ορίσετε το ποσό που θα ποντάρετε σε καθένα από τα στοιχήματα.

Γιατί είναι τόσο δημοφιλές το στοίχημα σύστημα;

Προφανώς όχι μόνο γιατί σας γλυτώνει από χρόνο. Ο κυριότερος λόγος είναι ότι μπορείτε να αποκομίσετε κέρδος ακόμα κι αν μία ή περισσότερες επιλογές σας δεν επιβεβαιωθούν. Θα χρησιμοποιήσουμε ένα απλό παράδειγμα, για να γίνει πιο κατανοητό τι είναι το σύστημα στο στοίχημαΈνας παίκτης έχει καταλήξει να ποντάρει σε τέσσερα σημεία ποδοσφαιρικών αγώνων, που όλα έχουν απόδοση 1,90. Έχει αποφασίσει να παίξει €22 συνολικά.

  1. Αν παίξει τα παιχνίδια του σε «καρφωτό» παρολί (τετράδα δηλαδή), τότε διεκδικεί το μέγιστο δυνατό κέρδος. Αν επιβεβαιωθούν όλοι οι αγώνες (με συνολική απόδοση 1,90Χ1,90Χ1,90Χ1,90=13,03) τότε θα πάρει €286,66. Από την άλλη, όμως, η θεωρητική πιθανότητα να επιβεβαιωθούν και οι τέσσερις αγώνες είναι πάρα πολύ μικρή (1,2%), οπότε το πιο πιθανό είναι ακόμα και με μία αποτυχία να χάσει όλο το ποσό του.
  2. Αν παίξει τα ματς ξεχωριστά (μονά αποδεκτά), τότε χωρίζει το συνολικό του ποσό των €22 στα τέσσερα (από €5,5 κάθε στοίχημα) και σε κάθε σωστή επιλογή διεκδικεί κέρδος €5,5Χ1,90=€10,45. Με δύο σωστές επιλογές, λοιπόν (€10,45Χ2=€20,90) καλύπτει σχεδόν το αρχικό ποσό που τοποθέτησε, με τρεις σωστές επιλογές (€10,45Χ3=31,45) έχει ένα μικρό κέρδος και με 4/4 (€10,45Χ4=€41,80) δεν θα έχει καταφέρει καν να διπλασιάσει το αρχικό ποσό!
  3. Τι γίνεται αν επιλέξει το σύστημα Yankee με τα 11 διαφορετικά στοιχήματα, που αναφέραμε προηγουμένως; Το συνολικό ποσό των €22 θα «μοιραστεί» στα 11, άρα αντιστοιχούν €2 για καθένα από τα στοιχήματά του. Έτσι:
  • Αν επιβεβαιωθεί μόνο το ένα από τα τέσσερα, χάνει όλο το ποσό που πόνταρε
  • Αν επιβεβαιωθούν δύο επιλογές, τότε κερδίζει μόνο το ένα από τα 11 στοιχήματά του (μία δυάδα 1,90Χ1,90=3,61 Χ€2=€7,22).
  • Αν επιβεβαιωθούν τρεις επιλογές, τότε κερδίζει τέσσερα στοιχήματα (τρεις δυάδες και μία τριάδα). Το συνολικό του κέρδος είναι οι τρεις δυάδες Χ€7,22= €21,66 και η τριάδα (1,90Χ1,90Χ1,90=6,86Χ€2=€13,72), συνολικά €35,38.
  • Αν καταφέρει το 4/4, τότε κερδίζει και τα 11 στοιχήματά του. Συνολικά έξι δυάδες (6Χ€7,22=€43,32), τέσσερις τριάδες (4Χ€13,72=€54,88) και την τετράδα ( 13,03Χ€2=€26,06). Το συνολικό κέρδος του θα είναι €124,26.

