Με ονόματα που καίνε η 20η έκδοση της Blacklist

blacklistΜπορέι στις 19 αναθεωρήσεις της Blacklist να έχουν βρεθεί μερικά από τα μεγαλύτερα στοιχηματικά brand names, όμως η ΕΕΕΠ δε σταματά να μας εκπλήσσει αφού στην 20ή έκδοση που δημοσιεύτηκε σήμερα το πρωί πρόσθεσε ξανά ονόματα – γίγαντες του στοιχηματικού χώρου.

Ξεχωρίζει φυσικά η παρουσία της Unibet. Από την σουηδική πλατφόρμα μπλοκαρίστηκαν συνολικά 12 domain, μεταξύ των οποίων και η ελληνική έκδοση (www.unibet.gr). Αξίζει να σημειωθεί πως η Unibet δεν δεχόταν νέους παίκτες μεν, ήταν όμως εφικτό να παίξουν όσοι διατηρούσαν παλιούς λογαριασμούς. Σημαντική προσθήκη και αυτή της βρετανικής Skybet.

Υπάρχει σύνδεση με τις συλλήψεις στην Β. Ελλάδα;

Η συγκεκριμένη blacklist βέβαια δεν αφορά μόνο πλατφόρμες που έχουν άδεια στην Ελλάδα. Ανάμεσα στις ιστοσελίδες που έχουν μπλοκαριστεί βρίσκονται πλέον τα betcapo.com.gr και timebet.gr. Και οι δύο ιστοσελίδες λειτουργούσαν με την άδεια της Eldorado, για την οποία η ΕΕΕΠ έχει στο παρελθόν συντάξει blacklist με μόλις ένα domain (www.betcapo.gr), ενώ πριν περίπου δύο χρόνια μπλόκαρε τα 1x2bet.gr και 1x2bet.eu.

Όπως φαίνεται υπάρχει άμεση σχέση με τις συλλήψεις για παράνομο τζόγο που έγιναν την προηγούμενη εβδομάδα. Υπενθυμίζουμε πως σύμφωνα με τις πληροφορίες μεταξύ των συλληφθέντων ήταν “ιδιοκτήτης μιάς εκ των 24 ιστοσελίδων, που έχουν προσωρινή άδεια λειτουργίας“, ο οποίος είχε στήσει παράνομες ιστοσελίδες, μέσω των οποίων οι παίκτες έπαιζαν παράνομο στοίχημα”. Μάλιστα, για πρώτη φορά η ΕΕΕΠ ανακοίνωσε όνομα εκπροσώπου και όχι μόνο την ιδιοκτήτρια πλατφόρμα της ιστοσελίδας τυχερών παιχνιδιών.

Το bookmakers σας εφιστά την προσοχή

Η εξέλιξη αυτή έφερε μεγάλη ανησυχία. Λάβαμε δεκάδες ερωτήματα από παίκτες που ήθελαν να μάθουν αν οι συλλήψεις συνδέονται με την πλατφόρμα που παίζουν. Εμείς δεν θα σας πούμε να παίξετε σε μεγάλη ή μικρή πλατφόρμα. Η αξιοπιστία δεν έχει να κάνει μόνο με το μέγεθος της πλατφόρμας. Στο bookmakers αξιολογούμε την αξιοπιστία των στοιχηματικών ιστοσελίδων εξετάζοντας τους εξής παράγοντες:

  • Να είναι αδειοδοτημένη σε αξιόπιστη ρυθμιστική αρχή
  • Έτος ίδρυσης
  • Σχόλια παικτών (από ελληνικά και διεθνή site)
  • Ασφάλεια και διαφάνεια στις συναλλαγές
  • Παίζουμε οι ίδιοι στις πλατφόρμες που προτείνουμε

Δείτε την λίστα με τις καλύτερες και πιο αξιόπιστες στοιχηματικές πλατφόρμες στην Ελλάδα

Σχόλια