Τι παρατηρείτε; Ότι ο τρίτος τρόπος, το σύστημα στο στοίχημα, συνδυάζει τα πλεονεκτήματα και των δύο! Δεν κινδυνεύετε να χάσετε όλο το κεφάλαιό σας με μία μόνο λανθασμένη επιλογή, αφού ακόμα και με 2/4 επιλογές παίρνετε πίσω σχεδόν το 1/3 του στοιχήματός σας. Επίσης, σε περίπτωση απόλυτης επιτυχίας δεν αρκείστε στα «ψίχουλα» που επιστρέφουν τα μονά αποδεκτά (ούτε καν διπλασιασμός του ποσού που ποντάρετε), αλλά το σύστημα στοιχήματος στο συγκεκριμένο παράδειγμα «επιστρέφει» σχεδόν έξι φορές τα λεφτά σας.

Σύστηματα στοιχήματος πως λειτουργούν

Τα διάφορα συστήματα στοιχήματος είναι πολύ βασικά κομμάτια στην τακτική ενός παίκτη για να μεγιστοποιήσει το κέρδος του από τις σωστές του προβλέψεις. Εξίσου σημαντικό, όμως, είναι να αντιληφθεί ο παίκτης τον τρόπο που λειτουργούν, έτσι ώστε να επιλέγει κάθε φορά αυτό που θα του φέρει το μεγαλύτερο δυνατό κέρδος. Τα παρακάτω τέσσερα βήματα θα σας βοηθήσουν για να οργανώσετε καλύτερα το παιχνίδι σας.

Σημεία που κερδίζουν

Το πιο βασικό σημείο που πρέπει να προσέξετε όταν διαλέγετε σημεία για ένα σύστημα με ισοπαλίες ή με φαβορί, είναι να μην παρασυρθείτε σε πολλές και αμφιλεγόμενες επιλογές, με το σκεπτικό ότι… δεν πειράζει αν χάσετε ένα ή δύο. Οι επιλογές πρέπει να γίνονται με τα πιο «σκληρά» κριτήρια, για να αυξήσετε την πιθανότητα να επιβεβαιώσετε τα περισσότερα σημεία.

Προσοχή στο ποσό

Στα συστήματα το συνολικό ποσό που ποντάρετε διαιρείται με τον αριθμό των στοιχημάτων που περιέχει το σύστημα. Άρα, λοιπόν, όσο πιο «ανεπτυγμένα» είναι τα συστήματα, τόσο μικρότερο είναι το ποσό που αντιστοιχεί στο καθένα. Π.χ. αν επιλέξετε το Goliath στην ουσία μοιράζετε το συνολικό ποσό σας σε 247 στοιχήματα!

Επιλογή του συστήματος

Δεν ταιριάζουν όλα τα συστήματα σε όλα τα παιχνίδια. Και δεν αναφερόμαστε μόνο στον αριθμό των σημείων που τα διαφοροποιεί. Αν έχετε καταλήξει π.χ. σε έξι σημεία, έχει σημασία αν θα επιλέξετε σύστημα Αlphabet (1-2-3-4-6), Lucky 63 (1-2-3-4-5-6) ή Heinz (2-3-4-5-6). Ένας γενικός κανόνας είναι να επιλέγετε συστήματα που περιλαμβάνουν μονά αποδεκτά ή δυάδες αν ποντάρετε σε μεγάλες αποδόσεις. Αν έχετε πιο ασφαλείς επιλογές (π.χ. από 1,50 ως 2,00), όπως για παράδειγμα συστήματα για over, επιλέγετε συστήματα που περιέχουν από τριάδες και πάνω.

Υπολογίστε τα κέρδη σας

Έχει μεγάλη σημασία να γνωρίζετε τι ακριβώς κερδίζετε από πριν με κάθε κερδισμένη επιλογή. Όχι για να… ονειροπολείτε τι θα κάνετε με τα λεφτά, αλλά για να έχετε κάθε στιγμή εικόνα του πώς πάει το στοίχημα σύστημά σας.

Στρατηγικές στα συστήματα στο στοιχήμα

Το διαδίκτυο είναι γεμάτο από κερδοφόρες στρατηγικές στο σύστημα στοιχήματος που οδηγούν σε «σίγουρες» νίκες και σταθερά μεγάλα κέρδη. Βεβαίως, αν τις ακολουθήσει κανείς θα διαπιστώσει ότι δεν είναι όλα τόσο ρόδινα. Προφανώς υπάρχουν στρατηγικές που μπορείτε να ακολουθήσετε και να αυξήσετε τα κέρδη σας, όμως χρειάζεται προσοχή για να αντιληφθείτε σε ποιο σύστημα ταιριάζουν. Σας παρουσιάζουμε μερικές από τις πιο δημοφιλείς:

Σύστημα με ισοπαλίες (Τhe X-Factor Strategy)

Αν ψάχνετε μόνο για ισόπαλα αποτελέσματα (με αποδόσεις που σπάνια βρίσκονται κάτω από 3.00) αξίζει είτε να επιλέξετε συστήματα με λίγους αγώνες που αποφέρουν όμως κέρδος και με μία σωστή επιλογή (σύστημα Patent, σύστημα Alphabet) ή το πολύ μεγάλο σύστημα Goliath με ανάπτυξη σε 8 αγώνες. Αν επιβεβαιώσετε 3/8 ισοπαλίες θα έχετε αξιόλογα κέρδη. Εννοείται ότι όσο πιο πολλά τα σωστά σημεία, τόσο μεγαλύτερο και το κέρδος.

Στρατηγική για αουτσάιντερ (The Underdog Strategy)

Στρατηγική κατάλληλη αν ποντάρετε σε αουτσάιντερ, η οποία εξαρτάται βέβαια από το πόσα σημεία με μεγάλες αποδόσεις επιθυμείτε να βάλετε στο στοίχημά σας. Αν παίζετε μόνο μεγάλες αποδόσεις, τότε επιλέξτε συστήματα που καλύπτουν ακόμα και μία-δύο σωστές επιλογές ή το ογκώδες Goliath (όπου και με 2-3 σωστές στις 8 είστε αρκετά κερδισμένοι). Αν από τα 6 σημεία σας τα 2 μόνο έχουν μεγάλες αποδόσεις, τότε καλύτερα να παίξετε με συστήματα που καλύπτουν κυρίως τριάδες-τετράδες.

Συστήματα με γκρουπ (Τhe Yankee-Up Strategy)

Αυτή η στρατηγική σας προτρέπει αντί να επιλέγετε συστήματα με πολλούς αγώνες (Super Heinz, Goliath κτλ.) να χωρίζετε τα σημεία σας σε γκρουπ και να προτιμάτε τo σύστημα Yankee (2-3-4). Αν έχετε π.χ. επτά σημεία, αντί για ένα Super Heinz με 120 διαφορετικά στοιχήματα μπορείτε να δημιουργήσετε επτά Yankee στοιχήματα  (1236- 1245 – 1357 -1467 – 2347 – 2567 – 3456). Με αυτόν τον τρόπο παίζετε «μόνο» 77 στοιχήματα (7Χ11 που περιλαμβάνει κάθε Yankee), δηλαδή τα 2/3 του Super Heinz, κι αν επιβεβαιωθούν τα 5/7 σημεία το κέρδος σας είναι περίπου ίδιο.

Στρατηγική νικητή και πλασέ (Each Way Strategy)

Αυτή η στρατηγική είναι κατάλληλη μόνο για στοιχήματα each way (που συναντάμε περισσότερο σε ιπποδρομίες, κυνοδρομίες κλπ.). Με αυτήν, δεν ποντάρετε μόνο στις αποδόσεις του νικητή, αλλά και του πλασέ. Βεβαίως απαιτεί να ποντάρετε σε δύο συστήματα. Αν έχετε τρία σημεία, δηλαδή, θα παίξετε δύο Trixie (συνολικά 8 στοιχήματα αντί για 4), αλλά με το ποντάρισμα στα πλασέ (που έχουν μικρότερη απόδοση, αλλά πολύ μεγαλύτερη πιθανότητα επιβεβαίωσης) είστε πιο ασφαλείς. Στην ουσία το δεύτερο Trixie (των πλασέ) λειτουργεί σαν «ασφάλεια», αν επιβεβαιωθούν ακόμα και δύο επιλογές νικητή το κέρδος είναι σημαντικό.

Τα συν  και τα πλήν

Κάθε τύπος παιχνιδιού έχει τα υπέρ και τα κατά του. Θα αναλύσουμε τους κυριότερους λόγους για να τα ακολουθήσετε και τις ενδεχόμενες δυσκολίες που παρουσιάζουν.

Δυνατότητα για μεγάλα κέρδη: Ειδικά αν είχατε συνηθίσει να ποντάρετε σε μονά αποδεκτά, θα διαπιστώσετε ότι ο… πολλαπλασιασμός των αποδόσεων φέρνει πολύ μεγαλύτερο κέρδος.

Κέρδος και με χαμένα σημεία: Όπως αναλύσαμε στην αρχή, μπορείτε να διεκδικήσετε κέρδος και με χαμένα σημεία, ανάλογα με ποιο από τα συστήματα στο στοίχημα θα επιλέξετε.

Πιο «ελεύθερο» παιχνίδι: Το γεγονός ότι μπορεί να υπάρξει κέρδος και με «λάθη» σας οδηγεί σε επιλογές με μεγαλύτερο ρίσκο (μεγαλύτερες αποδόσεις), στις οποίες μπορεί να μην καταλήγατε αν ποντάρατε σε «καρφωτό» παρολί ή μονό αποδεκτό.

Χρειάζεται πιο μεγάλο κεφάλαιο: Ειδικά αν επιλέγετε συστήματα με πολλούς αγώνες και το ποσό που ποντάρετε διαιρείται σε πολλά επιμέρους στοιχήματα, για να διεκδικήσετε κάποιο σοβαρό κέρδος θα πρέπει να ρισκάρετε πιο μεγάλα ποσά απ’ ότι συνήθως.

Δεν μετράει στον τζίρο της προσφοράς εγγραφής: Γι’ αυτούς που «κυνηγάνε» τα μπόνους και τις προσφορές είναι ισχυρός αποτρεπτικός παράγοντας.

Απαιτεί μαθηματικούς υπολογισμούς: Για να καταλήξετε σε ποιο σύστημα ταιριάζει στις επιλογές σας πρέπει να «δουλέψετε» λίγο παραπάνω στους αριθμούς. Γι’ αυτό δεν είναι και τόσο δημοφιλές σε αρχάριους παίκτες.

Όλα τα συστήματα στοιχήματος

Τα τυποποιημένα συστήματα στοιχήματος που βρίσκονται σε κάθε στοιχηματική ιστοσελίδα αφορούν παραλλαγές που περιλαμβάνουν από τρεις ως οκτώ αγώνες. Στην ελληνική αγορά ακόμα και σήμερα κάποια συστήματα αναφέρονται με τους αριθμούς των στοιχημάτων που καλύπτουν (π.χ. όταν γράφουμε «σύστημα 2-3-4» εννοούμε σύστημα τεσσάρων αγώνων που καλύπτει δυάδες, τριάδες και τετράδες, αντίστοιχα και το «σύστημα 4-5-6»). Υπάρχουν και πιο γενικές αναφορές π.χ. «σύστημα 8 αγώνων», στο οποίο δεν προσδιορίζεται η ακριβής ανάπτυξη (αν ζητάμε εξάδες, πεντάδες κλπ.).

Θα αναφερθούμε σε καθένα ξεχωριστά:

Trixie (2-3): Σύστημα με τρεις αγώνες. Συνολικός αριθμός στοιχημάτων: 4 (3ρεις δυάδες, 1 τριάδα). Από τα πιο δημοφιλή, κατάλληλο κυρίως για πιο «ασφαλείς» αποδόσεις.

Patent (1-2-3): Σύστημα τριών αγώνων. Συνολικός αριθμός στοιχημάτων: 7 (3 μονά αποδεκτά, 3 δυάδες, 1 τριάδα). Προτιμάται από το Trixie σε περιπτώσεις μεγάλων αποδόσεων (π.χ. σύστημα με ισοπαλίες), όπου επιθυμείτε να έχετε κέρδος και με μία σωστή πρόβλεψη.

Yankee (2-3-4): Σύστημα τεσσάρων αγώνων. Συνολικός αριθμός στοιχημάτων: 11(6 δυάδες, 4 τριάδες, 1 τετράδα). Επίσης πολύ δημοφιλές ειδικά για αποδόσεις που κυμαίνονται γύρω από το 2,00 ή και μικρότερες.

Lucky 15 (1-2-3-4): Σύστημα τεσσάρων αγώνων. Συνολικός αριθμός στοιχημάτων: 15 (4 μονά αποδεκτά, 6 δυάδες, 4 τριάδες, 1 τετράδα). Παραλλαγή του Yankee, κυρίως για μεγάλες αποδόσεις, όπου «συμφέρει» να καλυφθεί και η πιθανότητα μόνο μίας σωστής επιλογής.

Canadian/Super Yankee (2-3-4-5): Σύστημα πέντε αγώνων. Συνολικός αριθμός στοιχημάτων: 26 (10 δυάδες, 10 τριάδες, 5 τετράδες, 1 πεντάδα). Κατάλληλο κυρίως για πιο «συντηρητικές» αποδόσεις π.χ. συστήματα για over και under.

Lucky 31 (1-2-3-4-5): Σύστημα πέντε αγώνων. Συνολικός αριθμός στοιχημάτων: 31 (5 μονά αποδεκτά, 10 δυάδες, 10 τριάδες, 5 τετράδες, 1 πεντάδα). Όπως και στα προηγούμενα, αξίζει σε σχέση με το Canadian αν κυνηγάτε μεγάλες αποδόσεις και επιθυμείτε να «πληρωθείτε» και μία σωστή επιλογή.

Alphabet (1-2-3-4-6): Σύστημα 6 αγώνων. Συνολικός αριθμός στοιχημάτων: 26 (6 μονά αποδεκτά, 12 δυάδες, 6 τριάδες, 1 τετράδα, 1 εξάδα). Κατάλληλο επίσης για μεγαλύτερες αποδόσεις, αφού δεν συμπεριλαμβάνει πεντάδες και «επικεντρώνεται» σε δυάδες-τριάδες που αφήνουν κέρδος.

Heinz (2-3-4-5-6): Σύστημα 6 αγώνων. Συνολικός αριθμός στοιχημάτων: 57 (15 δυάδες, 20 τριάδες, 15 τετράδες, 6 πεντάδες, 1 εξάδα). Ακόμα πιο μεγάλη ανάπτυξη στοιχημάτων στους έξι αγώνες, κατάλληλο αν θεωρείτε ότι έχετε πιθανότητες να επιβεβαιώσετε τέσσερα ή και περισσότερα σημεία.

Lucky 63 (1-2-3-4-5-6): Σύστημα 6 αγώνων. Συνολικός αριθμός στοιχημάτων: 63 (6 μονά αποδεκτά, 15 δυάδες, 20 τριάδες, 15 τετράδες, 6 πεντάδες, 1 εξάδα). Η πλήρης ανάπτυξη του συστήματος έξι αγώνων, περιλαμβάνονται και μονά. Κατάλληλο όταν το δελτίο σας περιέχει πιο μεγάλες αποδόσεις  (π.χ. συστήματα για Χ).

Super Heinz (2-3-4-5-6-7): Σύστημα 7 αγώνων. Συνολικός αριθμός στοιχημάτων: 120 (21 δυάδες, 35 τριάδες, 35 τετράδες, 21 πεντάδες, 7 εξάδες, 7 επτάδα). Κατάλληλο και για συντηρητικές και ρισκαδόρικες αποδόσεις, δίνει σημαντικό κέρδος από τέσσερα επιβεβαιωμένα σημεία και πάνω.

Goliath (2-3-4-5-6-7-8): Σύστημα 8 αγώνων. Συνολικός αριθμός στοιχημάτων: 247 (28 δυάδες, 56 τριάδες, 70 τετράδες, 56 πεντάδες, 28 εξάδες, 8 επτάδες, 1 οκτάδα). Πολύ μεγάλος ο αριθμός των επιμέρους στοιχημάτων, άρα και μικρότερο το ποσό που αντιστοιχεί στο καθένα από το συνολικό που θα ποντάρετε, αξίζει με τέσσερις-πέντε σωστές προβλέψεις και πάνω.

Το συμπέρασμά μας

Μπορεί εκ πρώτης όψεως τα συστήματα να σας φαίνονται «ξένα» (με ονόματα π.χ. σύστημα Trixie, σύστημα Yankee και σύστημα Canadian), όμως αν κατανοήσετε τη λειτουργία τους μπορεί να φανούν εξαιρετικά κερδοφόρα για το παιχνίδι σας. Ανεξάρτητα αν κυνηγάτε μεγάλες αποδόσεις ή ποντάρετε πιο συντηρητικά, υπάρχουν πολλές παραλλαγές για να διαλέξετε και να «ταιριάξετε» στην τακτική σας. Έχουν συγκεκριμένα πλεονεκτήματα σε σχέση με τα μονά αποδεκτά ή τα παρολί.

Επιμένουμε, πάντως, πριν ποντάρετε σε συστήματα στο στοίχημα να εξοικειωθείτε με τη λειτουργία τους. Κι επειδή η… πρακτική εξάσκηση βοηθάει, προτείνουμε να πειραματιστείτε (έστω και με ελάχιστα ποσά) δοκιμάζοντας κάποιες επιλογές σας σε συστήματα στοιχήματος, για να εξοικειωθείτε με το πώς δουλεύουν και ποιο ακριβώς κέρδος αφήνουν.

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

Νόμιμες Στοιχηματικές Ιστοσελίδες στην Ελλάδα

BookmakerΠλεονεκτήματα
Stoiximan
9.4/10
  • Δωρεάν συναλλαγές, άμεσες αναλήψεις
  • Προσαρμοσμένη στον Έλληνα παίκτη
  • Ειδικά στοιχήματα σε όλα τα αθλήματα 
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Pamestoixima.gr
8.6/10
  • Αξιοπιστία & ασφάλεια ΟΠΑΠ
  • Ποικιλία σε ειδικά & μακροχρόνια
  • Προηγμένη εφαρμογή για Android & iOS
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Novibet
8.9/10
  • Άμεσες & δωρεάν πληρωμές
  • Ποικιλία σε ασιατικά χάντικαπ
  • Cash Out*, Stop Loss / Partial Cash Out*
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Bwin
9.2/10
  • Εξαιρετική επιλογή για live betting
  • Άμεσες πληρωμές όλες τις ημέρες
  • Live streaming & Auto Cash Out*
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Betsson
8.7/10
  • Εμπειρία 20+ ετών στον χώρο
  • Γρήγορη & εύχρηστη ιστοσελίδα
  • Εύκολη πλοήγηση μέσω app για Android
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Fonbet
8.6/10
  • Πανίσχυρο brand name
  • Πολύ γρήγορες πληρωμές
  • Άμεσο cash out* σε όλα τα αθλήματα
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Bet365
8.9/10
  • Κορυφαίο όνομα στον χώρο
  • Πλούσιο Live betting σε όαλ τα sports
  • 24ωρη εξυπηρέτηση με ελληνικό support
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Netbet
8.7/10
  • Παγκόσμιο brand name
  • Υψηλά όρια πονταρίσματος
  • Ασιατικά & ειδικά στοιχήματα
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Interwetten
8.3/10
  • Πολύ εύκολη πλοήγηση
  • Εξαιρετικό mobile app
  • Πλούσιο live betting
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Bookmakers Newsletter

Γραφτείτε τώρα στο Newsletter! Όλα τα ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ νέα σε περιμένουν στο email σου!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σχόλια

No comments

COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